Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Hedefimiz ilk 5'e girmek"

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Ersen Martin, Gençlerbirliği maçının ya yukarılara çıkma ya da bulundukları yeri kabullenme maçı olacağını belirterek ligi ilk 5 içinde bitirmek istediklerini söyledi.

Geçen hafta oynadıkları Kayseri Erciyesspor maçının çok zorlu geçeceğini bildiklerini belirten Ersen Martin, "Kayseri Erciyesspor alt sıralarda canla başla mücadele ediyor. Her maç onlar için önemli. O maç bizim içinde çok önemliydi. Ya yukarı çıkacak ya da aşağıya inecektik. Bu konuda hocamız bizi çok iyi motive etti. Çıktık ve savaşarak kazandık" dedi. Gençlerbirliği ile çok zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Ersen Martin, "Bu maçta bizim için zor geçecek ama kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu maçta bizim için ya yukarılara çıkma maçı ya da bulunduğumuz yeri kabullenme maçı olacak. O yüzden çekişmeli olacağını düşünüyorum. Bu maçı kazanmak istiyoruz ligi ilk 5 içinde bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Ersen Martin, her maçta gol atmak istediğini, ancak Teknik Direktör Ziya Doğan'ın bazen kendisine değişik görevler verdiğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Ben her maç gol atmak istiyorum. Ziya hoca bazen değişik görevler veriyor. Onun isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum ve bunu da başardığımı düşünüyorum. Ben sadece büyük takımlara gol atan bir oyuncu değilim. Ligin ilk yarısında oynanan Kayseri Erciyesspor ve Bursaspor maçlarında gollerim var. Benim gol yollarında bu sezon sıkıntı çekmemin nedeni yaşadığım sakatlıklar oldu. Şu an sakatlığımla ilgili bir problemim yok. Önümüzdeki maçlarda gol atmak istiyorum."
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Bordo-mavili takımın en golcü oyuncusu olan Umut Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle tekrar çıkışa geçtiklerini belirterek, ''Şimdi Gençlerbirliği'ne karşı oynayacağız. Gençlerbirliği iyi bir takım. Taraftarımız için bu maçı kazanmak istiyoruz. Kalan tüm maçlarımızı kazanıp ligi bitirebileceğimiz en üst yerde bitirmek istiyoruz'' dedi.
      Ligde kaçırdığı goller sonrası kendisine yapılan eleştirileri de değerlendiren Umut, ''Gol kaçırmak benim için güzel bir olay. Sonuçta hiç pozisyona girmeden maçı bitirmek çok kötü bir şey. Gol atarsan iyi ama gol kaçırsam bile en azından o pozisyonun içindeyim. Her maç gol atmak için elimden gelen yapıyorum. Sonuçta gol de kaçıyor, ancak her golcü oyuncu gol kaçırır'' diye konuştu. Trabzonspor'un gol sıkıntısı yaşamadığını ifade eden Umut, şöyle devam etti:
      ''Bu attığımız gollerden belli. Trabzonspor, ben olayım Ersen ağabey olsun, bundan sonra gelecek santrforlar olsun, hiçbir zaman gol sıkıntısı çekmez. Takımın iyi oynaması halinde hedefim 20 goldü. Çünkü takım iyi olunca herkes daha iyi oynar. Bu hedefime ulaşmak istiyordum. İnşallah başarılı olurum. Önümüzdeki seneye iskelet kadroyla daha iyi girmeliyiz.''

Bordo-mavili takımdan ayrılan Fatih Tekke'nin Türkiye'nin en iyi santrforlarından biri olduğunu dile getiren Umut, ''Fatih ağabeyin başarısına söyleyecek bir şey yok. Ben de kendime güveniyorum. Trabzonspor'un golcüsü olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Hedefim A Milli Takım'a yükselmek ve başarılı olmak. Sonuçta Fatih hocanın vereceği karar. Daha iyi performans sergileyerek (A) Milli Takım'a gitmek istiyorum'' dedi.

Yorum

• Yattara oynuyor

Deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 1 - 0 ile geçerek iki maçlık mağlubiyet serisini noktalayan Trabzonspor, Gençlerbirliği maçını kazanıp yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Bordo-Mavili takımda sakat futbolcuların çokluğu özellikle savunmada sıkıntıya yol açıyor. Trabzonspor'un Gençlerbirliği karşısına kalede Tolga, savunmada Ufukhan, Çağdaş, Erdinç, Celaleddin, orta sahada Gökdeniz, Hüseyin, Ayman ile birlikte sakatlıktan kurtulan ve hafta içi yapılan idmanlarda iyi bir performans sergileyen Yattara, ileri de ise Ersen - Ceyhun ikilisinden biri ile Umut'u oynatması bekleniyor.
        TARAFTARDAN BÜYÜK DESTEK HAZIRLIĞI
        Önceki akşam futbolcular ve teknik heyete bir yemek düzenleyerek her zaman arkalarında olduklarını vurgulayan Trabzonsporlu Taraftar Dernekleri Gençlerbirliği maçında tribünlerde şov yapmaya hazırlanıyor. Takımın iyi günde de kötü günde de yanında olduklarını söyleyen Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, "Gençlerbirliği maçında da takımımızı yalnız bırakmayacağız. Tüm Trabzonsporluların bu maçta Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda olmasını istiyoruz" dedi.
        TRABZONSPOR'UN GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI MUHTEMEL 11'İ
        Tolga- Ufukhan, Erdinç, Çağdaş, Celaleddin- Gökdeniz, Hüseyin, Ayman, Yattara- Ceyhun (Ersen), Umut
        Cezalı: Yok
        Sakat: Jefferson, Musa, Risp, Stepanov
        Bilet fiyatları: Kale arkası: 5, Maraton: 10, Maraton özel: 15, Kapalı: 25, VIP - 2: 50, VIP - 1: 100 YTL

06.04.2007
        Kaynak : DHA

Yorum

• Trabzonspor zorlu dönemece giriyor

Trabzonspor, önümüzdeki 20 gün içerisinde lig ve kupa olmak üzere 5 zorlu maça çıkacak. Zorlu dönemece yarınki Gençlerbirliği maçıyla başlayacak olan Bordo - Mavili ekip, bu maçı kayıpsız geçmeyi hedefliyor.
          Bu sezon ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Trabzonspor, yarın kendi sahasında üst sıralar için mücadele eden Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Galatasaray ve Ankaragücü mağlubiyetlerine geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle son veren Bordo - mavili ekip, üç puan serisini yarınki maçla da sürdürmek istiyor. Karadeniz ekibinde yarınki karşılaşma öncesi cezalı futbolcu bulunmazken, sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Kaleci Jefferson, Musa, Risp ve Stepanov yarınki Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyecek.

- ZORLU DÖNEMEÇ BAŞLIYOR -

Ligin aksine Türkiye Kupası'na müzesine götürmeyi hedefleyen Trabzonspor, önümüzdeki 20 günlük süre içerisinde ikisi kupa, 3'ü lig olmak üzere toplam 5 zorlu karşılaşma oynayacak.

Yarın kendi sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Bordo - mavili ekip, 11 Nisan Çarşamba günü de yine evinde bu kez Fortis Türkiye Kupası yarı finalin ilk ayağında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

28. haftada deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 29. haftasında yine kümede kalma mücadelesi veren Sakaryaspor'u konuk edecek. Karadeniz ekibi zorlu dönemeci 25 Nisan'da Fortis Türkiye Kupası yarı finali rövanş maçında Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak.

Trabzonspor ligde üst sıralara çıkmak ve kupada da adını finale yazdırmak için bu karşılaşmaları kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Trabzonspor'un Gençlerbirliği maçına şu ilk 11'le çıkması bekleniyor. Tolga, Ufukhan, Erdinç, Çağdaş, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Yattara, Ceyhun (Ferhat), Gökdeniz, Umut Bulut.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• "TRABZON'UN GOL SIKINTISI YOK" :-)

Turkcell Süper Lig'de 26 hafta sonunda 33 golü bulunan Trabzonspor'da, gollerin yarısı 2 forvet oyuncusundan geldi. Umut Bulut 10 gol, Ersen Martin ise 7 gol atarak, takımlarının gollerinin yüzde 51.50'sini kaydettiler. Umut Trabzonspor'un gol sıkıntısı yok derken, Ersen de Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini ifade etti.

6 Nisan 2007, 10:17

Bordo-mavili takımın en golcü oyuncusu olan Umut Bulut, yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle tekrar çıkışa geçtiklerini belirterek, ''Şimdi Gençlerbirliği'ne karşı oynayacağız. Gençlerbirliği iyi bir takım. Taraftarımız için bu maçı kazanmak istiyoruz. Kalan tüm maçlarımızı kazanıp ligi bitirebileceğimiz en üst yerde bitirmek istiyoruz'' dedi.

Ligde kaçırdığı goller sonrası kendisine yapılan eleştirileri de değerlendiren Umut, ''Gol kaçırmak benim için güzel bir olay. Sonuçta hiç pozisyona girmeden maçı bitirmek çok kötü bir şey. Gol atarsan iyi ama gol kaçırsam bile en azından o pozisyonun içindeyim. Her maç gol atmak için elimden gelen yapıyorum. Sonuçta gol de kaçıyor, ancak her golcü oyuncu gol kaçırır'' diye konuştu.

Trabzonspor'un gol sıkıntısı yaşamadığını ifade eden Umut, şöyle devam etti:
            ''Bu attığımız gollerden belli. Trabzonspor, ben olayım Ersen ağabey olsun, bundan sonra gelecek santrforlar olsun, hiçbir zaman gol sıkıntısı çekmez. Takımın iyi oynaması halinde hedefim 20 goldü. Çünkü takım iyi olunca herkes daha iyi oynar. Bu hedefime ulaşmak istiyordum. İnşallah başarılı olurum. Önümüzdeki seneye iskelet kadroyla daha iyi girmeliyiz.''

Bordo-mavili takımdan ayrılan Fatih Tekke'nin Türkiye'nin en iyi santrforlarından biri olduğunu dile getiren Umut, ''Fatih ağabeyin başarısına söyleyecek bir şey yok. Ben de kendime güveniyorum. Trabzonspor'un golcüsü olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Hedefim A Milli Takım'a yükselmek ve başarılı olmak. Sonuçta Fatih hocanın vereceği karar. Daha iyi performans sergileyerek (A) Milli Takım'a gitmek istiyorum'' dedi.

ERSEN: ''SAKATLIKLAR ETKİLEDİ''
            Trabzonspor'un bir diğer golcü oyuncusu Ersen Martin ise bu sezon sakatlıklardan oldukça etkilendiğini belirterek, ''Burnumdan ve ayağımdaki problemlerden dolayı sıkıntılar yaşadım. Bir forvetin burnunun kırılması çok kötü olay. Bu beni en az 6-7 maç etkiledi. Şu anda da iyiyim. Hocam bana görev veriyor. Ben de elimden geleni yapacağım'' dedi.

Trabzonspor taraftarının futbolu çok iyi bildiğini kaydeden Ersen Martin, ''Savaşan futbolcunun değerini biliyorlar. Ben de taraftar ile barışık bir insanım. Onlar beni seviyor, ben de onları seviyorum. Onlar için elimden geleni yapıyorum'' diye konuştu. (hmm allah allah)

Ligi ilk 5 takım içerisinde bitirmek ve Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini ifade eden Ersen, şöyle konuştu:
            ''Bu tabii ki bizim için aslında bir başarı değil. Çok iyi bir kadromuz var ve daha yüksekleri hedefleyebiliriz. Ama bu sezon çok büyük sakatlıklar, şansızlıklar yaşadık. Yine de eğer ligi ilk 5'te bitirir ve Türkiye Kupası'nı kazanırsak bu bizim için iyi bir başarı olur.''

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Galatasaray 0 K.Erciyes 1 İliç Kırmızı kart gördü
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Vestel manisa hükmen mağlup olmuş 3-0
                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Osasuna yarı finalde
                  helal olsun valla bizi zor bela hakemle elediler şimdi leverkuseni yanılmıosam bjk yi yenen leverkuseni 3-0 deplasmanda net bir skorla geçtiler ben maçı izledim osasuna 2.golü bulana kadar aynı bizim trabzondaki maç gibiydi ii oynamıyordu ii pas yapıyodu kendi alanında weboyla flana çıktı 2 tane daha attı aldı turu o keissling mi ne var leverkusende 5 para etmez onun yüzünden böle oldu maç
                  "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• gese yenildi

Yorum

• cincon yenildi yaw üçcülük zor değil hadi alalım şu gençler maçını ....
                      bu kadar kötü bir sezonda olası bir kupa ve 3. çok iyi olur
                      [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak memoafs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gese yenildi
                        Allah'ım ne güzel haber..
                        Devamı da gelir inşalah..
                        Şansa mansa yenelim şu gençleri!
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• cincon yenildi artık gençler maçını almak farz oldu...
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Cincon kupaya by by...
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cincon yenildi artık gençler maçını almak farz oldu...
                              evet bence de farz oldu...3.lük şansımız bile mevcut
                              hayde Trabzon!

(UEFA)

Yorum

• Biz ikinci ya da üçüncü olabiliriz....Fener maçına kadar zor maçımız yok...iki kere ezdiğimiz bjk ikinci olursa çok üzülürüm
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X