Osman Pepemüsterisi hazir. onlari sat, yoksa seneye bedava gider. diyecegineBaskan ne yapip edip onlarin sözlesmesini uzatmaya bak,onalr zaten Trabzonsporlu . BUsene olmazsa seneye avrupaya gitmelerinde kolaylik saglarsiniz nasilsa. bedavaya gitmemis olurlar demeliydi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Naim
Trabzonda belediye seçimlerinde alinan ders yetmemisİlk olarak forever61 tarafından gönderildiOsman Pepe müsterisi hazir. onlari sat, yoksa seneye bedava gider . diyecegine Baskan ne yapip edip onlarin sözlesmesini uzatmaya bak, onalr zaten Trabzonsporlu . BUsene olmazsa seneye avrupaya gitmelerinde kolaylik saglarsiniz nasilsa. bedavaya gitmemis olurlar demeliydi.
Kuyruk acisi hala sürmekte
ve bu adam Trabzon dogumlu
allah akil fikir versin
allah aramizda ki Fauistlerden bizleri korusun
Yorum
-
Rize?ye Djokaj ve Tomas Jun teklifi
TRABZONSPOR, kurtulmak
istedigi yabancilarini Çaykur Rizespor?a vermeyi önerdi. Iki kulübün
baskanlari Nuri Albayrak ile Ekrem Cengiz, Basbakan Recep Tayyip
Erdogan?in kamp egitim merkezinin açilis töreninde bir araya geldi ve
transfer konustu. Trabzon Baskani Albayrak?in bu görüsmede Sirp Djokaj,
Çek Tomas Jun?un yani sira Brezilyali kaleci Jefferson?u da vermeyi
teklif ettigi belirlendi. Ekrem Cengiz ?Yönetime ve hocamiza soralim.
Onay verirlerse aliriz? dedigi bildirildi.
Kaynak
tar Cevat Kol
Bu kadar mi yalan haber olur.Biz Rize ye zorla futbolcu satar durumuna düsmüsüz.Hem biz Jefferson u niye verelim
Yorum
-
siyaset yazmayayim diyorum ama basbakan'in fenerbahçe lehine yaptigi açiklamayi da unutamiyorum... özkan hoca onun yüzünden istifa etmisti... bunlar toptan bize düsman galiba....İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi
sayin ormanci Osman PEpe sen kendi isine bak bence.
baglamaciligi birakdivicam
Yorum
-
İlk olarak divicam tarafından gönderildisiyaset yazmayayim diyorum ama basbakan'in fenerbahçe lehine yaptigi açiklamayi da unutamiyorum... özkan hoca onun yüzünden istifa etmisti... bunlar toptan bize düsman galiba....İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi
sayin ormanci Osman PEpe sen kendi isine bak bence.
baglamaciligi birak
Kardes, sapla samani karistirmayalim.Özkan Sümer, bu olayi bahane edip, bazi nedenlerden dolayibirakip kaçmistir.Eger aksi olsaydi en sonki kongrede aday olmazdi.Çünkü o birakip gittikten sonra ne stadlarda küfür kesildi ne de baska yerlerde...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Insana en çok içinden yetisen insanin HAIN çikmasi koyar.Eger Pepe gerçekten Trabzon'luysa ve böyle bir konusma gerçeklestiyse;nüfus cüzdanindaki TRABZON'u sildirip PAPAZ ÇAYIRI yazdirsin.[img]smileys/smiley7.gif[/img]Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Sayin Nuri Albayrak, eger getireceginiz yildizin takim içi dengeleri bozacagindan endise ediyorsaniz takima öyle isimler getirirsiniz ki hepsi aldigi yüksek ücreti hakeden isimler olur. Böylece herkes saglam para alacagindan hiç kimsenin dengesi bozulmaz.
Ha eger 10 milyon dolara kadar maliyeti olan yildiz getirecegim ama alacagi ücret 500bin? olacak diyorsaniz böyle bir oyuncu zaten olamazTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-

Cosmi sürprizi
Fenerbahçe, Capello'yu ikna edemezse, Serse Cosmi'yi gündemine alacak. Ancak Cosmi için "Hafif kalir" deniliyor.
CAPELLO LISTEBASI
Daum'la yollarini ayiran F.Bahçe, teknik direktör arayisinda rotayi tamamen Italya'ya çevirdi. Liste basindaki isim Fabio Capello. Ancak Real Madrid'in de ilgilendigi Capello için umutlar az. Bu nedenle listeye bir Italyan hoca daha eklendi.
TECRÜBESI YOK
F.Bahçe'deki bu yeni hoca adayi, geçen sezon Udinese'den
< = =text/>
< = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&exclude=," =text/>
kovulan Serse Cosmi. Capello'dan tamamen umut kesilmesi halinde Cosmi gündeme alinacak. Ancak agresif hareketleriyle bilinen 48 yasindaki Cosmi için "F.Bahçe için hafif kalir. Avrupa kupalarinda tecrübesi yok" yorumlari yapiliyor.
ben bu adamdan korkarim valla. ben bunun kadar hirsli hoca görmedim. lazaroni gelmeden önce cok istedim ki ilgilenilsin diye. adam udinesie yi sahlandirdi sirf hirsiyla. cok basarili bi adam isallah gelmez."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum