Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türk kalecisi şanssız

5 Nisan 2007
    Trabzonspor’un genç eldiveni Tolga, "Eleştiriler hep Türk kalecilerine yapılıyor. Yabancıların performansları ve hataları da ortada" dedi. Hüseyin de Avrupa’ya gitmek istediğini söyledi.

ERCİYESSPOR maçında yaptığı kurtarışlarla Trabzonspor’un galibiyetinde başrolü oynayan kaleci Tolga, sürekli eleştirilmesinden etkilendiğini söyledi. Kaptan Hüseyin ile birlikte basın toplantısı düzenleyen genç file bekçisi, "Küçük bir şehirde olduğumuz için eleştirilerden doğal olarak biraz daha fazla etkileniyoruz. Buraya çok kaleci geldi, gitti. Biz yine buradayız. Kaleci almak ya da almamak, yönetimin tasarrufu. Ben işimi yaparım. Sonrasıyla da ilgilenmem. Türk kalecilerinin hepsi eleştiriliyor. Bu konuda şanssızız. Yabancı file bekçilerinin yaptıkları hatalar da ortada" dedi. Tolga, performansını daha da yükselterek milli takıma tekrar çağrılmayı hedeflediğini de kaydetti.

Teklif cazip olursa

Hüseyin ise devre arasında Rus takımlarından transfer teklifleri almasına rağmen somut bir adım atamadığını dile getirdi. Lig sonunda cazip bir öneri halinde şartlar da elverdiğinde, Trabzonspor’dan ayrılabileceğini söyleyen Hüseyin, "Rubin Kazan beni istedi. Kulübe de teklifte bulundular. Ama transfer olmadı. Hedeflerim arasında yurt dışında oynamak var" diye konuştu. Milli futbolcu, sezonu ilk 4 içinde tamamlayıp, Fortis Türkiye Kupası’nı da müzelerine götürmek istediklerini belirtti.

HÜRRİYET
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• TRABZONSPORDA FARUK HAREKATI

Bordo-mavililer, Gaziantepspor’un sol kanat oyuncusu Faruk Bayar’ı renklerine katabilmek için kırmızı siyahlılara teklif götürmeye hazırlanıyor

GELECEK sezon için takımı takviye etme çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor’da sol kanat için Gaziantepspor’un genç oyuncusu Faruk Bayar gündeme geldi. Bordo-mavili yönetim, Fortis Türkiye Kupası’nı kazanarak Avrupa’da iddialı bir takım yaratmak için genç yetenekleri takıma katmayı planlıyor. HALEN sakat olduğu için takımdan ayrı olarak antrenmanlarını sürdüren Faruk Bayar için önümüzdeki hafta Gaziantepspor’un kapısını çalmayı düşünen bordo-mavili yönetim, Genç oyuncu için takımda yer bulamayan bazı oyuncuları Gaziantepspor’a vermeyi de teklif edecek. Faruk ise Trabzonspor’a seve seve geleceğini belirtiyor. ASBAŞKAN Haşim Sayitoğlu, gelecek sezon için bazı oyuncuları transfer etmek istediklerini ve bu oyuncuların kulüpleriyle anlaşmak üzere olduklarını söyledi. Haşim Sayitoğlu, “Faruk Bayar beğendiğimiz bir oyuncu, onu da gelecek sezon takımımızda görmek isteriz. Ancak fiyatı ve şartları bize uymalı” diye konuştu.

Ceyhun Eriş’e bir şeyler oldu

LİGİN devre arasında takıma lider olabilecek düşüncesiyle transfer edilen Ceyhun Eriş’in sergilediği performans bordo-mavili takımda hüsran yarattı. Son oynanan Erciyes maçında yedekler arasında yer alan tecrübeli futbolcunun oyuna girdikten sonrada etkisiz kalması da dikkatleri çekti. Ceyhun’un yaşadığı bu düşüş teknik direktör Ziya Doğan ve menajer Necmi Perekliyi de harekete geçirdi. Gerek Doğan ve gerekse Perekli tecrübeli futbolcuyla bir durum değerlendirmesi yaparak bir an önce kendisini toparlamasını ve eski perpormasına geri dönmesini istediler.

FOTOSPOR

Yorum

• NEFES ALMAK YASAK!

GÖKDENİZ SALONDA

Trabzonspor, dün yaptığı tek çalışma ile G.Birliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Musa, Risp ve Jefferson çalışmaya katılmazken, Gökdeniz ve Cem salonda çalıştı. Stepanov'un düz koşu yaptığı idmanda Bordo-Mavililer, düz koşunun ardından çift kale maç yaptı.

MUSAMPA'YA ALKIŞ

Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve yöneticilerinde izlediği idman öncesi idmana geç kalan Musampa'yı Ziya Doğan ve futbolcular alkışladı. Bu olayın kime olduğunu anlamayan Kiki'ye Hüseyin'in '500 milyon ceza kesildi' sözü alkışın nedenini anlatır gibiydi.

KARADENİZ
        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 05.04.2007, 13:03.

Yorum

• Celaleddin kupaya inanıyor

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Celaleddin Koçak, Fortis Türkiye Kupası'nı alarak taraftarlarına hediye etmek istediklerini söyledi. Celaleddin Koçak, yaptığı açıklamada, bu sezon başından beri hem takım hem de bireysel olarak sıkıntılar çektiklerini belirterek, "Kupayı alıp taraftarımıza, Trabzonspor'u seven insanlara hediye etmek istiyoruz.

Hakikaten kısmetsizlik mi desem, şansızlık mı desem kötü günler geçirdik. Trabzonspor'un böyle durumlara düşmesi elbette üzücü bir şey. Son 8 maçımızı iyi bitirip, gelecek yıl çok iyi hazırlanıp iyi yerlere gelmek istiyoruz" dedi.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın takımda tüm oyuncuları koruduğunu ifade eden Celaleddin, "Güvendiği insanın her zaman arkasında olur. Bir katkı yapmasa da belli bir süre oyuncuya şans verir. 10 maç sonra belki kararını değiştirir. Takımda şu şunun oyuncusu, şu hocanın oğlu gibi sözler çok yanlış şeyler" diye konuştu.
          Kendisinin zaman zaman eleştirildiğini, ancak bu söylenenleri kafasına takmadığını ifade eden Celaleddin, takıma fayda sağlamak için elinden geleni yapmaya çalıştığını kaydetti.
          UFUKHAN: "GÖREV ADAMIYIM"
          Trabzonspor'un genç oyuncusu Ufukhan ise Kayseri Erciyesspor maçında uzun bir süre sonra asıl görev yeri olan stoper mevkisinde forma giydiğini belirterek, "Futbola orada başladım. Sağ tarafta ofansif olarak kuvvetli değilim. Ama görev adamıyım. Hocam nerede görev verirse orada görevimi yaparım. Taraftar tepki gösterebilir ama ben işimi yapmaya çalışıyorum. Hocamı mutlu edersem ne mutlu bana" dedi.
          Teknik direktör Ziya Doğan'ın gençlere çok önem verdiğini kaydeden Ufukhan, "(Ben oynamak isteyeni oynatırım) diyordu. Bu konuda ona teşekkür ediyoruz. Genç oyunculara çok değer veriyor" diye konuştu.
          Futbolu Trabzonspor'da bırakmak istediğini ifade eden Ufukhan, şunları söyledi: "Trabzonspor, doğduğum, büyüdüğüm ve tuttuğum takım. Renklerine bağlıyım. Futbolu burada bırakmak ve iyi yerlere gelmek istiyorum. Gerçek mevkimde kendimi göstermek istiyorum. Türkiye Kupası'nda da en güçlü rakip bize çıktı. Kupayı almak için en iyisini yapacaklar. Biz de kupayı almak için elimizden geleni yapacağız."

Yorum

• Ayman: "Teklif gelse gitmem"

Trabzonspor' un Gençlerbirliği' nden transferi Ayman Abdelaziz, bordo-mavili takıma gelirken hedefini Avrupa olarak belirlediğini ifade ederek, "Şimdiki hedefim ise Avrupa değil. Önce Trabzonspor' da şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.

Bordo-Mavili takımın genç futbolcusu Ufukhan ise taraftar baskısının kendilerini çok kötü etkilediğini belirterek, "Hata yapmaktan korkuyorum. Benim asıl mevkim stoper. Ancak görev verilen her yerde oynamaya hazırım" dedi.

1 - 2 KERE MAĞLUP OLMAK NORMAL

Transferi yılan hikayesine dönen ve büyük uğraşlar sonucunda bordo-mavili takıma imzayı atan Ayman Abdelaziz, futbol kariyerinin sonuna gelmediğini belirterek, Trabzonspor' un iyi gittiğini söyledi. Ayman, "Çok şey yapmak istiyorum. İkinci devre Trabzonspor iyi gidiyor. 10 maçta bir iki maç kaybetmek bence normal. Trabzonspor'un çok iyi bir performansı var. Futbolcular performans olarak sahada ellerinden geleni yapıyorlar. 4 hafta hiç mağlup olmadık. Mağlubiyet ise herkesin başına gelebilir, bu bir şanssızlık. Bizim en büyük hedefimiz Türkiye Kupası. İkinci hedef ise Trabzonspor' un ligi layık oluduğu yerde tamamlaması. Ben de elimden geleni yapıyorum bunun için, tabi tüm takımla beraber, arkadaşlarla beraber. İnşallah bunu başarırız" dedi.

MİLLİ FORMAMI ÖZLÜYORUM

Ülkesinin Milli takımını özlediğini belirten Ayman, Türkiye Milli takımında da oynamak istediğini ancak buna şartların el vermediğini söyledi. Ayman, Türkiye Milli takımında herkesin oynamak istediğini belirterek, "Ancak ben oynayamam. Benim ayrı bir durumum var çünkü ben ülkemin Milli takımında oynadım. Kanuna göre bu durum biraz zor. Şu anda kendi ülkemin Milli takımında oynayamadığım için üzülüyorum, ancak bunun bir nedeni var. Normalde ben ülkemin Milli takım kaptanıyım, bir sorun olduğu için gitmiyorum" dedi.

AVRUPA'DAN TEKLİF GELSE GİTMEM

Ayman, en büyük hedefinin Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak olduğunu belirterek, "Trabzonspor' da futbolcuları tek tek baz almak yanlış olur. Çünkü burada çok yıldız var. Takımı gördükten sonra futbolcu olarak en iyiyi tek tek saymak zor. Avrupa' dan teklif gelirse gitmeyeceğim. Öncelikli hedefim Trabzonspor' da şampiyonluk yaşamak. Ardından Avrupa'dan teklif gelirse düşünürüm" dedi.

UFUKHAN: KAYSERİ MAÇI ÇOK ZORLU GEÇTİ

Trabzonspor' un genç yıldızı Ufukhan ise, Kayserispor maçının kendileri için çok zor geçtiğini belirterek, "Onların da bizim de üç puana ihtiyacımız vardı. Ama onların bizden daha acil üç puana ihtiyacı vardı. Biz ligin 12. sırasındaydık. Üst sıralara tırmanmamız gerekiyordu. İki maç yenildik ama yılmadık, Kayseri maçına savaşmaya gitmiştik ve zorlu geçeğini biliyorduk. Kazanmak için elimizden geleni yaptık ve bunu başardığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

KUPA'DA KENDİMİZİ ŞANSLI GÖRÜYORUM

Kupada kendilerini Kayseri Erciyesspor'a oranla şansı gördüğünü söyleyen Ufukhan, "Kendimizi şanslı görüyorum ama çok zorlu bir rakip çıktı. Diğer takımlardan daha güçlü bir takım çıktı. Çünkü ligde başarılı değiller ve kupada daha başarılı olacaklarına inanıyorlar. Yarı finali geçtikten sonra kupayı almak istiyoruz. Daha sonra da ligde ilk 4'e girmek istiyoruz. Bunu başaracak kapasitemiz var" diye konuştu.

KENDİ PERFORMANSIMI BEĞENMİYORUM

Ufukhan, kendi performansından memnun olmadığını ifade ederek, "İyi değilim çünkü bazı sorunlar var. Kendimle ilgili fiziksel açıdan sorunlarım oluyor. Geçen sene oynadığım futbolun aynısını oynayamadığımı düşünmüyorum. Ama sorun değil, çünkü ben bir görev adamıyım. Stoper oyuncusuyum. Hocam bana nerde şans verirse orda oynarım. Maç esnasında hocam bana defans yap ofansa çıkma derse onu yaparım. Hocam bana, "Defansta bazen zaaflarımız oluyor. Senin çıkmamanı istiyorum" diyor. Bende bu yüzden çıkmıyorum. Halk, taraftar nasıl tepki gösterirse göstersin, benim için önemli olan hocamın bana dediğidir. Hocamın istediğini ben yapıyorsam, ne mutlu bana" dedi.

HATA YAPMAKTAN KORKUYORUM

Trabzonspor'da taraftar baskısının kendisini çok etkilediğini söyleyen Ufukhan, "Oynamamak tabiki futbolculuğumu kötü etkiliyor. Kondisyon olarak düşüyorsun. Bazen topu şaşırıyorsun, heyecan yapıyorsun. Aslında ben çok heyecan yapan bir futbolcu değilim. Ağrılarım oluyor, o yüzden ayağımdan bir an önce topu çıkarmak istiyorum. Hata yapmaktan korkuyorum. Trabzon' da oynadığımız zaman taraftar bizi etkiliyor, ama abilerimiz, 'Burası Trabzon, burada herkes futbolu biliyor. Burası böyle bir şehir, bunlardan etkilenmemelisiniz' diyorlar. Ben de etkilenmemeye çalışıyorum, ama ne kadar çalışsam da olmuyor. Çünkü daha ikinci senem" dedi. Ufukhan, "Bundan sonra inşallah Trabzonspor'da kendi mevkiimde oynarım. Trabzon taraftarlarına ve tüm Türkiye'ye kendimi o mevkiide gösteririm. Ama sağlam ve fiziksel açıdan her şeye hazır bir şekilde ve Trabzonspor'u inşallah layık oludğu bir yerde görürüm. Kendimi en iyi stoper mevkiisinde iyi hissediyorum ve iyi oynuyorum" dedi.

ANTRENMANLAR KAPANDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, cumartesi günü oynanacak olan Gençlerbirliği karşılaşmasına kadar yapılacak antrenmanları basına ve taraftara kapattı. Gençlerbirliği maçının taktiği üzerine çalışacak olan Doğan' ın, defansta yeniden Erdinç' e görev vermesi bekleniyor. Stepanov' un sakatlığının sürmesi nedeniyle Çağdaş' ın da tekrar ilk 11' de görev alacağı ifade edildi.

05.04.2007
            Kaynak : DHAdocument.write('');

Yorum

• D-Smart Süper Lig maçlarına talip!

Türkiye'nin faturasız Tv platformu D-Smart, Türkiye Süper Ligi'nin yayın haklarını almak için, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. 2004 yılında dört sezon için Süper Ligin yayın haklarını alan Digitürk'ün sözleşmesi 2008 Mayıs ayı sonunda sona eriyor.
              Yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan, büyük beğeni ve ilgi toplayan Türkiye'nin faturasız dijital platformu D-Smart spor yayıncılığında hamlelerini sürdürüyor. Türkiye Süper Ligi'nin yayın haklarını almak için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran D-Smart ihale şartlarının belirlenmesi ve sürecin başlaması talebinde bulundu.
              Avrupa Birliğinin futbol üstünde tekeli kaldırma ve futbol yayınlarını farklı televizyon kanallarına dağıtma kararından sonra, TFF tarafından açılacak ihale sonrasında lig maçlarının sadece tek kanaldan seyredilmesi dönemi de bitecek.
              D-Smart dijital platformunda, D spor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Hipodrom TV gibi spor kanalları yer alıyor.

05.04.2007
              Kaynak : DHA
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• "GÖSTERMELİK İMZA OLMASIN"

Trabzonspor’da 3 genç futbolcuyla 2,5 yıllık sözleşme imzalandı. Dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde PAF takımının genç milli isimleri Kadir Keleş, Barış Memiş ve Yunus Emre Haliloğlu, yönetim kurulu üyeleri Metin Özke, Muhammet Küçükali ve Ahmet Uğur Zihni’nin katıldıkları bir törenle profesyonel yapıldılar. Son bir buçuk yıl içinde altyapıyı görmezden gelen yönetim, böylece olumlu bir adım atmış oldu. Bu oyuncuların gelecek sezon kesinlikle A takım kadrosunda yer alacakları ve her hangi bir şekilde alt yapıya dönmelerinin de önüne geçileceği ifade edildi. Bu konuda özellikle Gençlik Eğitim Koordinatörü Özkan Sümer’in talebi olduğu ve bunun kabul edildiği dile getirildi.

Onlar Mutlaka Kazanılmalı

Trabzonspor ile 2,5’ar yıllık profesyonel sözleşme imzalayan 3 futbolcu Barış, Yunus ve Kadir’in birçok genç ve yetenekli Trabzonlu futbolcu gibi yok edilmemesi ve mutlaka kazanılmaya çalışılması gerektiğine işaret edildi. İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Metin Özke, altyapıdan 3 değerli oyuncularıyla sözleşme imzaladıklarını belirterek, ''Bu bir başlangıç. Sezon sonunda da 3-4 oyuncuyu daha profesyonel yapabiliriz” dedi. Öte yandan yine Özkan Sümer’in talebiyle bundan sonra altyapı için seçme yapılmaması konusunda karar alındığı ve böylece ‘torpil’ söylentilerinin önüne geçileceği ifade edildi. Trabzonspor’un bir de bayan futbol takımı kurmasına karar verildi.

"ÖZAK’TAN STAT UYARISI"

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’ın, kendisine ait Liman İşletmesi’ndeki ofisinde Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’e sunduğu ve Akyazı’nın denizinin doldurularak yapılması planlanan yeni stat ve alışveriş merkeziyle ilgili tartışmalara Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak’ta katıldı. Trabzonspor başkanlığına da yapmış olan Özak, Trabzonspor yararına çok işlere imza attıklarını belirterek, Bordo-mavili kulübe katkı sağlayacak her projeye destek vermek mecburiyetinde olduklarını söyledi.

Benim Geçmişime Baksınlar

Özak, "Stada karşı çıktığımı söyleyenler geçmişime bir baksın. Trabzonspor formasını 1967'de giydim, şampiyonluklar, sevinçler, üzüntüler yaşadık. Bizi eleştirenler o zaman neredeydi? Başkanlığım döneminde Milli Emlak'dan 1 lira harcamadan yer aldık. Sonra değişiklik yaparak Migros'a kiraladık. Maliye Bakanlığı'nda bizzat uğraşarak buranın benzin istasyonu olması için karar çıkardık. Daha önce burası elimizden alınmıştı bunu ortadan kaldırdık. Trabzonspor'a katkı sağlayacak her projeyi desteklemek mecburiyetindeyiz" dedi.

Hukuki Altyapısı Olmalı

Faruk Özak, "Bu projenin fizibilitesinin, yapılabilirliğinin, hukuki altyapısının olması lazım. Trabzon Belediyesi'ni de ilgilendiren bir konu var. Finans durumu var. Bunlar çözülebilirse, bu stadyum yapılabilir. Kayseri'de şehir içindeki bir stadyum, alınarak başkasına satıldı. Bunun karşılığında yeni stadyuma başlanıldı. Trabzon'da şartların aynı olup olmadığını bilmiyorum. Projeyi yüzeysel olarak gördüm. Şu an gelinen noktayı bilmiyorum. Trabzonspor bundan kar elde edecekse bu hepimizin destekleyeceği bir proje olmalıdır" şeklinde konuştu.

Günebakış

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "GÖSTERMELİK İMZA OLMASIN"

Trabzonspor’da 3 genç futbolcuyla 2,5 yıllık sözleşme imzalandı. Dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde PAF takımının genç milli isimleri Kadir Keleş, Barış Memiş ve Yunus Emre Haliloğlu, yönetim kurulu üyeleri Metin Özke, Muhammet Küçükali ve Ahmet Uğur Zihni’nin katıldıkları bir törenle profesyonel yapıldılar. Son bir buçuk yıl içinde altyapıyı görmezden gelen yönetim, böylece olumlu bir adım atmış oldu. Bu oyuncuların gelecek sezon kesinlikle A takım kadrosunda yer alacakları ve her hangi bir şekilde alt yapıya dönmelerinin de önüne geçileceği ifade edildi. Bu konuda özellikle Gençlik Eğitim Koordinatörü Özkan Sümer’in talebi olduğu ve bunun kabul edildiği dile getirildi.

Onlar Mutlaka Kazanılmalı

Trabzonspor ile 2,5’ar yıllık profesyonel sözleşme imzalayan 3 futbolcu Barış, Yunus ve Kadir’in birçok genç ve yetenekli Trabzonlu futbolcu gibi yok edilmemesi ve mutlaka kazanılmaya çalışılması gerektiğine işaret edildi. İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Metin Özke, altyapıdan 3 değerli oyuncularıyla sözleşme imzaladıklarını belirterek, ''Bu bir başlangıç. Sezon sonunda da 3-4 oyuncuyu daha profesyonel yapabiliriz” dedi. Öte yandan yine Özkan Sümer’in talebiyle bundan sonra altyapı için seçme yapılmaması konusunda karar alındığı ve böylece ‘torpil’ söylentilerinin önüne geçileceği ifade edildi. Trabzonspor’un bir de bayan futbol takımı kurmasına karar verildi.

"ÖZAK’TAN STAT UYARISI"

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’ın, kendisine ait Liman İşletmesi’ndeki ofisinde Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’e sunduğu ve Akyazı’nın denizinin doldurularak yapılması planlanan yeni stat ve alışveriş merkeziyle ilgili tartışmalara Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak’ta katıldı. Trabzonspor başkanlığına da yapmış olan Özak, Trabzonspor yararına çok işlere imza attıklarını belirterek, Bordo-mavili kulübe katkı sağlayacak her projeye destek vermek mecburiyetinde olduklarını söyledi.

Benim Geçmişime Baksınlar

Özak, "Stada karşı çıktığımı söyleyenler geçmişime bir baksın. Trabzonspor formasını 1967'de giydim, şampiyonluklar, sevinçler, üzüntüler yaşadık. Bizi eleştirenler o zaman neredeydi? Başkanlığım döneminde Milli Emlak'dan 1 lira harcamadan yer aldık. Sonra değişiklik yaparak Migros'a kiraladık. Maliye Bakanlığı'nda bizzat uğraşarak buranın benzin istasyonu olması için karar çıkardık. Daha önce burası elimizden alınmıştı bunu ortadan kaldırdık. Trabzonspor'a katkı sağlayacak her projeyi desteklemek mecburiyetindeyiz" dedi.

Hukuki Altyapısı Olmalı

Faruk Özak, "Bu projenin fizibilitesinin, yapılabilirliğinin, hukuki altyapısının olması lazım. Trabzon Belediyesi'ni de ilgilendiren bir konu var. Finans durumu var. Bunlar çözülebilirse, bu stadyum yapılabilir. Kayseri'de şehir içindeki bir stadyum, alınarak başkasına satıldı. Bunun karşılığında yeni stadyuma başlanıldı. Trabzon'da şartların aynı olup olmadığını bilmiyorum. Projeyi yüzeysel olarak gördüm. Şu an gelinen noktayı bilmiyorum. Trabzonspor bundan kar elde edecekse bu hepimizin destekleyeceği bir proje olmalıdır" şeklinde konuştu.

Günebakış

genç oyuncularımız gelecek vadediyor.bu oyuncular mutlaka takıma kazandırılmalıdır.
                  hayırlı olsun...

(UEFA)

Yorum

• "Öte yandan yine Özkan Sümer’in talebiyle bundan sonra altyapı için seçme yapılmaması konusunda karar alındığı ve böylece ‘torpil’ söylentilerinin önüne geçileceği ifade edildi...."

Benim bildiğim kayırmaların önüne geçilmesi için seçme yapılır

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Musa Büyük Trabzon'da çalışmalara başladı

Galatasaray maçında ayağı kırılan oyuncumuz Musa Büyük Trabzon’a geldi. Musa’nın çalışmalarına bundan böyle Trabzon’da devam edeceği açıklandı. İstanbul'daki 3 haftalık tedavi sürecini tamamlayan Musa, bugün kulüp doktoru Hakan Ayaz nezaretinde Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde idman yaptı.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Ziya ile gelecek yılın planı mı yapılıyor? Eyvah eyvah eyvah hepten yandık.Bunlar harbiden taraftar ile dalga geçiyor.
                        Biz hala desteğe devam çağrıları yapalım.Yine kalp spazmları ile geçecek bir sezonu benim bünyem kaldıramaz.

Yorum

• Tolga git!

Tolga Zengin’e diyorum ki; bugünden git... Sen git, ama yurt dışına bir kulübe git... Belçika, Hollanda, Rusya, Danimarka, git. İspanya, İtalya, Almanya, İngiltere senin için bir hayal biliyorum ama bu ülke takımlarından birine gidebilirsin

Günlerdir Tolga’nın nasıl da Trabzonspor’u ipten aldığını gazetelerden okuyor, futbolu yorumlayanlardan, ardı arkası kesilmeyen Tolga yorumlarını dinliyoruz. Daha önce gol kurtaran kaleci görmediğimiz için – bizleri mazur görün- apışıp kalıyoruz. İyi kaleci kime denir, gol nasıl kurtarılır gibi sorulara uzak olan bizlerin imdadına Tolga yetişti, sağolsun!

Casillas, Real Madrid kalesine geçtiğinde 17 yaşındaydı. Ha keza, Valdes de, 20’sine gelmeden Barcelona kalesindeydi. Yedeği de Tolga’yı gelecekte kendi yerine varis gösteren Rüştü Reçber... Rüştü, 30’unda Barcelona’da yedek beklerken, Valdes 17’sinde birinci kaleciydi. Tolga Zengin, 24 yaşında Trabzonspor kalesindeki üst üste dokuzuncu maçını oynadı. Lütfen dikkat, yaş 24...

Özkaynaklardan yetişti, hiçbir takıma gitmedi. Sabırla Trabzonspor kaleci kazağını giymek için bekledi. Trabzonspor da, Tolga’ya çok emek verdi, bunu söylemek lazım. En nihayet 24 yaşında Trabzonspor kalesine geçmek ona nasip oldu.
                          Nasip oldu da ne oldu? Ne olacak, üç haftada kötü kaleci dendi; çünkü hatalı goller yemişti. Dört hafta durumu idare etti; çünkü yediği gollerde hatası yoktu. İki haftada da, Trabzonspor’u kurtaran adam oldu; çünkü yapması gerekeni, kaleciliği yaptığı için... Normal gollük şutları çok fazla zorlanmadan çıkardığı için...
                          Ne olduysa bundan sonra oldu. Kral oldu, Lev yaşin oldu, ikinci Şenol Güneş mi geliyor bile dendi... Bizim gibi spor cahili, kaleci ve futbol özürlü tayfasının da -gazete sayfalarında Tolga’nın ne menem bir kaleci olduğunu okumaya başladıktan sonra- ezberi bozuldu.
                          Hele bende ezber namına bir şey kalmadı. O zaman anladım ki, Tolga Zengin’in Türkiye’deki kalecilik serüveni –eğer Trabzonspor’da kalırsa- uzun sürmeyecek. Tolga Zengin, daha öncekiler gibi, Yetkin gibi, Metin Aktaş gibi harcanıp gidecek. Yetkin’i bir milli maçta yemedi mi bu ülke? Metin Aktaş’a da ikinci Şenol yakıştırması yapılmadı mı?
                          Aynı yoldan gidiyor Tolga ve yarın elinin altından kaçırdığı topla, kendini Giresunspor’da, Kastamonuspor’da bulacak. Çünkü bugün koro halinde ona övgüler düzenler, yarın koro halinde, ‘Senin ne işin var Trabzonspor kalesinde’ diyecekler... Kimse de arkasında duramayacak. Zaten o zaman gitme zamanı gelmiş demektir.

İşte, bunun için Tolga Zengin’e diyorum ki; bugünden git... Sen git, ama yurt dışına bir kulübe git... Belçika, Hollanda, Rusya, Danimarka, git. İspanya, İtalya, Almanya, İngiltere senin için bir hayal biliyorum ama bu ülke takımlarından birine gidebilirsin...
                          Gittiğinde hem kalede daha sağlam duracak, hem de Milli Takım’a çağrılacaksın. Gidersen Rüştü Reçber’in dediği gibi, Türkiye bir kaleci kazanır. Kalırsan, kusura bakma Tolga, seni kaybedeceğiz. Hiç istemeye istemeye seni kaybedeceğiz...

aytekin akay
                          ajansspor

Yorum

• İlk olarak POYRAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Musa Büyük Trabzon'da çalışmalara başladı

Galatasaray maçında ayağı kırılan oyuncumuz Musa Büyük Trabzon’a geldi. Musa’nın çalışmalarına bundan böyle Trabzon’da devam edeceği açıklandı. İstanbul'daki 3 haftalık tedavi sürecini tamamlayan Musa, bugün kulüp doktoru Hakan Ayaz nezaretinde Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde idman yaptı.
                            bu çok iyi bir haber....

musa inşallah en kısa zamanda eski formuna ulaşır...

(UEFA)

Yorum

• Güneş'in Seoul'u durdurulmuyor!

Ülkemizi yurt dışında temsil eden eski Milli teknik direktör Şenol Güneş'in takımı FC Seoul yoluna tam gaz devam ediyor! Güney Kore Kupası'nda Güneş'in ekibi rakibini 1-0 yenerek 3'te 3 yapmayı başardı..

Şenol Güneş’in çalıştırdığı FC Seoul, Kupa maçında deplasmanda Gyeongnam’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Böylece Şenol Güneş’in takımın başına geçmesinden bu yana tüm maçlarını kazanarak sadece bir maçtan beraberlikle ayrıldı. Kupada daha önceki 2 maçını da kazanan FC Seoul Gyeongnam’ı galibiyetiyle kupada da 3’te 3 yaptı.

Kore Ligi'nin 4'üncü haftasında Gwangju önünde 0-0 berabere kalarak ilk kez 2 puan kaybeden Seul, Gyeongnam maçını da 1-0 kazanarak yine kalesini gole kapamış oldu. Seoul kupa maçları hariç şuana kadar kalesinde gol görmedi.

Bu arada FC Seul'ün ligde ise 10 puanı bulunuyor.

Yorum

• Osasuna yarı finalde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X