Stadyum verdimi macimizin görüntülerini ? söylermisiniz ltf..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bjknin kazandıgı iyi oldu...umarım fb şampiyon olmaz
Yorum
-
wosburta marcelinyo sov yapıyo takımı 2-1 yenilirken 80've 87' devreye grip takımını yenilmekten kurtarıyo alsan marselinyo devam et zaten burada kalsaydın ziya dogan seni aynı yattara gibi yedek otuturacaktı....Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
hic sorma valla samsunlu .İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewolfsburgta marcelinyo sov yapıyo takımı 2-1 yenilirken 80've 87' devreye grip takımını yenilmekten kurtarıyo alsan marselinyo devam et zaten burada kalsaydın ziya dogan seni aynı yattara gibi yedek otuturacaktı....
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
arkadaşlar şuanda mmaraton programında masanın üstünde 3 adet kaşkol var ve 3 üde tahmininizx istanbul takımlarının hadi hemen tv si olanlar açsın baksın şikayetimixi ve başkalırışımızı görsünler e maillerinizi yazın bee hemen yazdım çifte standart istemiyoruz bunu bilsinler 3 büyük yoktur 4 büyük vardır ya bizim kaşkolomuuz koysunlar yada hepsini kaldırsınlar Allah aşkına e mail atın özellikle maratonun sitesinde
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Başkan Albayrak: Oyuncularımı tebrik ediyorum
Başkanımız Nuri Albayrak, iki takımı da verdikleri mücadeleden dolayı kutladığını belirtti.
Zor bir maç olduğunu ifade eden Albayrak, ''İki takımı da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. 3 puan aldık. Pozisyonları tam net olarak göremedik. Ama hakem takdir haklarını kullandı. Kaleci Tolga'yı ve oyuncularımız tebrik ediyorum" dedi.
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
imaj onemli degil abi inasanlık onemli bizim futbolcularımız gucun yategi kadar oynasınlar bana yeter ben onalrı o zamn bagrıma basrım gokdenize artık bir video zamnnı geldi kim yacak ayup olmaya başladı valha gokdenizin takımda 7. gollu.....İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Her yerde imaj. Bizde yok!Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
ben attım abi ikisinede hayde bmnİlk olarak jokeboy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar şuanda mmaraton programında masanın üstünde 3 adet kaşkol var ve 3 üde tahmininizx istanbul takımlarının hadi hemen tv si olanlar açsın baksın şikayetimixi ve başkalırışımızı görsünler e maillerinizi yazın bee hemen yazdım çifte standart istemiyoruz bunu bilsinler 3 büyük yoktur 4 büyük vardır ya bizim kaşkolomuuz koysunlar yada hepsini kaldırsınlar Allah aşkına e mail atın özellikle maratonun sitesinde
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
http://www.maraton.com.tr/Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum