İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi
bunun gibi düsünceler yüzünden 40 yillik mazimizde 34 seçim yapildi. hiç saygi yok mu sizlerde. valla bu ve bunun gibi yönetim baskan ve futbolculari asalayan yazilari kiniyorum.
nuri albayrak seçimle ve yüksek bi oy fazlasiyla seçildi. bizler seçtik. burda hiç kimse trabzonspor baskanini asaglayamaz.
adamlar aciklama yapiyo fatih aciklama yapiyo yok anlamiyoruz daha.
ben inaniyorumki baskan simdi aciklama yapsa fatihi fenere vermiyoruz diye yarin yine fotomacta fatih fenere imza atti diye baslik atilacak ve yine bazilarimiz baskanimiza ve fatihi saymaya basliyacaz.
yok efendim zeyyad kafkas boyle demis. sen o konusmanin öncesini biliyomusun. yok. adamlarin sözleri kesiliyo biciliyo ceviriliyo istenilen hale geliyo ve bizlerde buna inaniyoruz.
yok efendim fatih gitmek istiyomus. adam daha nekadar diyecek avrupa olursa olur olmazsa trabzonspordayim diye. ben türekten inaniyorum fatih bos kagida imza aticaktir. eger avrupada ii bi takima gitmezse.
yok yönetim aciklama yapsin. adamlarin dilinde tüy kalmadi. milletin agzi torba degilki buzesin. ama bakiyorumda içimizden bazilarininda agzi torba degil.

17:51 Nuri Albayrak: ?Fatih'i birakin satmayi sözlesmesini uzatmayi düsünüyoruz? (Özel)
Yorum