Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih iki sezonda toplam kaç maç oynadi kupa+avrupa+lig+milli takim ve kaç gol atti.....bilen varmi 80 vardir herhalde
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak TrabzonStorm tarafından gönderildi

BMN olmasaydi simdi Fatih gitmis, bizler de yutkunmus olacaktik...
      katiliyorum
      Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzonspor'un daha önce el sikistigi Kosta Rika'li Wanchope'un Denizlispor'la daha önce masaya oturdugu ve anlastigi ortaya çikti. Sok açiklamalar yapan Denizlispor Menajeri Can Çobanoglu, Kosta Rika'nin Almanya maçinda 2 gol atan forvetiyle görüstüklerini dogruladi...

Çobanoglu:" Wanchope'le ilk biz görüstük ve anlastik..Fiyat konusunda basinda çikan rakamlar üç asagi bes yukari ayni. Ancak bizim görüsmemizden sonra fiyat arttirimina gidildi. Wanchope bize evet dedi. Bizimle görüsmemiz geçerli, ben kendisiyle de görüstüm. Wanchope gelecek sezon bir aksilik olmazsa Denizlispor'da oynayacak" dedi..

internetspor Edited by: Harun
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
          İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
          İlk olarak lazmania tarafından gönderildi

Beyler SAbirsiz Arkadaslarimiz oLabilir.. Kac Zaman Gecti Icraat Görülmedi. Kaplumbaga Gibi Adim Atiyoruz.. Hep Bir Agizdan Neden Arkadasa Yükleniyosunuz. Nuri Albayrak Koskoca Trabzonspor Baskani oLabilir.. Ama Kendisini O Gözle Gördügünü Zannetmiyorum.Verdigi Demeçlerlerdne Bise Anlasilmiyor..Resmi Sitede Bile Yuvarlak Yuvarlak Cümleler Yayinlaniyor. Bu Durumda da Taraftar Koyun Konumuna Koyulmus oluyor..

Kimi AbimizdeAdminlere SitemdeBulunmak Icin Yem Ariyor Sanki Tetikte Bekliyor.

Arkadasimizin Benzetmesi Biraz Agir oLabilir ama cokta Haksiz Degil Bence.

Herkesin ne anlamak istedigine bagli resmi sitede yayinlanmis kendi agzinda cümleler var ben gayet iyi anliyorum.Nuri Albayrak kendisini Koskoca Trabzonspor baskani olarak görümüyormus,sen nerden biliyrosun adamin içinimi okudun.Asil siz Koskoca Trabzonspor takimin taraftari oldugunu unutuyorsunuz,

SEZON BASLAMADAN böyle olursa Trabzonspor bu sezon sonunu zor getirir.

IStanbul takimlarinin bizim futbolcularimiza teklif götürmesi bize neden gurur veriyor ? bu durumdan rahatsizlik duymamiz gerekirken baskana neden gurur veriyor ? biz sivassspormuyuz malatyamiyiz erciyesmiyiz büyük takimlar futbolcumuzu istediginde gurur duyalim bunun anlami ne ? gazetecinin sorusu : kesin olarak fatihi fenere vermicez diyebilirmisiniz sorusuna baskan neden evet demiyorda trabzonsporun menfaatleri neyi gösterirse onu yapariz diyor.. sitede yapilan aciklamadan kim tam olarak ne sonuc cikardi ?

Ben Transfer Konusunda Simdilik Cok Bir Elestiri Yapmiyorum. Dünya Kupasinin Transferleri Yavaslatmasi Cok Dogal.. Lafim Yok.Baskanin Yildiz Sözünün Gerçeklesmesi Icin Birazdaha Zamana Ihtiyaci oLduguna Inananlardanim..Ama 35 Yasinda YIldiz oLmayna Birini Yildiz Diye Getirirlerse sasirmayin.

ASil ELestri Zamani Gelince Baskanin Neler Söyledigini neler Düsündügümü Yazarim. o Zaman Anlarsin Baskanin Icinimi Okudum Agzindan mi Duydum Yanindakindenmi Duydum Die

Baskanin "Avrupanin çesitli kulüplerinden ve istanbulun Büyük kulüplerinden ,oyuncularimiza teklif gelmesi bizi gururlandirir,Bizde büyük kulübüz silahimizi rakibimize vermeyi düsünmüyoruz." Seklinde açiklamalarindan benim anladigim mana su.

OYUNCULARIMIZA TRANSFER TEKLIFI YAPILMASI BIZIM OYUNCULARIMIZIN KALITELI OLDUGU MANASINA GELIR,ELIMIZDE HERKES TARAFINDAN ISTENEN YILDIZ OYUNCULAR VAR BIZE TEKLIF YAPILMASI BU YÖNDEN GURUR VERICI BIR OLAYDIR. benim anladigim bu yönde.

ELESTIRI KONUSUNA GELINCE,Trabzonspora zarar verdiklerini anladigimizda,Trabzonsporu basarili yapamayacaklarini anladigimizda Elestirmenin zamani gelir ben senden fazla elestirim.merak etme,Benim kalemimin ne kadar keskin oldugunu 1999 yilindan beridir Burda arkadaslar iyi biliyorlar,Bizim yaptigimiz su anda Dogmamis ÇOCUGA DON biçmek,

TRABZONSPOR YÖNETIMINE BEN SU ASAMADA GÜVENSIZLIK DUYMUYORUM.ÖNÜMÜZDE daha zamanimiz var.TRABZONSPOR basarili olacaktir.ben buna inaniyorum.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Fatih Tekke Trabzonspor'dan gitmez

14 Haziran 2006 15:17

Trabznspor Fatih Tekke'yi birakmiyor. Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas Fatih Tekke'nin hiçbir yere gitmeyecegini söyledi ve konusmasina söyle devam etti...

Trabznspor Fatih Tekke'yi birakmiyor. Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas Fatih Tekke'nin hiçbir yere gitmeyecegini söyledi ve ekledi; Kaptan kendisini Fatih Sultan Tekke yapan Trabzospor'da kalacaktir...

Trabzonspor Kulübü Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, bordo-mavili takimin kaptani Fatih Tekke'nin hiçbir yere gitmeyecegine inandiklarini söyledi.

Kafkas, yaptigi açiklamada, Fatih Tekke'yi, gelecek yil sampiyonluk için yarisacak olan kadrolarinda görmek istediklerini belirterek, ''Gelecek yil lig, Avrupa ve Fortis Türkiye Kupasi'nda mücadele edecegiz. Alternatifli bir kadroya ihtiyacimiz var. Fatih Tekke'nin de bu kadro içinde olmasini istiyoruz. Fatih'i bir yere vermek istemiyoruz'' dedi.

Fatih Tekke'nin 1 yil daha bordo-mavili takim ile sözlesmesinin oldugunu dile getiren Kafkas, ''Bu hiç önemli degil. Sözlesmesinin olmadigini varsayalim. Sözlesmesi bitse de Fatih hiçbir yere gitmez. Önümüzdeki günlerde baskanimizla görüsme yapip kendisini 'Fatih Sultan Tekke'yapan Trabzonspor'a imza atarak sözlesmesini uzatacaktir.

Fatih, çok iyi bilmektedir ki, o imza ona hiçbir zaman Avrupa kapisini da kapatmayacaktir'' diye konustu. Fatih'in bir takima gitmek gibi bir israrinin olacagini düsünmediklerini ifade eden Kafkas, söyle konustu: ''Olaganüstü bir durum olup gitmesi gündeme gelirse, hangi kulübe gidecegi hiç önemli degil. Böyle bir durumda önemli olan öncelikle Trabzonspor'un yüksek menfaatleri, sonra da Fatih'in menfaatleri olur. Fatih, futbol kariyerine kaptanligini yaptigi Trabzonspor'un sampiyonlugunu da eklemeyi herkesten çok istemektedir.''

Yorum

• Kafkas: "Fatih hiçbir yere gitmez"

Trabzonspor Kulübü Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, bordo-mavili takimin kaptani Fatih Tekke'nin hiçbir yere gitmeyecegine inandiklarini söylerken, "Fatih, kendisini 'Fatih Sultan Tekke' yapan Trabzonspor'a imza atarak sözlesmesini uzatacaktir" dedi..

Zeyyat Kafkas, ''Gelecek yil lig, Avrupa ve Fortis Türkiye Kupasi'nda mücadele edecegiz. Alternatifli bir kadroya ihtiyacimiz var. Fatih Tekke'nin de bu kadro içinde olmasini istiyoruz. Fatih'i bir yere vermek istemiyoruz'' dedi.

Fatih Tekke'nin 1 yil daha bordo-mavili takim ile sözlesmesinin oldugunu dile getiren Kafkas, ''Bu hiç önemli degil. Sözlesmesinin olmadigini varsayalim. Sözlesmesi bitse de Fatih hiçbir yere gitmez. Önümüzdeki günlerde baskanimizla görüsme yapip kendisini 'Fatih Sultan Tekke' yapan Trabzonspor'a imza atarak sözlesmesini uzatacaktir. Fatih, çok iyi bilmektedir ki, o imza ona hiçbir zaman Avrupa kapisini da kapatmayacaktir'' diye konustu.

Fatih'in bir takima gitmek gibi bir israrinin olacagini düsünmediklerini ifade eden Kafkas, ''Olaganüstü bir durum olup gitmesi gündeme gelirse, hangi kulübe gidecegi hiç önemli degil. Böyle bir durumda önemli olan öncelikle Trabzonspor'un yüksek menfaatleri, sonra da Fatih'in menfaatleri olur. Fatih, futbol kariyerine kaptanligini yaptigi Trabzonspor'un sampiyonlugunu da eklemeyi herkesten çok istemektedir.'' diyerek sözlerini tamamladi. ajansspor

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
                İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Beyler SAbirsiz Arkadaslarimiz oLabilir.. Kac Zaman Gecti Icraat Görülmedi. Kaplumbaga Gibi Adim Atiyoruz.. Hep Bir Agizdan Neden Arkadasa Yükleniyosunuz. Nuri Albayrak Koskoca Trabzonspor Baskani oLabilir.. Ama Kendisini O Gözle Gördügünü Zannetmiyorum.Verdigi Demeçlerlerdne Bise Anlasilmiyor..Resmi Sitede Bile Yuvarlak Yuvarlak Cümleler Yayinlaniyor. Bu Durumda da Taraftar Koyun Konumuna Koyulmus oluyor..

Kimi AbimizdeAdminlere SitemdeBulunmak Icin Yem Ariyor Sanki Tetikte Bekliyor.

Arkadasimizin Benzetmesi Biraz Agir oLabilir ama cokta Haksiz Degil Bence.

Herkesin ne anlamak istedigine bagli resmi sitede yayinlanmis kendi agzinda cümleler var ben gayet iyi anliyorum.Nuri Albayrak kendisini Koskoca Trabzonspor baskani olarak görümüyormus,sen nerden biliyrosun adamin içinimi okudun.Asil siz Koskoca Trabzonspor takimin taraftari oldugunu unutuyorsunuz,

SEZON BASLAMADAN böyle olursa Trabzonspor bu sezon sonunu zor getirir.

IStanbul takimlarinin bizim futbolcularimiza teklif götürmesi bize neden gurur veriyor ? bu durumdan rahatsizlik duymamiz gerekirken baskana neden gurur veriyor ? biz sivassspormuyuz malatyamiyiz erciyesmiyiz büyük takimlar futbolcumuzu istediginde gurur duyalim bunun anlami ne ? gazetecinin sorusu : kesin olarak fatihi fenere vermicez diyebilirmisiniz sorusuna baskan neden evet demiyorda trabzonsporun menfaatleri neyi gösterirse onu yapariz diyor.. sitede yapilan aciklamadan kim tam olarak ne sonuc cikardi ?

Ben Transfer Konusunda Simdilik Cok Bir Elestiri Yapmiyorum. Dünya Kupasinin Transferleri Yavaslatmasi Cok Dogal.. Lafim Yok.Baskanin Yildiz Sözünün Gerçeklesmesi Icin Birazdaha Zamana Ihtiyaci oLduguna Inananlardanim..Ama 35 Yasinda YIldiz oLmayna Birini Yildiz Diye Getirirlerse sasirmayin.

ASil ELestri Zamani Gelince Baskanin Neler Söyledigini neler Düsündügümü Yazarim. o Zaman Anlarsin Baskanin Icinimi Okudum Agzindan mi Duydum Yanindakindenmi Duydum Die

Baskanin "Avrupanin çesitli kulüplerinden ve istanbulun Büyük kulüplerinden ,oyuncularimiza teklif gelmesi bizi gururlandirir,Bizde büyük kulübüz silahimizi rakibimize vermeyi düsünmüyoruz." Seklinde açiklamalarindan benim anladigim mana su.

OYUNCULARIMIZA TRANSFER TEKLIFI YAPILMASI BIZIM OYUNCULARIMIZIN KALITELI OLDUGU MANASINA GELIR,ELIMIZDE HERKES TARAFINDAN ISTENEN YILDIZ OYUNCULAR VAR BIZE TEKLIF YAPILMASI BU YÖNDEN GURUR VERICI BIR OLAYDIR. benim anladigim bu yönde.

ELESTIRI KONUSUNA GELINCE,Trabzonspora zarar verdiklerini anladigimizda,Trabzonsporu basarili yapamayacaklarini anladigimizda Elestirmenin zamani gelir ben senden fazla elestirim.merak etme,Benim kalemimin ne kadar keskin oldugunu 1999 yilindan beridir Burda arkadaslar iyi biliyorlar,Bizim yaptigimiz su anda Dogmamis ÇOCUGA DON biçmek,

TRABZONSPOR YÖNETIMINE BEN SU ASAMADA GÜVENSIZLIK DUYMUYORUM.ÖNÜMÜZDE daha zamanimiz var.TRABZONSPOR basarili olacaktir.ben buna inaniyorum.
                Insallah sen haklisindir kardesim
                Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• Herkes farkli birsey anliyor. Bu ayni su olaya döndü. George Bush bir gaf yapar. Ardindan millet birbirine girer. Bir tercuman tutsak mi ne?

Elestirme konusunda is isten geçince bir faydasi olacagini sanmiyorum. Elestiriden yakip yikmayi anliyorsaniz ayri ama yapici elestiriler olaylar gelismeden önce yapilir. Yakip yikmaya herzaman karsi olalim
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hiçbir trabzonsporlu kendi futbolcusunun 3 büyüklerde oynamasini istemez baskan da istemez.bence bir dil sürçmesi olarak görmek lazim.avrupadangelen transfer tekliflerinin gururlandiracagini söylemek istemistir..

Yorum

• Trabzonsporun yüksek menfaatleri Fatihin kesinlikle ve kesinlikle istanbul zibidilerine gitmesine müsaade etmez Zeyyat Kafkas anla artik
                      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Dünya kupasi maçlarini internetten izleyebilmek için bi link var mi?
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Fatih'e çilgin teklif

Trabzonspor'un kaptani Fatih Tekke'yi transfer etmeyi kafasina koyan Fenerbahçe'nin, bonservisi için 7.5 milyon Euro'yu gözden çikardigi tecrübeli futbolcuya geri çevrilmesi güç bir teklifle gittigi ögrenildi. Sari-Lacivertliler'in, Bordo-Mavili takimdan yilda 1 milyon 650 bin YTL alan Fatih'e sezon basina 5 milyon YTL önerdigi ileri sürüldü. Her defasinda Türkiye'de sadece Trabzonspor'da oynayacagini belirten Fatih'in, bu teklif karsisinda saskina döndügü ve son kararini umre dönüsü verecegi ifade edildi. ..
                          Haluk AYYILDIZ aksam.com.tr

bu haberden sonra anlasilmistir ki tüm fatih tekke haberleri bir merkezden Servis edilen haberlerdir futbolcuyu almak için baski kurmak amaci ile yapilan haberlerdir
                          Fatih alinamasa dahi aklini karistirmak Trabzon Taraftari ile gelecek sezonda aralari bozmak amaci gütmektedir

Böyle bir Teklif Gerçeklesmisse bu saatten sonra fatihi degil büzükbahçeye Avrupaya bile kesinlikle göndermemek için elimizden geleni yapmak lazim
                          fatihi büzükbayçeye verip de gelecek 15 milyon YTL ile kurtulacaksa Trabzonspor birakin kurtulmasin

Mesele Fatihi sevmek yada sevmemek meselesi degildir
                          Nasil istanbula direnip bu kadar sampiyonluk alinmis her platformda rezil etmissek gökdeniz de ki kuyruk acisini çikarmak isteyen ve seçim malzemesi olarak kullanmak isteyen zilli azizeye en güzel samar olacak ve baskan muhemel bir istifasininda önünü bir müddet kesmis olacaktir

Bu saatten sonra aramizda ki tüm Fatih ile alakali görüs ayriliklarini bir kenara koyup sadece Trabzonsporda kalmasi için elimizden geleni yapmak durumundayiz

Edited by: ironmaster

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                            Fatih'e çilgin teklif

bu haberden sonra anlasilmistir ki tüm fatih tekke haberleri bir merkezden Servis edilen haberlerdir futbolcuyu almak için baski kurmak amaci ile yapilan haberlerdir

Tebrik ederim ben de ayni düsünceyi savunuyorum
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• biz bu haberleri çok gördük geçen sene gökdenizide aliyolardi bi ara tolgayida aliyolardi zamana birakmak lazim 2 ay sonra ortalik yumusar...gazetelerin sattirmak için bulacagi en büyük kitle trabzonda ve fenerde var o yüzden her transfer dönemi olanlar bu dönemde oluyoalistim ben artik..

Yorum

• Bonservisi 7.5 milyon euro olan bir adama senelik 5 milyon euro verilir mi akil var mantik var.
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X