Fransa'da oynayan Brezilya'li golcü [img]smileys/smiley2.gif[/img]aklima bir tek isim geliyo, transfer edilirse Ligin gol krali olur [img]smileys/smiley2.gif[/img]çok iyi oyuncu[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
valla a gurubundan cacik olmaz. polanya ve kastarica berbat. ekvador desen gruptan ciksa ilerleyemez. almanya desen defansin göbegi cok kotu. ekvadoru bilem tutamadilar.
bugun ingiltere bakalim ne yapacak. arjentin fildisi sahilleri günün maci. ama ben isveç i izleyin derim. b grubunun birincisi isveç olcak bence."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
Fenerbahçe'den Ronaldinho'ya teklif
100. yila süper bir kadro ile çikmak isteyen Fenerbahçe'nin dünyanin en iyi futbolcusu seçilen Brezilyali yildiz Ronaldinho'ya teklifte bulundugu iddia edildi.
10 Haziran 2006 Cumartesi 10:48
istanbul basini kendini bu sefer gerçekten asti bu habere sadece gülünür pes vallaha bu kadarda olmaz[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]www.sonsayfa.com
Fenerbahçe"nin, FIFA tarafindan dünyanin en iyi futbolcusu seçilen Barcelonali Ronaldinho ile ilgilendigi öne sürüldü. "MSBnews" adli dis kaynakli internet sitesi, sari lacivertli kulübün Brezilyali futbolcu için tam 56 milyon Euro teklif ettigini yazdi. Transfer görüsmelerinin Barcelona Kulübü Baskani Joan La Porta tarafindan da dogrulandigini belirten site, Fenerbahçe"nin Brezilyali yildiza ise, haftalik 150 bin Euro teklif ettigini bildirdi.
Yorum
-
dünkü maçta whencope'nin attigi 2 golü izlerken aklima bizdeki forvetle geldi.o pozisyonlarda whenchopun yaptiklarini gördümve bizimkilerin yapacaklarini düsündüm. o iki golü o sekilde teknik ( özellikle 2.) atacak golcümüzün olmadigini gördüm. kaleciyle karsi karsiyayken birii asirtmayi denerdi . öbürünün birebir pozisyonlarda kaleciyi nasil geçemedigini çok iyi biliyorum ( adam birde bende golcü özelligi var dediya [img]smileys/smiley5.gif[/img]). whencop mu olur bilmem ama o tarz pozisyonlarda öyle gol atan bir forvete kesin ihtiyacimiz var.
selam ve hürmetle.
Yorum
-
[QUOTE=saaalih]
Fenerbahçe'den Ronaldinho'ya teklif
100. yila süper bir kadro ile çikmak isteyen Fenerbahçe'nin dünyanin en iyi futbolcusu seçilen Brezilyali yildiz Ronaldinho'ya teklifte bulundugu iddia edildi.
10 Haziran 2006 Cumartesi 10:48
Fenerbahçe"nin, FIFA tarafindan dünyanin en iyi futbolcusu seçilen Barcelonali Ronaldinho ile ilgilendigi öne sürüldü. "MSBnews" adli dis kaynakli internet sitesi, sari lacivertli kulübün Brezilyali futbolcu için tam 56 milyon Euro teklif ettigini yazdi. Transfer görüsmelerinin Barcelona Kulübü Baskani Joan La Porta tarafindan da dogrulandigini belirten site, Fenerbahçe"nin Brezilyali yildiza ise, haftalik 150 bin Euro teklif ettigini bildirdi.
istanbul basini kendini bu sefer gerçekten asti bu habere sadece gülünür pes vallaha bu kadarda olmaz[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]www.sonsayfa.com[/QUOTE]
puhahah hatta zuhahaha[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
bu yabancilar ellerimizde patladigi için turk takimlari fakirlesiyo. getirmesi bi para götürmesi daha fazla para.
kardesim 6 yabanci sinirimi var tamam olsun 6 yabanci sinirlamasi da il 18 e olsun. mesela ispanyada 3 avrupa disindan adam oynatabiliyosun ama kadronda istese 20 tane avrupa disindan adam olsun bise demiyolar. bizdede oyle olcak. ozaman oyuncu kendine takim bulmak zorunda kalir. adamla maç basina sözlesme yaparsin ilk 18 almazsin bak bakalim nasil gidiyo klupten.
bide 5 sene türkiyede oynayan bi futbolcu türk vatandasi olmali. hatta 5 bile cok 3 olsun."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
İlk olarak no NAME tarafından gönderildi
dünkü maçta whencope'nin attigi 2 golü izlerken aklima bizdeki forvetle geldi.o pozisyonlarda whenchopun yaptiklarini gördümve bizimkilerin yapacaklarini düsündüm. o iki golü o sekilde teknik ( özellikle 2.) atacak golcümüzün olmadigini gördüm. kaleciyle karsi karsiyayken birii asirtmayi denerdi . öbürünün birebir pozisyonlarda kaleciyi nasil geçemedigini çok iyi biliyorum ( adam birde bende golcü özelligi var dediya [img]smileys/smiley5.gif[/img]). whencop mu olur bilmem ama o tarz pozisyonlarda öyle gol atan bir forvete kesin ihtiyacimiz var.
selam ve hürmetle
+1967
Özellikle ikinci goldeki vurusu ustalik kokuyordu, adamiiki pozisyona soktular, ikisinide gole çevirdi. Wanchop olmasa bile onun gibi net vuruslar yapan, fantaziye kaçmadan golü düsünen usta bir forvete daha ihtiyacimiz var bence.BORDO MAVİ
Yorum
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildiİlk olarak no NAME tarafından gönderildi
selam ve hürmetle
+1967
Özellikle ikinci goldeki vurusu ustalik kokuyordu, adamiiki pozisyona soktular, ikisinide gole çevirdi. Wanchop olmasa bile onun gibi net vuruslar yapan, fantaziye kaçmadan golü düsünen usta bir forvete daha ihtiyacimiz var bence.
Lyonda oynayanFred diyorum[img]smileys/smiley1.gif[/img]alin size golcü. brezilyalidir[img]smileys/smiley2.gif[/img]Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
MSBNews ozellikle "yalan haber" yazan, eglence amacli bir sitedir...
Wanchop forvet degil Strikerdir.
3-5-2 96 kupasinda bitmis bir sistemdir. 4 lu defans (ve aktif kanatlar) olmadan oyun sistemi dusunulemez. 3 lu defans tasarlayan arkadaslar, TR da basariyi belki ama, avrupada ruyalarinda dahi goremezler...
Yorum
-
lyon'dan FRed'i zor aliriz. Ruya... Ama Nilmar olabilir... Bu sene brezilyaya kiralik gitti geri gelecek ve Wiltord, Govou,Fred,Carew'in yaninda zor yer bulacak.. Nilmar, iste gelecegin yildizi.
Yorum
-
fenerbahçe heseyini satsin anca ronaldinhoyu alir..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
bu haberleri yapanlarda bu haberleri gülerek yapiyorlardir herhalde bizim gibi.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
su internetspor daki turgut yeterin yazisini okudum ..
insanin moralini bozuyor ya...
haksizda degil...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum