Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim uyuma klübe sahip çik ....

Böyle bir haberede tepki verilmeyecekse hangi habere tepki verilecek ben haber kaynagina mail attim yönetimde geregini yapsin eger bir sey yapmiyorsa haberin dogru oldugunu kabul etmeliyiz o zaman da biz gereken tepkiyi yönetime vermeyi biliriz.
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Su iki yil kafamiza vura vura SAMPIYONLUGUMUZU gasb eden fenerden mi bahsediliyor arkadaslar bu yardim konusunda yoksa benmi kafayi yedim [img]smileys/smiley7.gif[/img]
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• trabzonsporu seven her kim varsa allah askina su istanbul medyasinin hiç bir yayin organini almayalim. bizden alip bizi batirmaya çalisiyorlar.

lütfen istanbul medyasinin hiç bir yazili kaynagini kullanmayalim.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• BU klübü küçük düsüren ey Zeyyat Kafkas bizi ne hale soktular yaptigin açiklama sonrasi görde utan ben demistim ne yazikki böyle olcagini daha durun neler duyucaz.
          DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
            fener kim bize transferde yardim edecek?? ............. basin...acaba bunu yazanlari evire cevire dövsem allah günah yazar mi[img]smileys/smiley7.gif[/img]
            bilakis sevaptir
            Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

ibrahim haciosmanogluyu göreve DAVET ediyoruz!!!!!!!!!ibrahim haciosmanogluyu göreve DAVET ediyoruz!!!!!!!!!ibrahim haciosmanogluyu göreve DAVET ediyoruz!!!!!!!!!ibrahim haciosmanogluyu göreve DAVET ediyoruz!!!!!!!!!ibrahim haciosmanogluyu göreve DAVET ediyoruz!!!!!!!!!

aynen

Yorum

• İlk olarak shogun61 tarafından gönderildi
                İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

ibrahim haciosmanogluyu göreve DAVET ediyoruz!!!!!!!!!ibrahim haciosmanogluyu göreve DAVET ediyoruz!!!!!!!!!ibrahim haciosmanogluyu göreve DAVET ediyoruz!!!!!!!!!ibrahim haciosmanogluyu göreve DAVET ediyoruz!!!!!!!!!ibrahim haciosmanogluyu göreve DAVET ediyoruz!!!!!!!!!

aynen

Duyunca Çildiracak[img]smileys/smiley5.gif[/img]Edited by: lazmania

Yorum

• Sok iddia! Umut'u Fenerbahçe aldi!

12 Haziran 2006 16:05

Fatih Tekke?yi 100. yil kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Umut Bulut?un transferinde Trabzonspor?a yardimci oldugu ortaya çikti. Iste ayrintilar

Fatih Tekke?yi 100. yil kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Umut Bulut?un transferinde Trabzonspor?a yardimci oldugu ortaya çikti.

Günlerdir Umut?u renklerine baglamak için ugrasan bordo-mavililerin transferine Fenerbahçe yönetiminin yardim ettigi ögrenildi.

Ayni zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olan Ankaragücü baskani Cemal Aydin?la görüsen Fenerbahçeli yöneticilerin, ''Umut?u Trabzonspor?a verin, arada olan para probleminizi biz çözeriz'' dedigi ifade edildi.

Fenerbahçe Fatih Tekke ile ön anlasma imzalamis ancak bonservisi konusunda yasanan sorun nedeniyle bu transfer gerçeklesmemisti.

Kaynak: www.spordabugun.com

sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

• La kardesim bu kadar da olmaz ya tamam Fatih'i sattiniz fenere her gün gazetelerinizde anladikta biz bu kadar acizmiyiz ya transferimizi fener mi yapacak böyle bir saçmalik var mi ya paranin gerisini fener tamamlayacakmis onu yapacagina Fatih'e verecegi parayi artirir bu ne hasta bir zihniyettir olmasini istediklerinizi kanalize etmek adina nasil da küçülüyorsunuz. Bu sporda bugün STV nin sitesi degil miydi ben günlerce girdim tek Trabzonspor haberine ulasamadim buradan ve bakiyorum yalan haber sansasyon olunca hemen tasimislar sitelerine bence Agoglu'na ulasalim madem orda program yapiyor versin derslerini.

Yorum

• Avustralya:3 Japonya:1

Gol: Tim Cahill dk89-Aloisi dk93

ben yazarken gol oldu.adamlar çok hizli.Edited by: Alpayer

Yorum

• Japonyada is yok zaten; gerçi avustralyada futbol oynamiyor ama[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• jun a 3 alman takimi talip olmus bence kiraya verilmeli ve kesinlikle oynayacagi takima gonderilmeli bana gore wanchope tan daha iyi bi futbolcu eger kendini bulursa bize cok yarar saglar

Yorum

• öncelikle umut haberini yapan yayinlayan herkesin allah belasini versin diyorum.

sonrada junun iyi topçu olup olmadigi tartisilir ama türkiye süper liginde hiç bir b.k yapamadigini belirtmek isterim.isterse dünyanin en iyi futbolcusu olsun bize bi katkisi yoksa gönderilmeli.
                            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                            legends never die ...

Yorum

• İlk olarak ismet61 tarafından gönderildi
                              İlk olarak morientes tarafından gönderildi
                              İlk olarak The Legend tarafından gönderildi
                              İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

bunlar hakkaten trabzon düsmani yaa. sadece trabzonla ugrasmak için haber yapiyolar. sirf otami germek için. onlarin istedigi tuzaga düsmayalim. birakin hiç birine inanmayin. sezon baslarken burda hepimiz bu sene sampiyon biziz diyecez meark etmeyin. kimse satilmayacak iide admlar alinacak. süper basliyacaz lige oylede bitirecez.

insallah
                              bunlar bütün Trabzon sehrine ve halkina düsman yapilan haberlere bakin:Geçen sene Trabzon halki pkkli ............lari linç etmeye kalkti,adamlari yobaz,geri kafali,vahsi ilan etti bu basin,fatihe menfi bir saldiri oldu, bu sehirde yasanmaz hergün adam vuruluyor diyer haber yapmaya basladilar.Trabzonlularin zeki olmasini,hep üstün mevkilere gelmesini kiskandilar .Yaptiklari sikeçlerde Trabzon halkini aptal saklabanlar olarak göstermeye çalistilar.Ne kadar çirkin adam varsa tv kanallarina çikarip ortalama Trabzonlu profili diye halka sundular
                              ;ama ben ünv okurken gerçekleri kendi gözümle gördüm Türkiyenin en yüksek puanla kazanilan bölümü hacettepe tipin yarisi Trabzonlu.... Bu basindan nefret ediyorum.
                              [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Dogru diyorsun arkadasim ben de daha hayatimda aptal Karadenizli hele hele Trabzonlu gormedim. Bilakis nerde akilli bir adam gorsem mutlaka soyunda bir Trabzonluluk cikar. Islerine gelmiyor tabii aklimiz ,basarimiz bu kahpelerin.
                              Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• orasi dogu bizde bisey yapamadi ama yeteri kadarda sans bulamadi bence ilerde daha iyi olcak oyuzden kiraya vermekte fayda var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X