İlk olarak bordox tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
"Taş" meselesine gelince... Bu takım bir kaleci ve kafası çalışan bir ön libero ile 4-2-3-1'de harikalar yaratacak bir kadroya sahip. Açık açık yazayım. Stepanov-Fatih ikilisi Türkiye ortalamasının üzerinde, Avrupa için de oldukça iyi seviyedeler. Solbekte Murat ve Keçeli'nin her ikisi de oldukça iyiler, hücum yönleri biraz daha ağır bassa da... Sağbek nispeten sıkıntı, ama Musa kotarabilir de. Ön liberolara hiç girmeyelim... Ortasaha Yattara, Gökdeniz, Marcelinho, Musampa gibi hangisinin kesileceği konuusnda sıkıntı yaşanacak bir kadroya sahip. Ersen kanatların az buçuk çalıştığı maçlarda bile neler yapabileceğini gösterdi, Umut da Türkiye standartlarında iyi bir futbolcu.
Şimdi, nerde itirazın varsa tartışırız. Ben yineliyorum, sıkı bir takımız. İki mevkide çok ciddi sorunlarımız var. Hüseyin de çıkıp topunu oynarsa ben özür dilerim. İnat falan derken nerden tanıyorsun, bir kere saatin kaç olduğunu sormuşluğun mu var bana, onu da bilmiyorum. Ben sana "Hüseyin'in dayıoğlu musun" diye sormuyorum bak...

Yorum