Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sekerspor'dan Ilhan Mansiz bombasi!

Yaptigi transferlerle dikkatleri üzerine çeken Türkiye 2. Futbol Ligi B Kataegorisi ekiplerinden Etimsgut Sekerspor, yildiz oyuncu Ilhan Mansiz'in transferini gerçeklestirmek için dügmeye basti.

Transferin flas ekibi Etimesgut Sekerspor, son olarak gözünü yildiz golcü Ilhan Mansiz'a çevidi. Daha önce Süper Lig'de forma giyen Sergen Yalçin, Ahmet Dursun, Ahmet Yildirim ve Tamer Tuna'yi renklerine baglayan Etimesgut Sekerspor, son olarak Ilhan Mansiz'i transfer etmek için girisimlere basladi. Sekersporlu yöneticilerin yildiz oyuncuyla yaptigi ilk görüsmenin olumlu geçtigi ögrenildi. Ilhan Mansiz'i renklerine baglamak isteyen yesil-beyazli yönetim, Arjantin'de bulunan 31 yasindaki yildiz oyuncuyu Türkiye'ye davet etti. Kisa bir süre içerisinde Türkiye'ye gelecek olan Ilhan Mansiz, Sekersporlu yöneticilerle biraraya geldikten sonra kesin kararini verecek.
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• marcelinyo-ricardinyo-lincoln üçünden 2 sini alsinlar yeter
      bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• arkadaslar dün size marcelinyo bitti hepimize hayirli olsun dedim beni neredeyse agaca cikaracaktiniz . simdi okuyorum dün isim vardi kapatip cikmak zorunda kaldim. kaynak istemissiniz alin .www.internetspor.com .trabzon spor için ölürüm beyler benim hayatim trabzonspor . 80 dogumluyum sampiyonluk görmedim daha. inanin bazen diyorumki keske 60 dogumlu olsaydimda sampiyonluk görseydim . 20 yas yasli olmaya raziym her sey t s için

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

su internetspor daki turgut yeterin yazisini okudum ..

insanin moralini bozuyor ya...

haksizda degil...

Turgut da bir zamanlar burda yazardi yani bizim gibi iyi bir Trabzon'ludur kendisi ve sözleri ne yazikki %80 dogru .
          DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi
            lyon'dan FRed'i zor aliriz. Ruya... Ama Nilmar olabilir... Bu sene brezilyaya kiralik gitti geri gelecek ve Wiltord, Govou,Fred,Carew'in yaninda zor yer bulacak.. Nilmar, iste gelecegin yildizi.

hakilisin nilmari alabiliriz lyon zaten satmayi düsünüyo diye duydum

bonserviside 5-6 milyon euro civarinda

Yorum

• TRABZONSPOR, PAULO WANCHOPE IÇIN GIRISMELERINI HIZLANDIRDI...

Trabzonspor, Kosta Rikali golcü futbolcu Paulo Wanchope için girisimlerini hizlandirdi. Bordo-mavili yönetim, golcü oyuncuyla pazartesi gününe kadar anlasma saglamaya çalisiyor.
              10 Haziran 2006 Cumartesi 13:06

GÖKMEN SAHIN
              TRABZON - Trabzonspor, Kosta Rikali golcü futbolcu Paulo Wanchope için girisimlerini hizlandirdi. Bordo-mavili yönetim, golcü oyuncuyla pazartesi gününe kadar anlasma saglamaya çalisiyor.

Ingiltere Premier Ligi takimlarindan Derby Country, West Ham United ve Mancester City takimlarinda forma giydikten sonra ülkesine dönen ve Clup Sport Herediano'da futbol yasamini sürdüren 30 yasindaki futbolcunun dün oynanan Dünya Kupasi açilis karsilasmasinda takimi adina Almanya'ya karsi 2 gol birden atti. Tipik bir golcü özelligi tasiyan oyuncu yaptigi son vuruslarla dikkat çekti. Bordo-mavili yönetim sezon ortasindan buyana izlettigi oyuncu için girisimlerini hizlandirirken, pazartesi gününe kadar transferin netlik kazanmasi bekleniyor.

Ilk etapta menajer Mehmet Uludogan ile bu oyuncunun transferini bitirmeye çalisan bordo-mavili yönetim oyuncunun Türkiye'deki asil menajeri olan ve yetki belgelerini elinde bulunduran, Sükrü Kaya ile görüsürken, 1 milyon 500 bin Euro olan bonservis fiyatini 600 bin Euro'ya kadar düsürdü. Oyuncunun düsük olan bonservisi sonucu transfer çalismalarini sürdüren Trabzonspor'da bu oyuncunun isinin pazartesi gününe kadar bitirilmesi bekleniyor.
              hobisi amatör fotoğrafçılık >>
              .

Yorum

• yalan yaa ne forveti. daha nereye forvet alicaklar allah askina. balon haber bunlar.

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak divicam tarafından gönderildi
                  ekvadordan De la cruz'u, Tenorio, castillo ve Valencia al getir bu adamlari sonra yan gel yat...
                  Simdi bu isimleri nerden çikardin...[img]smileys/smiley18.gif[/img]

Yorum

• daha önce yazildimi bilmirum ama intrernetspordan turgut yeterin yazisi

08 Haziran 2006 Persembe
                    Kuradan hoca , yalanciktan transfer=TS

Trabzonspor sonunda hocasina kavustu. Büyük üstat Lazaroni?Bütün Avrupa?yi birkaç kez dolasan Trabzonspor yöneticileri haftalar geçmesine ragmen kimseyi düsündükleri TS sartlariyla ikna edemeyince sanirim baskan sikildi! Sonra bir torbadan kura çekti ve güney Amerika , Brezilya sonrada Lazaroni bahtimiza çikiverdi.

O kadar genis bir yelpazede hoca taramasi yapiliyordu ki, Avrupa?da bir teknik direktörle görüsme masasinda olan TS yöneticisine Trabzonspor?un Lazaroni ile üç yillik anlasma yaptigi son anda haber verilebildi. Haber verilmedigini düsünsenize; iki hocanin Trabzon?da pisti oldugunu?

Oyun sitili , geçmisi , dili ve kimligi önemli degil, ismi biraz duyulmus bir hoca olsun yeterli mantigiyla gerisinde hiçbir basarisi olamayan, Fenerbahçe?den kovulan Lazaroni Trabzonspor?un bu yilki ve gelecekteki büyük hedefleri için transfer edildi. Simdilerde basinda yer alan cambaz brezilyali topçularin ismini görmeyin gitsin! Her gün Trabzonspor?u baska bir isimle söz kestiriyor , anlasma imzalatiyor bizim pinokyolar. Nedense son anda eften püften aksilikler çikiyor yada Trabzonspor vazgeçmis oluyor. Sanki Lazaroni?nin bu günlerde Brezilyali futbolcular üzerinde kredisi varmis gibi yalan yanlis palavralarla hikayeden sambaci transferleri de olmasa, ne gazete dolacak nede satacak!

Pendikspor ve Istanbul Büyüksehir belediye?den iki günde bir oyuncu transfer edeceksin ki gerçek haber?e bir katkin olsun. Pendik spor?un yildiz futbolcusu TS?yi tercih etti! Sanki Avrupa?nin ünlü kulüplerinin menejerleri Kartalda , Pendik de yatar kalkar olmuslardi. Birde bu transferleri yapan bizim begenmedigimiz Lazaroni bile degil! O zaman yarinki sorumlulugu kimler aliyor? Hoca bu ikinci sinif futbolculari ben istemedim deyip sorumluluktan kurtulacakken ve camia üzerindeki kredi süren dolmus , içerden faiz islemekteyken bu nasil cesaret! Yada artik bu isi yapamayacaklarina kanaat getirip gitmeyi planliyorlar ve günü kurtarmaya mi çalisiyorlar? Belki de Istanbul takimlarinin transferi bitirmesi bekleniyor. Nede olsa onlar yeni yildizlar alacagi için eskilerden ve yedeklerden kurtulmak isteyebilirler.

Baskanla yöneticiler , yöneticilerle yöneticiler , camiayla yönetim , baskanla taraftar , teknik heyet , futbolcular arasinda bu kadar kopukluk suanda bile mevcutsa buradan basari beklemek mümkün olur mu acaba! Hiç sanmiyorum. Umarim bu seferlik olsun yanilirim.

Maalesef ki Trabzonspor baskani hala 2.lig?de sadece belediye personelinin bir kisminin tuttugu takimin basinda oldugunu zannediyor. Bu kadar koordinasyonsuzluk , basit ve küçük düsünmeyi baska bir seye baglamak mümkün degil. Trabzonspor transferde suanda 2.lig B deki Sekerspor?un bile gerisinde...

Yorum

• almanyadaki kamp da 6 maç oynayacakmisiz. gecen sene 2 tanemi ne oynamistik. cok sinir olmustum. ne kadar maç yaparsak okadar ii.

transferlerin cogu 25 harina kadar biter isallah. cunku takim en ii kamp zamani oturur. kadro ne adar cabuk olusursa okadar daha hizli baslariz lige
                      "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• rikordinho okeyyyyyyyyyyyyyy

sampiyon TRABZONSPORRRRRRRRRR .... www.internetspor.com

Yorum

• ricardinho ve marcelinho WANCHOPE çok iii bi golcü dün aksamki kosulari falan kosta rika yerine almanyada oynasaydi ne goller atardi. bana henry i hatirladiyo oyun stili

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• pardon beyler MARCELINHOO

Yorum

• gültekin haber nerde

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Arkadaslar simdi Nuri Albayrak'la yanimdan bir telefon görüsmesi yapildi. Görüsmenin ayrintilarina girmeden kisaca sizlerle paylasayim.

Suan sözünü vermis oldugum yildiz futbolcu ile her konuda anlasilmistir. Fakat elimizdeki yabanci kontenjani sikinti yaratiyor. Ayrica acilen imza attirmamiz gereken bir durum olunca sporcularimiz daha çok kiymete biniyor ve bedava gitmek ve kontenjan açmak istiyorlar. Hatta Jun ve djokaj'i isteyen kulüplerde bu sefer çok daha düsük ücretler öneriyorlar. O yüzden önce bu sporculari elimizden çikarmamiz gerekiyor. Hemen ardindan yildizimiz Trabzona gelip hemen imza atacak. Hiç sikinti etmeyin dedi. Birde kulüp adina bir yildi sporcu alacagiz dedi.
                                Bordo Maviii

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X