Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu hacı osmanoglu kendi haline baksa ya sanane fenerden sundan bundan adam spor yorumculuguna soyundu
    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rus'ya Kupasi
      Ilk yari sonucu:
      Zenit 0 : 1 Spartak
      1:2 dakika 80
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• "ARZU ETTİĞİMİZ ZAMAN YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK " (İ HACIOSMANOĞLU)
        Mutlu olmak için birilerinin arzusunumu bekleyelim. Yok bu lafınız bizeyse biz 23 yıldır arzu fışkırıyoruz.
        Bilginize
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1:2 dakika 80
          Fatih Tekke'nin eksikliği bariz belli oluyor...

(UEFA)

Yorum

• Haciosmanoglu

Klasik gündemde kalma manevralari bunlar, amac sirf kendisini ön plana cikartmak. Bana göre Trabzonsporda yönetici olmamasi gereken ki$ilerden biridir kendisi.
            Sezon ba$inda teknik drektör konusunda bir ki$iyle anla$mak üzereyken, ba$kan tarafindan ikinci plana atilip Ispanyadan geri cagrildi, o anda istifa etmesi gerekirdi fakat etmedi, cünkü etseydi bir daha oraya gelemiyecegini o da biliyordu. F.bahce hakkinda bu kadar uzun konu$acagina bizi cok ilgilendiren stat konusunda bir aciklama yapamazmiydi? $u anda bir Trabzonspor taraftari olarak f.b beni hic ilgilendirmiyor, beni Trabzonspor ilgilendiriyor, Haciosmanoglunu f.b niye bu kadar ilgilentirdi anlami$ deyilim.
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Arzu ettigimiz zaman yenemeyecegimiz takim yok ( Ibrahim Ethem Haciosmanoglu)

Ibocugum, $u Genclerbirligini yenmeyi arzu edin lütfen, inanki sizin bu i$i nasil yaptiginizi meraktan yenmenizi istiyorum, ba$ka kötü bir dü$üncem yok.
              Senin gibi akilli bir yönetici bu i$i daha önce nasil akil edemez, $a$irdim kaldim?

Aklima bir soru geliyor, acaba bu maglubiyetleride arzu ederek mi aldiniz? O stat kö$elerinde aglamalarin yalanmiydi ibocugum?
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• arzu etseydinizde yedi hafta üst üste yenilmeseydik saçma sapan konuşuyor son çırpınmalar bunlar eminimki sonları yakın

Yorum

• Arzular şelale: Arzuyla ise bu iş, arzu edin efendim. Keyifle mi iş görülüyor? Ne demek şimdi bu? Futbolcularımıza hakim olamıyoruz demek mi? Ben yönetemiyorum mu demek? Ben bu sözü çözemedim ve yakıştıramadım
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzon'u şampiyon yapacak
                    05 Nisan 2007 Perşembe 10:20

Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmeyeceğini söyledi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Ayman Abdelaziz, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek, ''Ondan sonra gitmeyi düşünüyorum. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmem. İnşallah kısa sürede şampiyonluk yaşarız'' dedi.
                    Trabzonspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu savunan Ayman, ''Ben bu kadroyla Trabzonspor'un şampiyonluğu elde edeceğini düşünüyorum. Türkiye'de bence kadro olarak en iyi takım biziz. Gelecek yıl hedefimiz şampiyonluk olacak ve bunun için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde maçın kaybedilmesi halinde bordo-mavili takımın ligden düşme sıkıntısı yaşayacağı yönündeki söylentilere katılmadığını ifade eden Ayman, şöyle devam etti: ''Kayseri Erciyesspor'u mağlup ettik ve ligde yedinciliğe kadar yükseldik. Bence Trabzonspor, bu kadroyla hiçbir zaman bu konuda sıkıntı yaşamaz. Bizim kadromuz belli. Bulunduğumuz yerden daha da üst sıralara çıkmak istiyoruz. Üst sıra için de çalışıyoruz. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Trabzonspor'un layık olduğu yerde ligi bitirmesi lazım.''

Türkiye Kupası'nı alacak güçlerinin olduğunu savunan Ayman, ''Ama Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız maçlar çok zor olacak. Biz turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. O gün kim daha fazla konsantre olur, isterse o turu geçecek. İnşallah kupayı alacağız'' diye konuştu.

var tmp; tmp = document.getElementById("content").getElementsByTagName("a"); for(i=0; i
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• "Fenerbahçeli oyuncu penaltı yapıyor. Hakem penaltıyı yapan oyuncuya kırmızı kart göstermiyor" diyen Hacıosmanoğlu, "O kırmızı kartı gösterse belki Ankaraspor maçı kazanacak. Belki de Fenerbahçe 10 kişi ile hırs yapıp maçı farklı kazanacak"

Bundan sanane ! sana ne !!! Trabzonspor'un hakkını yedirmem demek ona buna laf atmakmıdır ? hoş sen bu lafı ettin akabinde 2 golümüzü bir penaltımızı vermemişlerdi. O yüzden susup kendi işine bakmak en iyisi Hacıosmanoğlu yeter da.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Fenerbahçeli oyuncu penaltı yapıyor. Hakem penaltıyı yapan oyuncuya kırmızı kart göstermiyor" diyen Hacıosmanoğlu, "O kırmızı kartı gösterse belki Ankaraspor maçı kazanacak. Belki de Fenerbahçe 10 kişi ile hırs yapıp maçı farklı kazanacak"

Bundan sanane ! sana ne !!! Trabzonspor'un hakkını yedirmem demek ona buna laf atmakmıdır ? hoş sen bu lafı ettin akabinde 2 golümüzü bir penaltımızı vermemişlerdi. O yüzden susup kendi işine bakmak en iyisi Hacıosmanoğlu yeter da.
                        Abi onun işi haluk ulusoyu korumak Fedarasyondan bir istifa oldu Hacıosmanoğlundan bir açıklama bekliyoruz

Yorum

"Fenerbahçeli oyuncu penaltı yapıyor. Hakem penaltıyı yapan oyuncuya kırmızı kart göstermiyor" diyen Hacıosmanoğlu, "O kırmızı kartı gösterse belki Ankaraspor maçı kazanacak. Belki de Fenerbahçe 10 kişi ile hırs yapıp maçı farklı kazanacak"

Baskanin cok acilen Haciosmanoglu ve Sayitoglundan bizleri "kurtarmasi" lazim!

Sapsiz sapsiz konusuyor bu Adam....

Sen baskalarinin maclari ile ilgilenecegine, kendi takimina bak!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

katılıyorum abi otomatikmen cephe alınıyoruz konuşmalarıyla en önemlisi kendi taraftarı bu ağızları yemiyor başkalarından önce kendi işine baksın ama onuda beceremiyor gözlerden belli zaten

Yorum

• fanatik

Fatih çok yetenekli ama...
                              Zenit'in hocası Dick Advocaat “Fatih Tekke biraz daha çalışıp alınganlığını üzerinden atarsa, dünyanın en iyi golcüsü olabilir” dedi.
                              05.04.2007

Avrupa'nın son yıllarda en gözde ligi haline gelen Rusya'da Fatih Tekke'nin forma giydiği Zenit St Petersburg'un konuğu olduk. Teknik Direktör Dick Advocaat, sohbete başlar başlamaz milli golcümüze övgüler yağdırdı. Hollandalı çalıştırıcı, "Fatih çok yetenekli bir golcü. Her türlü gol vuruşu yapabiliyor. Ama ondan, bu sezon daha fazlasını bekliyorum. Çünkü bu sezon hedefimiz ilk 2" iddiasında bulundu. Advocaat şöyle devam etti; “Ufak bir sakatlık sorunu var ama biraz daha çalışmasını isteyeceğim. Kendisi Türkiye'de bir süperstardı ancak burada işler değişik. Herkes çalışmak zorunda, mantalitesini değiştirmeli. Hemen oyuna küsüyor. Herkes gol kaçırabilir ama Fatih kaçırdığında sanki dünyası kararıyor. Bu huyundan vazgeçerse bana göre dünyanın en iyi golcüleri arasına girer. Hatta Avrupa'nın en iyi takımlarında forma giyme şansı bulur” değerlendirmesini yaptı. Bir dönem Hollandalı milli takımda Gullit, Rijkaard ve Van Basten gibi yıldızların hocalığını da yapan tecrübeli teknik adam, Türkiye'den teklif almadığını belirterek, "Bu yaştan sonra da yurtdışını düşünmüyorum. Türkiye'den hiç resmi teklif gelmedi. Ama van Hooijdonk Türkiye'den bahsetti. Zaten öyle bir evi vardı ki, Hollanda'da onu herkes kıskandı" dedi.

Mehmet Demircan/ St Petersburg
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ayman şampiyonluk yaşamak istiyor

Trabzonspor'a ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nde gelen Ayman, Bordo-Mavili kulüpte şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmeye niyeti olmadığı söyledi...
                                Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmeyeceğini söyledi.

Soruları yanıtlayan Ayman Abdelaziz, Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek, ''Ondan sonra gitmeyi düşünüyorum. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmem. İnşallah kısa sürede
                                şampiyonluk yaşarız'' dedi.

Trabzonspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu savunan Ayman, ''Ben bu
                                kadroyla Trabzonspor'un şampiyonluğu elde edeceğini düşünüyorum. Türkiye'de bence kadro olarak en iyi takım biziz. Gelecek yıl hedefimiz şampiyonluk olacak ve bunun için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde maçın kaybedilmesi halinde bordo-mavili takımın ligden düşme sıkıntısı yaşayacağı yönündeki söylentilere katılmadığını ifade eden Ayman, şöyle devam etti:

''Kayseri Erciyesspor'u mağlup ettik ve ligde yedinciliğe kadar yükseldik.
                                Bence Trabzonspor, bu kadroyla hiçbir zaman bu konuda sıkıntı yaşamaz. Bizim kadromuz belli. Bulunduğumuz yerden daha da üst sıralara çıkmak istiyoruz. Üst sıra için de çalışıyoruz. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Trabzonspor'un layık olduğu yerde ligi bitirmesi lazım.''

Türkiye Kupası'nı alacak güçlerinin olduğunu savunan Ayman, ''Ama Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız maçlar çok zor olacak. Biz turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. O gün kim daha fazla konsantre olur, isterse o turu geçecek. İnşallah kupayı alacağız'' diye konuştu.

Gençlerbirliği maçı
                                Ayman, eski takımı Gençlerbirliği ile çok zorlu bir maç yapacaklarını
                                belirterek, ''Çünkü çok güçlü bir rakip bizi bekliyor. Gençlerbirliği çok koşan, mücadeleci bir takım. Eski takım arkadaşlarıma karşı oynayacağım. Ama benim için normal bir maç. Bir lig maçı neticede. Bizim için çok önemli bir maç olacak. Üst sıralar için bu maçı kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

''Futbol kuralları içinde sertim''
                                Ayman, kendisinin orta alan oyuncusu olduğunu belirterek, ''Tam göbekte
                                oynuyorum. Oyunumun sert bir oyun olması lazım, ama tabiki futbol içinde. Futbol kuralları içinde sert oynuyorum. Dünyada futbol hep böyle oynanıyor. Viera, Makelele, Gilberto Silva da bu tip oynuyor. Arsenal, Chelsea, Milan gibi takımlar da sert oynuyorlar'' dedi.

6 Puanlık fark
                                Ayman, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile arasındaki 6 puanlık farkın büyük bir fark olmadığını belirterek, ''Şampiyonluk yarışı sezon sonuna kadar sürecek. Şu an hiçbir şey garanti değil'' dedi.

Şampiyonluk şansı bulunan takımlardan sadece Fenerbahçe ile
                                karşılaşacaklarını ifade eden Ayman, ''Biz sadece çıkıp maçımızı oynayacağız. Her maç olduğu gibi o maçı da kazanmak isteyeceğiz. Başka düşüncemiz yok. Şampiyon kim olacaksa o olsun'' diye konuştu.

Celalettin Koçak ise yaptığı açıklamada şunları söyledi...

"Performansımın yükselmesinde Ziya Doğan'ın büyük etkisi var"

Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Celaleddin Koçak ise, performansının yükselmesinde Teknik Direktör Ziya Doğan'ın büyük etkisinin olduğunu söyledi. Geçen sezon takımın başında bulunan Vahid Halilhodziç ile birkaç arkadaşı gibi kendisinin de kavgalı olması nedeni ile forma giyemediklerini belirten Bordo-mavili futbolcu Celaleddin Koçak, "O dönemde forma giyemedik ve sesimizi çıkarmadık. Kendi kendime bir oyuncunun performansı 1 yılda bu kadar düşmez diye hep sordum. Bu sezonun ilk yarısında ise uzun bir sakatlık dönemi geçirdim. Ondan sonra takımın başına Ziya Doğan geldi. Bana çok büyük destek verdi ve bende ısrar etti. Allah ondan razı olsun" diye konuştu.

Alınan kötü sonuçların kendisini hırslandırdığını belirten Celaleddin, "Alınan kötü sonuçlar beni hırslandırdı. Ziya hocanın da üstüne çok gelindi. Onun yaşadığı sıkıntıyı da biliyorum. Benim için 'Gidecek, takımdan ayrılacak, onu gönderecekler' dendi. Ama kamp döneminde Ziya hocanın çok büyük desteğini gördüm ve beni oynatmak istediğini gördüm. Ben de ona 'Yeniden formayı alacağım' diye söz verdim. Takımın durumu dışında her şey iyi gidiyor. İnşallah güzel günler bizi bekliyor" dedi.

Trabzonspor 3-4 maç kazandığı zaman bunun çok büyütüldüğünü belirten Celaleddin, "Arka arkaya maç kazandığımız zaman bu çok büyütülüyor. Bundan insanlar etkileniyor. İstanbul takımları da seri galibiyetler elde ediyor, ama sakin kalıyorlar. Bizim de bunu yapmamız lazım, sakin kalmalıyız. Söylenenlere kulak tıkamalıyız. Bunları aşarsak ve istikrarlı bir takım kurarsak, bu takım için çok daha iyi olacak. 3 senedir buradayım ve çok oyuncu gelip-gitti. Bir şablon olsa daha iyi olacak ve çok iyi günler geçireceğimize inanıyorum. Bu seniyi kupa ile bitirip seneye istediğimiz hedeflere koşmak istiyoruz" diye konuştu.
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X