Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyum verdimi macimizin görüntülerini ? söylermisiniz ltf..
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Stadyum da Tolga'nın kurtardığı penaltıyı vermedi.

NTV de %100 Futbol var 23:00'da. Artık orada izleyeceğiz.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• rizede ergin cezalı bzim maça yok
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• NTV, Bilbao-Valencia maçını da verebilir.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• altanda kırmzı kart yedi ergin altan yok
            TRABZONSPOR

Yorum

• pardon altan değil besirmiş
              TRABZONSPOR

Yorum

• bjknin kazandıgı iyi oldu...umarım fb şampiyon olmaz

(UEFA)

Yorum

• wosburta marcelinyo sov yapıyo takımı 2-1 yenilirken 80've 87' devreye grip takımını yenilmekten kurtarıyo alsan marselinyo devam et zaten burada kalsaydın ziya dogan seni aynı yattara gibi yedek otuturacaktı....
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    wolfsburgta marcelinyo sov yapıyo takımı 2-1 yenilirken 80've 87' devreye grip takımını yenilmekten kurtarıyo alsan marselinyo devam et zaten burada kalsaydın ziya dogan seni aynı yattara gibi yedek otuturacaktı....
                    hic sorma valla samsunlu .
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• arkadaşlar şuanda mmaraton programında masanın üstünde 3 adet kaşkol var ve 3 üde tahmininizx istanbul takımlarının hadi hemen tv si olanlar açsın baksın şikayetimixi ve başkalırışımızı görsünler e maillerinizi yazın bee hemen yazdım çifte standart istemiyoruz bunu bilsinler 3 büyük yoktur 4 büyük vardır ya bizim kaşkolomuuz koysunlar yada hepsini kaldırsınlar Allah aşkına e mail atın özellikle maratonun sitesinde
                      Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Profesyonel lisanslı wordpress temaları ve eklentileri. Özel kodlama ve profesyonel internet sitesi.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Her yerde imaj. Bizde yok!

Yorum

• Başkan Albayrak: Oyuncularımı tebrik ediyorum
                          Başkanımız Nuri Albayrak, iki takımı da verdikleri mücadeleden dolayı kutladığını belirtti.
                          Zor bir maç olduğunu ifade eden Albayrak, ''İki takımı da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. 3 puan aldık. Pozisyonları tam net olarak göremedik. Ama hakem takdir haklarını kullandı. Kaleci Tolga'yı ve oyuncularımız tebrik ediyorum" dedi.
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Her yerde imaj. Bizde yok!
                            imaj onemli degil abi inasanlık onemli bizim futbolcularımız gucun yategi kadar oynasınlar bana yeter ben onalrı o zamn bagrıma basrım gokdenize artık bir video zamnnı geldi kim yacak ayup olmaya başladı valha gokdenizin takımda 7. gollu.....

Yorum

• İlk olarak jokeboy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar şuanda mmaraton programında masanın üstünde 3 adet kaşkol var ve 3 üde tahmininizx istanbul takımlarının hadi hemen tv si olanlar açsın baksın şikayetimixi ve başkalırışımızı görsünler e maillerinizi yazın bee hemen yazdım çifte standart istemiyoruz bunu bilsinler 3 büyük yoktur 4 büyük vardır ya bizim kaşkolomuuz koysunlar yada hepsini kaldırsınlar Allah aşkına e mail atın özellikle maratonun sitesinde
                              Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

http://www.maraton.com.tr/
                              ben attım abi ikisinede hayde bmn

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X