HEP AYNI HATALAR...!...
ERGÜN LÜTFİ TOPALOĞLU
25.12.2006 07:36:43Ben büyük kulübüm diyorsan bu transfer işini fazla uzatmaz koparırsın istediğin adamı, böyle üçün beşin hesabını yapa yapa iyi futbolcuları hep başkalarna kaptırdık, şimdide vay efendim MARTİNEZ'E fazla para veremezmişiz o zaman hep sürünürsün aşağılarda, ÖZKAN SÜMER zamanında MARCO ' YU fenere kaptırdı şimdi adam fenerin orta sahasını sırtlıyor biraz fazla para verilseydi o paralar reklamdan şurdan burdan çıkardı ama nerdeee onun hesabını yapacak adam hep küçük hesaplar içindesiniz bakkal dükkanı işletir gibi tranfer politikası olmaaaz, hiç kiseyide kandırmaya çalışmayın JEFFERSON TÜRKİYEYİ TANIMIŞMIŞ falan tanısa ne olur TÜRKİYEDE onu tanıyor, geleni içeri alan kaleci diye, MARTİNEZİ bitirin yoksa siz bitiyorsunuz
adamın yaptığı yorum çok hoşuma gitti fanatik gazetesinde.
bastıracaksın parayı alacaksın üçün beşin hesabını yaparsan biz daha çok sürünürüz.
ERGÜN LÜTFİ TOPALOĞLU
25.12.2006 07:36:43Ben büyük kulübüm diyorsan bu transfer işini fazla uzatmaz koparırsın istediğin adamı, böyle üçün beşin hesabını yapa yapa iyi futbolcuları hep başkalarna kaptırdık, şimdide vay efendim MARTİNEZ'E fazla para veremezmişiz o zaman hep sürünürsün aşağılarda, ÖZKAN SÜMER zamanında MARCO ' YU fenere kaptırdı şimdi adam fenerin orta sahasını sırtlıyor biraz fazla para verilseydi o paralar reklamdan şurdan burdan çıkardı ama nerdeee onun hesabını yapacak adam hep küçük hesaplar içindesiniz bakkal dükkanı işletir gibi tranfer politikası olmaaaz, hiç kiseyide kandırmaya çalışmayın JEFFERSON TÜRKİYEYİ TANIMIŞMIŞ falan tanısa ne olur TÜRKİYEDE onu tanıyor, geleni içeri alan kaleci diye, MARTİNEZİ bitirin yoksa siz bitiyorsunuz
adamın yaptığı yorum çok hoşuma gitti fanatik gazetesinde.
bastıracaksın parayı alacaksın üçün beşin hesabını yaparsan biz daha çok sürünürüz.

" dedi. Musa Büyük, artık 2006?yı unutmak istediklerini ifade ederek, "Yeni yılda camiamıza güzellikler yaşatmak istiyoruz. Hazırlıklara erken başladık. Bayramda ve yılbaşında ailemizden uzağız. Bu, işimizin gereği tabiî ki. Ancak Trabzonspor bu duruma geldikten sonra herkesin fedakarlık gösterip takımı gerçek yerine çıkarması gerekiyor" dedi.
ifade eden Musa Büyük, "Aslında tek tek bakarsanız takımımız gerçekten kaliteli. Ancak şu bir gerçek ki; bu kaliteli oyuncular bir ekip oluşturamadı. Bu olmayınca görüyorsunuz ki kimse takıma istenilen katkıyı yapamıyor. Birçok oyuncu yeni takımda, bu da uyum sorun

Uzun süredir takımdan ayrı kalan ve dönüşü dört gözle beklenen Gineli yıldız, formuyla büyülüyor. Her zamankinin aksine kampa zamanında katılan Yattara’nın morali de son derece iyi. 26.12.2006

Yorum