Bence Arsenal ile yapılan kıyaslama yersiz bikere Arsenal'de oynayan kimsenin üzerine tartışamayacağı gençler Fabregas,Gleb,Persie v.s. nin kaç paralara geldiğine bakmak lazım neredeyse bizim Fatih'i sattığımız fiyata alındı bu adamlar bunların dışında Eboye, Song, Flamini gibi oyuncuların da kalitesi tartışılır kanımca. Yani durum şudur genç futbolcu oynatılır haklısınız ama öncelikle oynayacak kapasitede olmalı Arsenal de bu tip oyuncuları küçük yaşlarda büyük paralara transfer etmiştir bunun tek istisnası Kolotoure'dir bizim gençlerimiz için sözkonusu olan durum şudur henüz kendilerini ilk 11 de yer bulacak ölçüde geliştirememişlerdir ve bunda en büyük sorumluluk mevcut yönetimler ve teknik heyetlerindir. Ben geçen sene başı gibi bir konu açmıştım elimizdeki gençlerle ilgili burada 1 takımlık vasatın üstünde olduğunu düşündüğüm oyuncumuz olduğundan bahsetmiştim ve bunların gelişimi için bir program uygulanmalı demiştim ama her zamanki gibi programsızlığın sembolü olan takımımızda bu yapılamadı ve şu an onlardan umudu olan da kalmadı neredeyse yani yine yazık ettik gençlere;
.............Tolga
Enis...Tayfun....Selim....Ufuk
.............Ufukhan
Aykut......Muhammet....Ali Şen
............Emre A.....Ergin Keleş
Bu oyuncular sezon başlamadan birlikte bir kampa alınabilir iyi form gösteren bir ikisi takımda tutulup diğerleri sezon sonunda geri alınıp aynı kamp tekrarlanmak üzere güvenilen bir hocanın takımına kiralanabilirdi ama yapmadılar ne yazıkki. G.s. bunu yapıyor senelerdir ve meyvesini topluyor ama onlarda birlikte kamp olayını uygulamıyorlar (belki de buna gerek kalmıyor zaten bu oyuncular genç milli takıma seçildiği için bu kampı beraber yapıyorlar). Adamlar geçen sene Arda'yı Ersun'un yanına Mainsa'ya , bu sene Uğur'u Kayseri'ye Ertuğrul'a, Mülayim'i Büyükşehir bel. ye Abdullah Avcı'ya Oğuz'u yine Ersun'a, Zafer'i Samsun'a Levent Eriş'e emanet ettiler. Bizde gençlerimizi Allah'a emanet ettik. G.s. altyapı ile ilgili proje üretiyor ve bunu uyguluyor en büyük neden bu işte altyapıyı atılım yaptıran.
.............Tolga
Enis...Tayfun....Selim....Ufuk
.............Ufukhan
Aykut......Muhammet....Ali Şen
............Emre A.....Ergin Keleş
Bu oyuncular sezon başlamadan birlikte bir kampa alınabilir iyi form gösteren bir ikisi takımda tutulup diğerleri sezon sonunda geri alınıp aynı kamp tekrarlanmak üzere güvenilen bir hocanın takımına kiralanabilirdi ama yapmadılar ne yazıkki. G.s. bunu yapıyor senelerdir ve meyvesini topluyor ama onlarda birlikte kamp olayını uygulamıyorlar (belki de buna gerek kalmıyor zaten bu oyuncular genç milli takıma seçildiği için bu kampı beraber yapıyorlar). Adamlar geçen sene Arda'yı Ersun'un yanına Mainsa'ya , bu sene Uğur'u Kayseri'ye Ertuğrul'a, Mülayim'i Büyükşehir bel. ye Abdullah Avcı'ya Oğuz'u yine Ersun'a, Zafer'i Samsun'a Levent Eriş'e emanet ettiler. Bizde gençlerimizi Allah'a emanet ettik. G.s. altyapı ile ilgili proje üretiyor ve bunu uyguluyor en büyük neden bu işte altyapıyı atılım yaptıran.

Yorum