Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İbrahim Akın süresiz kadro dışı

Beşiktaş'ta genç oyuncu İbrahim Akın süresiz kadro dışı bırakıldı. Siyah beyazlı takımın dün Kazakistan'ın Kaisar Kyzylorda takımıyla oynadığı özel maçın 40. dakikasında oyundan alınan İbrahim Akın, yedek kulübesi yerine doğrudan soyunma odasına gitmiş ve takımı beklemeyerek stattan erken ayrılmıştı. Genç oyuncu bugün de teknik direktör Tigana tarafından belirlenen saat 15.00'te tek başına yapması gereken antrenmana da katılmadığı için bu cezaya çarptırıldı.

Bugün biraraya gelen Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve teknik direktör Jean Tigana yaptıkları 2 saatlik toplantının ardından genç oyuncuya bu hareketleri ve disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı cezası vermeyi kararlaştırdılar. İbrahim'in Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağına ise sezon sonu yapılacak olan değerlendirmenin ardından yönetim kurulu ve teknik direktör Tigana tarafından karar verilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, "Şampiyonluk yolunda zor bir dönem bizi beklerken, böyle bir karar vermek zorunda kaldık. İbrahim'e para cezası da vermeyi düşünüyoruz. Artık antrenmanlara paf takımla çıkacak. Önümüzdeki günlerde yönetim kurulu toplantısında da para cezası miktarını belirleyeceğiz" dedi.

Kaynak : DHA 26.03.2007

Yorum

• Önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için yurt dışındaki çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, aradığı forveti buldu. Tigana'nın gözdesi olan oyuncu, geçen yıl Hırvatistan'da yılın futbolcusu seçildi.

Bugüne kadar daha çok defans oyuncuları üzerinde duran Beşiktaş, Hırvatistan’da yaptığı araştırmalar sonucu teknik direktör Jean Tigana'nın istediği özelliklere sahip bir forvet oyuncusu buldu: Eduardo Alves Da Silva.

24 yaşında, 1.75 boyunda olan Brezilya doğumlu oyuncufutbol hayatına 15 yaşında Brezilya’nın CBF Nova Kennedy takımında başladı. 1998 yılında Dinamo Zagreb’e transfer olan, bu transferin ardından iki kez kiralık olarak başka kulüplere giden Eduardo Da Silva, 2003 yılından bu yana Dinamo Zagreb'te oynuyor.

Hırvatistan'a ilk geldiği sezon Balkanlarda uyum zorluğu yaşayan, ancak daha sonra ülke futboluna alışan Brezilya doğumlu oyuncu, 2004 yılında Hırvatistan U21 milli takamında forma giydi. U21 milli takım formasıyla çıktığı 12 maçta 8 gol atan Da Silva, gösterdiği performansın ardından Hırvatistan (A) Milli Takımı'na yükseldi ve bu forma altında da 11 maçta 7 gol kaydetti.

Beşiktaş’ın Brezilyalı forveti Bobo gibi takma adı bulunan genç oyuncu, Eduardo Da Silva yerine "Dudu" lakabını kullanıyor.

Zagrep taraftarının da en sevdiği oyuncu olan Dudu, bu sezon Hırvatistan birinci liginde forma giydiği 23 maçta 23 gol kaydetti. Da Silva geçen sezon oynadığı 29 karşılaşmada ise 20 kez ağları havalandırmayı başarmıştı.

Dudu, Euro 2008 Avrupa Şampiyonası (E) grubunda oynanan Makedonya maçının 88. dakikada attığı golle Hırvatistan'ı galibiyete taşıyan isim oldu. Bu karşılaşmada Dudu'yu tribünden izleyen Beşiktaş transfer komitesi zaman kaybetmeden teknik direktör Jean Tigana ile biraraya geldi. Fransız teknik adamın bu transfer için yöneticilere şimdiden baskı yapmaya başlarken, Dudu'nun çok hızlı ve son vuruşları çok etkili bir oyuncu olduğu öğrenildi.

Hırvatistan’da 2006 yılının en değerli oyuncusu seçilen Dudu'nun Dinamo Zagreb ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olması, bu transfer için siyah-beyazlı yöneticileri şimdiden harekete geçirdi.

Eduardo Da Silva’nın şimdiye kadar forma giydiği takımlar şöyle:
      1998 (CBF Nova Kennedy), 1998-1999 (Dinamo Zagreb), 1999-2000 (Bangu Atletico Clube), 2001-2002 (Dinamo Zagrep), 2002-2003 (Inter Zapretic), 2003 (Dinamo Zagreb)

YAZIKLAR OLSUN ŞANSA BAK YAHU ŞU ADAMI KAPTIRMAYALIM YA DAHA DÜN YAZDIK BURADA
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• 8. Hafta Umut Bulut

“Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü” köşesinin yeni konuğu golcü oyuncumuz Umut Bulut… Takımın yaşadıkları ve geleceğe dönük mesajlarıyla Umut’un günlüğünü nefes almadan okuyacaksınız… İşte Umut Bulut’un Cola Turka Futbolcu Günlüğü için yaptığı açıklamalar:

“Trabzonspor’un bana olan ilgisi yaklaşık iki yıl öncesine kadar uzanıyor. Ancak, hem o dönemde bonservis bedeli olarak önerilen rakamın düşük olması, hem de Ankaragücü’nün iki yıl üst üste küme düşmeme mücadelesi vermesi transferimin gerçekleşmemesinde önemli rol oynadı. Fakat bu yıl Trabzonspor işi çok ciddi tuttu. Önce kulüpler seviyesinde anlaşma oldu, ben de daha sonra Başkanımız Nuri Albayrak’la şartları netleştirince transferim gerçekleşti”

“Hollanda’nın Ajax ve Belçika’nın Anderlecht kulüpleri önce benim maç kasetlerimi istemişler, daha sonra da kulübe faks yoluyla transfer teklifi yapmışlar. Trabzonspor’a gelme sebebim, öncelikle büyük bir kulüp olması, ayrıca da burada birçok yakın arkadaşımın bulunması”

“Geldikten sonra hiç uyum sorunu yaşamayacağımı düşünüyordum ve yanılmadım. Ankaragücü’nde ne kadar rahatsam burada da öyleyim. Yabancılık çekmiyorum ve bütün arkadaşlarımla iletişimim çok iyi”

“Trabzonspor gibi büyük bir kulübün büyük oyuncuları olması normal. Ama ben de buraya Ankaragücü’nde oynadığım futbolla geldim. Sonuçta hepimiz Trabzonspor’un menfaatleri için çalışıyoruz. Kendi adıma Trabzonspor’a faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum”

“Ben boş alan bulduğum zaman bunu iyi değerlendiren bir futbolcuyum. Bu tür pozisyonları bulduğumda daha çok gol atabileceğimi düşünüyorum. Ankaragücü’nde oynarken rakip defans bana odaklanıyordu ama Trabzonspor’da skoru her an değiştirebilecek oyuncular olduğunu düşünürsek, bana daha fazla hareket alanı kalıyor. Genelde goller ide böyle pozisyonlarda buluyorum. Boş alan bulduğum zaman topla önemli işler yapabiliyorum, en beğendiğim özelliğim bu. Beğenmediğim tarafım ise topu çok iyi saklayamamam”

“Kendimi Ankaragücü taraftarlarına sevdirmiştim. Aynı şekilde, oynadığım futbolla Trabzonspor taraftarlarının da kalbini kazandığıma eminim”

“Futbola 11 yaşında Petrolofisi’nin altyapısında başladım. Petrolofisi’nde çalışan amcam eniştemle birlikte beni kulübe götürüp yazdırdı. 6 Yıl boyunca Petrolofisi’nin altyapısında oynadım. 17 Yaşındayken bir yıl da amatör olarak Petrolofisi A Takımı’nda 3. Lig’de forma giydim. 2001 Yılında Ankaragücü’ne geçtim ve profesyonel oldum. Bir sene sonra, 19 yaşındayken İnegölspor’a kiralık gittim. Ertesi yıl Ankaragücü’ne döndüm ve o zamandan beri de düzenli olarak oynadım. Petrolofisi’nde benimle Ankaragücü’nün yanı sıra Gençlerbirliği de ilgileniyordu ancak Mustafa Kaplan hocamız beni Ankaragücü’ne kazandırdı”

“Kendimi 3 kelimeyle özetlemek istersem; şakacı, iyi niyetli ve ısrarcı olduğumu söyleyebilirim. Dünyada ve Türkiye’de en beğendiğim oyuncular ise Ronaldo, Fatih Tekke ve Tuncay Şanlı”

“Futbol stilimin İspanya Ligi’ne daha uygun olduğunu düşünüyorum. Favori takımlarım da Atletico Madrid ve Barcelona. Hobilerim ise playstation oynamak ve Kemal Sunal filmleri izlemek”

“Unutamadığım gole gelince; 2003/04 sezonu. Kiralık oynadığım İnegölspor’dan Ankaragücü’ne dönmüştüm. Rakip İstanbulspor. 74. Dakikada durum 1-1’ken oyuna giriyorum. Dakika 90+2’de bir duran top oldu. Mehmet Türkmehmet sağ taraftan sol ayağıyla içeriye doğru kavisli bir orta yaptı. Ben de topu kafayla aşırdım, durum 2-1 oldu ve maçı kazandık. Bu golü hala unutamıyorum”.
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Trabzonspor'da Stepanov şoku
          26 Mart 2007 17:00

Trabzonspor'un Sırp defans oyuncusu Milan Stepanov, Sırbistan Milli Takımı'nın Kazakistan ile oynadığı maçta sakatlandı.
          Bordo-mavili takımın Sırp defans oyuncucu Milan Stepanov'un ülkesinde milli takım doktoru tarafından yapılan ilk kontrollerinde uyluk arka adalesinde hafif bir gerilme ile kanama olduğu ve acil tedavisine başlandığı belirtildi.

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Stepanov'un tedavisine Çarşamba gününe kadar ülkesinin milli takımda devam edileceğini belirterek, "Oyuncumuz Perşembe günü Trabzon'a dönecek ve tedavisine burada devam edilecek. Hafta sonuna kadar geçecek sürede kendisini Kayseri Erciyesspor maçına yetiştirmeye çalışılacağız" dedi.

Yorum

• İBRAHİM AKIN KADRO DIŞI!

Beşiktaş'ta şok gelişme! Siyah beyazlı takımda İbrahim Akın süresiz kadro dışı bırakıldı. Kazakistan'ın Kaisar Kyzylorda takımıyla oynanan özel maçın 40. dakikasında oyundan alınan genç oyuncu, yedek kulübesi yerine doğrudan soyunma odasına gitmesi üzerine kadro dışı bırakıldı.

Genç oyuncunun bu hareketi üzerine bugün biraraya gelen Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve teknik direktör Jean Tigana yaptıkları 2 saatlik toplantının ardından genç oyuncuya bu hareketi ve disiplisni davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı cezası vermeyi kararlaştırdılar.

Çalışmalarına PAF Takım'la devam edecek olan İbrahim Akın'a ceza verilip verilmeyeceği ilk Yönetim Kurulu toplantısında görüşülecek.

Kaynak:
            http://www.ajansspor.com/haber/174822

Cok ilginc bir gelisme oldu bu, bizim icin cok büyük bir firsat bu oyuncu bugünden itibaren kadro disi birakildi, simdide bizim bu oyuncuyu almamiz sart böle bir firsat varken elimizde tepmeyelim insallah bunu yönetim görür ve bu oyuncuyu transfer ederler.

Gerci bizim yönetimden birsey olmaz ama yinede transfer edilmesi gerekn bir oyuncu.
            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Arkadaşlar şu cephas vardıya günebakış gazetesinde çıkan haber adamların forum sitesine üye oldum soruyorum tersliyorlar anladığım kadarıyla iyi bir futbolcu ve orta saha yani maalesef ön libero bana cevap vermiyorlar verenler de kötü berbat diyor sizin takıma yaramaz diyor gelişmelerden haberdar edeceğim sizi

Yorum

• bizim ceyhun her maç direk gidiyor

Yorum

• Chimedza
                  Hello,

which team are you from? I just heard Chimedza might leave STVV after the season.
                  Is there any transfer rumours around him in Turkey?

He's a very good midfielder. He can play attacking or defensive midfielder. I think in a very good team he would be an excellent defensive midfielder, but with us het plays attacking midfielder because he is so good.

Het has very good vision and passing skills. He played very good in the first round of the competition, but after the winter break he is declining.

Greetings

Evet arkadaşlar iyi bir futbolcu olduğunu söylüyorlar performansı biraz düşmüş son zamanlarda sene sonu ayrılıyormuş herhalde onlar da yeni duymuşlar

Yorum

• He has a contract untill 2008 with an option for 2 extra seasons ( so untill 2010 ) but I heard he has a clause in his contract so he can leave for a limited price and one club would be wanting to pay that price. So that club might be Tranzonspor.

evet arkadaşlar aldığım son bilgi bu 2008 e kadar sözleşmesi varmış iki yıl da opsiyon yani 2010 fakat sözeşmesinde bir madde var herhalde düşük bir ücretle alınabilir diyor

Yorum

• Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü” köşesinin yeni konuğu golcü oyuncumuz Umut Bulut… Takımın yaşadıkları ve geleceğe dönük mesajlarıyla Umut’un günlüğünü nefes almadan okuyacaksınız… İşte Umut Bulut’un Cola Turka Futbolcu Günlüğü için yaptığı açıklamalar:

“Trabzonspor’un bana olan ilgisi yaklaşık iki yıl öncesine kadar uzanıyor. Ancak, hem o dönemde bonservis bedeli olarak önerilen rakamın düşük olması, hem de Ankaragücü’nün iki yıl üst üste küme düşmeme mücadelesi vermesi transferimin gerçekleşmemesinde önemli rol oynadı. Fakat bu yıl Trabzonspor işi çok ciddi tuttu. Önce kulüpler seviyesinde anlaşma oldu, ben de daha sonra Başkanımız Nuri Albayrak’la şartları netleştirince transferim gerçekleşti”

“Hollanda’nın Ajax ve Belçika’nın Anderlecht kulüpleri önce benim maç kasetlerimi istemişler, daha sonra da kulübe faks yoluyla transfer teklifi yapmışlar. Trabzonspor’a gelme sebebim, öncelikle büyük bir kulüp olması, ayrıca da burada birçok yakın arkadaşımın bulunması”

“Geldikten sonra hiç uyum sorunu yaşamayacağımı düşünüyordum ve yanılmadım. Ankaragücü’nde ne kadar rahatsam burada da öyleyim. Yabancılık çekmiyorum ve bütün arkadaşlarımla iletişimim çok iyi”

“Trabzonspor gibi büyük bir kulübün büyük oyuncuları olması normal. Ama ben de buraya Ankaragücü’nde oynadığım futbolla geldim. Sonuçta hepimiz Trabzonspor’un menfaatleri için çalışıyoruz. Kendi adıma Trabzonspor’a faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum”

“Ben boş alan bulduğum zaman bunu iyi değerlendiren bir futbolcuyum. Bu tür pozisyonları bulduğumda daha çok gol atabileceğimi düşünüyorum. Ankaragücü’nde oynarken rakip defans bana odaklanıyordu ama Trabzonspor’da skoru her an değiştirebilecek oyuncular olduğunu düşünürsek, bana daha fazla hareket alanı kalıyor. Genelde goller ide böyle pozisyonlarda buluyorum. Boş alan bulduğum zaman topla önemli işler yapabiliyorum, en beğendiğim özelliğim bu. Beğenmediğim tarafım ise topu çok iyi saklayamamam”

“Kendimi Ankaragücü taraftarlarına sevdirmiştim. Aynı şekilde, oynadığım futbolla Trabzonspor taraftarlarının da kalbini kazandığıma eminim”

“Futbola 11 yaşında Petrolofisi’nin altyapısında başladım. Petrolofisi’nde çalışan amcam eniştemle birlikte beni kulübe götürüp yazdırdı. 6 Yıl boyunca Petrolofisi’nin altyapısında oynadım. 17 Yaşındayken bir yıl da amatör olarak Petrolofisi A Takımı’nda 3. Lig’de forma giydim. 2001 Yılında Ankaragücü’ne geçtim ve profesyonel oldum. Bir sene sonra, 19 yaşındayken İnegölspor’a kiralık gittim. Ertesi yıl Ankaragücü’ne döndüm ve o zamandan beri de düzenli olarak oynadım. Petrolofisi’nde benimle Ankaragücü’nün yanı sıra Gençlerbirliği de ilgileniyordu ancak Mustafa Kaplan hocamız beni Ankaragücü’ne kazandırdı”

“Kendimi 3 kelimeyle özetlemek istersem; şakacı, iyi niyetli ve ısrarcı olduğumu söyleyebilirim. Dünyada ve Türkiye’de en beğendiğim oyuncular ise Ronaldo, Fatih Tekke ve Tuncay Şanlı”

“Futbol stilimin İspanya Ligi’ne daha uygun olduğunu düşünüyorum. Favori takımlarım da Atletico Madrid ve Barcelona. Hobilerim ise playstation oynamak ve Kemal Sunal filmleri izlemek”

“Unutamadığım gole gelince; 2003/04 sezonu. Kiralık oynadığım İnegölspor’dan Ankaragücü’ne dönmüştüm. Rakip İstanbulspor. 74. Dakikada durum 1-1’ken oyuna giriyorum. Dakika 90+2’de bir duran top oldu. Mehmet Türkmehmet sağ taraftan sol ayağıyla içeriye doğru kavisli bir orta yaptı. Ben de topu kafayla aşırdım, durum 2-1 oldu ve maçı kazandık. Bu golü hala unutamıyorum”.
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Stepanov Milli Takım'da sakatlandı!

Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Erciyesspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yeniden başlarken, Sırp defans oyuncusu Stepanov'un Kazakistan ile oynanan milli maçta sakatlandığı öğrenildi.

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, milli oyuncular Hüseyin, Gökdeniz, Stepanov ile sakatlıkları bulunan Musampa, Musa, Risp, Jefferson ve Ersen katılmadı.

Belçika'dan dün dönen İbrahima Yattara da antrenmanda yer aldı. Yattara'nın büyük olasılıkla hafta sonundaki maçta forma giyeceği bildirildi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından yarım alanda çift kale maç yaptılar.

-STEPANOV, MİLLİ MAÇTA SAKATLANDI-
                        Sakatlıklar konusunda büyük sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da, Stepanov'dan da üzücü haber geldi.

Kulüp sağlık kurulu başkanı Köksal Güney, Sırbistan Milli Takımı'nın Kazakistan ile yaptığı maçta Stepanov'un sakatlandığını belirterek, ''Stepanov'un, milli takım doktoru tarafından yapılan ilk kontrollerinde uyluk arka adalesinde hafif bir gerilmeyle kanama olduğu tespit edildi. Tedavisi çarşamba gününe kadar milli takım kampında sürecek'' dedi.

Stepanov'un perşembe günü Trabzon'a geleceğini ifade eden Güney, ''Tedavisini Trabzon'da sürdüreceğiz. Hafta sonuna kadar geçecek sürede kendisini Kayseri Erciyesspor maçına yetiştirmeye çalışacağız'' diye konuştu.
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Haberler
                          Kayseri deplasmanı seyahat programı belli oldu
                          Takımımızın 31 Mart 2007 Cumartesi günü Kayseri Erciyesspor’la oynayacağı Turkcell Super Ligi 26. hafta müsabakasının seyahat programı belli oldu.
                          Buna göre kafilemiz 30.03.2007 Cuma günü THY'ye ait özel uçakla Trabzon’dan saat 14:45’de Kayseri'ye gidecek.

Takımımız 31 Mart 2007 Cumartesi günü saat 19:00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak olan müsabakanın ardından, yine THY’na ait özel uçakla saat 00:45’de Kayseri’den Trabzon’a dönecek.

Yorum

• 1 goal, some assists.

He's not a great goalscorer, he doesn't shoot very often at the goal.

The first weeks of het season he didn't play because he was transferred late and his condition wasn't so good. He was too heavy. He is always in the first squad but he missed some games because he came back too late from a game with the national team of Zimbabwe and he got a suspension of two weeks for a red card, too.

ve yeni gelen mesaj 1 golü varmış sene başı biraz geç transfer edilmiş ilk zamanlarda kondisyonu çok iyi değilmiş biraz agırmış sonra toplamış sürekli ilk onbir oynuyormuş bir sorun da bazı maçlar milli takımdan dolayı oynayamamış

Yorum

• Chimedza Cephas

05/12/1984 daha çok genç 22 yaşında sayılır aralıkta doğmuş
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 26.03.2007, 20:21.

Yorum

• No, I just heard an hour ago one club was interesting in him and willing to pay the clause, but I had no clue which team it was. Seems to be your team.

STVV was on winter stage in Turkey in january ( I was with them there, too ) so maybe he caught the eye of your club there

arkadaşlar bu takım hazırlık kampını ( ocak ayındakini ) türkiyede yapmış diyor sizinkiler oradan görmüşlerdir dedi

birde bugün orada da böyle bir haber çıkmış bir klup transfer ediyor diye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X