Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporlu Musa Döndü

Musa Büyük, hayatın bir sınav olduğunu ve sürekli mücadele etmek gerektiğini söyledi.
    Trabzonsporlu Musa Döndü
    Galatasaray maçında Arda ile girdiği ikili mücadele sonrası ayağı kırılan ve sezonu kapatan Trabzonsporlu futbolcu Musa Büyük, hayatın bir sınav olduğunu ve sürekli mücadele etmek zorunda olduklarını belirterek, en kısa zamanda toparlanıp, yeniden eski günlerine dönmek istediğini söyledi.
    Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında oynanan Galatasaray maçında Arda ile girdiği ikili mücadelede ayağı kırılarak sezonu kapatan Bordo-mavili futbolcu Musa Büyük, babası Ahmet ve annesi Ayşe Büyük ile Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Trabzon'a geldi. Yavaş yavaş tedaviye ve çalışmalara başlamak için Trabzon'a geldiğini belirten Musa Büyük, "Bir an önce sahalara dönmek için tedaviye ve çalışmalara başlayacağım. Ayağımdaki kırığa göre çok iyi bir gidişat var. Beklenenden erken sahalara döneceğimi tahmin ediyorum. Bu sezonu kapattık, ama yeni sezonda takımla birlikte çalışmalara başlamayı hedefliyorum" diye konuştu.
    Bordo-mavili takımın sezon başından beri şanssız sakatlıklar yaşadığını belirten Musa Büyük, "Yaşadığımız sakatlıklar basit değil. Sezonun ilk yarısında Yattara, Ömer Rıza uzun süreli sakatlık yaşadı. İkinci yarıda ise Risp ve ben sezonu kapattık. Bunun yanında kaleci Jefferson var. Zaman zaman yaşanan kısa sakatlıklar da var. Bunları bir şansızlık olarak görüyorum. Çok iyi giderken, çok iyi bir dönemdeyken kayıplar verdik. Buna rağmen bir şekilde takım maçları kazanabiliyor. Sonuç itibariyla Trabzonspor büyük bir takım ve maçlarını kazanmak zorunda" ifadelerini kullandı.
    Takımın Ankaragücü ve Kayseri Erciuyesspor maçlarını izlediğini belirten Musa Büyük, "Formasını giydiğiniz takımın maçlarını dışarıdan izlemek çok zor. Arkadaşlarınız sahada mücadele ederken onların yanında olamamak insanı üzüyor. Onlarla birlikte olmak istiyorsunuz. Ama yapacak bir şey yok. Sonuçta her şey insanlar için, ama dışarıda kalmak çok zor bir durum" dedi.
    Yaşamının bazı bölümlerinde çok sıkıntılar yaşadığını, ancak bunlarla mücadele ederek yeniden toparlandığını belirten Musa Büyük, "Hayat bir sınav, sürekli mücadele etmek zorundasınız. Kendinizi bıraktığınız zaman dibe vuruyorsunuz. Bundan da toparlanıp tekrar eski günlerime dönmeye çalışacağım. Hayat bu yapacak bir şey yok" diye konuştu.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• ayman bıraksın bu ağızları yöneticisi neyse oyuncusuda odur al birini vur ötekine topunuzu oynayın beyler bırakın şimdi magazini

Yorum

• Celalettin Koçak ise yaptığı açıklamada şunları söyledi...

"Performansımın yükselmesinde Ziya Doğan'ın büyük etkisi var"

Ya yok bunlar dalga geçiyor resmen bizimle. Bu prens beyin yükselen performansını kim görüyor. her gün bir bomba açıklama geliyor takımdan. Ne çok komedyen varmış bizde ya

Yorum

• Gençler'e Farklı Kadro
          eknik heyet, cumartesi günkü Gençlerbirliği sınavında kadroda bazı değişiklikler düşünüyor
          Gençler'e Farklı Kadro
          Bordo-Mavili takımın teknik heyeti, cumartesi günkü Gençlerbirliği sınavında kadroda bazı değişiklikler düşünüyor.

Cezası biten Erdinç'in Çağdaş ile birlikte yine stoperde görev almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu doğrultuda Hüseyin'i tekrar Ayman'ın yanına çekecek olan Karadeniz ekibinin hocası Ziya Doğan'ın Yattara'yı da ilk 11'de görevlendirmesi, gol umutlarını ise Umut Bulut'a bağlaması bekleniyor. Yine kalabalık bir orta alan kurgusuyla mücadele edeceği öğrenilen Doğan'ın Hasan ile Ferhat arasında nasıl bir tercih yapacağı ise merak konusu.

Yorum

• bunların işi konuşmak bu taraftar onları konuşsun diye bekliyor burası trabzonspor beyler diyarbakır değil bu takım böyle yüzsüzlük görmediya bu ne ya bunlar top oynuyor biz körüz yada koca camiayla kafa buluyor bunlar

Yorum

• En borçlu kulüp G.Saray

Türkiye Futbol Ligleri'nde yer alan kulüpler içerisinde Galatasaray, 33 milyon 117 bin 453 YTL'lik borcu ile ilk sırada yer aldı.

Kulüplerin borçları, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM), sigorta, vergi, icra ve temlik olarak 4 ayrı başlıkta toplanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün 32 milyon 144 bin 127 YTL'si icra, 973 bin 325 YTL'si de GSGM'ye olmak üzere toplam 33 milyon 117 bin 453 YTL borcu bulunuyor.

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ı, Sakaryaspor, Denizlispor, Kayserispor, Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor, Konyaspor ve Fenerbahçe izliyor. Borçlu kulüpler arasında yer alan lig lideri Fenerbahçe 527 bin 479 YTL'lik borç yüküne sahip. Ligdeki 8 takımın toplam borç yükü 44 milyon 281 bin 804 YTL. Sakaryaspor, Denizlispor ve Gaziantepspor ise borçlarına temlikler konan kulüpler arasında bulunuyor.
              Ligde, Beşiktaş ve Trabzonspor'un içinde bulunduğu toplam 10 kulübün ise borcu bulunmuyor. Ankaraspor, Antalyaspor, Bursaspor, Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Sivasspor ve Vestel Manisaspor mali olarak rahat kulüpler olarak göze çarpıyor.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

En borçlu kulüp G.Saray

Türkiye Futbol Ligleri'nde yer alan kulüpler içerisinde Galatasaray, 33 milyon 117 bin 453 YTL'lik borcu ile ilk sırada yer aldı.

Kulüplerin borçları, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM), sigorta, vergi, icra ve temlik olarak 4 ayrı başlıkta toplanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün 32 milyon 144 bin 127 YTL'si icra, 973 bin 325 YTL'si de GSGM'ye olmak üzere toplam 33 milyon 117 bin 453 YTL borcu bulunuyor.

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ı, Sakaryaspor, Denizlispor, Kayserispor, Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor, Konyaspor ve Fenerbahçe izliyor. Borçlu kulüpler arasında yer alan lig lideri Fenerbahçe 527 bin 479 YTL'lik borç yüküne sahip. Ligdeki 8 takımın toplam borç yükü 44 milyon 281 bin 804 YTL. Sakaryaspor, Denizlispor ve Gaziantepspor ise borçlarına temlikler konan kulüpler arasında bulunuyor.
                Ligde, Beşiktaş ve Trabzonspor'un içinde bulunduğu toplam 10 kulübün ise borcu bulunmuyor. Ankaraspor, Antalyaspor, Bursaspor, Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Sivasspor ve Vestel Manisaspor mali olarak rahat kulüpler olarak göze çarpıyor.

Bu bir basaridir diyecegim ama nafile. Burada bircogunu tatmin etmez!
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

En borçlu kulüp G.Saray

Bunu başarı olarak gören arkadaşlarıma tavsiyem bu borçlar ne tür borçlar iyi baksınlar. Fenerbahçe + bütçede ama borçlu görünüyor. Biz bu kadar saf değiliz. Borcumuz yokmuş...

Yorum

• Aaa ne güzel borcumuz yokmuş
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• borçsuzlar liginde şampiyonluğa oynuyoruz diyebiliriz averajlar nasıl acaba...
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        borçsuzlar liginde şampiyonluğa oynuyoruz diyebiliriz averajlar nasıl acaba...
                        burda da sonuncuyuz baksana

Yorum

• Gençler’e farklı kadro
                          Bordo-Mavili takımın teknik heyeti, cumartesi günkü Gençlerbirliği sınavında kadroda bazı değişiklikler düşünüyor.
                          05.04.2007

Cezası biten Erdinç'in Çağdaş ile birlikte yine stoperde görev almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu doğrultuda Hüseyin'i tekrar Ayman'ın yanına çekecek olan Karadeniz ekibinin hocası Ziya Doğan'ın Yattara'yı da ilk 11'de görevlendirmesi, gol umutlarını ise Umut Bulut'a bağlaması bekleniyor. Yine kalabalık bir orta alan kurgusuyla mücadele edeceği öğrenilen Doğan'ın Hasan ile Ferhat arasında nasıl bir tercih yapacağı ise merak konusu.

Ziya Doğan uyarıyor...

Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına dünkü idmanla devam edildi.
                          05.04.2007

Sakat olan Musa, Risp, Jefferson, Gökdeniz ve Cem çalışmada yer almazken, Stepanov yine düz koşu yaptı. 1.5 saatlik antrenmanda Ziya Doğan da çift kale maçta oyunculara katıldı. Hata yapanları çalışmayı keserek uyaran tecrübeli hoca, "Yeni bir seri başlatmak istiyorsak oyunun hakimi olan takım biz olmalıyız. Mazeretlere rağmen Erciyes maçından çıkarılacak çok ders var" ifadelerini kullandı.

Yıldız adayları ilk adımı attı

Trabzonspor'da dün üçlü imza töreni vardı... Geleceğin yıldızları olarak gösterilen altyapı oyuncuları profesyonelliğe ilk adımı attılar.
                          05.04.2007

Aynı zamanda genç milli takım formasını da terleten Kadir Keleş (16 kez), Barış Memiş (28 kez) ve Yunus Emre Haliloğlu (13 kez), 2.5'ar yıllığına Bordo-Mavili renklere bağlandılar. Gençlerin mutluluğu gözlerinden okunurken, aynı saatlerde kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Hüseyin ve Tolga da üç oyuncuya yakın ilgi gösterip birlikte poz verdi. Önümüzdeki günlerde 3-4 ismin daha profesyonel yapılacağı öğrenildi.

FANATİK
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Avrupa'yı tarıyoruz

Ziya Doğan, transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek "Yardımcı hocalarımız ligleri takibe aldı" açıklamasını yaptı.

Artık saklamıyor
                            Trabzonspor şimdiden yeni sezon için kolları sıvadı. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Ziya Doğan, gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için şimdiden çalışmalara başladıklarını ifade etti. Doğan, "Başta Avrupa olmak üzere yardımcı hocalarımız bütün ligleri tarıyorlar. Süper Lig ve İkinci Lig de buna dahil. Trabzonspor
                            iyi isimler alacak" dedi.

G.Saray sürpriz!
                            Bordo -mavili takımın çalıştırıcısı, ligin sürpriz sonuçlara gebe olduğunu da ifade etti. Doğan, "Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında geçiyor gibi gözükse de Galatasaray'ı da unutmamak gerek. Geçen sezonki gibi bir sürpriz yapabilirler" diye konuştu. Ziya Doğan, Kupa için ise, "Bu sezonu mutlaka kupa ile kapatmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Rubin yolcusu

"Daha önce Rubin Kazan ile görüştüm. O günkü şartlarda gerçekleşmedi. Gelen teklifi haziranda değerlendireceğim"

Rubin yolcusu

"Daha önce Rubin Kazan ile görüştüm. O günkü şartlarda gerçekleşmedi. Gelen teklifi haziranda değerlendireceğim".

Trabzonspor kaptanı Hüseyin'den veda sinyali. Rus takımı Rubin Kazan'dan aldığı teklifle ilgili konuşan Hüseyin, "Devre arasında bana ve kulübe teklif geldi ama o zaman olmadı. Ancak haziran ayında cazip bir teklif gelirse ve şartlar olgunlaşırsa gidebilirim" dedi. Bordomavili futbolcu, "Hedeflerim arasında tabi ki yurtdışında oynamak var. Bu teklif tekrarlanırsa değerlendirmek isterim" ifadelerini kullandı.

Tırmanışa geçeceğiz
                            Hüseyin, ligdeki gidişatı ise şöyle yorumladı: "Erciyesspor maçı zorlu geçti ama kazandık ve ligde 7' inci durumdayız. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. İnşallah bu maçı da kazanıp üst sıralara tırmanmaya devam edeceğiz. Bu yılki hedeflerimiz arasında hem Türkiye liginin ilk dördü içinde olmak hem de Türkiye Kupası'nı kazanmak var" diye konuştu.

FOTOMAÇ
                            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 05.04.2007, 12:38.

Yorum

• "İŞTE SİZE KALECİ!"

İkinci yarıda kaleyi devralan Tolga Zengin, Erciyespor maçında ortaya koyduğu mükemmel oyunla adeta 3 puanı Bordo-Mavili takıma hediye ederken, kendisini yerden yere vuranlara da en güzel yanıtı vermiş oldu. Konyaspor, Kayserispor, Gaziantepspor lig ve kupa maçları başta olmak üzere birçok karşılaşmada takımın ayakta kalan isimlerinin başında olmasına karşın bir iki şansız gol yediği için adeta hedef yapılan Tolga için bazı kesimler, “Trabzonspor’da kalecilik yapamaz. Bu takımı taşıyamaz” yorumlarını yapmışlardı.

Sokağa Bile Çıkamıyordu

Genç kaleaci Tolga Zengin, Galatasaray ve Ankaragücü’ne kaybedilen maçların ardından sokağa çıkamayacak hale geldiğini söylüyordu. Genç kaleci çevresine, “Gece uyuyamıyorum. Kabus görüyorum. Üzerime çok geliyorlar. Üzülüyorum. Özellikle eski yöneticilerin yorumları yıkılmama neden oluyor. Bir de Trabzonspor’da futbol oynamış büyük ağabeylerimizden bazılarının beni yerden yere vurmasını hazmedemiyorum. Adeta dünyam kararıyor. Başımı alıp gitmek istiyorum. Sokağa bile çıkamaz oldum” diye yakınıyordu.

Destekleyenlere Teşekkür

Tolga Zengin, Erciyespor maçı öncesinde de büyük eleştiriler almıştı. Ancak bu kez kendisine destek verenler, “Çıkacaksın, oynayacaksın ve seni beğenmeyenlere en güzel yanıtı sahada vereceksin” demişlerdi. Tolga Zengin’de önceki günkü maça bu motivasyonla hazırlandı. Genç kaleci, “Tüm eleştirilere kulaklarımı tıkamaya karar verdim. Biz maçı takım olarak kazandık. Tüm arkadaşlar büyük mücadele örneği sergilediler. Galibiyeti bir tek bana mal etmek doğru değil. Ben de elimden geleni ortaya koymaya çalıştım” ifadelerini kullandı.

Türkiye O’nu Konuştu

Teknik Direktör Ziya Doğan da, “Trabzonspor kalesi kolay değil. Tolga stresten dolayı zor anlar yaşadı. Maç öncesinde de midesinden rahatsızlandı. Ama mükemmel bir oyun çıkardı” dedi. Ulusal gazetelerde maçı yorumlayanlar da Erciyespor-Trabzonspor karşılaşmasında Bordo-Mavili takımın 3 puanı almasının tek nedeni olarak Tolga’nın harika oyunu olduğunu dile getirdiler. Maç sonrasında yaptığı konuşmanın da olgunluk ürünü olduğunu vurgulayarak, maç sonrası konuşmasını da olgunluk göstergesi olarak kabul ettiklerini söylediler.

GÜNEBAKIŞ

Yorum

• TRABZONSPOR'UN BUGÜNÜ VE YARINI BİR ARAYA GELDİ

Öz be öz Trabzonlular

Bordo - mavililerin alt yapısından yetişen Kadir, Barış ve Yunus Emre, dün profesyonel sözleşmeye imza attı. Trabzon'dan çıkan Tolga ve Hüseyin ise gençlere kol kanat gerdi

ÖMÜR AVCI / DHA

Trabzonspor, PAF takımından yetişen Kadir, Barış ve Yunus Emre dün profesyonel sözleşmeye imza atıp, resmen futboldan para kazanmak için yola çıktılar. Üçü de genç milli olan oyuncularla 2.5 yıllık sözleşme imzaladıkları açıklandı. Üç genç oyuncu da tanıtım için tesislerde bulundukları sırada, Erciyes maçının iki kahramanı kaleci Tolga ve Kaptan Hüseyin de gençlerin yanındaydı. Trabzonspor alt yapısından yetişen iki başarılı oyuncu, üç gence kol - kanat gererken, çektirdikleri fotoğrafla da "Trabzonspor'un bugünü ve yarını"nı belgelemiş oldular.
                                Devre arasında Rus takımlarından teklif alan, ancak bordo - mavililerde kalan Kaptan Hüseyin, hedeflerinin arasında yurt dışında oynamak olduğunu vurgulayarak, "Ancak ilk tercihim Trabzonspor'dur. Teklifler cazip olursa, karar kulübündür. Şartlar oluşursa giderim" diye konuştu.
                                Erciyesspor maçında yaptığı kurtarışlarla 3 puanın kazanılmasında büyük pay sahibi olan kaleci Tolga da şunları söyledi: "Buraya çok kaleci geldi, gitti, çok kaleci alındı. Neticesinde biz yine buradayız. Kaleci almak ya da almamak, yönetimin tasarrufu. Ben işimi yaptıktan sonra gerisi beni fazla ilgilendirmiyor. Eleştiriler sadece bana değil, Türk kalecilerinin hepsine yapılıyor. Volkan'a yapılıyor. Kalecilik böyle bir şey. Hataya yer yok.

MİLLİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X