Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aynı kadro ile şenol hocayla en azından yenilmiyorduk tolunayla olsun mra ile olsun hezimetlerden öteye geçemedik. bu takım nasıl avrupa liginde üst tura çıktı onu da anlamadım ya neyse.. yolu açık olsun. kkendi felsefesini uygulayıp henrique gibi öküzl4erde ısrar etmese en azından 3-4. olurduk.
adayım 1- şenolgüneş
2- şota
yılmaz vural ??? samet aybaba ? etmeyin gözünüzü seveyim..."Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyffYorum
-
Yönetim bitik durumda dün burada yazmıştım bu adamların yaptığı her hamleye iğrenerek bakıyorum diye. İnşallah kısa sürede kurtuluruz bunlardan.Yorum
-
Yorum
-
bu takımın iyi bir mentöre ve kısa vadeli hedef oluşturup arkasında duracak bir hocaya ihtiyacı var..bu niteliklere sahip tek adam mustafa denizli gibi görünüyor şu an..Herkese MerhabaYorum
-
Seneye avrupaya gidemezsek (öle gözüküyor ) doğru düzgün futbolcuda gelmez.You Will Never Walk AloneLiverpool F.CYorum
-
sadi tekelioğlu adını duyunca o eski yıllardaki halimiz geldi aklıma. yolda görsem tanımayacağım oyunculardan kurulu orta sıraların takım trabzonsporYorum
-
İ. Hacıosmanoğlu düş şu kulübün yakasından. İstemiyor bu şehir seni artık, anla.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Fazla beklentiye girmeyin renkdaslar sezon sonuna kadar hamiyle devam. Yeni td bugün gelcek yarin gelcek cuma aciklanacak elimizde 5 td var birini sececegiz vs diye diye uyutacaklar bizi. Heleki hami hoca haftaya 3 puan alsin adami kral ilan edecekler.
Colmandante...imza...Yorum
-
Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Senol hoca bu camiayi tekrar diriltir ondan baskasi su anda olmazson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Kardesim, su vakit zor zamanlarimizda, elini tasin altina koysun gelsin, takimi toparlasin, hadi bakalim görelim efsanemizi, takimida az cok taniyor, üstüne birde Malouda, Bosingwa, var, gelsin kurtarsin bizi bu bataklikdan
No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum