adamın mizacı öyle ciddi adam, zaten polonyalılar dış görünüş bakımından soğuk insanlar, içleri nasıldır bilemem tabi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Alex yine yok
Brezilya’nın yeni teknik adamı Dunga’da Alex’i milli takım kadrosuna almadı.
02 Ağustos 2006 08:58Brezilya Milli Takımı’nın yeni teknik direktörü Dunga, 16 Ağustos’ta Norveç ile oynayacakları özel maçın aday kadrosunu açıkladı. Sürpriz seçimler yapan Dunga, Fenerbahçeli Alex ile birlikte 2006 Dünya Kupası’nın hayal kırıklığı yaratan oyuncuları Ronaldinho, Adriano, Kaka, Ronaldo ve kaleci Dida’yı kadroya almadı. 42 yaşındaki teknik adam buna karşın kaleciler Fabio (Cruzeiro), Gomes (PSV Eindhoven), stoper Alex (PSV Eindhoven), orta saha oyuncuları Daniel Carvalho (CSKA Moskova), Jonatas (Flamengo), Morais (Vasco da Gama) ve forvet Wagner’i (Cruzeiro) ilk kez kadroya çağırdı.
bu wagner bizim wagner mi???
forvet diyor gerçi..............
Yorum
-
szymkowiak genelde gülerdi ama.sadece idmanlarda maçlarda hırs yapıp suratı gülmeyen bi şekil alabilirdi ama golden sonra havalara uçardıİlk olarak erdinç67 tarafından gönderildiadamın mizacı öyle ciddi adam, zaten polonyalılar dış görünüş bakımından soğuk insanlar, içleri nasıldır bilemem tabi.
ya zaten mevkiisi ora değil.kendi yerinde oynatılırsa çok faydalı olacak bence bu sene inanıyorum..
Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...
Yorum
-
yanılıyor olabilirim ama bizim talip olduğumuz oyuncu internacionalli wagner, şu ellerle aynı takımda olan, keşke cruzeriolu wagner love u alabilseydikİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildiWagner ( Cruzeiro ) talip olduğumuz oyuncu
Yorum
-
bızım talıp oldugumuz ınternacıonallı wagner ... bu arada danıel carvalho yu almıs dunga carvalhoyu alsak manyak olur o da sol acık we 10 numara mevkısınde oynuyo forvet ozellıgı de war
Yorum
-
önce internacionalli olana talip olmuştuk, vazgeçtiler. sonra diğerine cruzeriolu olana ama ondan da vazgeçildiği soyleniyor.İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildiyanılıyor olabilirim ama bizim talip olduğumuz oyuncu internacionalli wagner, şu ellerle aynı takımda olan, keşke cruzeriolu wagner love u alabilseydik
Yorum
-
ilkönce oydu simdi cruzeirodakini istiyormusuz ve vagner love moskovada oynuyor benim bildigimİlk olarak tsmaniac tarafından gönderildiyanılıyor olabilirim ama bizim talip olduğumuz oyuncu internacionalli wagner, şu ellerle aynı takımda olan, keşke cruzeriolu wagner love u alabilseydik"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
wagner love daniel carvalho ıle beraber CSKA ' da oynuyor ... cok güzel saç stili war
Yorum
-
internacional'deki Wagner'e talip olduk. Alternatif olarak Cruzerio'lu Wagner'i almak istiyorlar. 5 Ağustos'a kadar transfer gündemde durur. 5 Ağustos'ta İnternacional'li Wagner'in sözleşmesi bitecek diyorlardı. Haber doğruysa 5 Ağustos'a kadar transfer olmaz.
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 02.08.2006, 15:55.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Wagner'lerin ikisi de sol kanat transfer adayları, Vagner Love ise santrfor..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum