Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tsmaniac ve Maveram....

Beyler herkes belli kurallar çerçevesinde görüslerini belirtmekte serbesttir. Olmadi Sikayetinizi yapin , bu dogal hakkiniz ama bunu forumlara tasimayin. Geiye dönüp bir sayfalari okuyun inanin size de hos görünmeyecektir. Birakin diger takimlari ...

Maveram****

Arkadasim derdinizi forumda degil özel mesajlarla gerekli yerlere ulatirin. Kimseye laf atmaya hakkiniz yok.
    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• @ maveram

herkes ayni fikirde olmazk zorunda degil.ben de kayserispordan hiç hoslanmiyorum ve uefa kupasinda onlari görmeyi çok da istedigim söylenemez. senin nasil feneri tutmamak için kendince nedenlerin var baskasinin da kayseri, geyseyi veya bjk yitutmamak için nedenleri olabilir bunu bilemessin ve böylesine elestirmeye de hakkin oldunu düsünmüyorum. böyle kayseri gibi takimlar biraz basari saglayinca, uefada 2 tur atlayinca basliyorlar biz 4. büyügüzde bidida bidida, sirf bu nedenle bile basarilarini istememe hakkimiz olabilir.

benduygularimi avrupa maçlarina göre de ayarliyamiyorum,bir takimdan nefret edince avrupa maçida olsa o takima sempati duymam sözkonusu olmuyor. asil ligde bir takima küfredip 2 gün sonraki avrupa maçinda o takimi desteklemenin tuhaf oldugunu düsünüyorum...

Yorum

• İlk olarak MaVeRaM tarafından gönderildi

@tsmaniac

sana helal olsun sen kayseri ile feneri ayni kefee koyuyorsun ya...

ben feneri 96 da bizi yendigi icin degil ,türkiyede sampiyon oldugu icin degil,

ben feneri niye desteklemiyorum onu Türk takimi olarak görmedigim icin desteklemiyorum, kendilerini cumhuriyet olarak görüp Türkiye cumhuriyetine hakaret ettikleri icin desteklemiyorum, Türk futboluna her türlü pisligi bulasitirip türk futbolunun altina dinamit koyduklari icin desteklemiyorum..

gs uefa kupasini aldigi zaman sevincimden aglamistim gs yide günahim kadar sevmem ancak bunu bir milli olay algiladigim icin duygularima gem vurdum..

peki sen niye kayseriyi sevmiyorsun?? sirf 4 büyük dedikleri icinmi, seyircisi trabzona laf attigi icin mi, bizi gecen sene yendikleri icin mi, gecen sene onlar cekistigimiz icin mi??

iste ikisi arasindaki farki anlamani tavsiye ediyorum ben feneri rakibimiz oldugu icin degil türk takimi olarak görmedigim icin sevmiyorum.. acaba sende kayserisporu türk takimi olarak mi görmüyorsun...

evet destekleyip, desteklemek sana kalmis ancak anadolu ihtilali yapan bir takimin taraftari olarak bence diger anadolu takimlarinin basarilariylada sevinmeliyiz..

eger o takimlarada köstek olacaksak, onlarida kücük göreceksek ne farkimiz kaldi bizans takimlarindan.. biz Trabzonsporkluyuz bizim farkimiz bu biz baskalarinin basarilarini kiskanmayiz biz ancak kendi basarilarmizla gurur duyariz...

ama gel gör ki ben ha sana anlatmisim bunu ha duvara kardes sen bildigin yolda devam et... ondan sonra bu anadolu takimlari niye bizi sevmez, niye basarilarimizi cekemez, niye iki mac aldiklari zaman 4. büyük derler deyip dururuz.. önce biz abiligimizi yapacagiz ki, kardeslerden kardeslik bekleyeceksin.. he onlar kardesligini yapmiyorlar mi, sen abisin büyüksün, affetmesini bileceksin...

ya renkdas haklisin, senin dedigin dogrusu ama kayseri maçini izledigim yerdeki sözde kayserililerin Trabzonsporumuz hakkinda ne dediklerini duydugum zaman ister istemez rahatsiz oldum ve öfkelendim, e fenerlilerde hakaret ediyo bence fark yok ama sözüm sadece bunlara, yani genelleme yapmiyorum ,içlerinde belki dogru dürüst adam vardir

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

WAGNERIN TAKIMI IÇIN ÖNEMLI BI OYUNCU OLDUGU VE hangisi oldugunu anlayamadigimiz bi maçtan(17 temmuzda maçlari yok 19 temmuzda copa ... var belki degismistir tarihi ) sonra gelecegi söyleniyor mossoro önemli bi oyuncu degil mi yada junun gidisi 18 temmuzu bulacak diyemi mossorodan söz edilmiyo belki bunlardan biri alinir digeri farkli bi isim olabilir mi?

Yasa. Sende çaktin köfteyi. Bende bunu söylemeye çalisiyorum zaten. Wagner geç kalirsa kalsin, Mossoro gelsin takima katilsin o zaman. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• peki wagner mossorodan kötü mü?
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• neyse arkadslar amacim tartisma cikarmak degildi.. konuyu dagittim icinde özür dilerim.. hepiniz hakkinizi helal edin.. sonucta hepimiz daha iyi bir trabzonspor icin ugrasiyoruz..

dediginiz gibi bize ne kayseride, fenerden biz bakalim Trabzonsporumuza.. konuyu dagittim icin bir kez daha özür dilerim renkdaslar bir an bos bulundum.. yönetici arkadaslardan da özür diliyorum bu baslikta normalde yorum yapilmaz gerci haberden cok yorum var ama
              Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi

@ maveram

herkes ayni fikirde olmazk zorunda degil.ben de kayserispordan hiç hoslanmiyorum ve uefa kupasinda onlari görmeyi çok da istedigim söylenemez. senin nasil feneri tutmamak için kendince nedenlerin var baskasinin da kayseri, geyseyi veya bjk yitutmamak için nedenleri olabilir bunu bilemessin ve böylesine elestirmeye de hakkin oldunu düsünmüyorum. böyle kayseri gibi takimlar biraz basari saglayinca, uefada 2 tur atlayinca basliyorlar biz 4. büyügüzde bidida bidida, sirf bu nedenle bile basarilarini istememe hakkimiz olabilir.

benduygularimi avrupa maçlarina göre de ayarliyamiyorum,bir takimdan nefret edince avrupa maçida olsa o takima sempati duymam sözkonusu olmuyor. asil ligde bir takima küfredip 2 gün sonraki avrupa maçinda o takimi desteklemenin tuhaf oldugunu düsünüyorum...
                [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
                  peki wagner mossorodan kötü mü?

wagner sol açik,o bölegede eksigimiz oldugu için öncelikli olarak onun transferi bitirilmeye çalisiliyor.

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
                    peki wagner mossorodan kötü mü?

Valla hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum. Ikisini de tanimam etmem. Sadece Wagner'in isminin "su tarihe kadar kampa katilacak" gündeme gelmesi, Mossoro niye bekliyor Wagneri sorusunu getirdi aklima o kadar.

Yorum

• Bu arada bzimkilerden daha üst seviyede takimlarla hazirlik yapmalarini beklerdim. Olmadi. Bari güzel futbolla gönüllerimizi alsdalar ne olurki.

Bizimkiler kötü oynadi evet. Ama bunu Süper lige bakacak olursak iyi oynuyorla denebilir. Kayseriyi izleyenler iyi bilir. Süper ligin 5. takiminin futbolunu gördünüz.

Demek istedigim bizim bir furbol ekolümüz yok. 100 sene sonra da ayni futbolu oynayacagiz. Kimse bizim Ingilizler gibi oynayacagimiz hayaline kapilmasin.

Dünya kupasi maçlarindan sonra ilk izledigim maç kayserinin maçiydi.Sunu söyleyebilirim ki: TRABZONSPORUM OLMASA SÜPER LIGI ASLA IZLEMEZDIM....hiç estetik yok...Düzgün iki pas göremiyorsunuz. Güzel ataklar yok...yok yok yooook. Öyleyse izlemeye de gerek yok.

Hincal uluç a bir nokta da katiliyorum. " Ben su 90 DAKIKA programi olmasa inanin maçlari izlemezdim" demisti. dogru...
                      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                        İlk olarak champions tarafından gönderildi

WAGNERIN TAKIMI IÇIN ÖNEMLI BI OYUNCU OLDUGU VE hangisi oldugunu anlayamadigimiz bi maçtan(17 temmuzda maçlari yok 19 temmuzda copa ... var belki degismistir tarihi ) sonra gelecegi söyleniyor mossoro önemli bi oyuncu degil mi yada junun gidisi 18 temmuzu bulacak diyemi mossorodan söz edilmiyo belki bunlardan biri alinir digeri farkli bi isim olabilir mi?

Yasa. Sende çaktin köfteyi. Bende bunu söylemeye çalisiyorum zaten. Wagner geç kalirsa kalsin, Mossoro gelsin takima katilsin o zaman. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

garantiye almak istiyorlar, Wagner'in önceligi var, mevkii önceligi var[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Jun ve Djokaj gitmeden oyunculari getirmekle, Jun ve Djokaj'a istemeden iyilik yapmis oluyorsun[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Elimizdeki iki oyuncuyu beceripte gönderemiyoruz, fazla zarar etmeyelim mantigi belki dogru olabilir, fakat eger i$ler iyi gitmese zarardan ziyade bir yikim ya$ayacagiz, bunu hesap edemeyen hesap bilmez yönetici olur mu?
                          Yuri denen bir futbolcumuzu silah zoruyla Altaya göndermi$tik, ayni $eyi yapalim demiyorum, ama mutlaka bir yöntem bulunmaliydi, aylar gecti hala iki güne kalmaz giderler deniliyor, gercekten cok ayip oluyor, bunu becermeyen yöneticiler nasil bu takimi yönetebilir?

Edited by: ismet61
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Geçen hafta sonu, Zeyyad Kafkas iki güne kadar yabanci kontenjanini bosaltiriz demisti. Koskoca bir hafta geçti ve geldik yine bir haftasonuna. Ayni açiklamayi birkez daha yapti, "2-3 güne kalmaz Brezilyali transferlerimiz kampa katilir"

Ben sikildim bu 48 saat, 2-3 güne kadar muhabbetlerinden. Becerikli ve kivrak yönetici istiyorum artik Trabzonspor yönetimine. Her alanda basarili olan Trabzon insani, niye bu islerde bu kadar basarisiz...

Yorum

• ya jun neysede yani en azindan sparta prgda oynadi djokej korkutuyo beni [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak ismet61 tarafından gönderildi
                                Elimizdeki iki oyuncuyu beceripte gönderemiyoruz, fazla zarar etmeyelim mantigi belki dogru olabilir, fakat eger i$ler iyi gitmese zarardan ziyade bir yikim ya$ayacagiz, bunu hesap edemeyen hesap bilmez yönetici olur mu?
                                Yuri denen bir futbolcumuzu silah zoruyla Altaya göndermi$tik, ayni $eyi yapalim demiyorum, ama mutlaka bir yöntem bulunmaliydi, aylar gecti hala iki güne kalmaz giderler deniliyor, gercekten cok ayip oluyor, bunu becermeyen yöneticiler nasil bu takimi yönetebilir?

aynen kardes ben merak ediyorum bu yöneticiler aksam kafalarini yastiga koyduklarinda rahat uyuyabiliyorlar mi, hic mi vicdan azabi cekmiyorlar milyonlarca kisiye umutlandirdiklari icin...

inanin her gün transfer olacak diye interneti arastirmaktan bir alem oldum, tv de her spor haberini izlemekten paranoyak oldum....

valla bunlara inat ahdettim ileride kesinlikle yönetime girecegim bu belki 10 yil, belki 20 yil sonra ancak bu yöneticiler adami cileden cikariyorlar..

Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X