Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankaragücü maçında Zenit Hüseyin i izletmişti vazgeçti demek ki.

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu görüntüler çok güzel. Yönetimin beğendiğim en güzel icraatı.
      dergi yerine Trabzonsporun tarihini anlatan bir kitap verseydiler daha hoş olurdu.

belkide dergi olayını ortadan kaldıracaklardır ve Trabzonspor dergisini son gören nesili seçmek için yapmış olabilirler.
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arsenal oyuncusunu as takımda yetiştirmiyor onların paf takımlarının da bi ligi var bu bir stepavon kenidini burda kanıtlamış olsaydı şimdi bizde olmazdı bu da iki
        1-eboue djourou song flamini ve bilmediğim diğerleri a takımda zaman zaman şans bularak bugüne geldiler hiçbi kulüpte kendilerini ispatda etmediler arsenal yetiştirdi onları

2-peki gelecek genç oyuncunun stepanov gibi burda kendini ispatlama olasılığı yok mu
        En son champions tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 16:17.

Yorum

• tarihi anlatan bi kitap çok daha güzel olur tabiki. ama hiç vermemekten iyidir şuan yaptıkları. şimdiyekadar bunuda yapan yoktu
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1-eboue djourou song flamini ve bilmediğim diğerleri a takımda zaman zaman şans bularak bugüne geldiler hiçbi kulüpte kendilerini ispatda etmediler arsenal yetiştirdi onları

2-peki gelecek genç oyuncunun stepanov gibi burda kendini ispatlama olasılığı yok mu
            işte arsenal yetiştirdi abi sistem farklılığı var

tabiki var yeter ki stepanov kalitesinde disiplininde olsun trabzonspor tarihinde yerli genç yetenekler bize yararlı olmamıştır
            Bordomavi.net

Yorum

• ceyhun'un hangi mantalite ile alınacağını merak etmiyor değilim.
              Acaba gelirde iyi bir performans gösterirse gelecek sene başka bir takıma satılır mı?

kafam ağrımıyor değil

Yorum

• Trabzonspor’un gündemindeki isim Ceyhun Eriş, FANATİK’e konuştu.

Gelişmeleri izlediğini vurgulayan tecrübeli yıldız, “Bana iletilmiş bir teklif yok. Kulüpler bazında görüşme olduğunu biliyorum. O nedenle de benim söyleyeceklerim şu aşamada fazla önemli değil. Kulüpler anlaşırsa o zaman oturur konuşuruz” ifadesini kullandı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ceyhun şöyle devam etti: “Ankaragücü’nün beni bırakmak istemediğini biliyorum ama gelişmeler neyi gösterir birşey diyemem. Tabi ki bu öneriler büyük bir gurur kaynağı ama şu an Ankaragücü’nün başarısını düşünüyorum.”

1402
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Kurucu üyelerimiz hatırlandı
                  Yönetim kurulumuz kulübümüzün kurucu üyelerine bugün bir öğle yemeği verdi.

Süleyman Restaurant' da gerçekleştirilen yemeğe kurucu üyelerimizden eski Başkan Salih Erdem, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, Sabri Uğurbaş, Refik Karaağaçlı ve Sabit Sabır'ın yanı sıra Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Genel Sayman Emin Kahraman, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ahmet Uğur Zihni ile Metin Özke katıldılar.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen yemekte konuşan Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, kulübün kurucularına olan saygılarının çok yüce olduğunu belirtirken, “Hepinizin birikimlerinden faydalanma ve biraz da geçmişi hatırlayarak nostalji yapma adına böylesi bir organizasyonu uygun gördük. Katılımlarınız için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yemekte kurucu üyelerimize birer plaket ve VİP 1 Tribünü’nden kombine biletleri takdim edildi
                  Kurucu üyelerimiz hatırlandı
                  Yönetim kurulumuz kulübümüzün kurucu üyelerine bugün bir öğle yemeği verdi.

:bayrak:
                  TRABZON - YENİMAHALLELİ
                  KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Umut Bulut'un Ceyhun ısrarı

26 Ocak 2007 15:45

Trabzonspor'un goìcüsü Umut Bulut, öğrencilere karne dağıtırken, bordo-mavili takıma transferi gündemde olan Ceyhun konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı
                    Bordo-mavili futbolcu, Çukurçayır İlköğretim Okulu'na giderek öğrencilere yarı yıl karneleri ile Trabzonspor Dergisi verdi. Umut daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında aldıkları başarısız sonuçları ikinci yarıda yaşamayacaklarını ifade ederek, ''Ligde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kayserispor maçı bizim için çok önemli. İkinci yarıya galibiyetle başlamak için taraftarlarımızın da yanımızda olmasını istiyoruz''

Umut Bulut bordo-mavili takıma transferi gündemde olan Ankaragücü'nden Ceyhun konusundaki bir soruya da ''Tartışılmaz yeteneği var. Her takımda rahatlıkla oynayabimir. Transfer edilmesi halinde faydalı olur'' yanıtını verdi.

Yorum

• bence böyle transferlerde futbolculaında görüşleri alınmalı. mesela yattara gibi bi futbolcuya sorulsa sıradan bi adamı aldırmak istemez. yetenekli gördüğü kişileri söyleyebilir mesela. yada fatih tekkeye. takımdaki oyuncularında görüşleri alınabilir.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• En son Kaya tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 18:04.

Yorum

• büyük harflerle yazınca daha mı anlamlı oluyoo??
                          Bordomavi.net

Yorum

• abi ne yapacaz ceyhhunu
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• keçelinin kadroda olmasından ise ceyhunun olması iyidir ne olur ne olmaz lig uzun kart cezalısı olur falan alınsın ama çok para vermeden

Yorum

• ceyhun bu takıma yararlı olur
                                bazı arkadaşlar fenerbahçenin eskisi falan diyolar o zamn biz de hertha berlinin eskisini aldık marcelinho adam yetenekli fenerbahçede oynatılmamış olabilr ama orta sahanın ilacı olur bence!!!
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X