Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bıde su var bole bı mektup varsa bıle olayın dogrulugunu ogrenmeden futbolcuyla baglantı kurmadan basına acıklama yapılmıssa kı bılemıyoruz nasıl bır yonetıcılıktır ve ne buyuk bır dallamalıktır......
    YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Szymkowiak futbolu bıraktı!!!Lig tvde gördüm.Trabzonspora futbolu bıraktığını açıklayan mektup yazmış.Haberi okuyunca ekrana bakakaldım şok oldum resmen

haydaaa...bu adama bişeyler oldugu belliydi de bu kadarını beklemiyordum

(UEFA)

Yorum

• Bismillahirrahmanirrahim
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• şok oldum...kesin doğru mu?

..

(UEFA)

Yorum

• tam olarak konu net değil ,aradan 2 3 gün geçsin durum ortaya çıkar.eğer futbolu bırakacaksan adam gibi söylersin .kaçmanın anlamı yok.senin gibi topçular TRABZON,a daha çok gelir gider kardeşim,külübe hiç bir şey olmaz,sen fifa,da sürünürsün szymek ....akıllı ol...... hatandan geri dön,,,,,
            TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Szymek futbolu bırakamaz!!! Daha mentalite öğrenecekti. Motivasyonunu artırmak için bir kez daha kadro dışı kalamsı, PAF takıma gönderilmesi gerekiyordu. Bırakamaz...!!! Eğer bırakırsa onu ödüllendirmiş oluruz...

Ahan işte kebapçı dükkanı idare edemeyecek mentaliteye Polonya takımının 10 numarasını emanet edersen böyle olur.
              İlk olarak HALİT KARAKAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              külübe hiç bir şey olmaz,sen fifa,da sürünürsün szymek ....akıllı ol...... hatandan geri dön,,,,,
              Futbolu bıraktığı an sözleşmenin bağlayıcılığı kalmaz diye biliyorum.

Yorum

• valla bırakırsa ekıme kadar bırakmasssaaaa ... kasıma kadara yolu var.
                ama saıtoglunun bunu acıklaması yanlıs daha futbolcunla gorusmemıssın.
                ozaman bende yarın albayrak adına bı ıstıfa mektubu yazcam onuda acıklıcakmı baskan tüydü diye alla alla ya

Yorum

• bu da bela oldu başımıza, hadi hayırlısı....

Yorum

• Sözleşmesi devam eden profösyonel bir futbolcu inanmıyorum ben bunu yapsın ...yapamaz çünkü
                    En son TSelif tarafından düzenlendi; 28.12.2006, 23:06.
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• hem nıye mektup yazıo, e mail var telefon var cep mesaj var bu adam polonyadan mektup yazdıysa 10 gunde gelır cok komık ya dumala haber gonderseymıs ya ben futbolu bıraktım stop gelmıom stop...
                      En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 28.12.2006, 22:53. Sebep: Mesajları forum kurallarına uygun hale getirelim. Stop.

Yorum

• biraksa ne olur birakmasa
                        zaten oynamiyor, yok ziya kovulacak da yeni direktor gelecek de symek oynamaya karar verecek de top oynayacak

Yorum

• zaten taliplisi de yoktu satip para kazanamiyorduk kontenjan bosaldi iste

Yorum

• adam gitmek istiyorum dediği zaman göndermeliydik zaten 2 seneden beri topmu oynuyo

Yorum

• yau bizim resmi sitemiz ne ise yariyo bi tane adam akilli haber yok

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yau bizim resmi sitemiz ne ise yariyo bi tane adam akilli haber yok
                                resmi site diye bisey yokki kardes
                                haftada bir aktuellesio o sayfa bide buyuk takim olcaz
                                buyuk takim dedigin en ufak detayindan baslar buyuklugunu gostermeye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X