[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yok mu stopere ihtiyacimiz???İlk olarak sürmeneköprübas tarafından gönderildiİlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildiİlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
Son duydugum haberlere göre:
Defansa Rus milli takimin stoperi Zangief alinacakmis.. Top geçer adam geçmez felsefesiyle oynuyormus bu adam..
Ortasahada oyun kurucu Dhalsim diye bi adam varmis Hindistanli mi ne.. en büyük özelligi uzak mesafeden yaptigi vuruslarmis...
Sagat diye bi kaleci de listedeymis.. çok iyi yumruga çiktigi hava toplarinda çok üstün oldugu rivayet ediliyo...
Yabanci kontenjani açilirsa Ryu,Ken,Guile gibi adamlar siradaymis... Ama siz benden duymus olmayin çok degerli bir böyügümüz kimseye söylememem kaydiyla söyledi mahçup olmayim kendisine...
yaw ne stoperi stopere ihtiyacimiz mi war sanki de.
Altin vurus buna derler[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
[img]smileys/smiley9.gif[/img]İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildiyok mu stopere ihtiyacimiz???İlk olarak sürmeneköprübas tarafından gönderildiİlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildiİlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
Son duydugum haberlere göre:
Defansa Rus milli takimin stoperi Zangief alinacakmis.. Top geçer adam geçmez felsefesiyle oynuyormus bu adam..
Ortasahada oyun kurucu Dhalsim diye bi adam varmis Hindistanli mi ne.. en büyük özelligi uzak mesafeden yaptigi vuruslarmis...
Sagat diye bi kaleci de listedeymis.. çok iyi yumruga çiktigi hava toplarinda çok üstün oldugu rivayet ediliyo...
Yabanci kontenjani açilirsa Ryu,Ken,Guile gibi adamlar siradaymis... Ama siz benden duymus olmayin çok degerli bir böyügümüz kimseye söylememem kaydiyla söyledi mahçup olmayim kendisine...
yaw ne stoperi stopere ihtiyacimiz mi war sanki de.
Altin vurus buna derler[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
allah iyiliginizi versin yeni çaktim mevzuyu
Yorum
-
Alacagiz dedikleri 2 yildizda medyada geçenler ise ben daha bu forma da girmem bu sene takimdan uzak dururrum valla.
Busene öldüm bittim artik halim yok.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
valla mesaj tv die bi kanal var orada lemi ile sadi tekelioglu vardi iki adam daha vardi trabzonsporlu isimlerini tam bilmiyorum
ziya doganla bugün itibari ile konusuldugunu ve ön görüsme oldugunu isin çarsamba halledilecegini söyledi. onun tahminine göre %70 ziya hoca takimin basina gelecekmis.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
valla mesaj tv die bi kanal var orada lemi ile sadi tekelioglu vardi iki adam daha vardi trabzonsporlu isimlerini tam bilmiyorum
ziya doganla bugün itibari ile konusuldugunu ve ön görüsme oldugunu isin çarsamba halledilecegini söyledi. onun tahminine göre %70 ziya hoca takimin basina gelecekmis.
Tesekkürler cevap verdigin için
umarim dogrudur severim ziyayi.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
Yorum
-
İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildiHayirlisi ne ise o olsun
.Edited by: Semih(TS)38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
Yorum
-
insan ersun olma ihtimalinden sonra herkese evet diyor,napalim.ziya olursa da hayirlisi olsun.ama ziyayi getirmek için de 1 aydir hoca aramaya gerek yoktu.bilmiyorum kaçinci alternatif ziya.yönetim bu yaptiklariyla güven vermiyor.bu kadar beklemeden sonra herkes kariyerli bir yabanci bekliyordu.bana kalirsa da giray ve sametin açiklamalarindan sonra ziyadan baska bir alternatif kalmamaisti zaten...
Yorum
-
Bu lafi mi sevmiyorsun yoksa bizi bu saattebilgisayar basinda bekletenlerden mi sogudun.Ne olursa olsun hakkimizda hayirlisini isteyecegiz tabiiki.İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi
İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildiHayirlisi ne ise o olsun
sen üstüne alma arkadasim.
Benim sahsi problemim ama bu lafi nedense hiç sevmiyorum.
Yorum
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]İlk olarak divicam tarafından gönderildi
Baskan Trabzonspor'u o kadar çok seviyorsa,.. ihalede ödedigi para karsiligi Trabzonspor'a devretsin... o zaman samimi olduguna inanirim.... Trabzonspor'un elinden limanini al sonra gel takima baskan ol... son kongrede yasananlari saskinlikla karsiliyorum...__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum