Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• helal olsun kaleciye devamı gelir inşallah her zaman puan kaybı yapsınlar

Yorum

• Hüseyin “Kaptanlık yapmak büyük bir onur”
      Trabzon Hava Limanı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kaptan Hüseyin Çimşir, Fatih Tekke'den sonra takım kaptanlığını üstlenmenin çok zor olduğunu söyledi.

Takım arkadaşlarının yardımıyla bu görevi en iyi şekilde yürüteceğini belirten Hüseyin, “Trabzonspor gibi büyük bir camianın takım kaptanlığını yapmak büyük bir onur" dedi.

Kayserispor maçını da değerlendiren kaptanımız,“ Bu maçı kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Umarım Kayseri'den 3 puanla döneriz" diye konuştu.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yönetim Kurulumuza yemek
        Kayserispor Yönetimi, bugün saat 20.00’de Elmacıoğlu İskender Lokantası’nda Yönetim Kurulumuza yemek verdi.

Başkanımız Nuri Albayrak ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un da katıldığı yemekte dostluk mesajları verildi.

Ünal Karaman

Yorum

• transfer haberi yok herhalde...
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Lazaroni: “Akıllı savaşçılarımızı herkes görecek"
            Teknik Direktörümüz Sebastiao Lazaroni, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi.

Yarın deplasmanda Kayserispor’la oynanacak olan
            Turkcell Süper Ligi’nin ilk müsabakasında sahada akıllı savaşçıların izleneceğini kaydeden Lazaroni, şunları söyledi: “Başlangıçtan beri söylediğim gibi zekamızı ve yeteneğimizi kullanarak formamızı sonuna kadar terletmemiz gerektiğini oyuncularım anladılar. Kayserispor'un kaliteli bir takım olduğunu biliyorum. Önemli oyunculara sahipler ama bizim de önemli ve kaliteli futbolcularımız var. İyi mücadele olacağını düşünüyorum"
            Resmi site
            Brezilyalı transferimiz Marcelinho'ya çok güvendiğini de belirten Lazaroni, "Marcelinho önemli bir oyuncu. Teknik kapasitesi yüksek. Uluslararası platformda başarılı bir futbolcu, UEFA'da oynayamayacak ama yarınki maçta O’nu görme fırsatımız olacak. O yüzden takıma adaptasyon süresini hızlandırmak istiyorum. Marcelinho ileriye dönük bir orta alan oyuncusu. Aynı zamanda çok da gol atabiliyor. Ben O’n burada kendisini çok iyi hissetmesini istiyorum. İstekli olduğunu görüyorum. Burası O’nun için yeni bir başlangıç olacak. Kendisinden çok şey bekliyorum ve güveniyorum" dedi.

Bütün camianın Fatih Tekke’ye teşekkür etmesi gerektiğinin de altını çizen tecrübeli teknik adam,”Artık yeni bir sayfa açtık. Trabzonspor forması giyecek ve takım için sahaya çıkacak olan oyunculara sonuna kadar güven ve destek olacağım. Elimde 9 numara olabilecek oyuncular da var" ifadesini kullandı.

Maç öncesi Yattara'nın kasığında küçük bir problem olduğuna da değinen Lazaroni, ”Bizimle Kayseri’ye geliyor. İyileşmesi için kendisine antrenman programı uyguladık. Yarın ki benim kararımıza göre oynayacak veya oynamayacak” diye konuştu.

Oyuncularla sürekli iletişim halinde olduğunu hatırlatan Sebastiao Lazaroni şöyle devam etti: “Benim için bütün oyuncular önemli. Hepsine şans doğacak. Bütün oyuncuların hazır olması önemli. Bir şans geldiğinde onu kullanabilmeleri ve takımda kalıcı olabilmeleri adına buna ihtiyaç var. Sahaya çıktığımızda kendi oyunumuzu oynayacağız. Benim de insan olarak bazen üzüntülü bazen hayal kırıklığı yaşadığım günler oluyor. Ama bu işimin bir parçası. Bugün çok pozitif düşünüyorum. Taraftarın istediği gibi bir Trabzonspor yaratmak istiyorum. Şu an beni ilgilendiren sadece yarın oynayacağımız Kayserispor maçıdır”

Sözlerini oyun sistemine yönelik değerlendirmelerle tamamlayan Lazaroni, “Sistem elimizdeki oyunculara bağlıdır. Onların kendini sahada iyi hissettiği sistemleri uygulayacağım. Bugünkü futbol çok dinamik. O yüzden bir futbolcunun iki görevi var. Topla istediğimiz oyunu oynamaya çalışacağız. Ama top rakipteyken de alanları daraltıp kapatmalıyız. Bütün takımın toplu hareket etmesini, birlikte atak, birlikte defans yapmalarını istiyorum. Özellikle hücum yapmayı, pozisyon üretmeyi bilen, bunu yaparken de arkada açık vermeyen bir takım oluşturmak amacındayım. Sistemle ilgili endişem yok. Her maçımız final havasında geçecek. Yarının bizim için iyi bir başlangıç olmasını diliyorum” görüşlerini seslendirdi.
            En son Emre B. tarafından düzenlendi; 05.08.2006, 00:12.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mainz liverpool u rezil ediyor 5-0 oldu mainz icin almanya ligi mainza iyi bak
              bu adamlarin gercekden acayip bi td leri var ben yazmisdim biz td ararken onu alalim diye adini aklinizda tutun jürgen klopp bi 2 sene sonra avrupanin büyük takimlarinda göreceksinizdir

Klinssman ın dünya kupasından önce açıklamasını okumuştum. mainz i inceliyorum,td si ile görüşüyorum, taktiğimiz muhtemelen bu takımın takktiği gibi olacak, onlar gibi oynayacaz diyodu.dediğin gerçekleşir bence de.

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Klinssman ın dünya kupasından önce açıklamasını okumuştum. mainz i inceliyorum,td si ile görüşüyorum, taktiğimiz muhtemelen bu takımın takktiği gibi olacak, onlar gibi oynayacaz diyodu.dediğin gerçekleşir bence de.
                adam bomba yaf en güzelide cok sempatik bence lazaroniyle olmasa hemen parayi basip onu almaliyiz

Lazaroni: "Transferde geciktik"
                Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, transferde geç kaldıklarını belirterek, ¨Ama kadrodaki oyuncularıma güveniyorum ve yarınki karşılaşmaya hazır olduğumuza inanıyorum¨ dedi.

Lazaroni, Kayserispor maçına hazır olduklarını düşündüğünü ifade ederek, ¨Yarın sahada akıllı savaşcıları göreceğiz. Zekamızı, formamızı da terleterek sahaya yansıtmak amacındayız. Kayseri kaliteli bir takım. Gerçekten önemli oyuncuları var. Ama bizim de iyi oyuncularımız var. İyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Yattara`nın kasığında ufak bir problemi var. İyileşmesi için antrenman programı uyguluyoruz. Bizimle Kayseri`ye gelecek ve onun hakkındaki kararı maçtan önce vereceğiz. Marcelinho da bizimle 3 antrenman yaptı ve o da gelecek¨ dedi.

TRANFSERDE GECİKTİK

Lazaroni, yönetime birkaç isim verdiğini ve Brezilya`daki transfer çalışmalarından henüz sonuç alınamadığını ifade ederek, ¨Öncelikle Fatih`in gidişi benim için sürpriz oldu. Transferde de geciktik biraz. Ama önemli olan yarın sahaya çıkacak olan oyuncuların güvenle mücadele etmesi¨ dedi.

Kaleci transferi söylentilerine de açıklık getiren Lazaroni, ¨Kalecimiz Jefferson. Tolga ve Ahmet de var onun yanında¨ ifadesini kullandı.

Brezilyalı çalıştırıcı, ¨Marcelinho`ya da yarın görev vermeyi istiyorum. UEFA Kupası`nda oynamayacak ve takıma adaptasyonunu hızlandırmak istiyorum. Tüm oyuncularımla tek tek konuşuyorum. Kimsenin morali bozuk değil. Hepsine şans doğacak. Diğer kulüplerin transferleriyle ilgilenmiyorum. Herkes kendi gerçekleriyle yaşar. Tüm rakiplere saygı duyuyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Ben de insanım. Benim de üzüntülerim ve hayal kırıklıklarım tabii ki oluyor. Ama bunların işimin bir parçası olduğunun da farkındayım. Çok pozitif düşünüyorum şu anda. Taraftarın sahada görmek istediği Trabzonspor`u yaratmak istiyorum¨ diye konuştu.

OYUNCUYA GÖRE SİSTEM

Lazaroni, belli bir kalıpta oyun düzeni olmadığına dikkat çekerek, ¨Benim sistemim oyuncuya bağlı. Oyuncu kendisini hangi sistemde daha iyi hissediyorsa o sistemde oynayacağız. Ama artık futbol dinamik oynanıyor. Top rakipteyken alan daraltmak, birlikte defans yapmak önemli. Hücum etmeyi bilen arcak arkasını da unutmayan bir ekip kurmayı amaçlıyoruz. Sistemle ilgili bir endişem yok. Takımım çok daha iyi olacak. Her gün üzerine birşey koyuyor. Tabiki her hoca yarın yüzde 100 hazır olmak ister. Ben de istiyorum bunu. Her maçı final havasında oynayacağız. Bizim için ilk yarının iyi bir başlangıç olmasını umuyorum. Heyecanlıyım¨ dedi.

FATİH KONUSU KAPANSIN

Basın mensuplarının Fatih konusundaki ısrarlı sorularının devam etmesi üzerine, ¨Fatih`le ilgili son kez bir soruyu yanıtlıyorum¨ diyen Lazaroni sözlerini şöyle sürdürdü, ¨Bence bütün camia ve taraftar ona teşekkür borçlu olmalı. Ama biz yeni bir sayfa açtık. Ayrılmasına üzüldüm. Ama şu anda oynayacak olan oyunculara güven vermemiz gerek. Onlar da Trabzonspor forması ile mücadele edecekler. Onlarla birlikte mutlu olmayı amaçlıyorum. Fatih artık gitti. Elimizde forvet oyuncularımız var. Futbolda şans faktörü vardır. Hiç beklemediğiniz olaylar gerçekleşir. Yeni bir sayfa açtık. Bomboş bir sayfa ve takımımızdaki forvetlerin o boş sayfaya kendilerince güzel şeyler yazacağını umuyorum¨ dedi.

MARCELİNHO`YA GÜVENİYORUM

Lazaroni, Marcelinho`nun birçok özelliği bulunan bir futbolcu olduğunu da vurgulayarak, ¨Marcelinho ileriye dönük bir oyuncu. Onun kendisini iyi hissetmesini istiyorum. Çok istekli. burasının kariyerinde yeni bir başlangıç olduğuna inanıyor. Ondan çok şey bekliyorum ve ona güveniyorum¨ dedi.

SON ANTRENMAN

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı son antrenmanla tamamladı. Lazaroni yönetimindeki çalışmada sakatlıkları bulunan Yattara ve Feridun düz koşu yaptı. Diğer oyuncular ise dar alanda pas çalışmasıyla başladıkları antrenmanı yarı sahada çift kale maç ve şut çalışmasıyla noktaladılar.

YATTARA KULÜBEDE

Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni` nin yarınki Kayserispor maçında yeni transferlerden Murat Ocak, Çağdaş, Musa Büyük, Marcelinho ve Cem` e ilk 11` de yer vermesi beklenirken, sakat olduğunu söyleyerek iki gündür düz koşu yapan Yattara` nın yedek kulübesinde oturacağı ifade edildi. Lazaroni` nin yine yeni transferlerden Umut Bulut` a da ilk 11` de görev vermemesi bekleniyor.

TRABZONSPOR` UN KAYSERİ MAÇI 11`İ:

Jefferson- Ufukhan, Stepanov, Çağdaş, Murat- Musa Büyük, Hüseyin, Szymkowiak- Marcelinho, Gökdeniz- Cem Demir

Ünal Karaman

Yorum

• beyler sanırım Mossoro yu transfer etmişiz.

Kaynak : www.karadenizgazete.com
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• BREZİLYA'DA SON HAMLE

İKNA ETTİK Trabzonspor, uzun süredir takip ettiği Brezilyalı oyunculardan birini renklerine bağlamak için adeta seferberlik ilan etti. Önceki gün "Görüşmek istiyorum" talebinde bulunan Internacıonelli oyuncu Mossoro ile her konuda anlaşan yönetici Faruk Kanca, "Bu oyuncuyu 800 bin Euro'ya ikna ettik. Ancak menajeri küçük pürüzler çıkarıyor" diye konuştu.
                    BİRKAÇ GÜN Mossoro'nun menajeri ile bugün yeniden biraraya geleceklerini ifade eden Kanca, "Bu oyuncuda artık sorun çıkacağını sanmıyorum. Eğer o olmazsa ilk tercihimiz Palmeiraslı Marcinho olacak. O da çok yetenekli bir oyuncu. Diğer alternatiflerimiz ise Mineiro, Ramerito, Alex ve Wagner Marcinho" dedi.

Yorum

• Haber Tarihi : 2006-08-05
                      BARTHEZ SAVAŞI

Trabzonspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Fransız kaleci Barthez'in taliplilerinin arttığı ancak bu oyuncuya teklif götüren Rennes, Marsilya, G.Rangers ve Fiorentine kulüpleri arasında en fazla parayı veren Trabzonsp’un olduğu belirtildi. Dün Barthez'in menajeri ile biraraya gelen Trabzonspor kurmayları, "Bize bir-iki gün daha süre verin. Eğer Barthez yurtdışında oynarsa, bu takım kesinlikle Trabzonspor olacaktır" yanıtı aldı. “Barthez mi, Pletikosa mı ?” sorusu bugün cevap bulacak.

Yorum

• karadeniz ne kadar güvenilir hem daha görüşülecek biri daha kalmış oda menejeri

Yorum

• allahım lig basladı bir sürü alternatifimiz war diyo töbe yarrabbi

Yorum

• Ağustos maç programı açıklandı
                            Türkiye Futbol Federasyonu Ağustos ayı Süper Lig, Avrupa Kupaları ve milli maçların programını açıkladı.

Buna göre 10 Ağustos Perşembe günü UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu’nda Nicosia’nın GSP Stadı’nda Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin Apoel takımıyla karşılaşacak olan ekibimiz ligde 13 Ağustos Pazar günü Trabzon’da saat 19.00'da Vestel Manisaspor, 20 Ağustos Pazar günü deplasmanda saat 19.00'da Gaziantepspor, 27 Ağustos Pazar günü de yine H.Avni Aker Stadyumu’nda saat 19.00'da Denizlispor’la mücadele edecek.

Apoel maçının rövanşı ise 24 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

Ünal Karaman

Yorum

• Fatih, 8 milyon eder mi?
                              İngiltere'de bir gazete, "Bir futbolcunun iki fiyatı vardır" yazıyordu geçenlerde: "Gerçek fiyatı ve bir de Chelsea fiyatı"... Son dönemde futbola yapılan milyarder enjeksiyonu, bu tabirin genişlemesini gerektiriyor gibi: "Bir futbolcunun iki fiyatı var. Bir gerçek fiyatı, bir de "Chelsea, Portsmouth, Hearts veya Rusya Ligi fiyatı"...
                              Özellikle Rus kökenli dolar milyarderlerinin futbola ilgisi muazzam... Abramovich'in Chelsea'sinin transfer piyasasını ne kadar karıştırdığı malumumuz. İnanılmaz paralar ödenerek transfer edilen Shaun-Wright Phillips, Damien Duff ve Asier del Horno'nun maliyetlerinin yarısına gözden çıkarılmaları, oyuncuların gerçek değerlerinin Chelsea'ye maliyetleri düzeyinde olmadığı görüşünü destekler nitelikte... Bu sezon transfer edilen Michael Ballack, Shevchenko, John Obi Mikel ve Salomon Kalou'da da işler iyi gitmezse, çok düşük paralara yeni kulüplere gidecekleri de mutlak...
                              Chelsea'nin bu çılgın transfer politikası eleştirilip normal seviyeye çekileceği zannedilirken, Abramovich benzeri futbol meraklısı iş adamlarının sayısının artması bir anda oyuncularının değerlerinin iki ayrı tanıma sahip olmasına neden oldu: "Gerçek fiyat" ve "Rus iş adamı ya da Rus Ligi fiyatı"...
                              Fatih Tekke'nin Zenit'i de, Anelka'nın talibi Portsmouth da bu ikinci grup bedel tablosuna dahil... Rus milyarder Alexandre Gaydamak'ın büyük ortağı olduğu Portsmouth'un Anelka için önerdiği bedel de bu oyuncunun değerinin çok üstünde, doğalgaz devi Gazprom'un sponsor olduğu Zenit'in Fatih'e ödediği 8 milyon euro da... Allah aşkına, Fatih hangi önemli milli maçta ya da hangi mühim Avrupa kupası müsabakasında yıldızlaştı ki, 8 milyon euro gibi inanılmaz bir rakama transfer yapabilsin? 29 yaşındaki Fatih'in milli formayla attığı 8 golün tamamı zayıf rakiplere.. (4'ü Kazakistan'a, 3'ü Gürcistan'a, 1'i Bulgaristan'a) Kariyerinde Şampiyonlar Ligi yok, çoğu ön eleme maçı olan Avrupa kariyerinde de attığı toplam gol sayısı sadece 4... (Anorthosis'e 2, Skonto Riga'ya 1 ve Villarreal'e 1 gol)..
                              Biz Fatih'in yeteneklerinden eminiz ve onun Türk futbol tarihinin en önemli golcülerinden biri olduğunu biliyoruz, evet, ama Avrupalılar nereden biliyor, bu konuda şüpheliyim... Uluslararası müsabakalarda böyle bir kariyere sahip bir forvetin değeri 8 milyon euro olabilir mi? Çok zor...
                              Tabii bu durumun iki ayrı cephesi var. Birincisi, hedefsiz kulüplere sadece yüksek paralar kazandığı için giden/gitmesi muhtemel yetenekli oyuncularımızın geri dönme ihtimalinin yüksekliği... Eğer Nihat da Rusya'ya gitse idi, hayatının en önemli hatası olacaktı bizce... Fatih de doğru bir karar vermedi, ama umarız biz yanılırız...
                              İkinci yönü ise, ekonomik açıdan bu pazarın değerlendirilmesi gerekliliği... Acaba, ligimizin daha yakından izlenebilmesi açısından, Türkiye Süper Ligi yayın hakları, bir şekilde, bir Rus kanalına satılabilir mi? Teknik detaylarını bilemiyorum. Ama ortalama düzeydeki Portekizliler akın akın Rusya'ya gidiyorsa, ortalama Süper Lig oyuncuları da gidebilmeli... "Ortalama" olanları kastediyorum tabii, en iyileri değil...

ben bu herifi napiiim..siz söyleyin

kaynak MILLIyet

Yorum

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih, 8 milyon eder mi?
                                İngiltere'de bir gazete, "Bir futbolcunun iki fiyatı vardır" yazıyordu geçenlerde: "Gerçek fiyatı ve bir de Chelsea fiyatı"... Son dönemde futbola yapılan milyarder enjeksiyonu, bu tabirin genişlemesini gerektiriyor gibi: "Bir futbolcunun iki fiyatı var. Bir gerçek fiyatı, bir de "Chelsea, Portsmouth, Hearts veya Rusya Ligi fiyatı"...
                                Özellikle Rus kökenli dolar milyarderlerinin futbola ilgisi muazzam... Abramovich'in Chelsea'sinin transfer piyasasını ne kadar karıştırdığı malumumuz. İnanılmaz paralar ödenerek transfer edilen Shaun-Wright Phillips, Damien Duff ve Asier del Horno'nun maliyetlerinin yarısına gözden çıkarılmaları, oyuncuların gerçek değerlerinin Chelsea'ye maliyetleri düzeyinde olmadığı görüşünü destekler nitelikte... Bu sezon transfer edilen Michael Ballack, Shevchenko, John Obi Mikel ve Salomon Kalou'da da işler iyi gitmezse, çok düşük paralara yeni kulüplere gidecekleri de mutlak...
                                Chelsea'nin bu çılgın transfer politikası eleştirilip normal seviyeye çekileceği zannedilirken, Abramovich benzeri futbol meraklısı iş adamlarının sayısının artması bir anda oyuncularının değerlerinin iki ayrı tanıma sahip olmasına neden oldu: "Gerçek fiyat" ve "Rus iş adamı ya da Rus Ligi fiyatı"...
                                Fatih Tekke'nin Zenit'i de, Anelka'nın talibi Portsmouth da bu ikinci grup bedel tablosuna dahil... Rus milyarder Alexandre Gaydamak'ın büyük ortağı olduğu Portsmouth'un Anelka için önerdiği bedel de bu oyuncunun değerinin çok üstünde, doğalgaz devi Gazprom'un sponsor olduğu Zenit'in Fatih'e ödediği 8 milyon euro da... Allah aşkına, Fatih hangi önemli milli maçta ya da hangi mühim Avrupa kupası müsabakasında yıldızlaştı ki, 8 milyon euro gibi inanılmaz bir rakama transfer yapabilsin? 29 yaşındaki Fatih'in milli formayla attığı 8 golün tamamı zayıf rakiplere.. (4'ü Kazakistan'a, 3'ü Gürcistan'a, 1'i Bulgaristan'a) Kariyerinde Şampiyonlar Ligi yok, çoğu ön eleme maçı olan Avrupa kariyerinde de attığı toplam gol sayısı sadece 4... (Anorthosis'e 2, Skonto Riga'ya 1 ve Villarreal'e 1 gol)..
                                Biz Fatih'in yeteneklerinden eminiz ve onun Türk futbol tarihinin en önemli golcülerinden biri olduğunu biliyoruz, evet, ama Avrupalılar nereden biliyor, bu konuda şüpheliyim... Uluslararası müsabakalarda böyle bir kariyere sahip bir forvetin değeri 8 milyon euro olabilir mi? Çok zor...
                                Tabii bu durumun iki ayrı cephesi var. Birincisi, hedefsiz kulüplere sadece yüksek paralar kazandığı için giden/gitmesi muhtemel yetenekli oyuncularımızın geri dönme ihtimalinin yüksekliği... Eğer Nihat da Rusya'ya gitse idi, hayatının en önemli hatası olacaktı bizce... Fatih de doğru bir karar vermedi, ama umarız biz yanılırız...
                                İkinci yönü ise, ekonomik açıdan bu pazarın değerlendirilmesi gerekliliği... Acaba, ligimizin daha yakından izlenebilmesi açısından, Türkiye Süper Ligi yayın hakları, bir şekilde, bir Rus kanalına satılabilir mi? Teknik detaylarını bilemiyorum. Ama ortalama düzeydeki Portekizliler akın akın Rusya'ya gidiyorsa, ortalama Süper Lig oyuncuları da gidebilmeli... "Ortalama" olanları kastediyorum tabii, en iyileri değil...

ben bu herifi napiiim..siz söyleyin

kaynak MILLIyet
                                onun bunun çocugu işte ne olacak şerefsiz köpekler.....

"kıskananlar çatlasın + kınalar benden "şerefsizler
                                ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                                **ARSİNLİ AKREP**
                                **61*77**

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X