Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
zoko colman bu iki isim bu takımın göbeğin haybeye işgal ediyolar 3 yıldır her yaz döneminde yeni yapılanmaya girecek kadar para harcanıyo ama yapılanmaya yeltenen yok takıma gelen de sapıtıyoYorum
-
Sota tamda k.pasa kotu gidiyorken yadirgamaz kimse..olmadi ertugrul saglam fakat su anda etik olmaz..onun icin sota gelecek adamlar icinde en mantiklisi en azindan oyuncu secmeyi biliyor1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
İho: 5 hocayla anlastik, birine imza attırırız.
Çakıroğlu: Yeni hocamız süpriz, latin diyelim.
Yakup Aslan: Biz hiç kesin bir teknik direktörle anlasacagiz demedik..
Alıntıdır.Yorum
-
-
katı,kendi felsefesi dışında oyun sistemlerine bakmayan,oyuncuya göre sistem oluşturamayan,sistemine oyuncuyu adapte etmeye çalışan bir hoca felaket olur..bu takımın bazı iyi özellikleri var bazı da kötü özellikleri..buraya gelecek olan hoca oyuncuya göre bir sistem belirleyecek kapasitede olmalı.Herkese MerhabaYorum
-
Yorum
-
Sen hıc tarıhınde trabzonspora gelıp sıstemlı bı sekılde yabancı bı hocanın senelerce takımı calıştırıp basarılı oldugunu gordunmu,senın ıstedıgınle yasanılan gercekler farklı kendı gerceklerıne sartlarına gore hareket edeceksın kaldıki bu yonetımın oyle bı hoca ıle adam akıllı calısacagına ınanıyomusunYorum
-
Yorum
-
Takim kuracak geniş futbolcu portföyü olan kişi lazim ayrica Türkiye yi bilmeli
HİDDİNK“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZYorum
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Acaba mra evlAdi henriyide götürürmü? Götürse cok sevinirim ya...
Colmandante...imza...Yorum
-
Boşa Niye tartışıyuruzki İHO nun kapasitesi ZİYA DOĞAN SADİ TEKELİOĞLU MRA gibilerle sınırlı
MRA gittiğine göre diğer 2 sinden birini seçin
Ya ZİYA
Ya SADİSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAKYorum
-
colman ve zokoradan iyi adam varsa al getir.. özellikle colmandan iyi olsun ok?Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum