Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamın mizacı öyle ciddi adam, zaten polonyalılar dış görünüş bakımından soğuk insanlar, içleri nasıldır bilemem tabi.
    TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi
      adamın mizacı öyle ciddi adam, zaten polonyalılar dış görünüş bakımından soğuk insanlar, içleri nasıldır bilemem tabi.
      polonyalilar öyleyse sen gel birde almanlari gör

Yorum

• Alex yine yok
        Brezilya’nın yeni teknik adamı Dunga’da Alex’i milli takım kadrosuna almadı.
        02 Ağustos 2006 08:58
        Brezilya Milli Takımı’nın yeni teknik direktörü Dunga, 16 Ağustos’ta Norveç ile oynayacakları özel maçın aday kadrosunu açıkladı. Sürpriz seçimler yapan Dunga, Fenerbahçeli Alex ile birlikte 2006 Dünya Kupası’nın hayal kırıklığı yaratan oyuncuları Ronaldinho, Adriano, Kaka, Ronaldo ve kaleci Dida’yı kadroya almadı. 42 yaşındaki teknik adam buna karşın kaleciler Fabio (Cruzeiro), Gomes (PSV Eindhoven), stoper Alex (PSV Eindhoven), orta saha oyuncuları Daniel Carvalho (CSKA Moskova), Jonatas (Flamengo), Morais (Vasco da Gama) ve forvet Wagner’i (Cruzeiro) ilk kez kadroya çağırdı.

bu wagner bizim wagner mi???
        forvet diyor gerçi..............

Yorum

• Wagner ( Cruzeiro ) talip olduğumuz oyuncu
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
            Wagner ( Cruzeiro ) talip olduğumuz oyuncu
            hadi yaa, demekki gerçekten iyiymiş...
            .
            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
            .

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi
              adamın mizacı öyle ciddi adam, zaten polonyalılar dış görünüş bakımından soğuk insanlar, içleri nasıldır bilemem tabi.
              szymkowiak genelde gülerdi ama.sadece idmanlarda maçlarda hırs yapıp suratı gülmeyen bi şekil alabilirdi ama golden sonra havalara uçardıya zaten mevkiisi ora değil.kendi yerinde oynatılırsa çok faydalı olacak bence bu sene inanıyorum..
              Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                Wagner ( Cruzeiro ) talip olduğumuz oyuncu
                yanılıyor olabilirim ama bizim talip olduğumuz oyuncu internacionalli wagner, şu ellerle aynı takımda olan, keşke cruzeriolu wagner love u alabilseydik

Yorum

• İlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildi
                  katılıyorum.bence mutsuz.çünkü onun yeri orası değil.adamı kendi mevkiisinde oynatsınlar ya
                  gökdeniz solda gayet iyi oynuyor, neden szymek'i orda deniyor anlamıyorum.

Yorum

• bızım talıp oldugumuz ınternacıonallı wagner ... bu arada danıel carvalho yu almıs dunga carvalhoyu alsak manyak olur o da sol acık we 10 numara mevkısınde oynuyo forvet ozellıgı de war
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                      yanılıyor olabilirim ama bizim talip olduğumuz oyuncu internacionalli wagner, şu ellerle aynı takımda olan, keşke cruzeriolu wagner love u alabilseydik
                      önce internacionalli olana talip olmuştuk, vazgeçtiler. sonra diğerine cruzeriolu olana ama ondan da vazgeçildiği soyleniyor.

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                        ilkönce oydu simdi cruzeirodakini istiyormusuz ve vagner love moskovada oynuyor benim bildigim
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• wagner love daniel carvalho ıle beraber CSKA ' da oynuyor ... cok güzel saç stili war
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• internacional'deki Wagner'e talip olduk. Alternatif olarak Cruzerio'lu Wagner'i almak istiyorlar. 5 Ağustos'a kadar transfer gündemde durur. 5 Ağustos'ta İnternacional'li Wagner'in sözleşmesi bitecek diyorlardı. Haber doğruysa 5 Ağustos'a kadar transfer olmaz.
                            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 02.08.2006, 15:55.
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Wagner'lerin ikisi de sol kanat transfer adayları, Vagner Love ise santrfor..
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Keşke Oğlum'un adını Wagner koysaydım. Nasıl olsa onada bizim yöneticiler talip olurdu
                                .
                                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X