İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Pletikosa ile anlaşma sağlandığı resmi imza için Jef'in kiralanması beklenildiği söylendi.Ayrıca mossaro ve Wgner ikilisinden birinin en geç perşembeye kadar alınacağını belirtildi.
Kaynak
Tv spor servisi(müslüman kanal yalan söylemez
)
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Yeni transferler idmanda

Yeni transferlerimiz Ersen Martin ve Musa Büyük takımımızın saat 17.00’deki akşam idmanına katılarak Trabzonspor forması altında ilk idmanlarına çıktılar.
Ersen ve Musa yardımcı antrenörlerimizden Turgut Kural eşliğinde takımdan ayrı çalıştılar.
Arka adalesinde çekme olan Szymkowiak düz koşu yaparken, diğer oyuncularımız teknik ağırlıklı bir antrenman yaptılar.
Bu arada idmanı yönetim kurulu toplantısı için Trabzon’da bulunan Başkanımız Nuri Albayrak ile yönetim kurulu üyelerimiz de bir süre izlediler.

En son turkercan tarafından düzenlendi; 31.07.2006, 19:59.
Yorum
-
Haberler
Hertha Berlin'den Marcelinho'ya veda partisi
Brezilyalı futbolcumuz Marcelinho'ya eski kulübü Hertha Berlin tarafından bir veda partisi düzenlendi.
Partiye üç danışmanı, eşi ve iki çocuğuyla birlikte katılan Marcelinho'ya kulüp menajeri Dieter Hoeness, futbolcunun Hertha Berlin'e çok şey kazandırdığını ifade ederek, kendisine bir demet çiçek ve bir saat hediye etti.
31.07.2006 20:23:00Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
ula kıçı kırık herta marcelinho a veda partisi yapıyor biz fatihin formasını bir süre emekli edelim dedik kimse yanaşmadı. arkadaşlar lütfen şu iş için klübe email atalım sevgiler.sevdim seni bir kere başkasını sevemem
deli diyorlar bana desinler değişemem
Yorum
-
Başkan Nuri Albayrak: "Fatih’in emeği tartışılmaz"
Başkanımız Nuri Albayrak yönetim kurulu olarak Fatih Tekke’nin Rusya’nın Zenit St. Petersburg takımına transferine onay verildiğini açıkladı.
Yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısına katılan Albayrak, Fatih Tekke’nin Trabzonspor için tartışılamayacak bir değer olduğunu ve emeğinin tartışılamayacağını vurgulayarak, “Hem kulübümüz hem de Fatih için şartlar oluştuğundan bu transfere yönetim kurulu olarak onay verdik” ifadesini kullandı.
Fatih Tekke ile İstanbul’da görüşen Başkanımız Nuri Albayrak, “Bu görüşmede benden beklediği ve istediği şartların oluştuğunu belirterek izin istedi. Biz de kulübümüze büyük emeği geçen kaptanımızın bu talebini olumlu karşıladık. Bu transfer hem Trabzonsporumuza hem de kaptanımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Fatih’in bugüne kadar Trabzonspor’a çok şeyler verdiğini kaydeden Albayrak, “Gelinen noktada Fatih Tekke karşısına çıkan bu fırsatı değerlendirirken de yine kulübüne olumlu yönde katkı sağlamıştır. Kaptanımızın yeni takımında Trabzonspor’u ve Türk futbolunu çok iyi temsil edeceğine olan inancımız tamdır. Kendisini Fatih Tekke yapan Trabzonspor’un kapıları O’na her zaman açıktır. Kaptanımızın Trabzonsporluluğu tartışılamayacağı gibi kulübümüzle yolları bir gün mutlaka yine kesişecektir” dedi.
Resmi Site
Yorum
-
oyle bize çok gün gösterdiler ama sonuç ne oldu sıfır.bakalım bu ne olacakİlk olarak canim TS tarafından gönderildiarkadaslar demin TV5 de Trabzonspor Basin Sözcüsü Kafkas Persembe gününe bir bomba transfer daha yapacaklar dedi. Santrafor. Ismini sir gibi sakliyorlar.
Ayrica Kaleci Haberinide Yalanladi.inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum