Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'a Gogua müjdesi

Bordo-mavili ekibin transfer listesinde yer alan Gürcü yıldız, Arçil'in "Trabzonspor seni çok istiyor. Gider misin" sorusuna "Neden olmasın. Giderim" yanıtını verdi.

Gogua hazır

İskoçya'nın Hearts takımında forma giyen 23 yaşındaki Gürcü futbolcu, Arçil'e, Türkiye'de futbol oynamak isteğini söyledi.

Trabzonspor'un gelecek sezon sol kanatta Musampa'nın yerine düşündüğü isimlerden biri olan Gogua, bordomavililere "yeşil ışık" yaktı. Trabzonspor'un eski futbolcusu Arçil'e bordomavili kulübü soran Gogua'nın "Türkiye Süper Ligi'nde futbol oynamayı isterim" yanıtını verdiği öğrenildi.

ÇOK FAYDALI OLUR
    Gürcistan Milli Takımı'nın başarılı sol kanat oyuncusu olan Gogita Gogua, İskoçya'nın Hearts kulübünde oynuyor. 23 yaşındaki Gogua için Arçil, "Trabzonspor şayet bu transferi bitirirse inanıyorum ki çok başarılı bir transfer yapmış olur. Gogua çok yetenekli biri" diye konuştu.

hala bu gazete goguanın hearts de oynamadığını bilmiyor sallıyor yazık
    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 26.03.2007, 11:59.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• LABONT BU HASAGİÇ Mİ?
      Avrupa kupaları için takımı takviye hazırlıklarına başlayan Trabzon’da ilk transfer kale için olacak
      TRABZONSPOR’DA kaleyi Tolga Zengin’e kaptıran Jefferson’un gönderilip yerine tecrübeli yabancı bir kaleci alma fikri ağırlık kazandı. Bu yönde yurt dışında da arayışta olan bordo-mavililer, Dinamo Bükreş’in kalecisi Bogdan Lobont ile anlaşma sağlayamamaları halinde Gaziantep’in file bekçesi Hasagiç için temasa geçecek. ROMANYA Milli Takımı’nın kalesini koruyan Lobont’ta yoğunlaşan bordo-mavili yönetimin önündeki en büyük engel, Rumen kalecinin 1 milyon 300 bin euroluk bonservis ücreti. Bordo-mavili yöneticiler, Bükreş’e fiyat kırdıramazsa Gaziantepsporlu yöneticilerle masaya oturacak. SEZON sonunda Gaziantep’ten ayrılacağını açıklayan Hasagiç’in de Trabzon’a gelmeye hazır olduğu belirtildi. Bu iki isimden birisinin olmaması durumunda yerli isimlerden Ankaragücülü Serkan ve Konya- sporlu Özden de takibe alınacak. Bordo-mavililer yabancı kontenjanını Musampa’yı göndererek açacak.

Yorum

• VOLKAN YAMAN'MIŞ!
        KİME NİYET
        Volkan Yaman da Trabzonspor'un listesine girdi. Türkiye'nin Yunanistan ile oynanacağı milli maçta transfer listesindeki Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u izlemek için Yunanistan'a giden Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Antalyasporlu Volkan'a hayran kaldı.
        LİSTEYE GİRDİ
        İ.Üzülmez'in sakatlanıp çıkmasından sonra oyuna giren genç sol kanat oyuncusu, mükemmel futbolu ile alkışlanırken, Hacıosmanoğlu'nun Antalyaspor'dan Ali Bilgin'in yanı sıra Volkan'ın da alınması yönünde fikrini Ziya Doğan ve yönetim ile paylaşacağı ifade edildi.

KARADENİZ GAZETESİ

volkanın sene sonu sözleşmesi bitiyor bence sola ilaç olur

Yorum

• Futbolcularımızdan Milan Stepanov Sırbistan Milli Takımı'nın Kazakistan'la oynadığı maçta sakatlandı.

Stepanov'un ülkesinde milli takım doktoru tarafından yapılan ilk kontrollerinde uyluk arka adalesinde hafif bir gerilmeyle kanama olduğu ve acil tedavisine başlandığı belirlendi.

Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Stepanov'un tedavisine çarşamba gününe kadar milli takımda devam edileceğini belirtirken, "Oyuncumuz perşembe günü Trabzon'a dönecek ve tedavisine burada devam edilecek. Hafta sonuna kadar geçecek sürede kendisini Kayseri Erciyesspor maçına yetiştirmeye çalışılacağız" değerlendirmesini yaptı.

Yorum

• KAÇMAK BANA YAKIŞMAZDI!
            O MAÇI UNUTAMAM
            Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak da suskunluğunu Karadeniz'e bozarak, bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Kötü dönemde Trabzonspor daha rahat bir konumda olması durumunda görevi bırakabileceğini belirten Albayrak, "Ancak o sancılı anlarda bırakın istifa etmeyi düşünmek, aksine işe daha da sarıldım. O anda bırakıp kaçmak Nuri Albayrak'a yakışmazdı. Ama ben Trabzonspor için çırpınırken, F.Bahçe maçı sonrası taraftarın o kötü sözler içimi acıttı. Nuri Albayrak bırakın, Trabzonsporlular başkanına böyle hakeret etmesi üzücü. O maçı asla unutamam" dedi.
            NE OLACAĞI BİLİNMEZ
            Albayrak, Teknik Patron Ziya Doğan'ı göndererek kolayı seçebileceklerini ancak o dönemde zor olanı yaptıklarını ifade ederek, "Tek suçlu Ziya hocamıydı, diye düşündük. Trabzon dibe vurmuşsa başta bizim olmak üzere herkesin bunda hatası vardı. Ziya hocayı getirdiysek, ona güvenmeli

ydik. Biz de bunu yaptık. Sezon sonu için ne bizim ne de hocamız için bir şey söyleyemem. Her şey sahada bitiyor. Yönetim zayıf deniliyor. Başkan bir yerde önemli ama yönetimlerin güçlü olması değil, kurum güçlü olmalı. Trabzonspor güçlü olduğuna göre, sorun yok" dedi.
            YERİN DİBİNE SOKMAYIN
            "4 maçı kazanınca bir anda göklere çıkarıldı takım. O zaman korkmuştum. Çünkü genç ekibin etkilenebileceğini biliyordum. Korktuğum başıma geldi" diyen Albayrak, ancak iki yenilgiden sonra takımın yerin dibine sokulmasının da yanlış olduğunu ifade ederek, "Ben ligden umudunu kesmedim. Yine üst sıralara çıkarız. Tabi ki öncelikle kupayı alıp, Avrupa'ya çıkmak istiyoruz" dedi.
            ASLA ŞOV YAPMAM
            Aybayrak, "Trabzonspor'un iskeletini oluşturduk. Sezon sonu 3-4 kaliteli takviye ile güçlü bir Trabzon yaratırız. Öncelikleri belirledik, bu yönde şimdiden çalışmalar yapıyoruz" dedi. Stad projesini 'balon' diye nitelendirilmesine icraat yaparak gerçek cevabı vereceklerini belirten Albayrak, "Ben şov yapmayı sevmem. Bu dev proje devletin desteğiyle Trabzon ve Trabzonspor'un geleceği için önemli. Bu proje hayal değil, gerçek olacak. Bunun için ekibimle herşeyi yapacağız" dedi.

Yorum

• Arkadaşlar kadro ve yönetim hakkındaki düşüncelerinizi bile burda paylaşıyorsunuz. bunu az önce bende yaptım ama haber ekleyen arkadaşlarımıza saygısızlık etmeyelim. Gerekli temizliği birazdan yapıyorum. Lütfen dikkat..
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar kadro ve yönetim hakkındaki düşüncelerinizi bile burda paylaşıyorsunuz. bunu az önce bende yaptım ama haber ekleyen arkadaşlarımıza saygısızlık etmeyelim. Gerekli temizliği birazdan yapıyorum. Lütfen dikkat..
                usta bana bi kastinmi var varsa nolur soyle
                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• RUBİN HÜSİYEN'İN PEŞİNDEFATİH DE İSTİYOR
                  Trabzonspor'un başarılı Kaptanı Hüseyin Çimşir Rusların gözdesi. Zenit'e gittikten sonra Hüseyin'in de bu takıma alınması için uğraşan Fatih Tekke'den sonra Rusların diğer bir iddialı takımı Rubin Kazan'da Hüseyin için devreye girdi. Hüseyin'in transferini en çok, bir dönem G.Birliği'ni de çalıştıran Teknik Direktör Kurban Berdiev'in istediği ortaya çıktı.
                  BELKİ SEZON SONU
                  2. ligden devraldığı Rubin Kazan'ı 1,5 yıl içerisinde UEFA Kupası'na taşıma başarısı gösteren Berdiev'in, Kazan yönetimine, "Hüseyin, orta saha için tam aradığımız ilaç. Mutlaka alınsın" dediği öğrenildi. Rus ekibinin Hüseyin için, Trabzonspor'a 3 milyon Euro, Hüseyin'e de 1,5 milyon Euro önerdiği konuşuluyor. Hüseyin Avrupa sıcak baktığını her fırsatta söylerken, yönetim ise 'Sezon sonu görüşeli" diyerek kapıyı şimdilik kapadı.

KARADENİZ

Yorum

• kaynaklari yazin da haburaya yaw
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kaynaklari yazin da haburaya yaw
                      basligindan anlamiyonmu karadeniz gazetesi
                      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• yaww bu hasagic turk statusunde degilmi
                        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Trabzonspor'a Gogua müjdesi

Bordo-mavili ekibin transfer listesinde yer alan Gürcü yıldız, Arçil'in "Trabzonspor seni çok istiyor. Gider misin" sorusuna "Neden olmasın. Giderim" yanıtını verdi.

Gogua hazır

İskoçya'nın Hearts takımında forma giyen 23 yaşındaki Gürcü futbolcu, Arçil'e, Türkiye'de futbol oynamak isteğini söyledi.

Trabzonspor'un gelecek sezon sol kanatta Musampa'nın yerine düşündüğü isimlerden biri olan Gogua, bordomavililere "yeşil ışık" yaktı. Trabzonspor'un eski futbolcusu Arçil'e bordomavili kulübü soran Gogua'nın "Türkiye Süper Ligi'nde futbol oynamayı isterim" yanıtını verdiği öğrenildi.

ÇOK FAYDALI OLUR
                          Gürcistan Milli Takımı'nın başarılı
                          sol kanat oyuncusu olan Gogita Gogua, İskoçya'nın Hearts kulübünde oynuyor. 23 yaşındaki Gogua için Arçil, "Trabzonspor şayet bu transferi bitirirse inanıyorum ki çok başarılı bir transfer yapmış olur. Gogua çok yetenekli biri" diye konuştu.

belki fotomac tan haber yazdigim icin kizicaksiniz ama
                          baska bi yerdede gormustum
                          asli nedir

bu isin

sota nin onerdigi dogrum
                          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Gökdeniz, Yunan spikeri çıldırttı...
                            Spor yorumcuları, Trabzonspor’un yıldızını Arjantin’in dünyaca ünlü süperstarına benzetti, millilerin performansı Bordo-Mavililer’i mest etti.

Erken haber verdi!

Yunanistan’a karşı tarihi bir zafer kazanan milli takımımızın başarısı tüm Türkiye’yi sevince boğdu. Ancak son haftalarda sıkıntılar yaşayan Trabzonsporlular, milli oyuncularının performansıyla adeta mest oldu.

80. dakikada oyuna giren ve bir dakika sonra Ay Yıldızlı ekibimizin dördüncü golüne imza atan Gökdeniz Karadeniz, karşılaşmayı anlatan Yunan spikeri kelimenin tam anlamıyla çıldırttı. Gökdeniz topu ayağına aldığı andan itibaren ‘Türk Maradona geliyor, dikkat etmeliyiz’ diyen sunucu, golü erken haber verdi.
                            Kaynak: fanatik
                            adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Milliyet'ten bir haber:

STEPANOV, MİLLİ MAÇTA SAKATLANDI
                              Sakatlıklar konusunda büyük sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da, Stepanov'dan da üzücü haber geldi.
                              Kulüp sağlık kurulu başkanı Köksal Güney, Sırbistan Milli Takımı'nın Kazakistan ile yaptığı maçta Stepanov'un sakatlandığını belirterek, ''Stepanov'un, milli takım doktoru tarafından yapılan ilk kontrollerinde uyluk arka adalesinde hafif bir gerilmeyle kanama olduğu tespit edildi. Tedavisi çarşamba gününe kadar milli takım kampında sürecek'' dedi.
                              Stepanov'un perşembe günü Trabzon'a geleceğini ifade eden Güney, ''Tedavisini Trabzon'da sürdüreceğiz. Hafta sonuna kadar geçecek sürede kendisini Kayseri Erciyesspor maçına yetiştirmeye çalışacağız'' diye konuştu.

Yorum

• "CEPHAS HAYRAN BIRAKTI"
                                Belçika’nın Truidense takımının orta sahasında oynayan Zimbabwa’lı futbolcu beğenildi. İzleme Komitesi Üyeleri, Cephas Chimedze’ye tam puan verirken, transferi halinde, orta alanda önemli bir sorunun ortadan kalkabileceğini söylediler. Trabzonspor ayrıca Antalyasporlu Volkan Yaman’ı listesine aldı. Bu oyuncunun dışında, Gürcü Ümit Milli oyuncusu Niko Kvaskhvadze’yi de izliyor.

İzlemeye Devam Edilecek
                                Trabzonspor yönetimi transfer arayışlarını sürdürürken, Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa gibi ülkelerde yoğun faaliyetler dikkatlerden kaçmıyor. En son olarak Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da talebi doğrultusunda Belçika’nın St. Truidense W takımında forma giyen orta saha oyuncusu Cephas Chimedze’nin çok beğenildiği kaydedildi. Zimbabwa’lı olan Chimedze’nin hem çok iyi top kullandığı, hem de rakipten çok top çalma konusunda başarılı olduğuna işaret edildi. Henüz 23 yaşında olan ve ülkesinin milli takımının formasını 4 yıldır giyen Chimedze’nin izlenmesine devam edileceği belirtildi.

Sümer’de ‘Belçika’ Dedi
                                Önümüzdeki süreç içinde de bu oyuncuyla ilgili olumlu raporların gelmesi halinde, Mayıs ayında Truidense kulübü yönetimiyle masaya oturulacağı ve anlaşma zemini hazırlanacağı kaydedildi. Chimedze için Trabzonlu Menajer Adnan Demir’in de devrede olduğuna dikkat çekilirken, Belçika’nın taranmasında Altyapı Koordinatörü Özkan Sümer’in de önemli rol oynadığı vurgulandı. Sümer’in, “Özellikle Afrika’dan Avrupa’ya oyuncular gelirken ilk durak yerleri Belçika oluyor. Burada yıldızı parlayan büyük kulüplere gidiyorlar. Belçika’daki statü buradan transferi de kolaylaştırıyor” dediği ifade edildi.

Volkan Yaman da İsteniyor
                                Bordo-Mavili takımın savunmanın sol tarafına oyuncu arayışı içerisinde olması bir takım yeni isimleri de gündeme taşıyor. Sol alanın önüne Wederson istenirken, arka bölgede oynayacak oyuncu konusunda da gerekli çalışmalar yapıyor. Önceki akşam Yunanistan’a karşı mücadele eden Ay-Yıldızlı Milli Takımımızda İbrahim Üzülmez’in yerine oyuna giren ve başarılı bir performans sergileyen Volkan Yaman’ın da listedeki yerini aldığına işaret edildi. Bu futbolcu geçen sezon Almanya Münih Türkgücü’nden transfer olmuş ve kısa sürede Antalyaspor formasıyla birlikte kendisini kabul ettirerek A Milli takıma seçilmişti.

Gürcü Kvaskhvadze İzleniyor
                                Trabzonspor’un kulübünün transfer izleme komitesi Üyeleri hem yurt içinden, hem de yurt dışından oyuncu takibini de sürdürüyor. Daha önce Trabzonspor’a önerilen ve bir kez izlenip çok beğenilen Gürcistan Ümit Milli takımının sol kanat oyuncusu Niko Kvaskhvadze’de büyüteç altına alındı. Bu kapsamda önceki gün oynanan Çaykur Rizespor-Gürcistan Ümit Milli Takımı arasındaki maç izlendi. Bu futbolcu hakkında bol bol not tutuldu. Genel olarak olumlu bir görüntü veren Kvaskhavadze son olarak Gürcistan Ümit Milli takımın yakın tarihte Trabzon’da yapacağı hazırlık maçında izleneceği belirtildi.

işte yönetimin yıldızları arkadaşlar günebakış gazetesi
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 26.03.2007, 18:24.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X