Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tekke yıldızdı...onun herzaman bi artısı var zaten..hakemle konuşmak ve hakeme itraz etmek ayrı şeyler...çok maçta dikkat ettim hüseyinde bu huy var..hiç görmediği pozisyonda bile itiraz ediyo...başka pozisyonda sen ne girersin devreye..hakemin üstünde negatif etkimi yaratıyo nedir yiyosun sarıyı..sonra kırmızı..bana bu akşamki kartların kimse mazeretini aramasın..akşamki febe maçındada lugano gördü kart..direk kırmızı..ama golü önledi bi yerde..hüseyin naaptı?..allahını sevresn bu ne kartı ya...hiçmi düzşünce yok sende...
    baskı yok, pozisyon yok, ani refleks yok..geliyo arkadan hareket yapıyo..bu düpedüz amatörlüktür...aksi takdirde sabote demem lazım...bunun yanlışı ah pardon u yok arkadaşlar...bi maçlık değilki devamlı aynı hareket.
    ----------------------------------------------------------------------

Hüseyin: "Kararlar abartılı"
    Konyaspor maçında kırmızı kart gören kaptanımız Hüseyin, hakemlerin kararları abarttığını savundu.

"Eğer ben kaptan olarak hakeme kalecinin topu oyuna geç sokmasını söyleyemeyeceksem ne anlamı var" diyen Hüseyin şöyle konuştu: "Böyle bir şey olamaz. Ben hakeme ne itiraz ettim, ne kart istedim, ne de başka bir şey yaptım. İlk sarı kartta, oyunun durduğu bir pozisyonda, sadece ‘Hocam lütfen kaleciye bir bakarmısınız?’ dedim. O da bana ‘ben sizden öğrenmeyeceğim’ karşılığını verdi. Ondan sonraki ilk faulümde de ‘sana gösteririm’ misali beni dışarı attı"

Takım arkadaşlarının her şeye rağmen iyi mücadele ettiklerini kaydeden Hüseyin, "Bana göre maçı alabilirdik de". On kişi kaldıktan sonra rakibin baskısı olduğunu dile getiren Hüseyin, "1 Puan aldık artık önümüze

------------------------------------------------------------------------
    Amatör ruh,profosyonel düşünce
    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Dün takımı seyrediyorum gayret var, çaba var ama netice yok. Topu getiriyolar kale çizgisine kadar ordan nasıl beceriyorlarsa içeri atamıyorlar. Ne zaman böyle bir pozisyon görsem hep aklıma Şota geliyor. Böyle gitmez bu iş arkadaşlar bize öyle bir forvet lazım ki koşmasın abi, hatta hareket de etmesin topsuz alanda. beklesin ceza sahasında geleni yapıştırsın. Ben Şotanın oynadığı dönemde üç maçta 17 gol attığımızı hatırlıyorum. Geçen hafta beşiktaşı yen ne güzel gel bu hafta kendi sahanda konyaya takıl ne anladım şimdi ben beşiktaş galibiyetinden. beşiktaş zaferine anlam kazandıracak olan bu maçlardaki galibiyetlerdir.
      Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
      Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
      WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Bu maç şunu gösterdi;hazırlık dönemi ve transfer amatörce yapılacak şeyler değil....Sezon başlamadan neyi nasıl yapacaksanız planlayıp uygulamalısınız.Şu aşama da Ziya Doğan'a güvenmeliyiz,bunu da kerhen değil,kalben yapmalıyız.Şu anda oynadığımız maçlar hazırlık maçı özelliğindedir,kesin değerlendirme 4-5 hafta sonra yapılabilir.Konya maçını kazansaydık bile aksayan şeyleri görmezden gelemezdik.Kaldı ki puan kaybettik,bundan ders çıkartmalıyız.Umutsuz olmaya gerek yok,takım rayına oturacaktır,o ışık var......

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hüseyin 'in de kötü oynama hakkı vardır,Hüseyin'inde kart görebilir.Bunlar futbolun içinde olan şeyler.Ama taraftarın takımın bir futbolcusuna bu kadar yüklenmeye hakkı var mı?Bir defa olsun şu adamın olumlu yaptığı bir şey alkışlanmış mı?Şu forumda bile en çok hakaret edilen adamların başında o var.Zorla oynamıyor bu adam,teknik direktörlere para vermiyor.Oynatmazsın alırsın bir İnamoto varsa Appiah daha fazlası varsa Viera kurtulursun Hüseyin'den.

Ama adam kendisini 11'e yazan Hocaya ben oynamam taraftar beni istemiyor diyecek değil ya?20 bin kişi onu yuhlarken,homurdanırken adam yine de topunu oynuyor ve inatla hala oynuyor.
          Taş olsa çatlar insan.
          Elbette Hüseyin'in bu hakları var. Ama insan arada da iyi oynama hakkını kullanır. Mesele Hüseyin'in iyi niyetinde ya da yeteneklerinde değil. Ben futboldan çok iyi anladığımı hiç bir zaman iddia etmem, çünkü işim o değil ve işi futbol olan adamlar bile birbirleriyle tezat bir sürü karara imza atıyorlar. Neyse, dediğim gibi, Hüseyin'in ben diyorum diye mutlak kötü olduğunu düşünmüyorum. Ama genel olarak kafam biraz çalışıyor diye düşünürüm, hadi itiraf edeyim Ve bu doğrultuda da Hüseyin'in futbolun mental tarafıyla ilgili eksiklikleri olduğunu düşünüyorum. Yani -mesela- Hüseyin'in 60 m'ye nokta atışı yapacak yeteneği olsa da o bunu Ersen'e tek pas yapmak için değil, oyunu soğutmak için Jeff'e pas atmak için kullanmayı tercih eder gibi geliyor. Ben Hüseyin'i kötü oynuyor diye eleştirmiyorum, yapması gereken şeyi yapmıyor. 7 gol de atsa rakibi önde karşılayıp defansı rahatlatmıyor. Ortasahaya top kazandırmıyor (Appiah, hatta beğenmediğimiz Ragıp gibi kendisi gitsin demiyorum bile) Ben dahil herkes Marcelinho'ya yükleniyoruz. Yükleniyoruz da, adamın ne işi var bizim yarısahamızda mesela?

Her neyse... Dediğim gibi, ben futboldan çok anladığım iddiasında değilim. Öle konuşuyoruz işte boş boş Hoca takımı yapar, futbolcu da çıkar elinden geleni yapar. Bize de oturup desteklemek düşer. Hüseyin -hiç sanmıyorum ama- çıksın iyi işler yapsın, onu da destekler, özür de dilerim.

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elbette Hüseyin'in bu hakları var. Ama insan arada da iyi oynama hakkını kullanır. Mesele Hüseyin'in iyi niyetinde ya da yeteneklerinde değil. Ben futboldan çok iyi anladığımı hiç bir zaman iddia etmem, çünkü işim o değil ve işi futbol olan adamlar bile birbirleriyle tezat bir sürü karara imza atıyorlar. Neyse, dediğim gibi, Hüseyin'in ben diyorum diye mutlak kötü olduğunu düşünmüyorum. Ama genel olarak kafam biraz çalışıyor diye düşünürüm, hadi itiraf edeyim Ve bu doğrultuda da Hüseyin'in futbolun mental tarafıyla ilgili eksiklikleri olduğunu düşünüyorum. Yani -mesela- Hüseyin'in 60 m'ye nokta atışı yapacak yeteneği olsa da o bunu Ersen'e tek pas yapmak için değil, oyunu soğutmak için Jeff'e pas atmak için kullanmayı tercih eder gibi geliyor. Ben Hüseyin'i kötü oynuyor diye eleştirmiyorum, yapması gereken şeyi yapmıyor. 7 gol de atsa rakibi önde karşılayıp defansı rahatlatmıyor. Ortasahaya top kazandırmıyor (Appiah, hatta beğenmediğimiz Ragıp gibi kendisi gitsin demiyorum bile) Ben dahil herkes Marcelinho'ya yükleniyoruz. Yükleniyoruz da, adamın ne işi var bizim yarısahamızda mesela?

Her neyse... Dediğim gibi, ben futboldan çok anladığım iddiasında değilim. Öle konuşuyoruz işte boş boş Hoca takımı yapar, futbolcu da çıkar elinden geleni yapar. Bize de oturup desteklemek düşer. Hüseyin -hiç sanmıyorum ama- çıksın iyi işler yapsın, onu da destekler, özür de dilerim.
            Ben sadece şunu söyleyeyim Bjk maçında attığımız ilk golün başlangıcını izleyin topu kapan ve Simek'e atan Hüseyin.Orada o topu kazanmasa Simek alamaz ve o da Gökdeniz'i kaçıramazdı.
            Geçen sene Diyarbakır maçında Yattara'ya yaptığı bir asist var inan her futbolcu atamaz.Yine maçı unuttum çok güzel bir ortasına Fatih güzle bir vuruş yapmıştı oyunun sıkıştığı anlardı.Kimse bahsetmez bu adamdan.Ne zaman bu adam kötü bir hareket yapsa olay olur.Hüseyin'in oynadığı yer takımın en riskli yeri topu kısa paslarla daha tehlikeli alana taşıyıp oyunu ordan başlattırmasının neyi yanlı ki?Bir türlü anlamıyorum.Sonra bu adam kendini geliştirebilirdi ama ürktü,korktu,çekindi kim olsa çekinir en basit hatası olay oluyor.Ne yapsın adam.
            Sonra Sakarya maçında attığı bir gol var aradım onu bir türlü bulamadım.Az Alkmar'ın kaçırdığı gol varya pozisyon aynısı soldan orta ve o topa gelişine vursa kesin aut,tıpkı Az Alkmar'ın Kayseri maçında kaçırdığı gibi ama Hüseyin o topa ayağının dışıyla bir yumuşatarak vuruşu vardı ki;o golü görüpte bu adamın tekniğini tartışan çarpılır.

Hüseyin bu takıma geldikten sonra 2 sene 2. olduk o yokken en son 96 da yaptık bunu.Elbette takımın diğer adamlarıda bu başarıda ortaktır ama kimse Hüseyin'i bu başarıya ortak etmiyor.Kardeşim bir takım 11 Yattara veya Fatih ile oynansa amenna.Hocalar kendine ihanet etmez elinde iyi olan varken onu kenara çeken,oynatmayan adamın ya kişisel sorunları vardır ya da kovulmak istiyordur.Bu takıma gelen Hocalar'ın 11'lerini koyun değişmeyen 3-4 adam vardır ve bunların biride Hüseyin'dir.Çünkü o bölgede ondan iyisi yok.

Bu Trabzonspor'un gerçeği.Taraftarımız bir defa olsun Hüseyin'e destek olsa,yanlış bir pasında alkışlasa az cesaret verse?Ne kaybeder.Elindeki adamı küstürüp ondan sonrada verimli değil diye eleştirmek hangi vicdana sığar anlamıyorum anlamıyacağım.
            Hüseyin kötü oynasada bizde tepkimizi göstersek mantığı bizi nereye götürür.Anlamıyorum, anlayacağımı sanmıyorum.

Sağlıcakla kal.

Yorum

• bordox
              hüseyinin o golünü biliyorum teknikle bi ilgisi yok hüseyinin tekniğini tartışan çarpılırmı yok daha neler

Yorum

• hepimiz iyi güzel konuşuyoruzda dün jeff in kafadan gol yemesi konyanın direncini artırdı ve üstümüze gelmesini sağladı. golden önce de orta saha da topa bascak bir adam bile yoktu(marce gibi kötü bile olsa topu saklıyo) bu yüzden top ileri gittiği anda geri geliyodu. sonra defanstan çıkarken ileriye uzun top atcak adam yok(kiki gibi). sonra bunlara bide hüseyinin densizliği eklendimi artık sen düşün.
                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bordox
                  hüseyinin o golünü biliyorum teknikle bi ilgisi yok hüseyinin tekniğini tartışan çarpılırmı yok daha neler
                  Sence yok bence var kardeşim.Ben Hüseyin'in o golünü gördüm ve öyle gol atabilen bir adamın tekniği yok diyemem.Hüseyin Ronaldinho demedim dikkatini çekerim.
                  Sadece iddia edildiği gibi kazma değil.Köreldi sadece,yapabileceklerini yapamaz hale geldi.
                  İnşallah anlatabilmişimdir.

Yorum

• Arkadaşlar hüseyin ucuz bir kartla ihraç edildi oyundan bunun konuşulacak başka bir tarafı yok. Hakemler kral sanıyor kendilerini bence.
                    HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• bordox
                      bi oyuncunun teknik olması için ronaldinho mu olması gerekiyo hüseyin le ronaldinhoyu aynı cümle içinde kullanmak bile çok ilginç hüseyin bi essien değil desen anlaşılır ama ronaldinho ne alaka tabiki senin düşüncene saygılıyım ama bu düşünce gerçekten çok ilginç

Yorum

• hüseyin için söylenecek çok şey var. ama osasuna maçında rakipten taca çıkmak üzere havadan gelen topu lüzumsuz bir yere tutmaya çalışıp kontrol edememesi sonucu kendinden taca çıkarması herşeyin özeti. yaptığı fauller de aynı mantık ettiği itirazlarda.yanlış yerde yanlış zamanda yanlış düşünceler ve yanlış uygulamalar

Yorum

• huseyınden bı yol olmaz abı adamı soyle cıplak gozle bı ızleyın kesınlkle trabzoda oynıcak bı futbolcu dııl bılmıorm bole dusunuorm ben ama o kadar teknık drktn wazgecılmezı olduuna gore demekkı war bu admda bısıler ama huseyın agzıyla kus tutsa ben o adamı begenmıorm...
                          HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• stepanovun yerine birini bulsakta step ön libero oynasa.. osasuna maçında takımı ileriye hep o çıkardı.. aynı zamanda cesur.. musampa da var ayrıca..
                            .............
                            'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                            ............

Yorum

• Oynatmazsın alırsın bir İnamoto diyen arkadaşlar var, ben hüseyini beğenmem,, iyi bir ön liberoda 2 özellik olmalı, biri iyi kesici olmaları ve iyi alan darltmaları(bu hüseyinde teteri kadar var.biride kaptığı topları iyi değerlendirmesi.bunlardan biri yoksa iyi bir önlibero değildir.o yüzden hüseyinde iyi bir önlibeo değildir ancak inamatoylada kıyaslamayın ne olur.çünkü bu futbolcudan daha iyi hüseyin

Yorum

• İlk olarak akdin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu maç şunu gösterdi;hazırlık dönemi ve transfer amatörce yapılacak şeyler değil....Sezon başlamadan neyi nasıl yapacaksanız planlayıp uygulamalısınız.Şu aşama da Ziya Doğan'a güvenmeliyiz,bunu da kerhen değil,kalben yapmalıyız.Şu anda oynadığımız maçlar hazırlık maçı özelliğindedir,kesin değerlendirme 4-5 hafta sonra yapılabilir.Konya maçını kazansaydık bile aksayan şeyleri görmezden gelemezdik.Kaldı ki puan kaybettik,bundan ders çıkartmalıyız.Umutsuz olmaya gerek yok,takım rayına oturacaktır,o ışık var......
                                ben ziya doğana güvenenlerden değilim, lazaroniye güvenmediğim gibi, bizi büyük hedeflere taşıyacak vizyonu ve teknik adam becerisi yok onda.bu dünde böyleydi bugünde böyle. yerli olarak bizi taşıyacak teknik adam varmı dersen aklıma gelen ersun yanaldırONDADA İŞ AHLAKI YOK.ERTUĞRUL SAĞLAMDIR.(ONUDA KAYSERİ BIRAKMAZ.seneye için)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X