Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla anelka fenerin elinde patlamaz. real baskanin bu konuyla ilgili bi sözü var. anelka nasil bi topcu anlamadim ama ne olursa olsun klube para kazandiran bi topcu.
    "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak divicam tarafından gönderildi
      İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
      anelka cissenin sakatlanmasina ragmen cagrilmadi gülelim biraz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      fenerbahçenin elinde patladi diye çok sevindim... ama adami müslüman diye almamalarina üzüldüm... ne yalan söyleyeyim...

anelka müslüman mi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• anelka müslüman hemde 5 vakit namaz kiliyo.
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• murat ocak çok faydali bir transfer olacak begenmeyenleri anlamak güç adam milli takimda banko oynayacaklardan biri yani milli bir futbolcuyla anlasiyoruz begenmiyorsunuz tuafsiniz yaa... murat ocagi izledim bizim takimda soldan onun kadar iyi orta yapabilen sadece yattara var ve bu adam solbek! gerçekten tuafsiniz
          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
            murat ocak çok faydali bir transfer olacak begenmeyenleri anlamak güç adam milli takimda banko oynayacaklardan biri yani milli bir futbolcuyla anlasiyoruz begenmiyorsunuz tuafsiniz yaa... murat ocagi izledim bizim takimda soldan onun kadar iyi orta yapabilen sadece yattara var ve bu adam solbek! gerçekten tuafsiniz

sende dumur oldun [img]smileys/smiley4.gif[/img]bende çoktan dumur oldum[img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• allah askina arkadsin hamite attigi orta disinda baska bi ortasi varmi.

hadi onu geçtim ayagina ne kadar top geldiki. cocuga kimse dönmuyo.

her milli takima seçilen süper yildiz mi olmak zorunda. valla milli takimda izledgimizi konuursak murat hiç bise göstermedi. ama cikar derseniz ben onu istanbul da izledim cok ii topcu anlarim. milli takimdaki performasina bakacaksak eger murat dan cacik olmaz.
              "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
                murat ocak çok faydali bir transfer olacak begenmeyenleri anlamak güç adam milli takimda banko oynayacaklardan biri yani milli bir futbolcuyla anlasiyoruz begenmiyorsunuz tuafsiniz yaa... murat ocagi izledim bizim takimda soldan onun kadar iyi orta yapabilen sadece yattara var ve bu adam solbek! gerçekten tuafsiniz

sende dumur oldun [img]smileys/smiley4.gif[/img]bende çoktan dumur oldum[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Ben hiç sasirmadim
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• murat sol bek milli takimda ugurdan da iyi canerden de iyi oynadi.ama takim yeni oldugu için uyumsuz bir görüntü verdi ama genç bir oyuncu zamanla bu sorununu da asacaktir..
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• murat ocak'i bir milli maç iyice izledim, özellikle berebare biten maçlarda ve sonradan yedigimiz gollerin bir kismi onun bölgesinden geldi..ama genel olarak baktigimda yetenekli ve her an üzerine katabilir..

ayrica en çok begendigim yönü -buna özellikle dikkat ettim- topu aldiginda direk, uzunlamasina hem top sürüp hem de isabetli ara paslar atabiliyor..bu tip adam da bizde çok az..o yüzden mutlaka alinmali..

fatih terim gelecegin milli takimda oynayacaklar arasinda sayiyor onu bir tane daha milli oyuncumuz olacak..

ferhat'tan ben de umutluyumdum ama o da hüseyin gibi adem gibi adam kovalamada, top çalmada iyiler ama gerisi yok.onlardan çok var bizde..
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bizimkiler hiç orta yapamiyor.Bizim sol bek Lee bir sezonda kaç asist yapti[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• celalettin'i heman harcadiniz bakiyorum... bu adami kazanmalari lazim bence... en iyi transfer celalettin olur... birakin murat ocak'i falan... yönetimin görevi celalettin'i kazanmak olmali...
                        divicam

Yorum

• ahmet gerçekten tuaf birisin sen ben izleyincemi kaliteli oluyor ona formayi veren milli takima çagrilacak kadar onu ön plana çikaran hüsnü hocadan iyi biliyoruz murati öyle mi? neyse umarim sana ve senin gibilere ragmen bu transfer gerçeklesir

Yorum

• özcan yazdiklarina katiliyorum gerçekten dikine isabetli oynuyor mevcut defansimizi hatirlarsaniz top çikarmak için dakikalarca oyalaniyorlardi hüseyine ondan isabetsizce saga sola sonra topu tekrar kazanip symeke yada fatihe bu ne ya böyle defans mi olur bu adam kendini gerçekten gelistirebilecek ve bu yönüyle öne çikabilecek bir adam dedigim gibi insaallah bu transfer gerçeklesir

Yorum

• yaw arkadaslar gine birsey yok her sabah bir ümitle kalkiyorum trabzonum bi transfer bombasi patlatir diye ama hepsi bosa siteye giriyorum bi b.. yok gazetelere bakiyorum hep yalan nolacak bizim bu halimiz ya,her sene ayni hikayeleri dinleyip avutuluyoruz yazik bize.alacaklarsa alsinlar atik neyi bekliyorlar?Baskan elestirilere sert cikmis bukadar elestiri neden yapildini anlamamis daha zamanimiz var diyo helal olsun vallah helal olsun,bu gidisle seneye gine rezil olmaya mahkumuz gibi gözüküyor........

Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• valla kamp baslamadan önce adi geçenlerin hepsine toplu imza attiralacaksabenbeklemeye raziyimbaskan bekleyin diyorsa bekleyecegim, bisey çikmazsa rüzgar tersine döner zaten ama vakit verip daha siki pazarlik sansi vermeliyiz biz acele ettikçe alacagimiz kulüpler bundan faydalanip zor durumda birakiyor yönetimi, isin bu kismi çok önemli aslinda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X