abi jun da yeni gelismeler yokmu ya gidicem gidicem diyo bir türlü gidemedi kaldi basimiza ya..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
abi görüyomusunuz transferi bu kadar basit iste adamlar kiifida bulduyüksek bonservisi düsünerek düsürdüler bizde yedik.alin bakim yüzde kirki simdi transfer yaparsiniz...
Galatasaray bir süredir pesinde oldugu Milli futbolcu Tolga Seyhan ve kulübü ile her konuda anlasti...
Sari kirmizililar Milli oyuncu ile daha önce anlasan ancak yüksek bonservisi nedeniyle gerçeklestirilemeyen transferde bugün mutlu sona ulasti...
Shakhtar Donetsk takimi görüsmeler sonucunda, futbolcunun yüksek maliyetini de düsünerek Tolga Seyhan'in Galatasaray'a transferi karsiligi istedigi yüksek bonservis talebinden vazgeçti...
Tolga'nin bu transfer karsiliginda ne kadar ücret alacagi ise açiklanmadi...
MARATON.COM.TR ÖZEL HABERI...
önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
TOLGA ÇOK ÇI,RKEF BIR KISILIGE sahip giresunludur kendisi ben giresunda okudugum sene tolgatyllan konsuurduk herhaftasonu bana devamli avrupaya gitmek istedigini bende ona abi burada rahat degilmisin ne güzel heemn 2 saatlikmesafedesin istedigin zaman gidip geliyorsun derdim oda yok avrupada oynamak istiyoum derdi hep yani kisiliksiz biri"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
Adam stadin adini biliyor bizim antrenörün adini bilmiyor. Lazarovski imis [img]smileys/smiley36.gif[/img]Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)
Yorum