Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
    Özkan Sümer'in herhangi bir konuda herhangi bir kişiyle uzlaşmaya varabileceğini cidden düşünüyor musun hocam? Ve bu Özkan Sümer'e Atay Aktuğ'un destek olacağını...

Amaç İskander Önal'a by-pass olsa bunu Sn. Faruk Özak bir göz kırpışıyla yapardı.

Sonucunu sevin ya da sevmeyin (ben hala kararsızım), ama Trabzonspor tarihinin en demokratik ve net sonuçlanmış kongresine böyle bir itham pek yakışıklı olmuyor bence.

Ümit Celal Özgür de ispat etsin o zaman, davetiye mi bekliyor?
    Ben inanıyorum demedim. İddiaları oraya atan da ben değilim. Ancak iddialar yenir yutulur cinsten değil. Hem ortaya atanın aslını hem de muhatabının asılsız olduğunu ispat etmesi gereken cinsten. Ben ispatsız iddianın iftira olduğuna inanalardanım. Ama bu karşı tafında susamayacağı cinsten ağır bir itham Demokratiklik konusunda söylediğinizin altına tereddütsüz imza atarım. Benim midemi bulandıran kim seçilirse seçilsin hangisi doğruyu söylerse söylesin böyle bir fitne fesat kazanın süreki kaynıyor olması. Şahsi kanaatimi söyleyecek olursam olayların anlatılış biçimi tanıdığım Özkan Sümer'in tarzına uygun değil. Özkan Sümer'i kimse kullanamaz ama o herkesi ve her şeyi kullanır.

Lütfen yanlış anlama olmasın! Ben sadece bilgiyi aktardım. Herhangi bir yorumda bulunmadım. Tek söyleyebileceğim doğru ya da yalan bunların konuşulduğu bir camianın kolay kolay iflah olmayacağı...

Muhabetle...
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 26.07.2006, 01:01.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi

Lütfen yanlış anlama olmasın! Ben sadece bilgiyi aktardım. Herhangi bir yorumda bulunmadım. Tek söyleyebileceğim doğru ya da yalan bunların konuşulduğu bir camianın kolay kolay iflah olmayacağı...
      SAyın hocam zaten sizin sözlerinizi yanlış anlamadık ama şu yukarıda cümleden çıkan ve hepimizin bildiği sonuç. Burası Trabzon burada Fesat çok... Bazı şeylerin cevabı ayrıntılarda gizlidir...
      Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi
        arkadas sen böyle diyorsun ama alman zdf kanalinin teletextinde italyan kuluplerin durumu tam belli olmadigi icin bu süre sadece onlar icin yarin saat 24 de kadar uzatildi diye yaziyor.simdi hangisi dogru?yani buna göre geri kalan takimlarin süresi bugün 24 de doluyor.
        Italyan takimlari icin bu surenin uzatilmasi gercek olamaz cunku UEFA kupasi 2. on eleme turuna hicbir Italyan takimi katilmiyor. Hepsi direk 1.turdan katiliyor.

Saygilar,
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• orduspor maçı neden paralı... tamam belki tsyd bir kısım maddiyat sağlayacak.. o zaman neden normal lig maçıymış gibi fiyat uygulanıyor?
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Denilson pazarlığı

Denilson’a istediği 1.5 milyon doları veren Trabzonspor yönetimi R.Betis ile anlaşma aşamasında. Arada 500 bin dolarlık fark kaldı
            26.07.2006

Bordeaux’da kiralık
            Trabzonspor uzun süredir yabancı transferinde sessizliğini koruyor... Teknik direktör Lazaroni de bu durumdan oldukça rahatsız. Özellikle sol kanada kaliteli bir yabancının alınmasını isteyen Brezilyalı teknik adamın bu talebi yerine geliyor. Bordo-Mavili yöneticiler Fransa’nın Bordeaux takımında kiralık olarak oynayan Denilson ile anlaşma noktasına geldi. Dün Brezilyalı yıldızın menaceri ve avukatlarıyla biraraya gelen yöneticiler, Denilson’a 1.5 milyon dolar vermeyi kabul etti.

Wagner defteri kapandı
            Bonservisi Real Betis’te bulunan Denilson için İspanya kulübü 1 milyon dolar istedi. Ancak bu parayı fazla bulan Bordo-Mavililer 500 bin dolarda ısrarcı. İki taraf arasındaki pazarlıkların sürdüğü ve transferin bitmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. Bu arada uzun süredir gündemde bulunan Brezilyalı Wagner’den ise tamamen vazgeçildiği öğrenildi. Bu futbolcunun maliyetinin çok arttığı ve Başkan Nuri Albayrak’ın pazarlıkları durdurduğu ifade edildi.
            fanatik
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Önce bir sorayım hangi gazetenin haberine inanıyorsuruz her gazetede farklı haber var bırakalım artık şu gazete haberlerini son dakika habere taşımayı bi ton saçmalık okuyorum her sabah moralli oturduğum internet başından trabzonspor yönetimi ve uydurma gazeteler sayesinde bütün moralim kaçarak kalkıyorum rica ediyorum trabzonu riyo karnavalına çevirerek bizimle eğlenen şu sözde gazetelerin haberlerini bmn ye taşımayalım ne zaman imza atıldı eğer atılırsa o zaman tartışalım konuşalım çünkü 2 aydır aynı haberleri okumaktan onları tartışmaktan bıktım kim gelecekse gelsin artık veya gelmeyecekse çıksınlar biz transfer yapmıcaz desinler cuma sözde tsyd nin ki böyle bir turnuvayı asla kabul etmiyorum maçı var ordu trabzon bilet fiyatlarına bir bakın sanki ünlü anorthosis geliyor ya insafsız yönetim sen o maçta hangi aldığın topçuyu izlettireceksin seyirciyede seyirci murat ocakı çağdaşı cem demiri mi izleyecek güldürmeyin insanda biraz yüz olur...
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Ulen şeytan diyo ordu maçına git, sırtını dön maça, yüzünü ver protokol türübününe, maç bitene kadar veriği sözleri tutmayan, bizle resmen dalgasını geçen şu yönetime ver veriştir.. Yok ya olmaz ama dimi?
                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Liste 28 Temmuz'a

Trabzonspor'un UEFA'ya vermesi gereken takım listesinin son teslim gününün 28 Temmuz olduğu açıklandı. Futbol Federasyonu Dış İlişkiler servisinden yapılan açıklamada "Her takımın teslim tarihi farklı. Trabzonspor, 28 Temmuz akşamına kadar listesini verebilir. Şayet turu geçerse bir liste daha verme hakkı olacak. Sonradan yapacağı transferi
                  de buna ekleyebilecek" denildi.
                  TrabZonguldaklı...

Yorum

• Kaleci Aydın vefat etti
                    Trabzon İdman Ocağı Takımının eski kalecisi Aydın Bayraktar vefat etti. Uzun süredir kanser tedavisi gören Bayraktar, Özkan Sümer ve A.Suat Özyazıcı'nın takım arkadaşıydı. toprağı bol olsun.
                    TrabZonguldaklı...

Yorum

• Zenit Fatih Tekke için 5 milyon doları gözden çıkardı ancak Fatih son noktayı koydu: Benim Zenit’le uğraşacak vaktim yok
                      26.07.2006

‘Beni kimse koparamaz’
                      Bu sezon transfer piyasasında adı en çok geçen isimlerin başında Fatih Tekke geliyor... Fenerbahçe’nin almak istediği, Hertha Berlin’in cazip teklif yaptığı Milli futbolcu için şimdi de Zenit Kulübü kapıda. Bu futbolcu için 5 milyon doları gözden çıkaran Rus ekibinin, Fatih’in menacerine teklif yaptığı biliniyor. Ancak Bordo-Mavili futbolcu transfer dosyasını daha açmadan kapadı. Fatih Tekke, “Benim Zenit’le uğraşacak vaktim yok. İnsanlar şunu anlasın, beni Trabzonspor’dan kimse koparamaz” dedi.

’Ben doğrusunu söylüyorum’
                      Tüm konuşulanlardan artık bıktığını da dile getiren Fatih Tekke sözlerini şöyle tamamladı: “İnsanlar sürekli kendi düşüncelerini gerçekmiş gibi ileri sürüyor. Ben doğrusunu söylüyorum, insanlar başka şeyler yazıyor. Hakkımda kimsenin bundan sonra yalan yanlış şeyler yazıp bulanık suda balık avlamaya çalışmasını istemiyorum. Ciddi bir sakatlık veya başka bir şey olmadığı müddetçe Trabzonspor için mücadele edeceğim. Trabzonsporlu doğdum ve bu takım bana çok şey verdi. Bıktım bu yalanlardan.

Fanatik

Yorum

• TEŞVİK PRİMİ ŞİKEDİR
                        DELİKANLI GİBİ BİLDİKLERİNİZİ AÇIKLAYIN

25 Temmuz 2006 Salı | 16:11
                        Radyospor’da yayınlanan İlker Ateş ile Spor kazanı programına katılan Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, spor kamuoyunun gündeminde ilk sırada yer alan şike iddialarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı. İşte Yılmaz’ın, gündem belirleyecek nitelikteki sözleri:

Teşvik primi şikedir. Bunun aksini düşünmek abesle iştigaldir. Doping yaptırıyorsunuz.. Teşvik burada şikeye teşviktir.

Bugün görevde olsaydım Fatih Terim olmazdı, fikirlerim değişken değildir. Tartışılan konular da bu kadar tartışılmazdı, olan sorunları da ç istenilen gibi çözerdik.

Bundan önce Levent Bıçakçı döneminde de böyle şeyler yaşandı, Cafer çıktı konuştu. Ama kamuoyunda fazlaca tartışılmadı, unutuldu gitti.

Belki benim kabahatim bu. Özerk federasyon kavramı, aday olacak kişilerin oy vereceklerle menfaat ilişkisine girmesine sebep oldu. Eski kulüp başkanlarının saygınlığı da kalmadı. Parasız başkanlar, oyuncu transferinde, menajerle para alışverişlerinde iç içe girdi.

Adaşım Mehmet Ali Şahin ’’Haluk Ulusoy aday olamaz’’ dedi. Levent Bıçakçı dönemindeki işler de örtbas oldu.

İtalya yaptı diye biz de yapıyorsak yanlış. Biz temiz futbolu zaten düşünmeliyiz.

Savcılarımız sirayetledir. Suç varsa ceza da olacaktır ama bizim savcılarımız pek futbolla haşır-neşir olmamıştır. Sayın Şahin’in belirttiği gibi spor mahkemeleri şarttır.

Bütün iş hakem atamalarında. Hakem atayamıyorsanız, federasyona niye giresiniz? Biz geçmişte onun için torba modelini savunduk.

Seçimin losyonu kulüplerse, seçimden önce de kulüplerle pazarlıklar yapılıyorsa, bu eyyam hep olacaktır. Ama somut olarak şike var demek mümkün değildir.

Trabzonspor bu spekülasyonların içinde hiç olmamıştır.

Başkanları yiğitliklerinin depreşmesini istiyorum. Çıksınlar, delikanlı gibi bildiklerini döksünler. Ve bu milat olsun, insanların aklındaki soru işareti kalmasın.

Şike çeşitli şekillerde oluyor, duyuyoruz, biliyoruz. Masörle bile oluyor. Başkanlığım döneminde ahlaksız teklifler çokça kulağıma geldi. Ama kimse bana böyle bir konu için gelemedi.

Gazetelerdeki iddiaların ortaya çıkma tarihi de enteresan. Bu işin arkasında biri var. Ama öyle ya da böyle, bunların konuşulması, gerçekliği ortaya çıkacak bilgilerdir herhalde yazılması güzel.

TRABZONSPOR YÖNETİMİ’NE ELEŞTİRİ

Trabzonspor Yönetimi, seçimden önceki vaadlerini yerine getirilmeli. Sorumsuzca sözler söylememeli. Kadroyu iyi analiz edeceksin...

Yılmaz, bir dinleyicinin ’’Trabzonspor’a 10 numara lazım. Hediye eder misiniz? sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

Böyle birşey yaparsak, arkadaşlarımızı ezmiş oluruz. Seçilmiş heyetler başkalarının himmetine ihtiyaç duymazlar. Tıpkı federasyondaki gibi. Yardım isterlerse de gerekeni yaparız.

1975’E KADAR FENERBAHÇELİ’YDİM

Kadıköy doğumluyum. Fenerbahçeli’ydim. Trabzonspor kuruldu yuvama döndüm. Bu yanlış anlaşılıyor sürekli. Fenerbahçe’ye antipati duymam mümkün değil. Benim Fenerbahçeli’liğim ne kadarsa, Beşiktaşlı’lığım, Bursasporlu’luğum da o kadar.

Yorum

• Brezilya Dizileri Serisi !!!

"BREZİLYA DİZİSİNİ GÖLGEDE BIRAKTI!"
                          Trabzonspor yöneticilerinin, “Kamp başlamadan tüm transferler hazır olacak” şeklinde güvence vermesine karşın, ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen yabancı oyuncu konusunda somut bir gelişme yaşanmaması sabırların taşmasına neden oldu. Brezilya Pazarında adeta boğulan yöneticilerin bir an önce 2 yabancı transferini bitirmesi bekleniyor. Taraftarlar, “Yapılan çalışmalar sonunda kamuoyuna yansıyan bilgiler bize Brezilya Dizilerini hatırlattı. Artık bu dizi sona ersin” demekten kendilerini alamadılar.
                          Lazaroni’nin Verdiği 5 İsim
                          Yaklaşık iki haftadır Brezilyada bulunan yönetici Faruk Kanca’nın önce İnternacional’da oynayan Jorge Wagner ve Mossoro’nun üzerinde durması, ardından Başkan Nuri Albayrak’ın, yıldız olarak istediği Denilson ile birlikte Gineli Pascal Feindouno’ya yönelmeleri sıkıntıyı bir kat daha artırdı. Lazaroni Wagner ve Mossoro için bastırıyor. Wagner ile de 650 bin dolara anlaşmaya varılmıştı. Ancak bu oyuncunun yeterliliği tartışılmaya başlanırken, Denilson’un ismi de bu oyuncunun önüne geçti.
                          Lazaroni’nin İsimleri Belli
                          Lazaroni’nin, “Wagner ve Mossoro olmazsa Goias’dan Romerito, Sao Poulo’da oynayan Leandro, Palmeiras’da forma giyen Marcio Miranda ve Cruzerio’da oynayan Wagner Ferreira’dan iki tanesini alın” isteği nedeniyle bu oyuncuların kulüpleriyle görüşmeler hız kazandı. Başkan Albayrak, “Transferleri 30 Temmuz’a kadar bitirelim” derken, Djokaj ve Eller ile ilgili sorunların çözümlenmemiş olması da sorunu katmerleştiriyor. UEFA’ya 27 Temmuz’da liste verilecek olması da bir başka sorun olarak öne çıkıyor.
                          Gunebakış Gazetesi
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzon'un Sambacı avı

Bordo-mavililer, Real Betis'e 2.5 milyon euro teklif etti. İspanyol ekibi Brezilyalı yıldız için 3 milyonda direniyor. Lazorani'nin istediği Denilson birkaç gün içinde bitecek.

Denil-son atak

Bonservisi elinde olan Brezilyalının alınması için çalışmalar hız kazandı. Bordo-mavili yönetim Wagner'i elinde tutuyor.

Başkan Nuri Albayrak'ın talimatıyla Bordeaux'da kiralık oynayan Denilson için girişimlerin bitme noktasına geldiği öğrenildi. Bonservisi elinde olan Real Betis'in Brezilyalı oyuncusu 3 milyon euro isterken, yönetim, rakamı 2.5 milyon euro'ya çekmeye çalıştığı ve transferin her an bitebileceği öğrenildi. Denilson ile yapılan görüşmeleri yönetim gizli tutuyor.

WAGNER ACELE EDİYOR

Sol kanat için önce İnternational'den Wagner ile ön protokol yapan Trabzonspor, Real Betis'li Denilson'un işini gizlice bitirmeye çalışınca ortalık karıştı. Wagner, menajeri aracılığıyla bordo-mavililere haber yollayarak "Bu iş çok uzadı. Almak istiyorsanız bir an önce masaya oturalım" dediği iddia edildi. Trabzon'un Wagner'i ikinci planda tuttuğu söyleniyor.
                            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Szymkowiak’a yol göründü
                              Lazaroni’nin yönetimle görüştüğü ve eğer teklif olursa Szymkowiak’ı gönderebilirsiniz dediği öğrenildi
                              26.07.2006

Teklif bekleniyor
                              Herşey Almanya kampında başladı... Teknik direktör Lazaroni elinde alternatif bulunmadığını öne sürerek Miroslaw Szymkowiak’ı hazırlık maçlarında sol kanatta oynattı. Yeni mevkiisine alışamayan ve burada oynamaktan dolayı sıkıntı yaşayan Szymkowiak’ın Brezilyalı teknik adama da tepki gösterdiği öne sürüldü. Polonyalı futbolcunun bu çıkışına şaşıran Lazaroni’nin yönetimle görüştüğü ve “Eğer teklif olursa Szymkowiak’ı gönderebilirsiniz” dediği öğrenildi.

Brezilyalı istiyor
                              Her ne kadar Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Szymkowiak ile aralarında bir problem yaşanmadığını söylese de Brezilyalı hocanın sol kanada vatandaşını getirtmek istediği kaydedildi. Yönetimin sol kanatta oynayan Denilson’la temasa geçmesi de bu haberleri doğrular nitelikte. Dün takımla birlikte Trabzon’da hazırlıklara başlayan Szymkowiak ise bu konuda herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Yorum

• ALİ GÜZELDAL UMUTSUZ VAKA

KARARLILAR A.Sebatspor’da Ali Güzeldal transferi çıkmaza girdi. Golcü oyuncuyu ısrarla isteyen Kırmızı-Beyazlı kulübe Trabzonspor’un olumsuz cevap verdiği bildirildi. Bordo-Mavili yönetimin Büyükşehir Belediyesi’nden transfer ettiği Murat Ocak’a karşılık bu kulübe Ali Güzeldal’ı vermekte kararlığını sürdürdüğü belirtildi.
                                BAŞKA YOLU YOK Trabzonspor yönetiminin A.Sebatspor’un Ali Güzeldal isteğine, "Ya Büyükşehir Belediyesi’ne gidecek, yada paf takımla idmanlara çıkacak. Bunun başka yolu yok" dediği belirtildi. Kırmızı-Beyazlılar ise Ali Güzeldal’ın peşini bırakmaya niyetli olmadığı bu transferin gerçekleşmesi için girişimlerini devam ettireceği bildirildi.

bukadar katı olmanın anlamı ne. neden sebat olmuyor anlayamadım ben
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X