Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barcelona idmanında rekor: 38 bin kişi!

Sezon hazırlıklarını Meksika'da sürdüren İspanyol devi Barcelona'nın bugünkü idmanıni tam 38 bin futbolsever izledi.
    300 polis görevlisinin görev yaptığı idmanda Avrupa'dan da gelen Barçalı taraftarlar vardı. Barça'nın idmanına şarkılar ile eşlik eden taraftarların yanı sıra güvenliği sağlayan Meksikalı polislerde ünlü futbolcularının fotoğraflarını çektiler.
    Barcelona Meksika kampındaki ilk hazırlık maçında yeni transferi Gudjohnsen ve Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun golleriyle Tigers of Monterrey'i 3-0 mağlup etti. Maçı 35 bin futbol sever takip etti.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beyler tgrt de ajax - manchester maçı var şu anda ilgilenenlere...19.30 da başlıyor

kaynak :www.hurriyet.com.tr
      20:00 de ajax-porto
      22:15 de manu-inter
      amsterdam kupasi maclari bunlar
      internettende izleyebilirsiniz
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 19:32.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        22:00 Bmn -Çılgınlar
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          KUPADA DEV FİNAL

BMN - ÇILGINLAR
          04.08.2006 (Bugün)
          Saat 22-23
          Yer (Anadolu Halı Saha)

Not: Müsait olan herkesi bekliyoruz.
          iki takımımızada başarılar diliyoruum... İnşallah centilmence bir müsabaka olur...
          Uzaktayım (bursa) gelmeyi çok isterdiim... Gözümde tütüyor oralar.. yaklaşık 10 sene önce yapmıştım oralarda en son maçımı...(( Hayat işte ne yapalım...
          ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            22:00 Bmn -Çılgınlar
            sakin cilginlari yenmeden geri dönmeyin

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beyler tgrt de ajax - manchester maçı var şu anda ilgilenenlere...19.30 da başlıyor

kaynak :www.hurriyet.com.tr

saat 20.00 de manchester porto
              saat22.15 de ajax-inter

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                amsterdam kupasi maclari bunlar
                internettende izleyebilirsiniz
                İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                saat 20.00 de manchester porto
                saat22.15 de ajax-inter
                Karar verin dostlar hangisine inanalım ? heheh
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• Son dakika ve güncel haberler için güvenilir haber kaynağı! TGRT Haber, son dakika haberleri, güncel analizler ve uzman yorumlarıyla gündemin nabzını tutuyor.

ama görünüse göre arkinki dogru neyapiym adamlarin resmi sitesinde yanlis yaziyor

-
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 19:50.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gerçek fiyatı, Chelsea fiyatıTaktik yazarı Uğur Meleke, Fatih Tekke’nin Zenit’e transferini yorumladı. 4 Ağustos 2006 10:01İngiltere'de bir gazete, "Bir futbolcunun iki fiyatı vardır" yazıyordu geçenlerde: "Gerçek fiyatı ve bir de Chelsea fiyatı"... Son dönemde futbola yapılan milyarder enjeksiyonu, bu tabirin genişlemesini gerektiriyor gibi: "Bir futbolcunun iki fiyatı var. Bir gerçek fiyatı, bir de "Chelsea, Portsmouth, Hearts veya Rusya Ligi fiyatı"...

Özellikle Rus kökenli dolar milyarderlerinin futbola ilgisi muazzam... Abramovich'in Chelsea'sinin transfer piyasasını ne kadar karıştırdığı malumumuz. İnanılmaz paralar ödenerek transfer edilen Shaun-Wright Phillips, Damien Duff ve Asier del Horno'nun maliyetlerinin yarısına gözden çıkarılmaları, oyuncuların gerçek değerlerinin Chelsea'ye maliyetleri düzeyinde olmadığı görüşünü destekler nitelikte... Bu sezon transfer edilen Michael Ballack, Shevchenko, John Obi Mikel ve Salomon Kalou'da da işler iyi gitmezse, çok düşük paralara yeni kulüplere gidecekleri de mutlak...
                    Chelsea'nin bu çılgın transfer politikası eleştirilip normal seviyeye çekileceği zannedilirken, Abramovich benzeri futbol meraklısı iş adamlarının sayısının artması bir anda oyuncularının değerlerinin iki ayrı tanıma sahip olmasına neden oldu: "Gerçek fiyat" ve "Rus iş adamı ya da Rus Ligi fiyatı"...

Fatih Tekke'nin Zenit'i de, Anelka'nın talibi Portsmouth da bu ikinci grup bedel tablosuna dahil... Rus milyarder Alexandre Gaydamak'ın büyük ortağı olduğu Portsmouth'un Anelka için önerdiği bedel de bu oyuncunun değerinin çok üstünde, doğalgaz devi Gazprom'un sponsor olduğu Zenit'in Fatih'e ödediği 8 milyon euro da... Allah aşkına, Fatih hangi önemli milli maçta ya da hangi mühim Avrupa kupası müsabakasında yıldızlaştı ki, 8 milyon euro gibi inanılmaz bir rakama transfer yapabilsin? 29 yaşındaki Fatih'in milli formayla attığı 8 golün tamamı zayıf rakiplere.. (4'ü Kazakistan'a, 3'ü Gürcistan'a, 1'i Bulgaristan'a) Kariyerinde Şampiyonlar Ligi yok, çoğu ön eleme maçı olan Avrupa kariyerinde de attığı toplam gol sayısı sadece 4... (Anorthosis'e 2, Skonto Riga'ya 1 ve Villarreal'e 1 gol)..
                    Biz Fatih'in yeteneklerinden eminiz ve onun Türk futbol tarihinin en önemli golcülerinden biri olduğunu biliyoruz, evet, ama Avrupalılar nereden biliyor, bu konuda şüpheliyim... Uluslararası müsabakalarda böyle bir kariyere sahip bir forvetin değeri 8 milyon euro olabilir mi? Çok zorı
                    ,
                    bu ş,,,,,,,z niye baliçi sakat sakat balon fiyata sattıklarında bu tür yazılar yazmamış. beyley artık yeter yönetim yapmıyorsa bu medya ya biz savaş acalım. herkez istediğini yazıp durmasın

Yorum

• KÖTÜ DÖNEMDİ
                      Trabzonspor'un eski Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, halefi Brezilyalı çalıştırıcı Lazaroni'nin çok şanslı olduğunu söyledi. Boşnak teknik adam, "Ben Trabzon'a çok kötü bir dönemde gelmiştim. Lazaroni ise oldukça şanslı. Yönetim istediği transferleri bir bir gerçekleştiriyor" diye konuştu.
                      YERİ ZOR DOLAR
                      Son iki yılın Asya şampiyonu Suudi Arabistan'ın Al-İttihad takımı ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Halilhodziç, "Fatih Tekke'nin Zenit'e gitmesine kendisi adına sevindim. Ancak Avrupa çapında bir golcüyü kaybeden Trabzonspor adına çok üzüldüm. Onun yeri zor doldurulur" dedi.
                      UMUT ÇOK İYİ
                      "Marcelinho, uyum sorununu atlatırsa Trabzonspor'da büyük işler yapar" diyen Hodziç, "Türkiye'nin en iyi forvetlerinden olan Umut'un yanı sıra Ersen, Musa ve Çağdaş'ın transfer edilmesi takımdaki rekabeti artıracak. Szymkowiak, Yattara ve Gökdeniz
                      iyi oynarsa Trabzon zirveyi zorlar" dedi.

Yorum

• porto -manu maci basladi
                        manu 2-0 yeniyor atanlar scholes rooney
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 20:22.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          KÖTÜ DÖNEMDİ
                          Trabzonspor'un eski Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, halefi Brezilyalı çalıştırıcı Lazaroni'nin çok şanslı olduğunu söyledi. Boşnak teknik adam, "Ben Trabzon'a çok kötü bir dönemde gelmiştim. Lazaroni ise oldukça şanslı. Yönetim istediği transferleri bir bir gerçekleştiriyor" diye konuştu.
                          YERİ ZOR DOLAR
                          Son iki yılın Asya şampiyonu Suudi Arabistan'ın Al-İttihad takımı ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Halilhodziç, "Fatih Tekke'nin Zenit'e gitmesine kendisi adına sevindim. Ancak Avrupa çapında bir golcüyü kaybeden Trabzonspor adına çok üzüldüm. Onun yeri zor doldurulur" dedi.
                          UMUT ÇOK İYİ
                          "Marcelinho, uyum sorununu atlatırsa Trabzonspor'da büyük işler yapar" diyen Hodziç, "Türkiye'nin en iyi forvetlerinden olan Umut'un yanı sıra Ersen, Musa ve Çağdaş'ın transfer edilmesi takımdaki rekabeti artıracak. Szymkowiak, Yattara ve Gökdeniz
                          iyi oynarsa Trabzon zirveyi zorlar" dedi.
                          yahu marcelinho onun döneminde alınsa ne olcaktı ki ya o oynardı ya yattara oynasa da ön libero yapardı,vahid hocanın takımında en fazla 1 bilemedin 2 yıldız olacak diğerleri defansif özellikli topcular.neyse konuyu dağıtmayalım uyarı gelmesin

Yorum

• dev finale artık dakikalar kaldı
                            bmn - çılgınlar
                            ben bmn kalesini koruyacağım
                            tüm taraftarlarımızı bekliyoruz
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• wayne rooney hazirlik macinda kirmizi yedi kafaya cikarken elini rakibinin yüzüne carptirdi

Ünal Karaman

Yorum

• 2006-2007 sezonunun ilk golünü gayse yedi:

Ankaraspor : 1 - gayse : 0.
                                Gol dk.: 11 Adam Petrous

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...