Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serhat’a kanca
    Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor’un gündemdeki isimler üzerinde çalışmaları sürüyor...

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor’un gündemdeki isimler üzerinde çalışmaları sürüyor. Bordo-Mavili takımda sağ kanata ve orta sahaya takviye yapmak için görüşmeler sürerken Çaykur Rizespor’da top koşturan Trabzonlu orta saha oyuncusu Serhat Akyüz’ün ismi ön plana çıktı. 1984 Maçka doğumlu olan genç futbolcu bu sezon Rizespor’da sadece bir maç kart cezalısı için oynayamadı. Oynadığı futbolla futbol otoritelerinin de beğenisini toplayan Serhat, Rizespor’a İstanbulspor’dan gelmişti.

kaynak:taka
    En son sbay tarafından düzenlendi; 26.12.2006, 11:42.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• TEK YABANCI YATTARA
      Trabzonsporun Antalya kampında tek yabancısı İbrahima Yattara. Dün akşam Antalyaya gelen Gineli oyuncu, sabah çalışmasında yer alırken, hırsı ve esprileriye neşe kaynağı olma özelliğini devam ettirdi. Yattara, koşularda geride kalan arkadaşlarını Hadi baba, koşun, durmayın diye şaka yollu fırçalıyor )
      Karadeniz Gazetesi
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        MARTiNEZ imzaya kaldı
        Trabzonspor’un Kaleci Martinez transferinde her şey imzaya kaldı...

Trabzonspor’un Kaleci Martinez transferinde her şey imzaya kaldı.Sakaryaspor kulübünün Jefferson,Erdinç ve 1 milyon Euro para istemesinden sonra yapılan para pazarlığı da tatlıya bağlandı.Başkan Albayrak bu transferin halledilmesinden sonra dün Doğan’ın listesindeki diğer oyunculara yöneldi
        nerde bu haber kardeş?
        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nerde bu haber kardeş?
          taka' dan alıntı....transferle ilgili ilginç haberler var....doğruluk payı tartışılır....
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TEK YABANCI YATTARA
            Trabzonsporun Antalya kampında tek yabancısı İbrahima Yattara. Dün akşam Antalyaya gelen Gineli oyuncu, sabah çalışmasında yer alırken, hırsı ve esprileriye neşe kaynağı olma özelliğini devam ettirdi. Yattara, koşularda geride kalan arkadaşlarını Hadi baba, koşun, durmayın diye şaka yollu fırçalıyor )
            Karadeniz Gazetesi
            Gercek futbolcu bu iste helal olsun sana YATTARA

Yorum

• eskiden olsa en geço gelirdi yattara bir an önce forma giymak istiyor herhalde

Yorum

• Szymkowiak'tan veryansın
                Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Szymkowiak, Trabzonspor'da mutsuz olduğunu ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Szymkowiak, Polonya basına yaptığı açıklamada Teknik Direktör Ziya Doğan'ın taktiğini ağır dille eleştirdi.

Szymek ''Trabazonspor'da çok mutsuzum, eve dönmek istiyorum, Trabzonda durmum iyi değil, ya yarı devre oynuyorum, yada kulübede bekliyorum. Takım parçalandı, birçok hoca ve futbolcu değişti, Trabzona taransfer olduğum dönemden sadece iki futbolcu kaldı. Bu durum beni çok mutsuz etti''dedi.

Tekinik Direktör Ziya Doğan'la görüşmeyi düşündüğünü belirten Szymkowiak Polonya basınına alaycı bir şekilde ''Takımın taktiği benim için iyi değil, 4 savunma oyuncusu 4'te defansif orta saha var, ortada topla oynama imkanım yok, sadece tepemden geçen topları seyrediyorum. Hocamla konuşmayı planlıyorum benim mevkiimide stoper olarak değiştirsin belki bu benim için daha iyi olacak '' ifadesini kullandı.

Szymkowiak ayrılmak istediğini bir kez daha söyleyerek ''Ne yapabilirim? Ayrılmak istiyorum. Başta 1 milyon Euro teklif gelmesi durumunda bırakıcaklarını söylemişlerdi, şimdi durum değişti. Hoca gitmeme izin vermiyor. Sanıyorum 2007'yi de Trabzonspor'da geçireceğim. Biliyorum ki benim için en iyi seçenek kulüp değiştirmek olacak. Polonya'ya geri dönmeyi çok istiyorum. Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini okudum. Ama bu sadece dedikodu resmi bir teklif gelmedi. Ocak'ta neler olur bilmiyorum.'' şeklinde konuştu.

Polonya basınında ayrıca Szymkowiak'a Wisla Krakow ve Korana'nın teklifte bulunduğu, Trabzonspor başkan yardımcısı Haşim Sayitoğlu'nun bu külüplere resmi bir yazı yazarak ''Szymkowiak bizim için çok önemli bir oyuncu onu bırakmayı düşünmüyoruz'' ifadelerine yer verildi.

SPORDABUGUN.COM
                mavi renkle belirttiğim yerde söylediği kelime takımın oyun taktiğini tamamiyle ortaya koyuyor, biz bile maç seyrederken tenis maçı mı izliyoruz diye birbirimize sorar olmuştuk, doğruymuş
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TEK YABANCI YATTARA
                  Karadeniz Gazetesi
                  aaa ne güselll sağol burçak..

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Szymkowiak'tan veryansın
                    Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Szymkowiak, Trabzonspor'da mutsuz olduğunu ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Szymkowiak, Polonya basına yaptığı açıklamada Teknik Direktör Ziya Doğan'ın taktiğini ağır dille eleştirdi.

Szymek ''Trabazonspor'da çok mutsuzum, eve dönmek istiyorum, Trabzonda durmum iyi değil, ya yarı devre oynuyorum, yada kulübede bekliyorum. Takım parçalandı, birçok hoca ve futbolcu değişti, Trabzona taransfer olduğum dönemden sadece iki futbolcu kaldı. Bu durum beni çok mutsuz etti''dedi.

Tekinik Direktör Ziya Doğan'la görüşmeyi düşündüğünü belirten Szymkowiak Polonya basınına alaycı bir şekilde ''Takımın taktiği benim için iyi değil, 4 savunma oyuncusu 4'te defansif orta saha var, ortada topla oynama imkanım yok, sadece tepemden geçen topları seyrediyorum. Hocamla konuşmayı planlıyorum benim mevkiimide stoper olarak değiştirsin belki bu benim için daha iyi olacak '' ifadesini kullandı.

Szymkowiak ayrılmak istediğini bir kez daha söyleyerek ''Ne yapabilirim? Ayrılmak istiyorum. Başta 1 milyon Euro teklif gelmesi durumunda bırakıcaklarını söylemişlerdi, şimdi durum değişti. Hoca gitmeme izin vermiyor. Sanıyorum 2007'yi de Trabzonspor'da geçireceğim. Biliyorum ki benim için en iyi seçenek kulüp değiştirmek olacak. Polonya'ya geri dönmeyi çok istiyorum. Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini okudum. Ama bu sadece dedikodu resmi bir teklif gelmedi. Ocak'ta neler olur bilmiyorum.'' şeklinde konuştu.

Polonya basınında ayrıca Szymkowiak'a Wisla Krakow ve Korana'nın teklifte bulunduğu, Trabzonspor başkan yardımcısı Haşim Sayitoğlu'nun bu külüplere resmi bir yazı yazarak ''Szymkowiak bizim için çok önemli bir oyuncu onu bırakmayı düşünmüyoruz'' ifadelerine yer verildi.

SPORDABUGUN.COM
                    mavi renkle belirttiğim yerde söylediği kelime takımın oyun taktiğini tamamiyle ortaya koyuyor, biz bile maç seyrederken tenis maçı mı izliyoruz diye birbirimize sorar olmuştuk, doğruymuş
                    gerçektende bu kadar mutsuzsa artık gitmesi lazım....adam doğru diyor ....defanstan toplar direkt forvete gidiyor....

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ''Takımın taktiği benim için iyi değil, 4 savunma oyuncusu 4'te defansif orta saha var, ortada topla oynama imkanım yok, sadece tepemden geçen topları seyrediyorum. Hocamla konuşmayı planlıyorum benim mevkiimide stoper olarak değiştirsin belki bu benim için daha iyi olacak
                      Demek haklıymışız. Bu kel Marcelinho'yu hakkaten önliberonun solunda oynatıyormuş...
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• marcelinho tatilden insallah gec gelmez
                        Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• yaaa neden bizim yabncılar gelmiyorda türk futbolcular kamptalar...takımdaki ayrımcılık buradan başlıyor.....

Yorum

• İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaaa neden bizim yabncılar gelmiyorda türk futbolcular kamptalar...takımdaki ayrımcılık buradan başlıyor.....
                            Yabancilarin noel tatilleri var, bu avrupadada ayni, noel bittikden sonra kampa katilirlar.
                            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Şimek haklı takımın taktiği bu 4 defans 4 ön libero 1 kaleci geriye kaldı 2 takımın puan sıralamasının eseri ziya hoca şimek sende iyi değilsin kabul et ikinizde go home...
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yabancilarin noel tatilleri var, bu avrupadada ayni, noel bittikden sonra kampa katilirlar.
                                Olaya o acidan bakarsak o zaman Yerli futbolculara ve Yattara'ya Bayram'da izin verilmesi gerkmezmi
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X