Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su an aklima Ziya, Nuri ve yandaslari geldi ve bir anda efkarlandim. Su an isde olmasam ve evde beni iki cocugum beklemese rakiyi dikerdim

Neden acaba???
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      'Biz yalancı değiliz'

Sakaryaspor Basın Sözcüsü Orhan Ekici "Antalya kampında hocamızla ilk görüştüğümüzde bize Trabzonspor'dan Martinez'e karşılık iyi bir teklif olduğunu söyledi. Biz ise Martinez'i satamayacağımızı söyledik"

Sakaryaspor Basın Sözcüsü Orhan Ekici ve yönetim kurulu üyesi Bahattin Küçük, pazartesi akşamı Kanal 54'te yayınlanan Spor 54'e konuk olmuş, Sakaryaspor yönetim kurulu üyesi Bahattin Küçük, gönderilen teknik patron Giray Bulak'ı kastederek "Martinez'i Trabzonspor'a satalım" dediğini iddia etmişti.

Bahattin Küçük'ün bu iddiası sonrası Yeni Sakarya Spor Servisi olarak Trabzon'da bulunan Giray Bulak'a telefonla ulaşmış ve Bulak'ın "Benim, Martinez'i satalım gibi bir talebim olmadı" demesi üzerine iki değişik görüş ortaya çıkmıştı.

Bu haber sonrası dün Sakaryaspor Basın Sözcüsü Orhan Ekici, spor müdürümüz Cavit Dereli'yi telefonla aradı ve yönetim olarak kendilerinin doğruları söylediğini ifade etti.

İYİ Kİ GÖNDERMİŞİZ

Sakaryaspor Basın sözcüsü Orhan Ekici "Giray Bulak, Martinez'i gözden çıkarmış ki Antalya kampına Kocaelispor'un kalecisi Kaya'yı çağırdı, genç kaleci Sakaryaspor'la idmanlara çıktı. Antalya kampında hocamızla ilk görüştüğümüzde bize Trabzonspor'dan Martinez'e karşılık iyi bir teklif olduğunu söyledi. Martinez'in bize lazım olduğunu söyledik ve hocamız bozuldu. Bugün size benim böyle bir talebim olmadı, diyorsa bizde düşünüyoruz ki dün bize söylediğini bugün size inkar eden Giray Bulak'ı göndermekle yönetim olarak isabetli bir karar vermişiz" dedi.

Kaya'yı biz

istemedik'

Sakaryaspor yönetimi Giray Bulak'ı gönderdikten sonra Giray Bulak'ın Kocaelispor'dan çağırdığı kaleci Kaya'yı da ara transferin son günlerine doğru gönderdi. Bu gelişmelerden sonra ortaya bir soru daha çıktı!.
      Soru şu; "Giray Bulak, Sakaryaspor takımında Martinez ve Cenk gibi iki iyi kaleci varken Kocaelispor'la sözleşmesi devam eden Kaya'yı Antalya kampına neden çağırdı?"

Giray martinezi bize veriyordu biraz bizimkiler akıllı olsaydı
      giray bulak trabzonlu olduğundan trabzonspor a kıyak geçmek istemiş bizimkiler akıllı olmamış ama sezon sonu keisnlikler alınacak yönetim son bjk maçından sonra artık çok iii takibe başladı martinezi
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

Doğan:“Evet Başarısızım”

Trabzonspor Teknik direktörü Ziya Doğan, Zigana Tv"de Miraç Özağcı"nın “Direk Atış” programında bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Doğan, yaptığı açıklamada, korkak futbol oynattığı yönündeki eleştirilerin haksızlık olduğunu ifade ederek, “Korkak değil, aksine cesaretliyim, ancak bir deli kuyuya bir taş attı, 40 akıllı çıkaramadı” sözü gibi birileri bunu çıkardı ve sonunda insanları etkiledi. Tabloya bakan, korkak futbol oynatmadığımı görür” dedi.

5 Forvetle Gol Atamadık

Doğan, futbol anlayışının artık değiştiğine işaret ederek, “Orta sahasız takım olmaz, 7 defansla G.Birliğine 4 gol attık, 5 forvetle A.Gücüne gol atamadık. Bu demek ki çok forvetle gol atılmıyor, dengeli takım gerekiyor, Futbolda göze hoş gelen, lüks oyuncu taşıma oranı 1"e düştü. Bakın F.Bahçe"ye tek forvetli ve 3 ön liberolu sistemle oynuyor. Bunları iyi analiz eden insanlar “savunmacı” veya “korkak” oynatıyor demez” dedi.

Doğan: “Evet Başarısızım”

Doğan, “Şu anki tabloya göre başarısızım. Dışardan bakarak konuşmak kolay, ama bir de içerde neler yaşandığını bilseler, o zaman bazı şeyleri, daha iyi anlarlar. Şuanda lig devam ediyor. Lig sonunda her şeyi anlatacağım” dedi.

Yönetim Arkamda Durdu

Geldiği zaman kendi dönemindeki takımın yüzde 90"ı değişmiş olarak bulduğunu anlatan Doğan, “Sistemi yeniden oturmak o kadar kolay değildi. Bunun içinde devre arasına kadar gidip, o zaman yapacağımız takviyelerle istenilen ekibi yaratmayı hedefledik. 7 maçlık kötü süreçte bırakmayı düşünmedim. Yönetim de arkamda durdu. Tabi ki gitmemi isteyen yöneticilerde olmuştur, ancak yönetim istikrarı seçti” dedi.

Şanssızlık Kurbanıyız

Devre arasında sistemine uygun Ayman, Risp ve Erdinç"i aldıklarını hatırlatan Doğan, “Beni ve sistemimi bildikleri için bu oyuncuları tercih ettim. Gelir gelmez de bunun için uyum sağladılar. Szymek gelmeyince Ceyhun"u transfer ettik. İyi bir hava yakaladıktan sonra G.Saray yenilgisi ve ardından sakatlıklar geldi. Oluşturduğumuz gülcü defans bozuldu. Sakatlıkların hepsi aynı bölgeden olunca sarsıldık. Bu şansızlıklar olmasa, yine iddia ediyorum, yenilmezdik” dedi.

Gelecek Yıl Buradayım

Yeni sezonda takımın başında olacağını bildiren Doğan, “Yönetim de bu yönde bana destek veriyor, Bunun Avrupa"ya gidip gitmeme yönünde ön şart yok. Ben hiçbir zaman konumu mu koruma uğraşında olmadım. Gelecek sezon içinde çalışmalara başladık. Transferi ben yaparım, Celaleddin, Ayman"ı ve birkaç oyuncuyu kayırdığım yönünde söylemler beni tanımayanların uydurmasıdır. Sahada babamın oğlunu tanımam. Oyuncu bilir ki hak eden, formayı giyer” diye konuştu.

Finale Çıkacağız

Doğan, Erciyes"in zor bir rakip olduğunun altını çizerek, “İlk maçta yenildik amam takımıma güvenim tam. Bu turu geçip finale çıkacağız. Tabi ki bu zor olacak ama Trabzonspor bunu başaracak gücü vardır” dedi.

HABER61
        gelecek yılda başında olacak takımın bu adama hep köstek oldum ama içimden bir ses seneye bizi çok güzel günler bekliyor diyor
        martinez-m.ocak-stepanov-risp-m.topuz-hüseyin-yattara-gökdeniz-ceyhun-f.tekke-umut :d imkansız böle bişi tabi ama seneye bir umut var içimde sakarya spor u da yeneceğiz MARTİNEZ e rağmen
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• ist da olsam miniklerin maçına giderim kesnlikle daha eylenceli olur ve hiç değilse ziya doğan yok saçma sapan bir oyun taktiği olmaz sitrese girmez insan
          işkenaz

Yorum

Doğan:“Evet Başarısızım”

Trabzonspor Teknik direktörü Ziya Doğan, Zigana Tv"de Miraç Özağcı"nın “Direk Atış” programında bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Doğan, yaptığı açıklamada, korkak futbol oynattığı yönündeki eleştirilerin haksızlık olduğunu ifade ederek, “Korkak değil, aksine cesaretliyim, ancak bir deli kuyuya bir taş attı, 40 akıllı çıkaramadı” sözü gibi birileri bunu çıkardı ve sonunda insanları etkiledi. Tabloya bakan, korkak futbol oynatmadığımı görür” dedi.

5 Forvetle Gol Atamadık

Doğan, futbol anlayışının artık değiştiğine işaret ederek, “Orta sahasız takım olmaz, 7 defansla G.Birliğine 4 gol attık, 5 forvetle A.Gücüne gol atamadık. Bu demek ki çok forvetle gol atılmıyor, dengeli takım gerekiyor, Futbolda göze hoş gelen, lüks oyuncu taşıma oranı 1"e düştü. Bakın F.Bahçe"ye tek forvetli ve 3 ön liberolu sistemle oynuyor. Bunları iyi analiz eden insanlar “savunmacı” veya “korkak” oynatıyor demez” dedi.

Doğan: “Evet Başarısızım”

Doğan, “Şu anki tabloya göre başarısızım. Dışardan bakarak konuşmak kolay, ama bir de içerde neler yaşandığını bilseler, o zaman bazı şeyleri, daha iyi anlarlar. Şuanda lig devam ediyor. Lig sonunda her şeyi anlatacağım” dedi.

Yönetim Arkamda Durdu

Geldiği zaman kendi dönemindeki takımın yüzde 90"ı değişmiş olarak bulduğunu anlatan Doğan, “Sistemi yeniden oturmak o kadar kolay değildi. Bunun içinde devre arasına kadar gidip, o zaman yapacağımız takviyelerle istenilen ekibi yaratmayı hedefledik. 7 maçlık kötü süreçte bırakmayı düşünmedim. Yönetim de arkamda durdu. Tabi ki gitmemi isteyen yöneticilerde olmuştur, ancak yönetim istikrarı seçti” dedi.

Şanssızlık Kurbanıyız

Devre arasında sistemine uygun Ayman, Risp ve Erdinç"i aldıklarını hatırlatan Doğan, “Beni ve sistemimi bildikleri için bu oyuncuları tercih ettim. Gelir gelmez de bunun için uyum sağladılar. Szymek gelmeyince Ceyhun"u transfer ettik. İyi bir hava yakaladıktan sonra G.Saray yenilgisi ve ardından sakatlıklar geldi. Oluşturduğumuz gülcü defans bozuldu. Sakatlıkların hepsi aynı bölgeden olunca sarsıldık. Bu şansızlıklar olmasa, yine iddia ediyorum, yenilmezdik” dedi.

Gelecek Yıl Buradayım

Yeni sezonda takımın başında olacağını bildiren Doğan, “Yönetim de bu yönde bana destek veriyor, Bunun Avrupa"ya gidip gitmeme yönünde ön şart yok. Ben hiçbir zaman konumu mu koruma uğraşında olmadım. Gelecek sezon içinde çalışmalara başladık. Transferi ben yaparım, Celaleddin, Ayman"ı ve birkaç oyuncuyu kayırdığım yönünde söylemler beni tanımayanların uydurmasıdır. Sahada babamın oğlunu tanımam. Oyuncu bilir ki hak eden, formayı giyer” diye konuştu.

Finale Çıkacağız

Doğan, Erciyes"in zor bir rakip olduğunun altını çizerek, “İlk maçta yenildik amam takımıma güvenim tam. Bu turu geçip finale çıkacağız. Tabi ki bu zor olacak ama Trabzonspor bunu başaracak gücü vardır” dedi.

HABER61

UMARIM GELECEK YIL BURADAYIM SÖZÜNDE DİĞER SÖZLERİN GİBİ YALANDIR.UMARIM FUTBOLDAN HİÇ ANLAMAYAN BU YÖNETİMİN FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU OLACAK ZAT BU KÖTÜLÜĞÜ TAKIMA YAPMAZ.
            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yıldızların finaldeki rakibi Beşiktaş

Yildizlarimiza basarilar dilerim.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

"YATTARA ÖZELDİR"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, yerel bir TV’ye açıklamalar yaptı. Doğan, Yattara’nın oynatılmamasıyla ilgili eleştirilere yanıt verirken, "Yattara ilk geldiğimde mentalite olarak kötüydü. Sonra büyük bir değişim yaşadı. 3 yıl önce sezona harika başlamıştı. Mükemmel maçlar çıkarıyordu.

Sonra sakatlık geçirdi, 5 hafta kaybettik. Tam hazır değildi, zaman zaman oynatarak hazırlamaya çalışıyordum. Bu kez de sakattı. Sıkıntılı süreçten geçti. Eğer onu 90 dakika oynatmış olsam kaybederdik. Ankaragücü maçında ilk 11’deydi ama o da durumunu gördü" diye konuştu.

Ceyhun ile Sorunum Yok

Ceyhun’la ilgili olarak da, "İstediğim seviyede değildi. 1-2 hafta onu 11’e almadım. Alınganlık gösterdi. Ama Ceyhun, Rizespor karşısında istediklerimin yüzde 90’ nını yaptı. .Benim olduğum yerde kimse benle problem yaşamaz. Ceyhun akıllı mantıklı bir futbolcu. Oyundan çıkarken müsaade ister. Ceyhun’un oynamadığı dönemlerde kedisinde demir eksikliği olduğunu kulüp doktorlarımız tespit etti.

Bizde ona vitamin yüklemesi yaptırdık. Ceyhun’la aramızda öyle bir ortam yaratıldı ki, Ceyhun bir gün bana ‘hocam idmanda yan yana duralım da kavga yapmadığımız görülsün’ diye takıldı" görüşlerini savundu.

Hüseyin-Gökdeniz’e Övgü

Gökdeniz ile Hüseyin hakkında da açıklamalar da bulunan Doğan, "Gökdeniz Karadeniz’in tek başına takım olduğu dönemler oluyor. Süper asistler yapan bir yıldızımız var, ama gol oranı düşük, bunu da yakında çözecektir. Gökdeniz gibi oyuncular az geliyor. O’nun aslında futbolumuzu yurt dışında temsil etmesi gerekir.

Yani Gökdeniz’den beklentilerimiz oldukça fazladır. Hüseyin’inde bir dönem Trabzon’da hangi şartlar altında oynadığını hepimiz biliyoruz. Bu futbolcu arkadaşlarımıza sahip çıkılmalıdır. Bana göre Gökdeniz’i de Hüseyin’i de yaşadıklarından dolayı ödüllendirmek gerekir" ifadelerini kullandı.

Yattara’yı Herkes Oynatır

Doğan, "Tam hazır hale gelmesi için çaba harcıyoruz. Bunun için kendisine ikinci yarılarda forma veriyorum. Çünkü bu kadar uzun bir ayrılıktan sonra tam kapasiteye çıkmak kolay değil. Sağlam, her yönüyle hazır bir Yattara’yı hangi hoca oynatmaz ki? Yattara inanılmaz yetenekli bir oyuncu… Ben Yattara’nın yapabileceklerini görüyorum.

Onu fizik olarak hazır gördüğümde zaman 90 dakika oynatırım. Kendisiyle de konuştum. Erciyespor kupa maçına kadar her yönüyle hazır hale gelecek. O maçta gerçek Yattara’yı izleyeceğimizi düşünüyorum. O da bu konuda bana söz verdi" dedi.

Babamın Oğlunu Tanımam

Teknik Direktör Ziya Doğan, "Şu anda geleceğin planlarını yapıyorum. Yöneticilerin büyük çoğunluğu yanımdadır. İstikrar her zaman başarıyı beraberinde getirir. Bana sahip çıkılan yerde bırakıp gitmem. Zoru severim.

Doğan’ın bir duruşu vardır, bu duruş da birilerini rahatsız ediyor. Son yılların en iyi teknik direktörüyüm. Ziya Doğan’ın kendini pazarlamaya ihtiyacı da yoktur. Şenol Güneş’in Trabzon’daki rekorunu kırdım. Taraftar sokakta bana, ‘sakın teslim olma’ diyor. Bulunduğum yeri kaybetme korkusunu yaşamıyorum. Antrenörlüğüm boyunca babamım oğlu dahi olsa tanımadım" şeklinde konuştu.

Ya kafayı yiyeceğim ya rekor kırdım herkes yanımda diyor ya çıldırtcak bizi ya adam herşeyin bahanesini buluyor

ulan geçen yıl malatyayı küme düşüren benmiyim bu sene 7 haftada 1 puan alan takımın teknik direktörü ben miyim

Yazıklar olsun bize adam kendini imparator sayıyor

sende çok özelsin bu takımı bu şekilde oynatmak özel bi yetenek ister buda sadece sende var ziya hoca futbol takımını özel olarak güreşçi gbi çalıştıryo

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yildizlarimiza basarilar dilerim.
                  Başarı dilemek yetmez...Takımı desteklemeliyiz...
                  Yattttaraaaa

Yorum

• Antalyaspor maçı saat 17.00'de

Turkcell Süper Lig’in 30. hafta maç programı belli oldu. Buna göre takımımızın Antalyaspor'la oynayacağı karşılaşmanın zamanı da 28 Nisan Cumartesi günü saat 17.00 olarak belirlendi.

30.Haftanın diğer müsabakaları ise şöyle sıralandı:

28 NİSAN 2007 CUMARTESİ
                    BURSASPOR - GAZİANTEPSPOR (ATATÜRK) 15:30
                    ANKARASPOR A.Ş. - V.MANİSASPOR (YENİKENT ASAŞ)15:30
                    Ç.RİZESPOR - MKE ANKARAGÜCÜ (ATATÜRK) 15:30
                    GENÇLERBİRLİĞİ - ERCİYESSPOR (19 MAYIS) 15:30
                    KAYSERİSPOR - KONYASPOR (BŞ.BLD.ATATÜRK) 15:30
                    SAKARYASPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. (ATATÜRK) 21:00

29 NİSAN 2007 PAZAR
                    SİVASSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. (4 EYLÜL) 15:00
                    FENERBAHÇE - DENİZLİSPOR (ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU) 19:00
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Trabzonspor’a önerdiğimiz Arjantinli 10 numara Riguelme ye G.Saray kancayı taktı

SEZGİN, GİTTİ İSTEDİ
                      LİDER ve kaliteli bir oyuncuya ihtiyacı olan Trabzonspor’a geçtiğimiz hafta bu sütunlarda önerdiğimiz Arjantinli Riquelme için G.Saray harekete geçerek ünlü futbolcuyu resmen istedi. G.Saray kulübü futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’i İspanya’ya göndererek bu oyuncunun kulübü Villarreal ile görüştürdü.

BOCA JUNİORS TA KİRALIK
                      ROMAN Riquelme, ülkesinin Boca Juniors kulübünde kiralık olarak oynuyor. İspanya’ya dönmek istemediği belirtilen Arjantinli futbolcunun Avrupa’nın bir başka ülkesinde futbol yaşantısını sürdürmek istediği açıklandı. Dün Milliyet’ten sür manşet verilen haberde G.Saray’ın yanı sıra F.Bahçe’nin de bu oyuncuyla ilgilendiği yazıldı.

bu nasıl iştir riquelme bırakılır mı ya da bize gelir mi ki bu adam gelse tutunabilir mi? hepsi koca bi soru işareti ?????

kaynak:takagazetesi
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’dan, akılları Erciyes ile oynanacak kupa maçında olan oyuncularına son uyarı: Bize yakışan bir şekilde ligi bitirin.
                        21.04.2007

Doğan’dan motive
                        Süper Lig’de bugün Sakarya ile karşılaşacak olan Trabzonsporlu oyunculara, teknik direktör Ziya Doğan’dan sert uyarı... Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Erciyes’e 1-0 yenilen Bordo-Mavililer’in akıllarının Mavi-Siyahlılar ile oynanacak rövanş karşılaşmasında olması, Doğan’ı çileden çıkardı. Futbolcularıyla bir toplantı yapan tecrübeli hoca, şunları söyledi:

‘Taraftar için’
                        “Lige bitti gözüyle bakmayın. Trabzonspor’a yakışın bir şekilde bu sezonu tamamlamak zorundayız. Hem kendimiz hem de bizleri her maçta destekleyen taraftarlarımız için. İlk önce Sakarya karşısında üç puanı alıp, geçen haftayı unutturalım. Ardından da Türkiye Kupası’nın ilk maçında bizi yenen Kayseri Erciyes’i eleyerek adımızı finale yazdırmanın yollarına bakalım.”
                        BMN|KOCAELİ

Yorum

• Son dakika haberi veriyorum; Mustafa keçeli 11'de. heyyyyyooo...
                          Uftin Karalardayım...

Yorum

• İlk olarak uftinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son dakika haberi veriyorum; Mustafa keçeli 11'de. heyyyyyooo...
                            hayatımda duyupta en çok sinirlendiğim son dakika haberi

Yorum

• Çözüm Yılmaz

Onursal başkan Mehmet Ali Yılmaz yüzde 36 oy alırken, Ahmet Ağaoğlu yüzde 30'da kaldı. Albayrak ise 1.13'le sonuncu sırada.

Trabzonlular, Trabzonspor'un başkanı olarak Mehmet Ali Yılmaz'ı görmek istiyor. Trabzon Dernekler Birliği'nin bin 68 kişi ile yaptığı ankette yüzde 36.06 oy alan onursal başkan, diğer isimleri geride bıraktı. Sıralamada yüzde 30.14 ile Ahmet Ağaoğlu ikinci olurken, şimdiki başkan Nuri Albayrak ise yüzde 1.13'le sonuncu sırada yer aldı. Şenol Güneş yüzde 5.92, eski başkan Atay Aktuğ yüzde 1.97, Özkan Sümer yüzde 2.25 oy aldı.

SUÇLU BULUNDU

"Trabzonspor neden şampiyon olamıyor?" sorusuna da katılanlar ilginç yanıtlar
                              verdi.

Yüzde 43.54'ü bu soruda "Yönetim hataları"nı seçti. Değerlerinden uzaklaştı diyenler 9.93 ile üçüncü sırayı alırken, transfer hataları yüzde 3.65 ile 5. sırada yer aldı. Yabancı futbolcu fazlalığını neden olarak sunanların yüzdesi ise 3.46.

SINIFTA KALDILAR

Anketin en önemli sonuçlarından biri de "Trabzonspor yönetimi başarılı mı?" yanıtına alınan "Hayır"ların çokluğuydu. Dernekler Birliği Başkanı Tahsin Usta yanıtları şöyle açıkladı: "Katılanların yüzde 42.98'i yönetimi başarısız buldu. Kararsızlar yüzde 41.48 ile ikinci sırayı aldı. Başarılı bulanlar ise yüzde 15.54 ile 3. sırada."

FOTOMAÇ
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 21.04.2007, 10:47.
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Tolga garanti verdi

Trabzonspor'un genç file bekçisi Tolga, Sakarya maçı öncesi garanti verdi. Trabzonspor'un transfer listesinde ismi geçen futbolcular arasında olan Sakaryaspor kalecisi Martinez'den daha iyi olduğunu göstermek isteyen Tolga, "Hatasız oynayacağım" dedi

FOTOMAÇ
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X