Sence gelirmi?Şenol hoca bu takımı küme düşme hattında bırakmış biri.efsaneliğine eyvallahta hoca olarak getirilmemeli.yarın bir gün başkan adayı olur eyvallah.diğer türlü Şenol Güneş'e tekrar teklif götürmek demek 3 kuruşluk itibarımızın yerlerde olması demek.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yorum
-
-
Avrupadakı butun oyuncuları tanıyan hocalar dahamı basarılı oluyo,buyuk hocaların hıc adı sanı duyulmamıs kactane oyuncuyu alıp barcelona real m.unıted gıbı takımlarda oynattıgını gordun sen,şu durumda o takımların hocalarıda sana göre futbolu bılmıyoYorum
-
Senol Gunesi bu kadar kolay nasil asagilamaya calisirsin sen? Bir kere oturup konustunmu? Bir once futbol biglisini ogren ondan sonra dalga gecmeye calis. Kimsenin bilmedigi kadar bilgili ve futbol bilgisi guclu bir insandir kendisi.Yorum
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
teknik direktörün kapasitesi belli böyle harcamamlıydık 1461de devam veya başka bi takımda devam etmeliydi. ağır yükün altına girmemeliydi yapamayacağı belliydi. tecrübeli hocalar lazım bize. sevindim ama teknik direktör seçimi yanlıştı. en başından beri yanlış yapmıştıkYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum