Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Meduna olayından sonra maçları 2-3 hafta ertelerler.Bu sıcakta millet evinde duramıyo.Bizim Federasyonda maç yaptırıyo.Olacak iş değil.
    zannetmem öyle bişey olacağını belki yarım saat daha ileri alırlar ama ertelemezler.
    ...anti-klişe timi...

Yorum

• gs ilk haftada ankaraspora karşı iki penaltı kazandı biri son dakika olmak üzere...
      bunların defterini tutacaksın
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gs ilk haftada ankaraspora karşı iki penaltı kazandı biri son dakika olmak üzere...
        bunların defterini tutacaksın
        bugunki penaltı doğru muydu acaba henüz seyretmedim ama...
        ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak X-factor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bugunki penaltı doğru muydu acaba henüz seyretmedim ama...
          Bana göre penaltı değildi.
          Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
          Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
          N.F.Kısakürek

Yorum

• penaltıyla alakası yoktu.Orhan denen futbolcu bozuntusu heralde Süpermenliğe merak salmış.Bu arada az önce ntvde rıdvan dilmeni dinledim.Adam necatinin pozisyonuna resmen penaltı dedi yaa.olacak şey değil...
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bence de hem Necati'nin, hem Hakan Şükür'ün pozisyonları %100 penaltı.. Orhan Ak'ın atlayışı ise %100 Oscara aday olur.. Çok estetik atlamış..
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence de hem Necati'nin, hem Hakan Şükür'ün pozisyonları %100 penaltı.. Orhan Ak'ın atlayışı ise %100 Oscara aday olur.. Çok estetik atlamış..
                necaatinin pozisyonunda ben fazla bişi göremedim ama bi daha iziyim bari.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence de hem Necati'nin, hem Hakan Şükür'ün pozisyonları %100 penaltı.. Orhan Ak'ın atlayışı ise %100 Oscara aday olur.. Çok estetik atlamış..

+1 Necatininki özellikle

Yorum

• cem papila necatinin olayını telafi etmeye kalktı
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Ntv'de Meduna'nın durumuyla ilgili olarak manisa'nın dokoruyla konuştular. Adamın kalbinde yapısal bir sorun olduğu tespit edilmiş yapılan anjiyoda.. Sıcağa bağlı elektrolit kaybından sorun ortaya çıkmış.. yani adan gidiyomuş harbiden, üzücü bir olay olmaması büyük çabayla sağlandı fln dedi.. ama adamın ne zaman futbola dönebileceği belli değil..çok çok uzun bir süre oynayamacak dedi doktor... futbol hayatının bitmiş olma ihtimali de azımsanmayacak kadar yüksek.. gerçekten çok üzücü...

Yorum

• Ergun Ata

Bu Maçın Anlamı

Maçtan bir gün sonra kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Başkanımız sıcağı sıcağına yanlış bir kelime kullanmış olabilir. Ama orada, hakemlik müessesesinin çok önemli bir kurum olduğunu, bu mesleğe adım atacak olan insanların babadan oğula, dededen toruna değil de, kendi becerisi, bilgisi, görsel başarısı ve yeteneği ile adım atması gerektiğini ifade etmiştir. Eğer kendisi PFDK’ya sevk edilirse, biz de gerekli savunmayı yaparız.”
                        Bu açıklamadan bir gün sonra PFDK, ilk darbeyi bir aylık hak mahrumiyeti cezasıyla vurdu. Ardından MHK, başkana göre “Çeteci!” hakemi, onca yanlışına karşın görevlendirerek arkasında durdu. Yetmedi, hakem oğlu bir başka hakemi başkana inat kendi maçına verdi. Bize göre kendi içinde tutarlı hareket eden MHK, böylece hakemlerini korudu. Ama bir gün önce esip savuran Trabzonspor, haklarını arayacağı başkanına verilen ceza için, “PFDK’nın başkanımızla ilgili kararını da saygıyla karşılıyoruz. Ülkenin futbolunda yerleşen çifte standart olgusunun değişmesi adına beklentimiz; Futbol Federasyonu ve yetkili kurullarının benzer olaylarda aynı tavrı sergileyebilmeleridir” dedi. Hayli ilginç değil mi?
                        Hakem hocası Serdar Çakır’ın dünkü yazısında, “MHK’nin en ilginç ataması ise Cem Deda olmuş. Geçen haftanın en çok tartışılan hakemiydi. Eleştiriler maksadı aşsa da teknik açıdan başarısız bir maç yönetmişti. Bence bir süre dinlenerek kendisini toparlaması sağlanmalıydı. MHK yapılan acımasız eleştirilere karşılık olarak 2 Eylül’de dünya evine girecek olan Deda’yı kazanmak ve MHK’nin dik duruşunu göstermek uğruna cesaretle bu maça atadı” diye değerlendirdiği atamaya, “Çeteci” iddiasındaki Trabzonspor’dan tepki yok. Bir duruş sergileyemediler. Tutarlılık, hakkını savunma, hak getire...
                        Hakemlerin babalarının durumu bizi ilgilendirmiyor. Albayrak gibi düşünmüyoruz yani. Babası hakem olan bir kişinin hakem olamayacağı mantığı komik. O zaman durum şu; kulüp yönetmek kolay iş değildir. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duyacak. Duymazsa, seçim öncesi “masaya vurulacağı söylenen eli” havada tutarlar, kurumunuzun hakları bir yana kendinizi bile koruyamayacak duruma getirirler. Haklı olmak yetmiyor, haklı kalmak gerek.
                        Serdar Çakır’ın, kendi oğlu olduğu için de nezaketen yorumlamadığı bu akşamki maçın hakemine gelince; bize göre Cüneyt Çakır, öncelikle kendi bilgi ve becerisiyle bu noktaya gelmiş, gelecek vaat eden ve Türk hakemliğini yurt dışında başarıyla temsile aday bir isimdir. Ayrıca kimsenin kuşkusu olmasın Trabzonspor başkanından gelen baba-oğul-çete ilişkileriyle ilgili iddiaların da etkisinde kalmayarak maç yönetecektir.
                        Çok önemli not: Trabzonspor bu maçı kaybederse puan cetvelinde şu an alfabetik nedenle yer aldığı konum, matematiksel gereklilik kazanacaktır. Bu nedenle bu maç Trabzonspor için çok anlamlıdır.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Manchester Fulham'a 20 dakikada 4 gol attı... artık bize de şöyle günler nasip olsa..

Yorum

• ordu samsunu 1-0 yeniyor
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ordu samsunu 1-0 yeniyor
                              2-0 oldu..
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana göre penaltı değildi.
                                Penaltı çaldığı pzoisyon penaltı değil,ama öncesinde iki penaltısını yemişler gs nin...İyidir iyi,anticemciler oluşsun ecük ))
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X