bir kaç gün içinde yönetim kurulu yeniden şekilleniyor.. elbette haşim bey ve ibrahim bey gibi hayatlarında bir daha kulübe giremeyeceklerini sandığım üyelerin konuşmaları devam edecektir..
bu yk dan da zaten camiayı temsil edecek bir idare çıkmaz. başkan kısa bir süre sonra genel kurul kararı alacak ve o zamana kadar da tüm camianın heyecan duyacağı bir liste için çalışır..
veya bırakır.. o da bir tercihtir ve saygındır..
bu yönetimin bu noktaya gelmesinin sebebi başkandır.. yanındakilerin siyaset meraklısı tipler olduğunu hatta ve hatta belediye meclis üyeliği peşinde koşacak kadar alçalabileceklerini stichus kongrede görmüşken başkan iyiniyetiyle gözünü kapamış ve görmemiştir..
geldiğimiz nokta ortadadır..
ne adar çok başkan merkezli yönetim, o kadar iyi!
kulübe zerre kadar evet evet zerre kadar faydası olmamış sadece başkana yük olmuş ve diğer camialrdan tepki çekmemize sebep olurken kendi taraftarımızı da utandırmış bu yöneticileri artık uzaklaştırmış oluyoruz..
kalanların da herhangi bir derde derman olamayacakları açıktır..
genel kurul! bir kaç hafta zorunlu denemeler boşa çıkacak ve kaçınılmaz olacak!
hayırlı uğurlu olsun..
bu yk dan da zaten camiayı temsil edecek bir idare çıkmaz. başkan kısa bir süre sonra genel kurul kararı alacak ve o zamana kadar da tüm camianın heyecan duyacağı bir liste için çalışır..
veya bırakır.. o da bir tercihtir ve saygındır..
bu yönetimin bu noktaya gelmesinin sebebi başkandır.. yanındakilerin siyaset meraklısı tipler olduğunu hatta ve hatta belediye meclis üyeliği peşinde koşacak kadar alçalabileceklerini stichus kongrede görmüşken başkan iyiniyetiyle gözünü kapamış ve görmemiştir..
geldiğimiz nokta ortadadır..
ne adar çok başkan merkezli yönetim, o kadar iyi!
kulübe zerre kadar evet evet zerre kadar faydası olmamış sadece başkana yük olmuş ve diğer camialrdan tepki çekmemize sebep olurken kendi taraftarımızı da utandırmış bu yöneticileri artık uzaklaştırmış oluyoruz..
kalanların da herhangi bir derde derman olamayacakları açıktır..
genel kurul! bir kaç hafta zorunlu denemeler boşa çıkacak ve kaçınılmaz olacak!
hayırlı uğurlu olsun..
bonservisi 3milyon dolar bunuda dersin

Yorum