Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marcelinhoyu satma cesaretini ancak fatih tekke yi geri alacaklarsa gösterebilir bu yönetim
    nasıl fatihin gidişini marce ile örtbas ettilerse bu dönemdeki transfer yanlışını da fatihi geri alarak örtmeye çalışacaklarını umut ediyorum...
    içimden bir ses sultan tekke geri döndü dönecek diyor...
    (her ne kadar mantıksız olsada böyle bir olay)

Yorum

• Trabzonspor siyasi parti mi oluyor?
      Şu 2006 yılı bitsin de öyle yazayım diyordum. Olmadı; lig bitti yönetim hala saçmalamaya devam ediyor. NTV Spor haberlerini seyrediyordum, rahat bırakmadılar, dayanamadım ‘Artık içimi dökmem lazım.’ dedim. İki arkadaşımı aradım, bağırdım çağırdım yetmedi, oturdum mecburen klavyenin başına.

Haftalardır her maç sırasında notlar alıyorum, tam oturup yazımı yazacağım sırada bütün hevesim kaçıyor. Takımı yenilen teknik direktör basın toplantısına çıkmaz ya, benimki de o hesap. Ne yapayım ben takım tutmayan bir köşe yazarı değilim ki. Trabzonsporluyum…

Ntv Spor Haberleri. İlk haber: Trabzonspor Asbaşkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yine mangalda kül bırakmıyor. Önce Canaydın nasibini alıyor. Özhan Canaydın’ı yalancılıkla ve ihanetle suçluyor Hacıosmanoğlu. Toplantıdan önce Hacıosmanoğlu, Özhan Canaydın’a gidip gündemde 1.5 ay önce çözümledikleri konunun olup olmadığını, eğer varsa bu toplantıya girmelerinin gerekmediğini söylüyor. Canaydın da ‘Hayır. Böyle bir konu konuşulmayacak’ diyor. Ardından toplantı sırasında Haluk Ulusoy konusu açılıyor ve Özhan Canaydın duruma müdahele edip, konunun açılmasını engellemiyor. Kendi çıkarları için Türk Futbolu’na ihanet ediyor ve Hacıosmanoğlu’na toplantı öncesinde yalan söylediği için yalancı oluyor. Hacıosmanoğlu sonra başlıyor bakan Mehmet Ali Şahin’e yüklenmeye. Türk Futbolu’nun içine düştüğü kaostan bakanı sorumlu tutup hemen istifa etmesi gerektiğini söylüyor. Arada başarı ile sürdürdüğü başbakan yardımcılığı görevinden de bahsedip bir yandan da gönlünü alıyor. Ardından zaten her zaman belirttiği Aziz Yıldırım sempatisini tekrar vurgulayarak Aziz Yıldırım’ın duruşunu beğendiğini bildiriyor. Tüm konuşma ilkokul müsameresi gibi.‘O bana bunu dedi ama bak sonra bunu yaptı, yalancı Canaydın.’

İkinci haber: Syzmek Trabzonspor’a futbolu bıraktığını ve kesinlikle Trabzon’a dönmeyeceğini bildiren bir mektup yollamış; telefonun öbür tarafında çiçeği burnunda kulüpte futboldan sorumlu olan Haşim Sayidoğlu var. Syzmek’e ulaşamadığını, psikolojik sorunları olan Syzmek’in menejerine ulaştığını ve mektubun Szmek tarafından yazıldığını doğrulattığını söylüyor. Futbolu bırakmasının tek taraflı bir karar olduğunu yapacak bir şey olmadığını söylüyor. Syzmek Trabzonspor kulübünün en basit anlamıyla malvarlığı. Bu adamın ne kadar sıkıntılı bir zaman yaşadığı ortadayken kulübün tavrı bu mu olmalıdır?

Yönetimdeki arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Trabzonspor’un spor bakanı ile ilgili ‘İstifa etsin. Türk Futbolu’ndaki kaosun sorumlusu kendisidir.’ şeklinde yapacağı açıklama Hacıosmanoğlu tarafından mı yoksa kulübün başkanı tarafından mı yapılmalı. Ama başkan böylesine sert bir açıklamayı yapamaz ki. Çünkü Trabzonspor siyasetin içine boğazına kadar batmış durumda. Nuri Albayrak başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok yakın aile dostu. Başbakan yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e bu kadar net bir mesaj vermesi yakışık kaçmayabilir. Kaldı ki zaten Trabzonspor’un devletin spor bakanı ile ilgili bu kadar fütursuz açıklamalarda bulunmasının ne kadar kulübün yararına olduğunu size bırakıyorum. Öbür taraftan Haluk Ulusoy ise Trabzonlu ve yargılandığı konular arasında Trabzon’da yapılan birtakım usülsüz harcamalar var. Durum böyle iken bir de işin içine Ankaraspor onursal başkanı olan ve adı Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olduğu takdirde AKP’nin başkanlığı için de geçen Melih Gökçek giriyor. Ankaraspor maçından 2 gün önce Trabzon’a gelen Gökçek, Trabzon’dan çok olumlu dayanışma mesajları verdi. Haluk Ulusoy gittiği takdirde federasyon başkanlığı adaylığı için ortada dolaşan isimlerden biri de Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’ti zaten.

Kimin haklı, kimin haksız olduğu beni hiç ilgilendirmiyor. Takım tutar gibi Ulusoy’cu olmayı da anlayamıyorum. Bunlar ne biçim işler, Trabzonspor’u bu kadar siyasetin ve pazarlıkların içine sokmanın kime ne faydası var? AKP’nin futbolla yakından ilgilenme politikasının sonucu Ankaraspor ve Trabzonspor’un iktidar partisiyle olan yakınlığı su götürmez. Futbol federasyonu kılpayı kurtuldu, şimdi yeni seçimde ne olacağı belli değil. Belediye destekli klüp yönetimlerini ise hiç karıştırmıyorum. Ancak gerçek futbolseverler politik futboldan her ne kadar nefret ediyor olsalar da, Haluk Ulusoy da o kadar sıkıntılı bir futbol federasyonu başkanı ki futbol camiası tarafından istenmiyor. Yani memlekette şöyle doğrudüzgün siyasetle ilgisi olmayan ve bu futbol federasyonunu yönetebilecek bir kişi yok benim gördüğüm kadarıyla.

Trabzonspor’a çok yazık oluyor. Bu kadar büyük bir kulüp ve camia saçmasapan ve kısır çekişmelerin içinde sürüklenip gidiyor. Taraftarın nefret ettiği Fatih Akyel’i kurtarıcı olarak transfer ediyor, oyuncusu futbolu bırakıyor, teknik direktörü dedektif gibi kim hangi uçakla nereye gitti geldinin peşinden koşuyor, takım ilk devredeki 10 maçın 2 tanesini seyircisiz oynamak zorunda kalıyor. Takımın futbol çaresizliğini ise Gökdeniz’in Bursaspor maçında kendisine ‘Topu bana neden vermedin?’ diyen Umut’a bakışı ortaya koyuyor.

Şu takımı siyasetin içine bu kadar soktunuz ya sırf bunun için ‘Bırakın, gidin be kardeşim. Şu ana kadar okuduğunuz yazının ne kadarı futbol yorumu size bırakıyorum. Bu takım çok kötü yönetimler ve teknik adamlar gördü ama ben kendimi hiç bu kadar takımdan ve futboldan uzak hissetmemiştim

.........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Fıkra gibi rekor!
        Trabzonspor, son 2.5 sezonda sergilediği kadro sirkülasyonuyla dünya rekoru kırdı. 1984 yılından bu yana şampiyonluk yüzü görmeyen bordo-mavili takımda temmuz 2004’ten bu yana 30 ayda 25 yeni transfer yapıldı,

50 farklı oyuncu forma giydi, 28 isim de gönderildi. Bu dönemde Atay Aktuğ ve Nuri Albayrak başkanlık yaparken 7 kez teknik direktör değişimi yaşandı. Ziya Doğan 2 kez göreve gelirken, İhsan Derelioğlu, Şenol Güneş, Orhan Çıkrıkçı, Vahid Halilhodziç ve Lazaroni takımın başında bulundu.

YABANCILARI DERT
        Özellikle yabancı konusunda tarihi ’fiyasko’lar yaşayan bordo-mavili takım Thijs, Szymek, Tomas Jun, Eller, Djokaj, Marcelinho kazaları ile büyük yara aldı. Belçikalı Thijs için 2 ay uğraşan Trabzon, bu oyuncuyu 5 ay sonra gönderdi. Tomas Jun’a 5 yıllık imza attırıp 2.5 milyon Euro’yu sokağa atan Trabzonspor, bu sezon Marcelinho’yu 2 milyon 325 bin Euro’ya alıp, 2 milyon 750 bin Euro’ya geri sattı. Karadeniz ekibi yerli ve yabancı transferinde 26 oyuncu için 40 milyon doların üzerinde bir para harcadı.

11.5 MİLYON EURO
        2004’te Szymek, Özgür, Lee, Celaladdin, Adem, Thijs’i alan Trabzon geçen yıl Jefferson, Eller, Jun, Kürşat, A.Şahin, Fatih Akyel, Stepanov, Ö.Rıza, Djokaj, Ferhat transferleriyle başarı aradı. Bu sezon Çağdaş, M.Ocak, Musa Büyük, Marcelinho, Cem Demir, Umut, Ersen, M.Keçeli ve Musapma’yı almasına rağmen tarihin en kötü ilk yarısını yaşayan bordo-mavilililer, Fatih’i 7.5, Tolga’yı 4 milyon Euro’ya sattı.

Yorum

• Arkadaşlar sanırım Ayman'la Cavcav alelacele sözleşme yeniledi 2008'de bitiyor sözleşmesi, öyle haberler çıktı medyada ne kadar doğru bilemiyorum
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başvuru yaptılar
            21 Ocak’ta Türkiye Kupası’nda oynanacak Konyaspor maçına Süper Lig’de şans vermeyi düşündüğü bir ekiple çıkmayı çok isteyen teknik direktör Ziya Doğan’ın isteklerinin gerçekleşmesi an meselesi. Marcelinho’yu Almanya’nın Wolfsburg takımına satarak, kasasına 2 milyon 750 bin Euro’yu koyan Bordo-Mavililer, bugün de Polonya’dan gelecek olan haberi bekliyorlar. Avukatlar aracılığıyla Polonya Federasyonu’na yapılan başvurunun sonucu, Karadeniz ekibinin transfer politikasını belirleyecek.

Teyid istiyorlar
            Szymek’in yolladığı, “Futbolu bıraktım” mektubunun karşılığında ya federasyon durumu teyid edecek ve Trabzonspor tecrübeli oyuncunun mukavelesini tek taraflı olarak fesh edecek ya da konuyu FIFA ve UEFA’ya taşıyarak haklar saklı kalmak kaydıyla mukavele askıya alınacak. Her iki durumda da Trabzonspor’un yabancı kontenjanı transfere uygun hale gelecek. Aynı zamanda kulübün şartlarından faydalanmaya çalışan Fabiano Eller konusunda da ipler tam manasıyla Trabzonspor Kulübü’ne geçmiş olacak.

Giden çok ama...
            Eller’i isteyen Internacional’in 500 bin dolar artı, sonraki satıştan yüzde 40 pay talebini beğenmeyen Bordo-Mavili yönetimin 1 milyon dolar artı yüzde 40 pay üzerinde direttiği de edinilen son bilgiler arasında. Brezilyalı oyuncunun kulüp yetkilileriyle görüşüp bu konuyu en kısa zamanda çözmek için büyük çaba sarfettiği öğrenildi. Şu ana kadar birçok oyuncusunu yitiren Trabzon’un için de bugünden itibaren transfer harekatında son sözler söylenecek. Tabii ki gündemde Gençler’in yıldızları var.

Erdinç’te rötar oldu
            Yönetimin daha önce görüşüp anlaşmaya vardığı Ayman ve Risp’in Trabzon’a gelmesi artık an meselesi. Doğan’ın son gözdesi Erkan için de tüm imkanlar zorlanacak. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın yakın çevresine yaptığı, “Verdiğimiz süre doldu” açıklamasına rağmen 2.4 milyon Euro’luk bir ücretle bitmesi planlanan transfere halen yeşil ışık yakmaya hazır olduğu bildirildi. Sakarya ile bağlarını koparan Erdinç ise belgeleri bugün federasyona sunacak ve yarından itibaren Trabzonspor ile çalışmaya başlayacak.
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Gereken ders alındı Marcelinho ile Musampa’nın ağır sözleşme şartları, Trabzonspor’un gelecekteki yabancı transferlerinde daha dikkatli olmasını sağlayacak. 15.01.2007

Garanti 900 bin Euro

Trabzonspor’da sezon başında transfer edilen Brezilyalı Marcelinho ile Hollandalı Musampa’nın ağır sözleşme şartları, yönetimi köşeye sıkıştırdı. Wolfsburg’a transfer olan Marcelinho ile gönderilmesi gündemde olan Musampa’nın kontratındaki maddeler Bordo-Mavili yöneticileri zor durumda bıraktı. Ziya Doğan’ın fazla forma şansı tanımadığı tecrübeli oyuncu kenarda beklese bile yılda 900 bin Euro kazanacak.

Sözleşmelere dikkat
              Karadeniz temsilcisinin yeni sezonda yapacağı transferler öncesinde bir toplantı yapan Bordo-Mavili yöneticiler önemli kararlar aldı. Oyuncularla imzalanacak sözleşmelere dikkat edilmesi gerektiğinin altı çizildi. Bilindiği gibi Fabiano Eller ve Miroslaw Szymkowiak’ın ağır kontrat bedelleri, Trabzonspor yönetimini ekonomik açıdan zor durumda bırakmıştı. Bu giderler nedeniyle Bordo-Mavililer kadroya takviye yapmakta da güçlük çekmişti.

Yorum

• Fener, Kartal ve Trabzon'a Sakarya'dan Martinez teklifi

Maddi krize giren Sakaryaspor, daha önce Kolombiyalı file bekçisine talip olan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a çağrıda bulundu. Kaleci Martinez için 2 milyon euro bonservis bedeli talep eden Sakaryaspor, üç dev takıma para artı takas önerisini sundu.

Sakarya'nın Martinez için F.Bahçe'den Serkan artı 1 milyon euro, Beşiktaş'tan Kleberson artı 500 bin euro, Trabzon'dan ise Mustafa Keçeli, Musa ve Jefferson'u istediği belirtildi. Üç külübün de Sakarya'dan gelen teklifi değerlendirdikleri öğrenildi.
                M. YILMAZ ŞENOL

Yorum

• ama cavcav ayman a açık kapı bırakıyor zşya çok istemişmiş.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Eller mecbur
                    Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, "İnternacional'in hiç bir talebi olmadı Eller idmanlara katılıp, Trabzon'un başarısı için ter dökecek" dedi.

Trabzonspor'da oynamayı düşünmediğini açıklayan Eller'e resmi teklif gelmeyince, Brezilyalı oyuncu, köşeye sıkıştı. Yönetimden özel izin alan sambacı şayet bugünkü antrenmana katılmazsa hakkında ikinci kez noter tespiti yapılacak. Bordo-mavili yönetimin, Antalya kampının ilk iki idmanına çıkmayan Eller için aynı uygulamayı yaptığı öğrenildi.

BUNLAR SÖYLENTİ
                    Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Eller ile ilgili kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirtti. Sayitoğlu, "İnternacional'de oynayan Edinho için takas söylenilerini duyuyoruz. Ancak bize şu ana kadar gelen resmi bir teklif yok. Belki de menacerler bu söylentileri ortaya çıkartıyorlar. Biz somut adımlar atmak zorundayız" dedi.

OYNAMAK ZORUNDA
                    Eller
                    'in kendilerine "Avrupa'ya gitmek istiyorum" ısrarında bulunduğunu belirten Sayitoğlu, "Biz de ona 'seni isteyen bir kulüp başvursun, konuşalım' dedik. O bu önerimize bir çözüm getiremedi. Eller, Trabzon'un oyuncusu. Teklifle gelemezse antrenmana çıkacak ve takımın başarısı için terini dökecek" diye konuştu.
                    Yılmaz ŞENOL

--------------------------------------------------------------------

Cavcav şaşırttı
                    G.Birliği başkanının, "Risp ve Erkan'ı Trabzon'a satmam" açıklaması kafaları karıştırdı.

YILAN HİKAYESİ
                    Trabzonspor'da Erkan, Risp ve Ayman transferi tam anlamıyla yılan hikayesine döndü. G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav'ın, "Belki Ayman'ın transferi olabilir ama Risp ile Erkan'ı Trabzonspor'a vermem" şeklinde konuşması kafa karıştırdı.

KIZIŞTIRIYOR
                    Cavcav'ın bu açıklamayı yapma sebebinin, süren pazarlığı kızıştırmak olduğu öğrenildi. Gençlerbirliği başkanının, iki oyuncusunun fiyatını yükseterek, ısrarcı gözüken Trabzonspor'dan fazla para koparmaya çalıştığı belirtiliyor.
                    Fehmi ÖZGÜLER

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dünkü maçtan önce yedek kulübesinde görenleri şaşırtan gelişmeler yaşandı. Ümit Özat ve Lugano arasındaki olay kaptana yakışmadı... Kaptan Ümit Özat, kulübede oturan Lugano’yu "Burası benim yerim" diyerek yerinden kaldırdı. Şaşkına dönen Lugano yerini değiştirirken, Ümit daha sonra gülerek Lugano’nun yerine oturdu.

Yorum

• Trabzonspor sona yaklaştı !..

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden transfer etmek istediği futbolcular Ayman, Erkan ve Risp'in transferinde son aşamaya geldi.. Bordo mavililerin bu 3 futbolcu için Gençlerbirliği ile yaklaşık 2 milyon Euro'ya el sıkıştığı öğrenildi..

helal olsun böylelikle ligde kalma umutlarımız artmış oluyo
                      teşekkürler yönetim teşekkürler ziya doğan
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor sona yaklaştı !..
                        Helal olsun! Uzun zamandır sona bu kadar yaklaşamamıştık. Şu an 13. sıradayız. İkinci yarı yönetim ve Ziya Hoca'nın gayretiyle sona ereceğiz.

Talih utansın!

Yorum

• TEKLİF BEKLENİYOR
                          Trabzonspor’da ilk yarıda bekleneni veremeyen Musampa’nın kulüp çıkarları doğrultusunda satılabileceği belirtildi. Kendisine ödenen bonservis bedelinden fazla bir miktarda Trabzonspor’a teklif gelmesi halinde yönetimin, bu teklifi hemen değerlendirmeye alacağı ve bu futbolcuyu satmaya hazır olduğu öğrenildi.

KULÜP ÇIKARLARI ÖNEMLİ
                          Ligin ilk yarısında kendisinden bekleneni bir türlü veremeyen ve Antalya kampına da iki gün geç katılan futbolcu hakkında son kararı teknik Direktör Ziya Doğan verecek. Bilindiği gibi Doğan, idmanlarda ve sahada koşmuyor diye futbolcuyu sürekli uyarıyordu. Haşim Sayıtoğlu ile Perekli dün akşam bir toplantı yaptı.
                          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 15.01.2007, 10:56.

Yorum

• neden saçmaladı anlamadım. kopyala yapıştır yaptım ikisinde de abuk sabuk mesajlar verdi.. uyuşmadı demek...

sosn seferde düzelttik çok şükür..

neyse velhasılı, musampa da satılıkmış..

bu gidiş nereye....?
                            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 15.01.2007, 10:57.

Yorum

• Trabzonspor’da Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu, yapılan tüm transferleri veto ediyor. Sayitoğlu, sezon başında da Faruk Kanca’nın Brezilya’da anlaştığı futbolcuları veto ederek Musampa nın transferini gerçekleştirmişti.Sayitoğlu şimdide Brezilya’nın İnternacional takımından takas ile alınması gündemde olan Edinho’yu veto ediyor. Sayitoğlu’nun bu tavırları bordo-mavili taraftarlar ve yöneticiler tarafından tepki almaya başladı.

taka gazetesi

ne denir bilmem ki...

Yorum

• MARCE KALSAYDI ZİYA GİTSEYDİ!
                                Trabzonspor'da Wolsfburg'a satılan Marcelinho ile ilgili olarak Sicil Kurulu Başkanı Tayfun Sezer, şok sözler sarfetti. Zigana TV'deki 'Dobra Dobra' programında Sezer, "Marce ikinci yarıda bu takıma çok şey katacak gibi görünüyordu. Böyle bir oyuncunun satılmasına karşıyım. Yönetim herkesi satıyor, neden şu Ziya Doğan'ı da göndermiyor? 'Marce gitsin' diyen Ziya Doğan bence gitmeli, Marcelinho kalmalıydı" dedi.

karadeniz gazetesi

hay ağzına sağlık...
                                1-2 tane aklı yerinde erk sahibi var demek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X