Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatihe 5 milyon ytl verecekmis ha bir yilda ezikler ha.yalana bak ya güldürmesinler bu ezik medyasi ya beni.o zaman tuncaya ,alexe,appiaha,marcoya.ümite ne verecek bunlar veyahut nasil anlatacaklar bir futbolcuya bukadar para vermeyi.eger verirlerse digerlerinden nasil faydalanabileceklerini hiç mi düsünmez bu ezikler ve yalaka medyasi.ulan bu kadarda yalan haber yaxilirmi be .yuuh size ezik medya
    t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
      Fatih'e çilgin teklif bu haberden sonra anlasilmistir ki tüm fatih tekke haberleri bir merkezden Servis edilen haberlerdir futbolcuyu almak için baski kurmak amaci ile yapilan haberlerdir

Tebrik ederim ben de ayni düsünceyi savunuyorum
      Dün umut transferinde fb nin parmagi ile alakali haber nedeniyle STV ye ana avrad sövmek için aradigimda bu izlenimim kesin olarak kanitlandi umut haberinin kaynagi biz arayan bir fb yöneticisi dedi
      Fatih haberleri çok okunuyor bu nedenle yapiliyor ve Fatih ile ilgili haber kaynaklarini fb yöneticileri veriyor dedi

Yani anlasilan her konuda ki Adi basin bu sene de Fatihi kurban seçmis
      hatirlayin 1 hafta önce gökdeniz haberlei çikiyordu sak diye kesildi gökdenizin bir açiklamasiyla bizim derdimiz Fatihin ve Yönetimin böyle bir açiklama yapmamasi
      "SATMIYORUZ ARKADAS SATMIYORUM VAR SA .ötü yiyen ben satmadan alirim diyen gelsin karsima"
      "Fatihde Yemisim febe yi Gitmiyorum Kardesim avrupaya da fb yede "
      Demedikten sonra bu is hala bazilarinin aklini karistirir
      Servis haberlerle zihnimiz ulanip aklimiz karisir ve sinirlendigimizle kaliriz

Yorum

• bu haberleri kafasindan uydurup yazanlari Allah bildigi gibi yapsin sabaha kadar uyumasinlar...
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bütün medya isleri güçleri yok trabzonsporumuzla ugrasiyor.Nedir bu ya

Allah trabzonsporumuzla ilgili yalan haber yazan tüm medya toplulugun belasini verir insallah
          BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• amin
            www.heygenc.org

Yorum

• hem de bin kere amiiiin
              t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                bu haberleri kafasindan uydurup yazanlari Allah bildigi  gibi yapsin sabaha kadar uyumasinlar...
                Ya adamlar kafasindan uydurup yazmiyorlar
                onlara bunu yazacaksiniz diye haber geçiliyor
                Yada telefonla biz fatihle su fiyata anlastik diye kulagina fisildaniyor ve haber yapmalari saglaniyor
                Otta bokta basina söven Azize istifa sürecinde bu konulari gündemde tutarak dönüsüne kadar milletin gazini alma görevini basina vermis
                e basinada adam gibi net ifadelerle basilmayinca illa bizim siteden haberleri beklediler
                pesinede simdi baskandan biraz yuvarlakta olsa cümleler gelmeye basladi

Zaten kafkasi artik ben takmiyorum sizde takmayin
                yaptigi konusmanin 1.ci gününde kendi resmi organi tarafindan yalanlandi kafkas yabizi uyutmak için ibrahim açiklamasini yapti
                yada birileri onu uyutmus zaten

Yorum

• su denizli wanchope la anlasti haberi dogruysa bütün aleme rezil oluruz valla

Yorum

• dakika 17 ispanya:2 ukrayna:0 maça bak ya.gitti bizim iddaa.birazcık 0 vermiÅ?tikde
                    t.akyildiz

Yorum

• Stad, transfer, reklam;;,bekliyoruz sadece

Yorum

• @ sweetrose

Bu durumda iki sonuçtan biri bizi bekliyor.

Sabreden dervis misali.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Bir trabzonsporlunun yakarisi...

Ey baskan...

Eger Fatih Tekke konusunda gizli bir pazarlik yaptiysan,.. Ve bize yalan söylüyorsan... Ve dahi taraftarin bunca tepkisinden sonra o kardesimize eziklerin formasini giydirmeyi beyninin en ufak kivrimindan geçiriyorsan...

Bu bize yasattigin anceketini al ve git....

Bir daha sagda solda Trabzonluyum sakin deme

Bordo mavimin gelecegi için Istanbul'dan alacagin her kurus bize haram olsun....

Sakin bir daha ama ile biten cümle kurma... Böyle bir hata yaparsan Hamamda 40 tas su dökünüp tövbe etsen de, Eyüp sultan'da 40 kurban kessen de kalbimizden seni ve yanindakileri sileriz....

divicam

Yorum

• İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi
                            Stad, transfer, reklam;;,bekliyoruz sadece
                            forma yildiz kurumsallasma
                            Papatyafali gibi oldu bizim durumumuz

Yorum

• daha çok papatya fallari açariz biz bu gidisle
                              t.akyildiz

Yorum

• cumadan cumaya transferlerimiz az kaldi cumaya biraz daha sabir [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X