Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar Resmi siteye mail atalim herkes atarsa belki birseyler yapabiliriz...Hadi arkadaslar...

info@trabzonspor.org.trEdited by: FORZA61

Yorum

• gelde çileden çikma yaa bu kadar olmazyaa
      y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• bence en ii si kübe gidelim ve tepkimii sesli olarak dile getirelim

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• bu istanbul basini ancak bu kadargrrizekaliolur Edited by: madheart17
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Arkadaslar ben maili info@trabzonspor.org.tr ye attim siz de atin...Ne kadar çok atarsak yönetim bizi o kadar iyi duyar...Hadi arkadaslar...

Yorum

• bu nasil bir haber allah askina. okuyunca insanin kanini donduracak cinsten... ne kadar ............ bir medya bu ya...

kimi insanlar vardir analilai ile anilirlar, istanbul medyasindan olanlar analari ile anilirlar... daha ne diyim...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Bizim yönetici pas verdi ( kulübün menfaatleri ugruna gerekirse Sekerspora da satariz, TS'un düsmani yoktur rakipleri vardirvs.) onlar da kaleye sut çekme yarisina girdiler... Farkindaysaniz Fatih ile ilgili transfer dedikodulari bu açiklama öncesinde biraz durulmustu..

Ya yönetimden biri alsin Fatih i yanina , çiksin televizyonlarin karsisina yapsin açiklamalarini, onlar da otursunlar köselerine...Ama bizim yönetimden sert bir tepki yok, tersine sanki bir kenardan taraftarin tepkisini izliyorlar nabiz yokluyorlar...Su forumlarda ''bizi istemeyeni biz de istemeyiz'' tarzindaki yazilar bir artsin, görün bakin ne oluyor..Kazara Fatih in agzindan bir yanlis laf çikmis olsaydi, simdiye çoktan gönderilmisti...

Bana öyle geliyor ki taraftarin tepkisi olmasaydi çoktan satmislardi Fatih i.Fatih satilarak kulüp yönetilecekse ben de yönetirim...Fatih i febeye verdikten sonra iki tane yildizimsi getirsen ne olacak getirmesen ne olacak.

Yok kardesim böyleolacaksa ben yildiz mildiz istemiyorum...

Yorum

• Topluca Mail Atmaya Gerek Yok. Yönetici Arkadaslarimiz Site Adminiyle Irtibata Geçip RahatsizligimiziTek elden Bildirirlerse Site Yönetimi Aldigi Tepkiyi Bi Sekilde Yetkililere Iletecektir.

Yorum

• fener kim bize transferde yardim edecek?? ............. basin...acaba bunu yazanlari evire cevire dövsem allah günah yazar mi[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
                      Topluca Mail Atmaya Gerek Yok. Yönetici Arkadaslarimiz Site Adminiyle Irtibata Geçip RahatsizligimiziTek elden Bildirirlerse Site Yönetimi Aldigi Tepkiyi Bi Sekilde Yetkililere Iletecektir.
                      O zaman adminlerden ricam lütfen bu konuyu yönetim kuruluna bir sekilde iletsinler...Gerekirse ulusal medyadan Trabzonspor haberlerini çeksinler...

Yorum

• ayrica bunu haber diye sitelerine koyan haber 7 ye de gerekenleri yazip yolladim..adiligin de ocusu, bucusu olmazmis bunu da isyice ögrendik...
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Yönetim görev basina...

Bu haber Trabzonspor Kulübü ve onun degerleriyle alay etmek anlamindadir. Eger dogruysa yönetim istifasini versin, yalan haber ise dava açsin, sustursun su neresinden haber uydurdugu belli olmayanlari..

Yorum

• Trabzon - [/B]Trabzonspor'da gözden çikarilan Çek oyuncu Tomas Jun'a, 3 Alman kulübünün talip oldugu bildirildi.

Kulüp asbaskani Hasim Sayitoglu, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Brezilya'da Ocak ayina kadar kiralik olarak oynayacak Fabiaono Eller'in haricinde 6 futbolcuyla sözlesmelerinin bulundugunu ve bu nedenle simdilik yabanci transferi gerçeklestiremediklerini belirtti.

Çek futbolcu Tomas Jun'a da sezonun bitiminin ardindan ilk taliplilerin çiktigini belirten Sayitoglu, ''Wolsfburg'un da aralarinda bulundugu 3 Alman kulübü futbolcuya talip oldu. Biz de bu kulüplerden yazi istedik. Resmi tekliflerini bekliyoruz'' dedi.

Sayitoglu, resmi teklifler sonrasinda futbolcunun satilik veya kiralik olarak verilebilecegini degerlendireceklerini de ifade ederek, ''Tekliflerin gelmesini bekliyoruz. Bu tekliflere göre bir karar verecegiz'' diye konustu.

Bu arada Tomas Jun ile geçen sezon devre arasinda Almanya'nin Wolsfburg ve Nunberg kulüpleri ilgilenmisti.

Tomas Jun'un verilmesi halinde bordo-mavili kulübün Kosta Rikali Paulo Wanchope'nin transferinin gerçeklestirebilecegi kaydedildi.

mackolik.com

Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Bizi aciz gibi kimse gösteremez

FB kim ki bize yardimci olmus.. Bu habere yapani dava etmeli yönetim.Kurtarsin FB haberi yapanlari bakiimm. Allahim Yarabbim yaa.
                              Yeni bir stad istiyoruz...
                              Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

• bu haberi yayinlayanlara mutlaka maddi - manevi tazminat davasi açilmali..ki ders olsun..
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X