Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir kaç gün içinde yönetim kurulu yeniden şekilleniyor.. elbette haşim bey ve ibrahim bey gibi hayatlarında bir daha kulübe giremeyeceklerini sandığım üyelerin konuşmaları devam edecektir..
    bu yk dan da zaten camiayı temsil edecek bir idare çıkmaz. başkan kısa bir süre sonra genel kurul kararı alacak ve o zamana kadar da tüm camianın heyecan duyacağı bir liste için çalışır..
    veya bırakır.. o da bir tercihtir ve saygındır..
    bu yönetimin bu noktaya gelmesinin sebebi başkandır.. yanındakilerin siyaset meraklısı tipler olduğunu hatta ve hatta belediye meclis üyeliği peşinde koşacak kadar alçalabileceklerini stichus kongrede görmüşken başkan iyiniyetiyle gözünü kapamış ve görmemiştir..
    geldiğimiz nokta ortadadır..
    ne adar çok başkan merkezli yönetim, o kadar iyi!
    kulübe zerre kadar evet evet zerre kadar faydası olmamış sadece başkana yük olmuş ve diğer camialrdan tepki çekmemize sebep olurken kendi taraftarımızı da utandırmış bu yöneticileri artık uzaklaştırmış oluyoruz..
    kalanların da herhangi bir derde derman olamayacakları açıktır..
    genel kurul! bir kaç hafta zorunlu denemeler boşa çıkacak ve kaçınılmaz olacak!
    hayırlı uğurlu olsun..

Yorum

• forvet 2lisi neden mohammed zidan-umut olmasın bii gelince ötekisi gitmesi şartmı
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        forvet 2lisi neden mohammed zidan-umut olmasın bii gelince ötekisi gitmesi şartmı
        degilde ortayada bide iyi birini aldik mi kesin likle sapiyonuz
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          forvet 2lisi neden mohammed zidan-umut olmasın bii gelince ötekisi gitmesi şartmı
          kardes hüseyini ara söyleki baskana söylesin mainzda oynayan mohamed zidani kacirmayalim bonservisi 3milyon dolar bunuda dersin
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardes hüseyini ara söyleki baskana söylesin mainzda oynayan mohamed zidani kacirmayalim bonservisi 3milyon dolar bunuda dersin
            trabzona gidince söylerim temmuzun sonunda gidecem zaten
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eğer başkan gitmiyorsa, yola çıktığı adamları iyi tayin etsinde bahaneler ardına sığınmasın, çapsız çapsız adamları yönetici vede teknik traktör diye karşımıza çıkarmasın, başkan gitmiyorsa bir iyilik yapsın traktör ziyanı göndersin, en büyük iyilikde kendisi gitmiyorsa ziyanı kovmaktır.

Yorum

• Türk telekom : 0 - 0 : Sebatspor

Diyarbakırspor : 0 - 1 : Mardinspor

maçlar devam ediyor.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• diyarbakir mardine verir maci...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• arsin 4-0 mağlup ne oluo bu takıma 2.diydiler
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• ahh......... diyarbakır nasıl veriyo mardine maçı be yazık oluyo sebatımıza haydi sebatım haydi be
                      trabzonluyuz biz istemez para pul her zaman her yerde antistanbul.....

Yorum

• Ferhatın yeteneksiz olmasına rağmen ziyanın herifi banko oynatmasını anladık şimdi çünkü beşiktaşlıymış. Bu hainlerin kellesi gitmeli defolun pislikler.
                        En son tsmusampa61 tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 16:21.
                        Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Trabzonspor'da yönetim içindeki hedef isim haline gelen İbrahim Hacıosmanoğlu'na Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav sahip çıktı.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Sivasspor maçı öncesi İlhan Cavcav'ın kendisini aradağını ve Gençlerbirliği başkanlığı teklifinde bulunduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, Cavcav'ın Cuma günü kendisini aradığını belirterek, "Bana, 'Ben 60 yaşındayım ve kulübün yükünü kaldıramıyorum. Gençlerbirliği' nin başına senin geçmeni istiyorum. Bugüne kadar yaptığın ve yapacağın açıklamaları bana gönder hepsinin altına imzamı atıp yayınlayım' dedi. Ben de kendisine teşekkür ettim ve Trabzonsporlu doğdumu ve Trabzonsporlu öleceğimi söyledim. O da her zaman arkamda olduğunu söyledi" diye konuştu.

06.05.2007
                          Kaynak : DHA

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir kaç gün içinde yönetim kurulu yeniden şekilleniyor.. elbette haşim bey ve ibrahim bey gibi hayatlarında bir daha kulübe giremeyeceklerini sandığım üyelerin konuşmaları devam edecektir..
                            bu yk dan da zaten camiayı temsil edecek bir idare çıkmaz. başkan kısa bir süre sonra genel kurul kararı alacak ve o zamana kadar da tüm camianın heyecan duyacağı bir liste için çalışır..
                            veya bırakır.. o da bir tercihtir ve saygındır..
                            bu yönetimin bu noktaya gelmesinin sebebi başkandır.. yanındakilerin siyaset meraklısı tipler olduğunu hatta ve hatta belediye meclis üyeliği peşinde koşacak kadar alçalabileceklerini stichus kongrede görmüşken başkan iyiniyetiyle gözünü kapamış ve görmemiştir..
                            geldiğimiz nokta ortadadır..
                            kulübe zerre kadar evet evet zerre kadar faydası olmamış sadece başkana yük olmuş ve diğer camialrdan tepki çekmemize sebep olurken kendi taraftarımızı da utandırmış bu yöneticileri artık uzaklaştırmış oluyoruz..
                            kalanların da herhangi bir derde derman olamayacakları açıktır..
                            genel kurul! bir kaç hafta zorunlu denemeler boşa çıkacak ve kaçınılmaz olacak!
                            hayırlı uğurlu olsun..

Ziya hoca, Haşim bey ve İbrahim beyi gönderecekse yeni yönetim oluşturabilir. aksi taktirde kendiside gitsin.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor'da yönetim içindeki hedef isim haline gelen İbrahim Hacıosmanoğlu'na Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav sahip çıktı.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Sivasspor maçı öncesi İlhan Cavcav'ın kendisini aradağını ve Gençlerbirliği başkanlığı teklifinde bulunduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, Cavcav'ın Cuma günü kendisini aradığını belirterek, "Bana, 'Ben 60 yaşındayım ve kulübün yükünü kaldıramıyorum. Gençlerbirliği' nin başına senin geçmeni istiyorum. Bugüne kadar yaptığın ve yapacağın açıklamaları bana gönder hepsinin altına imzamı atıp yayınlayım' dedi. Ben de kendisine teşekkür ettim ve Trabzonsporlu doğdumu ve Trabzonsporlu öleceğimi söyledim. O da her zaman arkamda olduğunu söyledi" diye konuştu.

06.05.2007
                              Kaynak : DHA
                              Hacıosmanoğlu çok sağlam Trabzonsporlu ama yanlış yönetimde sayitoğluyla tartışmaları zarar verdi

Yorum

• Diyarbakirspor 0 : 1 Mardinspor

15:30 54' TurkTelekom 0 : 0 Sebatspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X