Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayın forum yöneticileri bilerek buraya yazıyorum çünkü siz de buraya yazmışsınız. Burası SON DAKİKA HABERLERİ ve ben SAYFALARDIR Musampa ile ilgili bir gelişme var mı diye ararken ABDALLI61 Rumuzlu bir xxxxx sizler de dahil bir sürü kişi cevap yetiştirme telaşına düşmüş ve başlığı amcından uzaklaştırmışsınız. Derhal kendinizi bu sebepten ve anlamsız bir cevap yetiştirme çapasından dolayı CEZANLANDIRINIZ ve 1 HAFTA foruma ugramayınız. Ne bu yahu aklı başında olduklarını düşündüklerimiz bile provake olmuş uçup gitmişler. Olmuyor beyler madem bu kadar seviyorsunuz incir çekirdeği doldurma işini bunun için de bir topic açın işinizi orada halledin. Yormayın bizi lütfen

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
    » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
    » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
    » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
    » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
    En son Tunga tarafından düzenlendi; 04.01.2007, 01:00.
    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Ziya Dogan Genclerbirliginden Rİsp,erkan,ayman Yonetimden Alinmalarini Istemis Defans Ve Orta Sahaya Takviye Olcak Dedi Her Mevki Icin 3 Kisi Soylemis Yonetime Bakip Gorcez Ama Gec Kaldik Gene Transferde Yorum Sizlerin Talip Oldugumuz Oyunculara Bir Bakin

Yorum

• İlk olarak YAVUZ_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ...Ama Gec Kaldik Gene Transferde...
        Bırak geç kalmayı, hiç bir transfer yapmasak bu ara dönemde çok daha iyi olacak bence.

Yorum

• @hotleo

katılıyorum....
          En son sbay tarafından düzenlendi; 04.01.2007, 01:07.
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• aynen

İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sayın forum yöneticileri bilerek buraya yazıyorum çünkü siz de buraya yazmışsınız. Burası SON DAKİKA HABERLERİ ve ben SAYFALARDIR Musampa ile ilgili bir gelişme var mı diye ararken ABDALLI61 Rumuzlu bir xxxxx sizler de dahil bir sürü kişi cevap yetiştirme telaşına düşmüş ve başlığı amcından uzaklaştırmışsınız. Derhal kendinizi bu sebepten ve anlamsız bir cevap yetiştirme çapasından dolayı CEZANLANDIRINIZ ve 1 HAFTA foruma ugramayınız. Ne bu yahu aklı başında olduklarını düşündüklerimiz bile provake olmuş uçup gitmişler. Olmuyor beyler madem bu kadar seviyorsunuz incir çekirdeği doldurma işini bunun için de bir topic açın işinizi orada halledin. Yormayın bizi lütfen
            bu mesaja aynen katılıyorum.son dakika haberi bilen varsa yazsın yoksa doğru başka topic e
            En son Tunga tarafından düzenlendi; 04.01.2007, 02:28.

Yorum

• Transferde talip olduğu futbolculara astronomik fiyatlar istenmesi üzerine Trabzonspor geri adım attı ve görüşmeleri dondurdu.G.Birliği’nden Ayman ve Risp için başkan İlhan Cavcav’ın 2.5 milyon Euro talep etmesi üzerine başkan Albayrak transferde bu kulüplerle bir süre görüşmeme kararı aldı.Trabzonspor F.Bahçe den Serkan Balcı için ise beklemeye devam ediyor.Önceki gün bir yöneticinin “Serkan Perşembe imzalar”şeklinde ortaya attığı iddiaya As başkan Haşim Sayıtoğlu cevap verdi.Sayıtoğlu Serkan la ilgilendiklerini doğruladı ancak şuan için olumlu bir gelişmenin olmadığını söyledi.
              taka
              En son sbay tarafından düzenlendi; 04.01.2007, 01:35.
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Musampa'nın yarın Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan öğle saatlerinde uçağa bineceğini belirten Çuvalcıoğlu, “Akşam antrenmanına yetişmesini beklemiyoruz ama kampa katılması kesin” dedi.

Yorum

• Yattara'dan taraftarlara ilginç mesaj
                  04 Ocak 2007 00:30

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahim Yattara, ikinci yarıda bordo-mavili taraftarların gerçek performansını göreceklerini söyledi.

Ligin ilk yarısında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle zor günler geçirdiğini ifade eden Yattara, şunları söyledi:
                  “Şu anda bunları aşmış durumdayım. Trabzonspor taraftarının, bana olan inancını biliyorum. Ben de buna karşılık elimden gelenin en iyisini yapmak zorundayım. Onlara, görmeyi istedikleri Yattara'yı ikinci yarıda izlettireceğim. İkinci yarıda taraftarlar gerçek Yattara'yı izleyecek.”

Yorum

• Güneş bombaladı

Güneş Kore'ye gitmeden önce Trabzonspor ve kendisi hakkında son derece önemli açıklamalar yaptı.
                    03.01.2007

FC Seoul Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenörlüğe başladığı ilk günkü heyecanla Güney Kore’ye gideceğini söyledi. Güneş, Uzakdoğunun kendisi için yeni bir dönem olacağını belirterek, "Batıdaki futbol anlayışına uyum sağlayamadık. Maalesef ülke olarak o sıkıntımız var. Batıda ticari boyut üst seviyeye ulaştı. Güney Kore’de ise futbola ve başarıya açlar. Güzel futbol izlemek istiyorlar. Benim işim de bunu sağlamak" dedi.
                    ‘Çok hata yapıldı’
                    Trabzonspor konusunda değerlendirmelerde bulunan Şenol Güneş, Bordo-Mavili kulüpte çok hatalar yapıldığını söyledi.
                    Güneş, Trabzonspor’un geldiği noktanın üzüntü verici olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Trabzonspor, başarısız gözüküyor. 1967 yılında kuruldu. Deneyimi var ancak hataları var. Hatalar herkesin başına gelebilir. Önemli olan bu başarısızlıkları nasıl değiştirebileceğinin tespitin yapılması. Bunlar Trabzonspor’un sahiplerine düşen görevdir. Teknik heyet ve yönetime incitmeden yön vermek lazım. Taraftar, çizgisini kaybetti. Trabzonspor bizimdir, bizim olacak ama hata yapıyoruz. Görevde bulunanlara saygısızlık olmasın diye uzak durarak daha fazla hata yapmalarına neden olduk. Trabzonspor’un ilk 5’e gireceğini düşünüyorum. Öyle yanlışlar yapıldı. O hatalar olmasaydı takım ilk 5’de olurdu. Büyük paralar harcanarak yapılan transferler Trabzonspor’u şampiyon yapmaz, dibe getirir."
                    Trabzonspor’da bölünmelerin olduğunu ifade eden Güneş, "Sen ben kavgaları yoğunlaştı. Çözüm tarafına geldi mi bir araya gelmeyi düşünmüyoruz. Bugünkü yönetime sadece herşey bırakılmamalı. Trabzonspor’un anayasası ortaya çıkartılmalı. Yeni çıkacak fikirlere göre kim yönetici gelirse gelsin, nasıl bir bütçeyle çalışacağını, nasıl oyuncu alacağını önceden bilmeli. Bunun belirlenmesi yapılmalı. Herkesin elinde Trabzonspor, başka yere gidiyor. Trabzonspor anlayışına uygun bir yapı olmalı. Trabzonspor, ilkeler, prensipler koyacak. ’Biz böyle antrenör istiyoruz, böyle futbolcu istiyoruz’ diyecek. Devamlı dışarıdan
                    yardım alan Trabzonspor başarılı olamaz. Kendi özdeğerlerini de kullanmalı" diye konuştu.
                    ‘Doğan da kurtaramaz’
                    Güneş, Trabzonspor’u, içinde bulunduğu durumdan bir teknik direktörün kurtaramayacağı söyledi. "Bugünkü antrenör Trabzonspor’u kurtaramaz" diyen Güneş, "Bunu Ziya Doğan
                    ile ilgili söylemiyorum. Çünkü tek başına birşey yapamaz. Ben de olsam yapamam" dedi.
                    Güneş, başarı ve başarısızlığın sahibinin yönetim kurulu olduğunu da belirterek, "UEFA kriterlerine uymamak Türkiye’nin sorunudur. Eski patron zihniyetiyle kulüpler yönetiliyor. Kurumsallaşmayla yönetilse sorun olmaz. Bir antrenör alınıp daha sonra suçlanılmamalı. Demek ki kendi başarısızlığına kılıf
                    arıyorsun. Görev verdiğiniz elinizden, kolunuzdan şikayetsiniz. Gittiğim kulüpte 2 profesyonel var. Bütçem bu, şartlar bu, böyle çalışacağız. İş bitiyor. Aldığınız oyuncuyu kovmak için bahane arıyorsunuz. Yöneticiler düşünce üretmeli" diye konuştu.
                    Güneş, görevi bıraktıktan sonra kimseye cevap vermediğini kaydederek, şöyle devam etti: "Sokakta kadınlar gibi dedikodu yapıyorlar. Derdi olan varsa benimle konuşmalı. Bunları kavga yapmak için söylemiyorum. Transferdeki kararsızlığım ile ilgili konuşuluyor. Devre arasında Szymkowiak’ı aldılar, peki neden Zurawski’yi almadılar. Bu isimleri ben verdim. Ancak Zurawski’nin parası fazla’ dediler. ’O zaman almayın’ dedim. Sonra gidip aynı paraya başka oyuncu alıyorsun. Benim disiplinsiz olduğumu söylüyor. Herkes benimle ilgili konuşuyor. Ağzımı açsam sokağa çıkamazlar. ’Futbol A.Ş’nin başına geçmedi’ diyorlar. Ne A.Ş’si, hangi A.Ş.? Parayı kazanacaklar bana al harca mı diyecekler? ’Altyapı tesisi için harcama yapalım’ dedim, yapmadılar. Oyuncuya prim vermiyorlar. Niye geçeyim daha Futbol A.Ş’nin başına. Sen oyuncuyu zehirlemişsin. İneği dereye getirebilirsin ama zorla su içeremezsin."

Yorum

• Başarısızım

Çalıştırdığı takımların hep en az gol yiyen ekipler arasına girdiğini belirten tecrübeli hoca: Ama Trabzonspor'da bunu sağlayamadım.

Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, ilgi çeken açıklamalarda bulundu. Doğan, ligin yarısında defansif hatalar yaptıkların ve bu nedenle istenmeyen sonuçlara imza attıklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Çalıştığım her takımda en az gol yiyen unvanını aldık. Geçen yıl Malatyaspor'daki dönem hariç. İlk defa bu konuda bu kadar
                      başarısızım. Defansif anlamdaki eksiği bir türlü tamamlayamadım. Savunmaya takviye yapmak lazım. Zaten yöneticilerimiz de bunu biliyor" şeklinde konuştu.

KAMP GAYET GÜZEL
                      Doğan, Antalya kampının çok iyi sürdüğünü de ifade etti. Bordo- mavili takımın hocası, "Tam dengeli bir takım değiliz. Bunun sıkıntılarını yaşadık. Yapılacak transferlerle bu sorunları ortadan kaldıracağız" yorumunu yaptı. Tecrübeli teknik adam, "Yönetim ile aramda sorun varmış gibi gösteriliyor. Hiçbir problem yok. İstifayı düşünmedim. Başarısızlıkta hep fatura teknik adamlara kesiliyor. Ama artık bu mantelitenin değişmesi gerek" dedi.

Ben ne dersem o yapılır!

Teknik direktör Ziya Doğan, kampta Marcelinho ile yakından ilgileniyor. Tecrübeli teknik adam, "Marcelinho bana yerinde oynamadığını söyledi ama ben futbolculuk yaşamımda forvet olmama rağmen defansta da oynadım. Bu kararı hoca verir" açıklamasını yaptı.

Gene mentalite falan diyor.

Bi git Ziya bi git yaa.

Bir de utanmadan ben forvettim defans oynadım diyor. Ulan kel(bu kadarına izin var ne yazık ki) geçici olarak 2 maçlık zaten oynarsın ne olcak ondan. Ayrıca madem yanlış niye aynısını Marce'ye yapıyorsun. Marce sol kanatta devam edecek anlaşılan. Adam gitmiş demiş yerimde oynatılmıyorum diye. Ne yapsın daha. Git Marce bir mektup da sen yaz yav. Allah'ım yarabbim ya. Gecenin bu saati deli etti gene yav. Hakkaten işimiz zor.

Defol git Ziya. Defol Trabzonsporun başından. DEFOL!!!
                      En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 04.01.2007, 05:24.
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• Üçünü de istedim

Trabzonspor'un teknik direktörü Ziya Doğan: Risp, Erkan ve Ayman'ı sistemime uyduğu için istedim. Transferde geciktik.

ESKİ ÖĞRENCİLERİ...
                        Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, savunma ve orta saha konusunda yönetim kuruluna isimler sunduğunu söyledi ve "Transferde gecikiyoruz" dedi. Tecrübeli hoca, "Risp, Erkan ve Ayman'ı istiyorum. Bu oyuncuları tercih etme sebebim hem eski öğrencilerim hem de benim sistemime uyuyor. Bunlar önemli
                        isimler" şeklinde konuştu.

UYUM SAĞLARLAR
                        Doğan "Lig için zaman dar. Bu üç oyuncu alınırsa 4-5 gün içinde takıma uyum sağlayacaklarına inanıyorum. Avrupa'da oyuncular var ama hemen uyum sağlayamıyorlar. Transferlerin en kısa zamanda çözümleneceğini düşünüyorum" dedi. Doğan, "Hedefimiz güçlü bir kadro oluşturmak. Yöneticilerimiz bunun için çok çalışıyor" diye konuştu.

Bunları da demiş kel efendi. Ayman konusunu zaten biliyoruz. Havhav bir keklik çıksa da satsam diye kırk takla atıyor. Ayrıca sene sonu sözleşmesi bitiyor. Erkan konusunda yorum bile yapmayacağım. Musasından tut Ferhatına kadar takım onlarla dolu zaten.

Beni en çok Risp deli ediyor. Bre kel elinde dünya şampiyonu olmuş bir takımın stoperi var. Ne yapacan Rispi mispi. Ulan hangi mantık Eller varken gider Risp'i ister. Cannavaro'yu alsak istemeyecek hazret. Mentalitesine uymaz. BU öküzler uyuyormuş mentalitesine. Ziya'nın mentalitesine uyan adamdan hayır mı gelir be.

stichus'un bir sözü vardı. Eline sınırsız para versen nasıl bir takım kurar diye. Bu adam o takıma Ayman'ı koymazsa ben de adam değilim.

Bir kez daha Defol kel. Defol Trabzonsporun başından. DEFOL!!!
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sayın forum yöneticileri bilerek buraya yazıyorum çünkü siz de buraya yazmışsınız. Burası SON DAKİKA HABERLERİ ve ben SAYFALARDIR Musampa ile ilgili bir gelişme var mı diye ararken ABDALLI61 Rumuzlu bir xxxxx sizler de dahil bir sürü kişi cevap yetiştirme telaşına düşmüş ve başlığı amcından uzaklaştırmışsınız. Derhal kendinizi bu sebepten ve anlamsız bir cevap yetiştirme çapasından dolayı CEZANLANDIRINIZ ve 1 HAFTA foruma ugramayınız. Ne bu yahu aklı başında olduklarını düşündüklerimiz bile provake olmuş uçup gitmişler. Olmuyor beyler madem bu kadar seviyorsunuz incir çekirdeği doldurma işini bunun için de bir topic açın işinizi orada halledin. Yormayın bizi lütfen
                          Provake olduğumuz falan yok. Ses çıkartmazsak bir sonraki bayramda -haklı olarak- "ya bi kere gittik, burnumuzdan geldi, bayram bayram işimiz mi yok" demesi muhtemel üyeleri siz motive edip katlımlarıyla sağlayacakları maddi-manevi desteği de siz karşılayacaksanız özür dileriz, boş konuşmuşuz.

Yorum

• Ben ne dersem o yapılır!

Teknik direktör Ziya Doğan, kampta Marcelinho ile yakından ilgileniyor. Tecrübeli teknik adam, "Marcelinho bana yerinde oynamadığını söyledi ama ben futbolculuk yaşamımda forvet olmama rağmen defansta da oynadım. Bu kararı hoca verir" açıklamasını yaptı.

Gene mentalite falan diyor.

Bi git Ziya bi git yaa.

Bir de utanmadan ben forvettim defans oynadım diyor. Ulan kel(bu kadarına izin var ne yazık ki) geçici olarak 2 maçlık zaten oynarsın ne olcak ondan. Ayrıca madem yanlış niye aynısını Marce'ye yapıyorsun. Marce sol kanatta devam edecek anlaşılan. Adam gitmiş demiş yerimde oynatılmıyorum diye. Ne yapsın daha. Git Marce bir mektup da sen yaz yav. Allah'ım yarabbim ya. Gecenin bu saati deli etti gene yav. Hakkaten işimiz zor.

bi mektup ta marce yazsa ne güzel olur.
                            ben gidiyom aha dese.
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• arkadaşlar

1- daha önceki başkanlara bayramlaşmaya gidilmedi deniliyor daha önce böyle organizasyonlar yapılmıyordu bundan dolayı gidilmedi. daha öncede hamsi organizasyonu ve çocuk yuvası ziyaretide yapmıyorduk ama bu sene hepsini yaptık.

2- bayramlaşma nedenimizi klüptede söyledim. ben TRABZONSPOR Başkanı ile bayramklaştım. bu bayramda yüzlerce kişi ile bayramlaştım aralarına sevmediklerimde vardı ama bayramlaşmanın gereği budur. televizyonda siyasileri izlemiyormusunuz güleryüzle bayramklaşıyorlar 5 dakika sonra eleştirmeye devam ediyorlar. kaldiki bayramlaşmaya gitmeden bile yanlışlarını arkadaşlarla konuştum. yani insan o gün düşmanı ile bile bayramlaşır.

3- bu onlara destek verdiğimiz anlamına gelmez o gün bütün siyasi görüşlerden insanlarda oradaydı hatta ona her türlü eleştiriyi yapan bütün televizyoncularda oradaydı. ve hepside bayramlaştı yönetim ile ve bundada kötü bi şey yok....

4- kaldıki bu konunun yeri burasıda değildir. ancak bazı arkadaşların kafası karışmasın diye burada yazmak zorunda kaldım. bu meselenin polemik haline geitirilmesini istemiyorum.
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Doğan, Antalya Kampı'nda bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, istedikleri oyuncular olduğunu belirterek, ''Bunları aldığımız zaman dengeli bir takım olacağız. Tam dengeli bir takım değiliz. Bunun sıkıntılarını yaşadık. Bazı mevkilerde rekabet yok. İsteklerimiz konusunda yönetim kurulu da çalışıyor. En kısa süre içinde sonuç alacaklarını sanıyorum'' dedi.

Savunma ve orta saha konusunda yönetim kuruluna isimler sunduğunu ifade eden Doğan, şöyle devam etti:
                                ''Risp, Erkan ve Ayman'ı istiyorum. Bu oyuncuları tercih etmekte birinci önceliğim, benle daha önce çalıştılar. Lig için dar zaman var. 4-5 gün içinde takıma uyum sağlayacaklarına inanıyorum. Avrupa'da oyuncular var ama hemen uyum sağlayamıyorlar. Her mevkide 3-4 alternatif sundum. Bekliyoruz, yönetim kurulu iyi niyetle çaba içerisinde. Her takımın kendine göre hedefi var. Eskiden rahat takımlar futbolcularını verebiliyordu. Şimdi hiçbir takım oyuncusunu satmıyor. Düşünüyor ki, 2-3 maç aldığı zaman galibiyetlere prim geliyor. Onun için transferlerin şu ana kadar sonuçlanmamasını anlayışla karşılıyorum. Tabii bir taraftan da geç kalıyoruz. En kısa sürede çözümleneceğini düşünüyorum.''

Ligin ilk yarısında defansif hatalar yaptıklarını belirten Doğan, ''Çalıştığım her takımda en az gol yiyen ekip olduk. Geçen yıl Malatyaspor'daki dönem hariç. İlk defa bu konuda başarısızım. Defansif anlamdaki eksiği tamamlayamadım. Çok hatalar yaptık. Önlem alamadık. Defansa takviye yapmak lazım. İkinci yarı ligde iyi duruma geleceğiz. Kupada da en iddialı takımlardan biriyiz'' diye konuştu.

-MUSAMPA'NIN DURUMU-
                                Doğan, Afrika kökenli oyuncuların mantalitesinin zayıf olduğunu ifade ederek, ''Musampa, 2 Ocak'ta burada olacaktı. Dün arayıp (Annemi bırakamam) dedi. Ağabeyinin, bir başkasının annesine bakacağını düşünerek izin vermedik. (Gerçekten gelmek istiyorum ama bir anda telefon gelir geri dönebilirim. Bana ihtiyacı var) dedi. Ona inandık ama çabuk gelmesinin iyi olacağını kendisine ilettik. 4'ünde gelebileceğini söyledi. Gelmezse cezai şartlarımızı ortaya koyarız'' dedi.

Yönetim kurulu ile diyaloğunun iyi olduğunu kaydeden Doğan, görevinden istifa etmeyi hiç düşünmediğini belirtti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X