Doğan: "Mazerete sığınmam"
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan sezon başında takımın başına gelmesi durumunda daha başarılı olacağını fakat mazeretlere sığınmadığını söyledi.. Sakatlıkların can sıktığını belirten usta hoca, bu nedenle yedek futbolcularını hazır tuttuğunu söyledi..
Ligde ulaşabilecekleri en iyi noktaya ulaşmak istediklerini vurgulayan Ziya Doğan, takımının yavaş yavaş oturmaya başladığını söyledi.
Daha iyi olmak için çaba harcadıklarını kaydeden Doğan, "Sezon başı görevde olsaydım, şu an çok daha farklı olacaktı" görüşünü tekrarlarken şöyle konuştu:
"Ama bunları mazeret sayıp arkasına asla sığınmam. Kulüple 1.5 yıllık sözleşmem var ve bu sezon takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Oyun olarak sezon başından itibaren kendimizi çok geliştirdiğimiz de ortada."
"HEPSİ OYNAMAYA HAZIR"
Tüm futbolcularına güvendiğini de belirten Ziya Doğan, "Jefferson, Musa ve Risp sezonu kapattı. Erdinç yok ve Stepanov'un da oynaması zor. Bu futbolcuların hepsi önemli isimler ama ben asla bunu mazeret sayıp arkasına sığınmam. Sahaya 11 kişi çıkacağımıza göre sorun yok. Oynamayan oyuncular için bu çok iyi bir fırsat. Ben oynamayan futbolcularla hep bugünler için daha fazla ilgilendim. Ne şartlarda olursa olsun Erciyesspor maçında en iyisini yapacağız" dedi. KAPILAR KAPATILDI Pazartesi günü deplasmanda Erciyesspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor, bugünden itibaren yapacağı antrenmanları, Ziya Doğan'ın isteğiyle basın mensuplarına ve taraftara kapattı. Bugün ve yarın 2 antrenman yapacak olan bordo mavililer, pazar günü Kayseri'ye gidecek.

onlar sakat ya da cezalı değilken çok mu rahatmış?

Sürpriz savunma

Yorum