Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 6 Ekim 2006
    Van Cumhuriyet Başsavcısı Trabzon'a atandı

Van Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Kaçan, Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi üyeliğine atandı. Van Cumhuriyet Başsavcılığına ise Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Büyükçadırcı getirildi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Van Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Kaçan'ı Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi üyeliğine atadı. Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Büyükçadırcı da Van Cumhuriyet Başsavcısı olarak görevlendirildi.

HSYK, bugün yaptığı toplantıda adli ve idari yargıda büyük çoğunluğu mazerete dayanan kararname taslağını görüşerek son şeklini verdi.

Kurul, adli yargıda 195 hakim ve savcının, idari yargıda da 55 hakimin görev yerini değiştirdi.

Görev değişiklikleri arasında Şemdinli iddianamesiyle gündeme gelen Van Cumhuriyet Başsavcılığı da yer aldı. Buna göre, Van Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Kaçan, Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi üyeliğine atandı. Van Cumhuriyet Başsavcılığına ise Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Büyükçadırcı getirildi.

Bu görev değişikliğinin, Kaçan hakkında Şemdinli olaylarına ilişkin iddianamenin mahkeme tarafından kabul edilmeden basına sızdırılmasıyla ilgili yürütülen soruşturmayla bağlantısının olmadığı belirtildi.

Şemdinli olaylarının ardından hazırlanan iddianame kamuoyunda uzun süre tartışılmış, iddianameyi hazırlayan Van Cumhuriyet Savcısı Ferhat Sarıkaya hakkında soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma sonucunda HSYK, Sarıkaya'yı meslekten ihraç etmiş ve karar kesinleşinceye kadar görevden uzaklaştırmıştı.

Kurul, Sarıkaya'nın bu kararın yeniden görüşülmesi istemini görüşmüş ancak ihraç kararı değişmemişti. Ferhat Sarıkaya son olarak Kurul kararına karşı itiraz hakkını kullandı. Sarıkaya'nın itirazı henüz karara bağlanmadı.

Van Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Kaçan, Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi üyeliğine atandı. Van Cumhuriyet Başsavcılığına ise Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Yahya...
    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Musampa'nın topuğunda kemik dikeni tespit edildi

Ömür AVCI / TRABZON, (DHA)

Kayseri Erciyes maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdüren Trabzonspor'da, Kiki Musampa ve Fatih Akyel KTÜ Farabi Hastanesi'nde kontrolden geçti.

Musampa'ya çekilen MR'da oyuncunun topuğunda kemik dikeni tespit edilirken, bu futbolcunun antrenmanları bundan böyle silikon tabanlık giyerek yapacağı öğrenildi. Kongo asıllı oyuncunun idmanlara çıkmasında herhangi bir sakınca görülmedi.

Fatih Akyel'e ise dün akşam ayak parmağına aldığı darbe dolayısıyla oluşan ağrısı nedeniyle röntgen çekildi. Röntgende futbolcunun Almanya kampı sırasında kırılan ayak parmağındaki yumuşak dokuda ödem meydana geldiği, ancak bunun oyuncunun idman akışını etkilemeyeceği belirtildi.

hürriyet
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galatasaray ve Beşiktaş'ın da aralarında bulunduğu 11 kulübün çeşitli kurum ve şahıslara olan borçları nedeniyle İddaa gelirlerine temlik konuldu.

Spor Toto Teşkilatı'na noter ve icra müdürlüğü kanalıyla başvuran alacaklılar, 11 kulübün İddaa ve Spor Toto oyunlarından gelen isim haklarına koydurduğu haciz miktarı 70 milyon 226 bin YTL'yi buldu. Galatasaray, haciz nedeniyle geçen sezon İddaa'dan tek kuruş pay alamadı. Milliyet Gazetesi'nde Ayşe Yeşin imzasıyla yer alan habere göre borçlular listesinin ilk sırasında yer alan sarı kırmızılı kulübe, Ali Sami Yen Stadı'nın kirasından dolayı aralarında GSGM ve Vakıfbank'ın da bulunduğu alacaklılardan 40 milyon 28 bin YTL'lik haciz gönderildi. Şu ana kadar bu borcun sadece 1 milyon 56 bin YTL'si ödendi.

İnönü Stadı'nın kirası nedeniyle yaşanan sorun nedeniyle de GSGM, Beşiktaş'ın gelirlerine 790 bin 105 YTL temlik koydu. Siyah be yazlılar da borcun 328 bin 316 YTL'sini ödedi 461 bin 789 YTL'lik borç duruyor.

Fenerbahçe, Trabzonspor, G.Birliği, Ankaragücü, Ankaraspor, V. Manisa ve Sivasspor'un gelirlerinde temlik bulunmazken, diğer kulüpler ve borçları şöyle: Denizli: 3 milyon 98 bin, Ç. Rize: 145 bin 853, Gaziantep: 1 milyon 137 bin, Kayseri: 2 milyon 373 bin, Bursa: 906 bin 844, Antalya: 14 milyon 235 bin, Sakarya: 4 milyon 208 bin, K.Erciyes: 1 milyon 581 bin, Konya: 168 bin 975 YTL.
        iyi beter olsunlar biimkileride tebrik ediyorum

Yorum

• evet aynen ama daha bisey olmadi 2008 in yaz ayinda uefa nin türk takimlarina verdid son tarih o yaz kitaplari acip maddi durumlarini ortaya koymalilar bakalim ozaman ne yapacak 3 kizkardes gerce ezikbahce karaparalari yikiyip kurtarir ama öbür ikisi o sezon bence en azindan puan cezasi alicaktirlar
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• radyospor

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın Macaristan’la yapacakları maçla ilgili olarak, "Hedefimiz, Moldova maçına kayıpsız gitmek" dedi. En büyük problemin sakatlıklar olduğunu belirten Terim, sahaya süreceği ilk 11’i de açıkladı. Fatih Terim, bugün akşam saatlerinde, maçın yapılacağı Ferenç Puşkaş Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, bugüne kadar çalıştırdığı hiçbir takımda, "şu maçı biraz idare etsek, berabere kalsak" gibi bir düşüncesinin olmadığını ve hedefinin kayıpsız olarak Moldova maçına gitmek olduğunu söyledi.

Terim, Macaristan Milli Takımı’nın Norveç ve Bosna-Hersek maçlarını izlediğini, rakip takımın özellikle 2. maçında çok daha iyi bir görüntü verdiğini bildirdi.

Terim, bazı oyuncuların sakatlıklarının sürdüğünü ifade ederek, "Bizim için en büyük problem, oynayan bazı futbolcularımızın rahatsızlıkları. Tümer’in oynama ihtimali yok gibi. Halil, henüz dün antrenmana çıkabildi, kasığında ağrı var. Fatih Tekke de sakatlandığı bileğinden rahatsızlığını bildirdi. Bunun dışında bir problemimiz yok." dedi.

Bir Macar gazetecinin, "Macaristan Futbol Federasyonu’na, Türkiye Futbol Federasyonu’nun kaset göndermediği" yönündeki bir sorusuna Terim, "Bundan haberim yok. Tam tersine tüm yabancı federasyonlarla ilişkilerimiz iyi olduğu gibi, Macaristan Futbol Federasyonu ile aramız çok daha iyi. Ne istedilerse verdik, yanlış istihbarat olması gerekir" yanıtını verdi.

Bir gazetecinin, Terim’in daha önce söylediği "12 maçlık periyotta takıldığımız durumlar da olabilir" sözünü hatırlatması üzerine deneyimli teknik adam, "12 maçlık periyotta kime ne zaman takılacağınızı bilemezsiniz. Umarım takılmayız. Takılmasak da iyi olur. Her geçen gün zorlaşıyor. Çok kritik bir maça geldik. Macaristan, ilk maçını kaybedince 2. maçı kazanmaya çıktı. Eğer 2 maçı da kazansalar daha iyiydi. Bu durumda bizim maçımız daha da önemli hale geldi. Olmazsa olmaz bir durumdalar" yorumunu yaptı.

Terim, yarınki maçta sahaya süreceği ilk 11’i de açıkladı. Terim’in Macaristan karşısında görev vereceği futbolcular şöyle:

Rüştü, Hamit, Servet, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Sabri, Gökdeniz, Mehmet Aurelio, Tuncay, Arda, Hakan.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kayseri Erciyes maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdüren Trabzonspor’da, Kiki Musampa ve Fatih Akyel KTÜ Farabi Hastanesi’nde kontrolden geçti.

Musampa’ya çekilen MR’da oyuncunun topuğunda kemik dikeni tespit edilirken, bu futbolcunun antrenmanları bundan böyle silikon tabanlık giyerek yapacağı öğrenildi. Kongo asıllı oyuncunun idmanlara çıkmasında herhangi bir sakınca görülmedi.

Fatih Akyel’e ise dün akşam ayak parmağına aldığı darbe dolayısıyla oluşan ağrısı nedeniyle röntgen çekildi. Röntgende futbolcunun Almanya kampı sırasında kırılan ayak parmağındaki yumuşak dokuda ödem meydana geldiği, ancak bunun oyuncunun idman akışını etkilemeyeceği belirtildi.
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Servet ve Sabri? Poffff
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• feybenin "feybe cumhuriyeti" hayalleri nerden yüz buluyor?

Yorum

• Malatyaspor 1 - 2 Istanbul BB
                    Maç Bitti
                    67 Effa Owona
                    --------------------56 Ali Guzeldal
                    ---------------------60 Ugur Isikal
                    ali gollere devam ediyor
                    -

Ünal Karaman

Yorum

• "Trabzon’da tek şortlu benim"
                      Sezon başında Hertha Berlin’den Trabzonspor’a transfer olan Brezilyalı yıldız Marcelinho, Trabzon’da olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. Alman Bild gazetesine konuşan ünlü futbolcu, hem ailesinin hem de kendisinin Trabzon’a hayran kaldığını kaydederken, ilginç gözlemlerini de aktardı.

Trabzon’da din ayrımı yapılmadığını kaydeden Marcelinho, "Bu şehirde din ayrımı diye bir şey yok, herkes istediği dini yaşayabiliyor. Buranın erkeklerinin çoğu uzun pantolonlar giyiyor. Şortla caddelerde dolaşan tek kişi benim herhalde" diye konuştu.

Trabzon’un, şirinliğiyle Brezilya’daki memleketini andırdığını da söyleyen Sambacı, "Trabzon şehir merkezi biraz fazla gürültülü ve arabalar hiç sınır tanımadan, kural dinlemeden kullanılıyor. Fakat Trabzon bana benim doğup büyüdüğüm şehir olan Campina Grande’yi hatırlatıyor" dedi.

Ünlü yıldız bunun dışında Trabzon’daki eğlence hayatının eksik olduğunu da ifade ederek, "Berlin’deki parti hayatını biraz özlemiyor değilim" ifadesini kullandı.
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Mahmut Uslu'nun ağzından kaçanlar:
                        Haber, Haberler Türkiye ve Dünyadan en son haber gelişmelerini anı anına takip edebilirsiniz. Flaş haberler, dünyadan son dakika haberleri, en güncel spor, siyaset, magazin, ekonomi , Hava Durumu, İl İl Namaz Vakitleri, TV Rehberi, yerel haber, köşe yazarları, gazete manşetleri Türkiye'nin en iyi ve güncel haber sitesi star.com.tr'de

Yorum

• İlk olarak Marcellinho tarafından gönderildi

Ünlü yıldız bunun dışında Trabzon’daki eğlence hayatının eksik olduğunu da ifade ederek, "Berlin’deki parti hayatını biraz özlemiyor değilim" ifadesini kullandı.
                          "Hem sahada artist artist gez, hem de partilerde..." öyle futbolculuğu ben de yaparım. Sen golleri sırala, biz seni partiye götürürüz merak etme..
                          En son saglam tarafından düzenlendi; 08.10.2006, 13:23.

Yorum

• Celalettin'in forma hasreti..

Geçen sezonun değişmez isimlerinden olan Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Celalettin Koçak, formasına hasret kaldı..

Celalettin, Brezilyalı teknik direktör Sebastiao Lazaroni tarafından lig maçlarında kendisine şans tanınmamasına rağmen Apoel ile oynanan UEFA Kupası maçlarında forma giyerken, sakatlığı nedeniyle yine bir süre takımdan uzak kaldı.

Sakatlığı geçen Celalettin, teknik direktör Ziya Doğan'ın gelişi ile birlikte takımda yer bulmaya çalışıyor. Teknik direktör Ziya Doğan'ın takıma gelmesiyle moral ve motivasyon olarak güçlendiklerini belirten Celalettin Koçak, "Ziya Doğan'ın yeniden Trabzonspor'a gelmesiyle birlikte takımdaki olumlu gelişmeleri herkes görüyor. Hocamızla ben daha önce çalıştım. Onun ne yapmak istediğini ve hedeflerini çok iyi biliyorum. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Takım olarak daha da çok kaynaştık. Ziya Doğan, takım ile sürekli teke tek olsun toplu olarak olsun sürekli konuşuyor. Bunun çok faydası oluyor" dedi.

Sakatlıktan tamamen kurtulduğunu ifade eden Celallettin, hiçbir futbolcunun başına böyle bir durumun gelmemesini temenni ettiğini belirterek, "Sakatlıktan yeni kurtuldum. İnşallah, bir daha sakatlık yaşamayız. Formamı yeniden kazanmak için idmanlarda vargücümle çalışıyorum. Aldığım zamanda bir daha bırakmayı düşünmüyorum" diye konuştu.
                            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                            Sizler var ya .....

Yorum

• Doğan'ın Musampa sevinci
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın yüzü gülüyor. Takımın başına geçtiği günden bu yana futbolcuların performanslarını her geçen gün yükseltmeleri Doğan'ı sevindiriyor. Kiki Musampa'da 90 dakika oynayacak seviyeye geldi...
                              08 Ekim 2006 12:25
                              Yazı boyutunu büyütmek için

Musampa coşacak
                              Kiki Musampa'nın artık 90 dakika oynayabilecek düzeye geldiği belirtildi. K. Erciyes maçında ilk 11'de oynaması beklenen Musampa, "Futbolumla Trabzon'u coşturacağım" dedi.

Musampa artık hazır
                              Kondisyon açığını kapatıp, oynayacak duruma gelen Musampa, bu kez de topuğundaki sorun nedeniyle sıkıntıya düştü. Ağrılarının artması üzerine MR'ı çekilen Hollandalı yıldızın topuğunda kemik dikeni tespit edildi. İdmanlara özel silikon tabanlıkla devam edecek olan Kiki, yine de K. Erciyes maçında sahada olacak

Ünal Karaman

Yorum

• vala burda sadece spor hakkında son dakika gelişmelerimi yazıyor bilmiyorum ama
                                girmişken haberi ileteyim
                                ali müfit gürtüna turkuaz hareketi adıyla yeni bir oluşumu başlatıyormuş
                                Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X