Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz açikladi

Hiçbir takimdan teklif almadigini söyleyen Gökdeniz, Lazaroni?yi de tanimadigini söyledi.

08 Haziran 200611:43

G.saray, Besiktas veya herhangi bir yabanci takimdan teklif almadigini söyleyen Trabzonspor'un yildizi Gökdeniz Karadeniz, yeni hocalari Lazaroni'yi de tanimadigini açikladi. Haluk Ayyildiz'in sorularini yanitlayan Gökdeniz sunlari söyledi: Sonuçta yönetim kurulumuz bu hocada karar kilmis. Lazaroni'yi getirdiklerine göre elbette bir bildikleri vardir.

Senol hoca sayesinde dünya, Türkiye'yi tanidi ve bildi. Fatih Terim ve Senol Günes basarili hocalar. Türkiye'de basarili insanlarin önüne her zaman set çekilmistir. Biz birbirimize destek olursak, inanin kimse bizim bilegimizi bükemez. Kulübümüz, milli futbolculara bir hafta izin verecekmis. Eksiklerim var. 25 Haziran'da diger takim arkadaslarimla birlikte çalismaya baslayacagim.

Biz Isçiyiz

Ama ben kendisini tanimiyorum. Ismini sadece Fenerbahçe'de görev yaptigi dönemde duydum. Sonuçta bizler futbolcuyuz. Biz isçiyiz, o patron. Milli Takim'da su anda bir yapilanmaya gidiliyor. Inanin bu yapilanmayi Türkiye'de Fatih Terim'den baskasi yapamazdi. Yapsinlar da görelim.

Gökdeniz Geliyor

Herkesin bana tam destek olmasini istiyorum. Lig basladiginda Gökdeniz farkini herkes görecek. Ligde 11 maç oynadim ve 6 gol attim. Demek ki ligi tam bitirebilseydim 18 gol atabilirdim. Gol atmak ayri bir yetenek isidir. Bende de bu meziyetler var. Taraftarlarimiz biraz sabretsinler. Gökdeniz geliyor, Gökdeniz.

bu haberi okudukdan sonra gülmeden öldüm görünüse göre göki nin kendine güveni yerinde sanirim bu yil ucacak oyuncularimiz keskem hep böye konussa [img]smileys/smiley32.gif[/img]
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• vakit verip daha siki pazarlik sansi vermeliyiz biz acele ettikçe alacagimiz kulüpler bundan faydalanip zor durumda birakiyor yönetimi, isin bu kismi çok önemli aslinda

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

__________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• 11 maçta 6 gol atmis, hepsinde oynasaymis 18 gol atabilirdim diyo[img]smileys/smiley4.gif[/img] Forvet transfer için niye ugrasiyoz [img]smileys/smiley5.gif[/img]

aranan forvet bulundu Gökdeniz [img]smileys/smiley1.gif[/img]
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Denilson'un transferinde sona dogru
          Gaziantepspor, transfer çalismalarini titizlikle sürdürüyor. Kulüp bugün Brezilyali ünlü futbolcu Denilson'un menejeri ve avukatiyla biraraya gelerek transfer görüsmesi yapti.
          08 Haziran 200615:48
          Yazi boyutunu büyütmek için

Transfer için Istanbul'a giden Gaziantepspor Kulübü Baskani
          Ibrahim Halil Kizil ile kulüp futbol subesi sorumlusu Bülent
          Mamatoglu, transfer görüsmelerinde bulunuyor.
          Kulüp baskani Kizil, yazili açiklamasinda, bugün Brezilyali ünlü
          futbolcu Denilson'un menejeri ve avukatiyla biraraya gelerek transfer
          görüsmesi yaptiklarini söyledi.
          Kizil, halen Fransa'da top kosturan Denilson ile ön anlasma
          imzalandigini ve 10 Haziran'da da sözlesme imzalayacaklarini bildirdi.
          Kizil, Denilson'un transferinde ortaya çikan pürüzlerin
          giderilmesine çalisildigini kaydederek, su bilgileri verdi:
          ''Denilson'a baska kulüplerden de teklif geldigi için isimiz bugün
          sonuçlanmadi. Ancak pürüzleri asip, cumartesi günü sonuca
          kavusturacagiz. Amacimiz, Gaziantepspor'a yararli olacagina
          inandigimiz Denilson'u kadromuza dahil edebilmek.
          Bu arada Fransa'da oynayan ve henüz ismini vermek istemedigim bir
          futbolcuyla daha ön anlasma imzaladik. Görüsmelerimiz sürüyor, en kisa
          zamanda bu transferi de gerçeklestirmek istiyoruz.''
          AA

Entebe bakin hele.Sakin o baska takimlar dedigi biz olmayalim.Denilson'u alternatif olarak tutuyoruz herhalde.Bu durumda Denilson bizim ''B'' plani mi acaba ?
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• at futbolcu Posavek Srebrenko A.Gücü'ne imza atti. Töreni sonrasi konusan Serdar Tosun, Umut Bulut'un Trabzon'a transferi ile ilgili su açiklamayi yapti...

Ankaragücü, Hirvat futbolcu Posavek Srebrenko ile 1 yili opsiyonlu 3 yillik sözlesme imzaladi. Umut'un Trabzonspor'a transferinin ise büyük ihtimalle geröeklesecegi belirtildi.

Bestepe'deki Ankaragücü Cemal Aydin Spor Kompleksi'nde yapilan imza töreninde konusan baskanvekili Serdar Tosun, 12 kisilik transfer heyetinin tavsiyeleri dogrultusunda transfer yaptiklarini belirterek, ?Srebrenko'nun 4-5 tane maç kasetini izledik. Kendisi 2 ayagini da kullanabilen yetenekli bir futbolcu. Her iki taraf için de hayirli olsun? dedi.

Hirvatistan'in Varteks Varazdin takimindan transfer edilen 26 yasindaki Posavek Srebrenko ise Ankara'yi ve Ankaragücü tesislerini çok begendigini ifade ederek, ?Umarim iyi futbolumla takim olarak iyi yerlere gelecegiz? diye konustu.

UMUT BULUT'UN TRANSFERI

Baskanvekili Serdar Tosun, Umut Bulut'un transferiyle ilgili olarak yaptigi açiklamada ise baskan Cemal Aydin'in Trabzonspor Baskani Nuri albayrak ile bir kere daha görüstügünü kaydederek, sunlari söyledi:

?Umut'un Trabzonspor'a transferi büyük ihtimalle olacak. Ancak, daha kesin bir anlasma yok. Manchaster City Kulübü de Umut'u transfer etmek istiyor. Ancak Umut için bize ilk teklifi yapan Trabzonspor'du. Bizim de onlara verdigimiz sözler var. Eger bu görüsmelerden haftasonuna kadar sonuç çikmazsa, yabanci takimlarla görüsmelere baslayacagiz.?

Bu arada Tosun, Hikmet Karaman'dan bosalan teknik direktörlük görevi için çalismalarinin sürdügünü de sözlerine ekledi.
            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• bu umut transferide yalan olacak gibime geliyo[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Bana da kalirsa Umut transferi olacak[img]smileys/smiley2.gif[/img] Ayrica Aziz ve muhterem febe baskani GATA'da saglik kontrolünde[img]smileys/smiley4.gif[/img] Çürük raporuna istinaden olmasin bu sakin[img]smileys/smiley4.gif[/img] Ister misiniz azizi askere alsinlar badysinide Tümer yapsinlar[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• sinirlerim giderek bozuluyor ulan herkespatir patir adam aliyor biz babayi..
                    PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                    MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                    BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

• Aziz'i askere alsalar ne olur onun vatanina ne faydasi olabilir ?
                      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• a.gücü yöneticisi "büyük ihtimalle olacak" diyorsa bana göre bu is olmustur..hayirli olsun..
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• bencede[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• dur kardes ne olmasi biz her dediklerine tamam dedikçe fiyat artiriyorlar....[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Yaa umut umt diyoruzda umuttunda mehmet yilmaz veya ömer riza gibi olmayacagini kim garanti edebilir.

Ben nedense bu kadar çok güüvenemiyorum umutta gelse mehmet ömer umut 3 ü de fatihin bence yükünü hafifletemiyecek gibi geliyor.

ki ben mehmeti ilk 18 birak pafta bile görmek istemiyorum .

Ali güzeldal oynasin kabulüm mehmet asla
                              38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Simdi arkadaslar verecegim haber sok sok sok falanca süpper brezilya
                                arjantin karisimi süper bir yildizin imzasi an meselesi can cun
                                kupasindan sonra imza atacakmis bu süper can cun yildizi diye bir haber
                                degil.

Malesef Türkiyedeki ahlak dürüstlük delikanlilik
                                dejeneresi ve kapitalizm düsünce toplumun her mevkisini sardigi gibi
                                örf adetlerimizide bir çirpida olmasada dalganin denize vurdugu gibi
                                teker teker azar azar aldi.Sonuçta bu erezyon sporu etkilerken elbette
                                kulubümüzüde etkildi. Öncelikle gerek sporda gerek is hayatinda is
                                ahlaki malesef kat be kat azaldi.Günlük basarilar ön plana çikarken
                                yetenek ve dürüstlük is ahlaki ikinci planda kaldi. Simdi neden yaziyon
                                hocaaaaa bunu bilmeyenmi var dediginizi duyar gibiyim. Evet herkes
                                herseyi biliyor ama isine geldigi gibi yaziyor çiziyor çalisiyor
                                herseyi biliyor ama ona göre dürüst sahtekar herkes is ahlakini biliyor
                                ve ne kadar yapmasi gerekiyorsa o kadar yapiyor ve o kadar oluyor.

Sapkamizi önümüze koyup sahsi olarak ne kadar
                                dürüstüz.Ve elbette herkes dürüstlük delikanlilik erdeminin ne oldugunu
                                biliyor ama ne kadar delikanliyiz ne kadar dürüstüz.Forumu okuyorumda
                                Yönetim kadar isbilmez is ahlaki zayif yalanci ve beceriksiz bir baska
                                yönetim yok.

Arkadaslar Trabzonspor tektir efsanedir. Ama
                                unutmayin efsaneleri yasayanlar taraftarlar oyuncular yöneticiler
                                yaratir.(Futbol bazinda)Ve ben görüyorumki biz daha çok bekleriz.Biraz
                                sonra sinirlerim yatisirsa senol hoca turgay abi ile çocuklugumda
                                maçlarini seyrederken içimden geçenleri ve maç sonrasi yasadiklarimizi
                                yazacagim ama bakiyorumki sanirim yuh sende kimsin bize ders verme
                                yönetime söylede transfer yapsin diyecek kisiler oldugunu
                                hissediyorum.Hepinize saygilar.

TRABZONSPOR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X