fatihe 5 milyon ytl verecekmis ha bir yilda ezikler ha.yalana bak ya güldürmesinler bu ezik medyasi ya beni.o zaman tuncaya ,alexe,appiaha,marcoya.ümite ne verecek bunlar veyahut nasil anlatacaklar bir futbolcuya bukadar para vermeyi.eger verirlerse digerlerinden nasil faydalanabileceklerini hiç mi düsünmez bu ezikler ve yalaka medyasi.ulan bu kadarda yalan haber yaxilirmi be .yuuh size ezik medya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Naim
Dün umut transferinde fb nin parmagi ile alakali haber nedeniyle STV ye ana avrad sövmek için aradigimda bu izlenimim kesin olarak kanitlandi umut haberinin kaynagi biz arayan bir fb yöneticisi dediİlk olarak Travelair tarafından gönderildi
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildiFatih'e çilgin teklif bu haberden sonra anlasilmistir ki tüm fatih tekke haberleri bir merkezden Servis edilen haberlerdir futbolcuyu almak için baski kurmak amaci ile yapilan haberlerdir
Tebrik ederim ben de ayni düsünceyi savunuyorum
Fatih haberleri çok okunuyor bu nedenle yapiliyor ve Fatih ile ilgili haber kaynaklarini fb yöneticileri veriyor dedi
Yani anlasilan her konuda ki Adi basin bu sene de Fatihi kurban seçmis
hatirlayin 1 hafta önce gökdeniz haberlei çikiyordu sak diye kesildi gökdenizin bir açiklamasiyla bizim derdimiz Fatihin ve Yönetimin böyle bir açiklama yapmamasi
"SATMIYORUZ ARKADAS SATMIYORUM VAR SA .ötü yiyen ben satmadan alirim diyen gelsin karsima"
"Fatihde Yemisim febe yi Gitmiyorum Kardesim avrupaya da fb yede "
Demedikten sonra bu is hala bazilarinin aklini karistirir
Servis haberlerle zihnimiz ulanip aklimiz karisir ve sinirlendigimizle kaliriz
Yorum
-
Bütün medya isleri güçleri yok trabzonsporumuzla ugrasiyor.Nedir bu ya
Allah trabzonsporumuzla ilgili yalan haber yazan tüm medya toplulugun belasini verir insallahBORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR
Yorum
-
Naim
Ya adamlar kafasindan uydurup yazmiyorlarİlk olarak forever61 tarafından gönderildibu haberleri kafasindan uydurup yazanlari Allah bildigi gibi yapsin sabaha kadar uyumasinlar...
onlara bunu yazacaksiniz diye haber geçiliyor
Yada telefonla biz fatihle su fiyata anlastik diye kulagina fisildaniyor ve haber yapmalari saglaniyor
Otta bokta basina söven Azize istifa sürecinde bu konulari gündemde tutarak dönüsüne kadar milletin gazini alma görevini basina vermis
e basinada adam gibi net ifadelerle basilmayinca illa bizim siteden haberleri beklediler
pesinede simdi baskandan biraz yuvarlakta olsa cümleler gelmeye basladi
Zaten kafkasi artik ben takmiyorum sizde takmayin
yaptigi konusmanin 1.ci gününde kendi resmi organi tarafindan yalanlandi kafkas yabizi uyutmak için ibrahim açiklamasini yapti
yada birileri onu uyutmus zaten
Yorum
-
Bir trabzonsporlunun yakarisi...
Ey baskan...
Eger Fatih Tekke konusunda gizli bir pazarlik yaptiysan,.. Ve bize yalan söylüyorsan... Ve dahi taraftarin bunca tepkisinden sonra o kardesimize eziklerin formasini giydirmeyi beyninin en ufak kivrimindan geçiriyorsan...
Bu bize yasattigin anceketini al ve git....
Bir daha sagda solda Trabzonluyum sakin deme
Bordo mavimin gelecegi için Istanbul'dan alacagin her kurus bize haram olsun....
Sakin bir daha ama ile biten cümle kurma... Böyle bir hata yaparsan Hamamda 40 tas su dökünüp tövbe etsen de, Eyüp sultan'da 40 kurban kessen de kalbimizden seni ve yanindakileri sileriz....
divicam
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum