Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• asparagas haberlere benziyor.inanmamak lazım.
    fırsat kollayan istanbul basının işidir.
    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      YATTARA SATILSIN MI?Tarih: 20.03.2007, 09:30:13 (229 okuma)
      Fenerbahçe’nin gizli gizli Yattara’yı almak için çalıştığı ortaya çıktı

ALİ KOÇ’UN HEDİYESİ
      Trabzonspor’un bu sezon oynadığı sadece 4 maçında etkili olan ve sakatlıkları bahane ederek sürekli kaçan İbrahima Yattara konusunda Fenerbahçe takımının ciddi girişimlerde bulunduğu iddia edildi. İddiaya göre, 100 yılda şampiyon olacağına kesin gözle bakılan Fener’in Asbaşkan Ali Koç’un “Yattara’ya da benzer bir şova dönük futbolcuyu taraftara armağan edeceği” öğrenildi.

TARAFTAR NE DİYOR?
      Trabzonsporlu taraftarlar ise Yattara konusunda kararsız. Bazı taraftarlar, “Biz onunla sevindik onunla ağlamaya hazırız” derken bazı taraftarlar ise Yattara’ya olan inancını yitirdiler ve ‘Sürekli olarak sorun çıkarıyor. Trabzon’da sorun, İstanbul’da sorun. Trabzonspor kendi sorunlarını mı aşacak Yattara ile mi uğraşacak. Satılsın ve parası kasaya konsun” görüşünde. Yattara konusunda kararı yönetim verecek. Yönetimin önemli bir kısmı ‘Değerliyken elden çıkarılması’ eğiliminde

haber ne kadar doğru bilmiyorum ama kırmızıyla yazdığım tam bizi yönetenlerin üslubunu yansıtıyor
      abi onlar gidip ziya doagı satsınlar on ların işi gucu satmak almaya gelince bizim paftakımın oynacak oyncuları alırlar
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ASIM KEMAL GÜNER : TEK SUÇLU DOĞAN MI?

Bugün biraz futboldan bahsedelim. Siyasetin içinde olup da eleştirildiğinde millete 'terbiyesiz' diye hücum edenleri olduğu yerde bırakalım.
        Trabzonspor iki hafta üst üste mağlup oldu, vücut kimyamız bozuldu, eleştiri yağmuru başladı. Tek suçlu olarak Ziya Doğan lanse edildi. Bence değil.
        İşte burada biraz duralım. Bir yerde başarısızlık varsa orada başta yönetim olmak üzere herkesin suçu vardır. Sahadaki futbolculara bakıyorum da hepsi birer Maradona gibi afra tafra ile top koşturuyorlar. Ceyhun soyunma odasında Ziya Doğan’a laf yetiştirmiş, deniyor. Ceyhun bu takımın işçisi olduğunu unuttu galiba. Patron ne derse o... O kadar biliyorsan bırak f
        utbolu, çık kulübeye kardeşim. Ortalığı bulandırma. Oynadığın futbol ortada, istersen sahada kaldığın dakikaların videosunu al izle, neler yapmışsın bir gör. Bir yerine süs takıp kendini kurtarıcı yerine koyma. Zaten kurtarıcı olsan Milli Takım'da da olurdun. Başka bir iddia daha var. Soruyorum buradan kaptan Hüseyin’e: Ceyhun’un Doğan’a laf yetiştirdiği sırada onu bir kenara çekip Doğan hakkında olumsuz şeyler söyledin mi, söylemedin mi?
        Soyunma odasında böyle bir gelişme yaşanmışsa vay geldi başımıza. Dilerim bunlar hep dedikodu olarak kalır. Vay be, Trabzonsporum kimlerin eline kalmış! Ziya Doğan’ın gitmesi Trabzonspor'un içinde bulunduğu kaosun sona ermesini mi sağlayacak? Kocaman bir 'hayır' diyorum. Öncelikle toplu temizlik gerek de neyse önce futbolun işçilerinin neler yaptıklarına bakılmalı. Trabzonspor’da öncelikli sorun Ziya Doğan’ın gitmesi değil, futbolcu kadrosudur. Doğan güveneceği futbolcuyu sahaya sürecek, ona 'Trabzonspor’u başarıya taşı' diyecek, futbolcu ise kapris yapacak, sonra Doğan bedel ödeyecek. Yok böyle bir anlayış, artık buna son verilmeli. Trabzonspor’da futbolcuya dayalı bir sistem oluşmuş. Çok tehlikeli duyumlar alıyorum, umarım bunlar dedikodudan ibarettir. Futbolcular Ziya Doğan’ı istemiyorlarmış, gitmesi için oynamıyorlarmış dedikoduları ortalıkta cirit atıyor. İşte zurnanın zırt dediği yer burası! Bak sen şu trilyoncukları götürüp Trabzonspor’un altına dinamit koyanlara!
        Trabzonspor formasını giyen hiç kimse film fırıldak atma gibi bir yola giremez.
        Futbolcu çıkacak, sahada terini akıtacak, aldığı paranın hakkını verecek. Teknik direktöre kumpas içine girenin kellesini yönetim almalı. Bu kim olursa olsun... Teknik direktör de kim olursa olsun onun kellesini almaktan imtina etmeyecek. Artık Trabzonspor’da futbolcuya dayalı sistem kırılmalı. Benim bildiğim, bir kulübü yöneticiler idare eder, futbolcular değil.
        Trabzonspor formasını giyen çıkacak sahada yeteneklerini konuşturacak, çenesini değil. Futbolcu olarak beğeniyorsan, seviyorsan bu formayı giyersin; beğenmiyorsan kapı orada, seni tutan yok. Yolun açık olsun. Ya çeneni kapatacak futbolunu oynayacaksın ya da çekip gideceksin. Öyle teknik direktöre kumpas kurup, Trabzonspor sevdalılarının üzülmesine neden olacak sonuçların alınmasında başrol oynamayacaksın. Doğan’ı lafla değil, sahada oynadığı futbolla eleştirecek futbolcu, 'işte ben buyum' dedirtecek. Top mu oynuyorsunuz da teknik direktörü toplumun önüne atıyorsunuz? Trabzonspor'da bir bedel ödenecekse bunu önce futbolcular ödemeli.
        Sahada futbol oynamayacaksın, nasıl olsa faturayı Ziya Doğan ödeyecek ya; onu milletin önüne atacaksın. Ne güzel değil mi, buldunuz işin kolayını ya!...
        Benim bu senaryolara karnım tok.
        Trabzonsporlu futbolculara büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim" sözünü hatırlatıyor, başarılar diliyorum.

kemal.guner@karadenizgazete.com.tr
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Kulüp arıyor

Futboluyla hayal kırıklığı yaşatan Musampa, Hollanda'da kulüp arıyor

Kulüp arıyor

Musampa Yolcu
          Trabzon'a geldiği günden bu yana katkı sağlayamayan Musampa, Almanya ve Hollanda'da kulüp aramaya başladı. Bordo-mavili oyuncunun, "Kulüp arıyorum. Bulursam gideceğim" teklifini yönetim "Tamam" yanıtını verdi.

Temas Halindeler
          Menajeri Mustafa Demir'in Hollanda 1. Ligi'nden 2 kulüple temas halinde olduğu öğrenildi. Perde arkasında bu gelişmeler yaşanırken, Musampa'nın sezon sonunda Trabzonspor ile ilgilisini kesmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum

• Gökdeniz ve yattara gidiyormu?

Trabzonspor’un milli futbolcusu Gökdeniz Karadeniz’e Almanların ünlü kulübü Hertha Berlin talip oldu. Bordo-Mavili ekibin sezon başında Hertha Berlin’den transfer ettiği ve devre arasında Wolfsburg’a sattığı Marcelinho ‘Süper Bücür’ için olumlu referans verirken, Alman kulübü yöneticileri sezon sonunda Trabzonlu yöneticilerle anlaşma masasına oturarak transferi bitirmeye çalışacaklar

Yattara görüştü mü?

Sakatlığının kontrolü için İstanbul aktarmalı olarak Belçika’ya gönderilen bu futbolcunun Atatürk havalimanında Fenerbahçeli yöneticilerle transfer pazarlığı yaptığı iddiaları Trabzon’u karıştırdı. Trabzonspor’da huzursuz günler geçiren Yattara’nın yakın çevresine Trabzon’da huzursuz olduğunu ve ayrılmak istediğini söylediği iddia edildi.

CİDDİ UYARILAR
            Bunun yanı sıra takım içerisinde de huzursuzlukların yaşandığı iddia edilirken, Ankaragücü yenilgisi sonrası, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın oyuncularını soyunma odasında ciddi anlamda uyardığı ve futbolcuların sessiz kalmayı tercih ettiği belirtildi. Doğan, Ceyhun ile tartıştığı iddiaları karşısında ise, “Benim ile tartışan bir oyuncu bu kulübün kapısından bile içeriye giremez. Böyle bir şey yoktur” dedi
            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 20.03.2007, 12:38.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              YATTARA SATILSIN MI?Tarih: 20.03.2007, 09:30:13 (229 okuma)
              Fenerbahçe’nin gizli gizli Yattara’yı almak için çalıştığı ortaya çıktı

ALİ KOÇ’UN HEDİYESİ
              Trabzonspor’un bu sezon oynadığı sadece 4 maçında etkili olan ve sakatlıkları bahane ederek sürekli kaçan İbrahima Yattara konusunda Fenerbahçe takımının ciddi girişimlerde bulunduğu iddia edildi. İddiaya göre, 100 yılda şampiyon olacağına kesin gözle bakılan Fener’in Asbaşkan Ali Koç’un “Yattara’ya da benzer bir şova dönük futbolcuyu taraftara armağan edeceği” öğrenildi.

TARAFTAR NE DİYOR?
              Trabzonsporlu taraftarlar ise Yattara konusunda kararsız. Bazı taraftarlar, “Biz onunla sevindik onunla ağlamaya hazırız” derken bazı taraftarlar ise Yattara’ya olan inancını yitirdiler ve ‘Sürekli olarak sorun çıkarıyor. Trabzon’da sorun, İstanbul’da sorun. Trabzonspor kendi sorunlarını mı aşacak Yattara ile mi uğraşacak. Satılsın ve parası kasaya konsun” görüşünde. Yattara konusunda kararı yönetim verecek. Yönetimin önemli bir kısmı ‘Değerliyken elden çıkarılması’ eğiliminde

haber ne kadar doğru bilmiyorum ama kırmızıyla yazdığım tam bizi yönetenlerin üslubunu yansıtıyor
              Değerli olan her şeyi satmak.

insanın başına kötü işler açar.bi liste yapsalarda bilsek neler değierli onlar için neler para eder.

Yorum

• Doğan-Ceyhun kapıştıTrabzon’un hocası, A.Gücü maçının devre arasında milli futbolcuyu arkadaşlarının gözü önünde fırçaladı. Ceyhun da karşılık verince araya kaptan Hüseyin girdi.

TURKCELL Süper Ligi’nin 25. haftasında oynanan ve Trabzonspor’un evinde 1-0 kaybettiği Ankaragücü maçının devre arasında tatsız bir olay yaşandı. Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Ziya Doğan, takım arkadaşlarının önünde Ceyhun’u ‘Maçın büyüğü küçüğü olmaz. Yıldız futbolcu her maçta yıldızdır. Sahada yürüyorsunuz’ diyerek azarladı. Ziya Doğan’ın bu çıkışına Ceyhun’un da ‘Yeter artık, tek suçlu benmiyim. Suçu hep bana yıkamazsınız’ diyerek karşılık verdiği öğrenildi.

Tartışma büyüyünce Trabzonspor kaptanı Hüseyin’in araya girerek iki tarafı da yatıştırdığı ifade edildi.

Yorum

• Trabzonspor 25. Hafta Sonu İtibariyle En Kötü 2. Sezonunu YaşıyorTurkcell Süper Ligi'nin 24. Haftasında Deplasmanda Galatasaray'a, Ardından Kendi Saha ve Seyircisi Önünde Ankaragücü'ne Mağlup Olan Trabzonspor, Son 20 Yılda 25. Hafta İtibariyle En Kötü 2. Sezonunu Yaşıyor.Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda Galatasaray'a, ardından kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'ne mağlup olan Trabzonspor, son 20 yılda 25. hafta itibariyle en kötü 2. sezonunu yaşıyor.
                  3 puanlı sisteminin uygulanmaya başladığı 1987-88 sezonundan bu yana 25. hafta sonu itibariyle Trabzonspor, 2001-2002 sezonunda ligde 32 puan toplamış ve 9. sırada yer alarak tarihinin en kötü günlerini yaşamıştı. Aradan geçen 5 yıldan sonra Bordo-mavili ekip, aldığı saha sonuçları ile taraftarına ve camiasına tekrar hayal kırıklığı yaşatıyor.
                  Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ve yönetim kurulu geniş ve alternatifli bir kadro kurmasına rağmen Trabzonspor'da istenilen başarı bir türlü gelmedi. Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi, bu sezon oynanan 25 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Bordo-mavili ekip, bu maçlarda 32 gol atarken, kalesinde 30 gol gördü ve 33 puan toplayarak 9. sırada yer aldı.

2001-2002 sezonunda da Trabzonspor oynadığı 25 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik 11 mağlubiyet elde etmiş, attığı 39 gole karşılık kalesinde 42 gol görerek, 32 puan ile 9. sırada yer almıştı.

Trabzonspor 25. hafta itibariyle en çok puanı şampiyonluğu elinde kaçırdığı 1995-96 sezonunda elde emişti. Bordo-mavili takım söz konusu sezonda 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek 61 puan toplamıştı. Trabzonspor'un son 20 yılında 25 hafta gözönüne alınarak yapılan istatistikler ise şu şekilde oluştu:
                  Sıra / O / G/ B /M /A / Y / P
                  1987-88 Sezonu 6 25 11 6 8 40 31 39
                  1988-89 Sezonu 6 25 12 5 8 42 27 41
                  1989-90 Sezonu 3 25 15 7 3 49 21 52
                  1990-91 Sezonu 3 25 14 6 5 49 28 48
                  1991-92 Sezonu 4 25 16 4 5 53 26 52
                  1992-93 Sezonu 4 25 14 8 3 43 21 50
                  1993-94 Sezonu 3 25 14 6 5 50 21 48
                  1994-95 Sezonu 2 25 15 6 4 55 23 51
                  1995-96 Sezonu 2 25 19 4 2 55 16 61
                  1996-97 Sezonu 4 25 16 4 5 50 25 52
                  1997-98 Sezonu 3 25 15 6 4 49 27 51
                  1998-99 Sezonu 4 25 14 5 6 37 25 47
                  1999-00 Sezonu 5 25 11 7 7 33 24 40
                  2000-01 Sezonu 6 25 11 5 9 49 41 38
                  2001-02 Sezonu 9 25 9 5 11 39 42 32
                  2002-03 Sezonu 5 25 12 8 5 38 21 44
                  2003-04 Sezonu 3 25 15 5 5 41 28 50
                  2004-05 Sezonu 3 25 17 4 4 50 21 55
                  2005-06 Sezonu 3 25 10 7 8 32 33 37
                  2006-07 Sezonu 9 25 9 6 10 32 30 33
                  (GÖK-ÖS-İY-MEF-S) (İhlas Haber Ajansı)

Yorum

• "Hırsız olmayan şampiyon olsun"

Trabzonspor'da Ankaragücü maçı sonrası çıkan istifa seslerine İkinci Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu cevap verdi. Hacıosmanoğlu, gelecek sezonda Ziya Doğan' la devam edeceklerini belirterek, "Doğan'ın 1.5 yıllık sözleşmesi var ve o sözleşmesi bitene kadar bu takımın başında kalacak. Bunu herkes böyle bilsin. Bizim bunlarla değil, saha dışındaki etkenlerle uğraşmamız lazım. Çoğu takım alın teri ile değil de, emek hırsılızlığı ile maç kazanmaya çalışıyor. Bunların önüne geçmemiz lazım" şeklinde konuştu.
                    AĞITLAR YAKMAYA GEREK YOK
                    Trabzonspor'da İkinci Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kaybedilen maçlardan sonra ağıt yakılmaması gerektiğini söyledi. Hacıosmanoğlu şöyle konuştu; "Bu tür söylemklerin Trabzonspor'a zararı vardır. Anakaragücü maçında atak yapamadık evet ama Galatasaray maçında ise iyi oynamamıza rağmen kazanamamıştık.
                    Nasıl kazanılan maçlardan sonra nağra atmamız gerekmiyorsa kaybedilen maçlardan sonra da ağıtlar yakmamamız gerekiyor. Oynamazsan yenilirsin. Bugünleri mantıklı düşünürek ve mantıklı davranarak atlatmamız gerekiyor. Alınması gereken dersleri aldık"
                    DOĞAN BU TAKIMDA KALACAK
                    Hacıosmanoğlu, Ziya Doğan'ın takımdan gönderileceği yönünde çıkan haberlere sert tepki göstererek, "Ziya Doğan'ın bir buçuk yıllık sözleşmesi var. Ziya doğganm bütün maçlarını kaybetsede, zirveye de oynasa kümeye de oynasa bu takımın başındadır. Trabzonspor'un hocası Ziya Doğan'dır ve bu takımın başındadır.
                    Biz şimdiden önümüzdeki sezon için hocamızın isteği doğrultusunda çalışmalar yapmaya başladık. Bunları dillendirenler Trabzonspor'a ihanet ediyor" diye konuştu. Hacıosmanoğlu, Erdinç ve Ceyhun'a da arka çıkarak, "Oynamıdılar ve bile bile sart gördüler deniliyor. Bu futbolcular buradan ekmek yiyor. Bunlar çok çirkin sözler" diye konuştu.
                    30'U GEÇMİŞ FUTBOLCU İSTEMİYORUZ
                    Musampa'nın ikinci bir Tomas Jun vakası olmadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Tomas Jun'un bonservisine yüklü bir miktar para verilmişti, ancak Musampa'nın bonservisine para vermedik. Tomas Jun, Musampa ile kıyaslanamaz bile.

Ancak ben her zaman söylüyorum. Trabzonspor'un böyle 30 yaşını geçmiş futbolculara ihtiyacı yok. Bunlar yıldız bile olsa. Bizim Trabzonspor'da kendini gösteribelecek, kariyer yapmak isteyen yıldız adayı futbolculara ihtiyacımız var.
                    Bu tranfserlerde yalnış yaptığımızı biliyoruz. Ancak Musampa şu anda Trabzonspor'un bir futbolcusudur ve bu takıma verebileceği çok şey var" dedi.

Alt yapıdan futbolcu alınmıyor konundaki eleştirilere ise Hacıosmanoğlu, "Demirel'in çok sevdiğim bir sözü var, "Benzin vardı da biz mi içtik" şu anda alt yapıdan direk takımda oynayacak futbolcular yok. Şu anda da gençlere şans verecek durumda değiliz" dedi.
                    HIRSIZ OLMAYAN ŞAMPİYON OLSUN
                    Trabzonspor dışındaki kimin şampiyon olacağının kendisini hiç ilgilendirmediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu: "Ben Trabzonlu doğdum, Trabzonlu öleceğim. Trabzonspor şampiyon olmadıktan sonra kimin şampiyon olacağı benim umrumda değil. Ben sadece şunu istiyorum.

Şampiyonluklar sahada kazanılsın. Saha dışında değil. Bu söylentilerin oluşmasında etken olanlarıda şiddetle kınıyorum. Emek hırsızlığı yapmadan kim hak ediyorsa şampiyon o olsun.
                    HAKEMLERE ÇOK BASKI YAPILIYOR
                    Hakemlerin çok baskı altında kaldığını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Bence hiç bir hakem bilerek yalnış karar vermiyor. Kapalı kapılar arkasında herkes hakemlerden kendi lehlerine karar vermesini istiyor. Bu tür organizasyonları yapanlar Türk futbolunun kaosa gitmesinde önemli rol oynuyor.

Ben hiç bir yöneticinin veya başkanın kulübü dürüst bir şekilde yönettiğine inanmıyorum. Maçlarda hakemlerin hata yapmasında ki en önemli etkenler kulüp yöneticileri ve başkanlarıdır. En az suçlu olanlar ise Futbol Federasyonu ve hakemlerdir.
                    Bir kulüp yöneticisi maçtan önce hakemen yanına inip dese ki, "Benim için kendi aleyhime ve ya lehime vereceğin kararların hiç bir farkı yok" bakın o zaman bu hakem arkadaşlarımız bunu yapıyor mu.

Ama kimse bunu yapmıyor. Herkes çarkı kendine çevirmeye çalışıyor. Yöneticiler hakemlere sizden sadece adalet istiyoruz deseler onlarda maça çıkıp, "Bak sizin lehinize bir karar verdim" demezler.
                    Hakemlerin hata yapmasındaki en büyük etken kulüp yönetici ve başkanlarının baskısıdır. Bu tür illegallikler yapıldıktan sonra başarılı olup Avrupa'da rezil olup döneceğimize biz şunu diyoruz, "Trabzonspor için bir hakemen lehine ve ya aleyhine vereceği her karar aynıdır".

Türk futbolunun kaosa gitmesindeki en büyük etken o kapıların arkasında organizasyonları yürüten insanlardır" şeklinde ifadeler kullandı.
                    YÖNETİCİLERİN AHLAKLI OLMASI LAZIM
                    Hacıosmanoğlu sözlerine şöyle devam etti, "Ulu önder Mustafa Kemal Atatür'ün çok önümli bir sözü vardır. "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim" Keşke bu güzel sözün başında yöneticinin de zeki, çevik ve ahlaklı olanı ibaresi olsa.

Ancak bunu biz yapmalıyız. Yöneticinin de ahlaklı ve dürüst olması gerekiyor. Bunu biz yapmalıyız"
                    TAKIM YARIN TOPLANIYOR
                    Trabzonspor'da Milli maç nedeniyle Ankaragücü maçının ardından futbolculara verilen üç günlük izin yarın sona eriyor. Çarşamba günü yapılacak olan ilk idmanda bir araya gelecek olan Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve Jefferson idmanlarda yer almayacak.

Bu futbolcular dışındaki tüm futbolcuların katılması beklenen idmanda Teknik Direktör Ziya Doğan'ın futbolcuları Ankaragücü maçında yapılan hatalar nedeniyle uyarması bekleniyor.

20.03.2007
                    Kaynak : DHAdocument.write('');

Trabzonsporumuzun büyük başkan yardımcısı ziya doğan kalacakmış bütün maçlarını kaybetsede kalacakmış açıklamalardaki tutarsızlıklara bak

Yorum

• Fatih Tekke, Milli Takımla çalışmalara başladı...

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde 24 Mart Cumartesi günü Yunanistan ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
                      Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikasından basına görüntü alma izni verildi.
                      Milli takım kampına dün gece katılan Fatih Tekke, bugün takımla birlikte çalıştı. Milli futbolcu, antrenman öncesinde Fatih Terim'in yanına giderek, bir süre görüştü.
                      Antrenmanda dünkü idmanda sakatlanan Nuri ile henüz kampa katılmayan Emre Belözoğlu ve Hakan Şükür yer almadı. Emre ve Hakan'ın bugün öğleden sonra kampa katılacağı bildirildi.
                      Tedavisi devam eden Gökhan Zan'ın ise bir süre salonda çalıştıktan sonra sahada takımdan ayrı çalıştığı öğrenildi. Gökhan'ın yavaş yavaş topla çalışmalara başladığı bildirildi.
                      Bu arada, Fatih Terim, tedavisi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan Arda Turan ile saha kenarında bir süre görüştü.
                      Öte yandan, Yunanistan'ın Ant1 televizyon kanalı da (A) Milli Futbol Takımı'nın antrenmanından görüntü alıp, gazetecilerle röportaj yaptı.
                      (A) Milliler, bu akşam basına kapalı yapacakları antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
                      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Aslında bir bu yıl şampiyon olduk ha..
                        transfer şampiyonu..
                        Alıp sattıklarımıza baksanıza..
                        üç takım eder..
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Ziya Doğan medyaya yüklendi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, hem ligde hem de Fortis Türkiye Kupası'nda zorlu maçların kendilerini beklediğini, ancak yapılan bir takım haberlerle Trabzonspor'un hedeflerinden saptırılmaya çalışıldığını söyledi.
                          Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada oyuncuların dinlenmesi için 3 gün izin verdiklerini belirten Teknik Direktör Ziya Doğan, "Ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda zorlu maçlar bizi bekliyor. Oyuncularını dinlenmesi için 3 gün izin verdik. Çünkü yoğun bir maç trafiği içine gireceğiz" dedi.
                          Ankaragücü'ne 1-0 yenildikleri karşılaşmadan sonra Ceyhun ile arasında gerginlik yaşandığı şeklinde çıkan haberleri çok komik bulduğunu ifade eden Doğan, "Yapılan bu tür haberleri çok komik buluyorum. Ceyhun ile aramda basında yansıdığı şekilde bir diyalog olmadı. Bunlar yaşanmadı.
                          Bu tür haberlere ülke adına ve gelecek adına üzülüyorum. Çıkan bu tür haberler insanı düşündürüyor. Ceyhun ile aramda bir diyalog dahi geçmedi. Bunu kavgaya nasıl çevirdiler anlayamıyorum.

Yattara ile ilgili de birtakım haberler çıktı. Benim bulunduğum yerde bu tür hadiseler yaşanmaz. Bu konularda asla taviz vermem" diye konuştu.
                          Bordo-mavili futbolcuların paralarını almakta sıkıntı yaşadığı ve bu nedenle antrenmanlara çıkmayacakları yönündeki haberlerle ilgili olarak ise Doğan, "Takımda para konusu konuşulmadı. Bu tür haberlerle kamuoyunun meşgul edilmemesi lazım. Trabzonspor'un hedefleri var. Bu hedeflerinden Trabzonspor'u saptırmaya çalışıyorlar.
                          Türkiye'nin şartları belli. Her kulüpte olduğu gibi zaman zaman ekonomik anlamda sıkıntılar olabiliyor. Verilen sözler söylendiği gün yerine gelmeyebilir.

Trabzonspor'da kimsenin parası kalmaz. Bundan sonrada kalmayacaktır. Yazılanlar ve söylenenler doğru değil" ifadelerini kullandı.

20.03.2007
                          Kaynak : İHA

Yorum

• coolank sen ziyayı gönderiyorlar dedin ama göndermeyecekler herhalde bu arada önümüzdeki sene için kimleri satıp kimleri toplayacaklar takıma bir bilgin var mı?

Yorum

• Açıklamalar mide bulandırıcı. Bütün maçları kaybetse bile takımın başında kalacakmış Neden?Dünyanın neresinde böyle bi açıklama var?Hangi adama bu kadar tahammül edileceği söyleniyor?Ya bu adamlar zeka küpü falan ya da taraftar gerizekalı

Yorum

• Vallahi komedi Billahi komedi.

gelde kötü düşünme. adam böyle konuşursa insaının aklına neler gelir neler.
                                En son Gürkan tarafından düzenlendi; 20.03.2007, 13:04.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X