Ömer Rıza ve Gökdeniz'in ayağından açtığı toplar olmasa görürd Erman rahat futbolu bir puanı..Ağzı olan konuşuyoooooo ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR - Konyaspor
Daraltma
X
-
Bağımlılık ciddi tedaviler gerektirebiliyor işte en güzel örneği hem teoriniz doğru olsa bu ligde hala Ariel Ortegalar, Mario Jardeller, Kevin Joseph Campbellar futbol oynuyor olurdu...İlk olarak sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi burda bunları söyleyen Erman'a mı gülelim yoksa bu söylenenleri buyrun görün diye önümüze sürenlere mi ?
Allahım ne günlere kaldık ya takım iki pas üst üstte yapamadı bir tane orta alandan başlayan atak yok ve neler konuşuluyor.
bide şuna bağımlılık değilde at gözlüğü takmayanlar desek daha mantıklı olur.En son selçukabi tarafından düzenlendi; 19.09.2006, 14:45.
Yorum
-
evet kesinlikle tedavi gerektiriyor.''Ben bu doğru dediysem ne kadar yanlış olursa olsun görmem'' diyenler için gerekli bir.İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBağımlılık ciddi tedaviler gerektirebiliyor işte en güzel örneği
Yorum
-
Bilmukabeleİlk olarak sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet kesinlikle tedavi gerektiriyor.''Ben bu doğru dediysem ne kadar yanlış olursa olsun görmem'' diyenler için gerekli bir.
Yorum
-
Naim
Polemik bizim yaşam Tarzımızİlk olarak Momentus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolemik ne kadar tatlı bir şey, değil mi arkadaşlar?
İcraat gereken işlerde olmak zor ama polemik gereken işlerde hep en öndeyiz
Yorum
-
Evet Bülent abi polemik tatlıdır :-) Şimdi tatlı yemeden fikrimi tekrar edeyim. Konya maçında, 10 kişi kalana dek oynadığımız futbolun çok da kötü olduğunu düşünmüyorum. Mevcut orta saha ile daha iyisi de olmazdı zaten. Ha Mercelinho ve Szymek olsaydı daha iyi olurdu diyebiliriz ama onun da garantisi yok işte. Girdikten sonra Marcelinho'nun, daha önceki maçlarda Szymek'in de durumu ortada. Israrla söylüyorum, TS sezonu yeni açtı. Bir süre daha lig maçlarını hazırlık niyetine oynayıp kadroyu oturtmaya çalışacak Ziya hoca.
Kısacası demeye çalıştığım şu : Geçmiş dönemde özellikle Yattara'yı kenarda oturtarak gerçekten de "korkak" davranmıştı Ziya hoca. Ama şu an durum öyle değil. Mevcut oyuncular çok formda olur da hoca sırf korkaklığından oynatmaz, o zaman korktu deriz. Ama şu an böyle bir durum yok, bunu zaman gösterecek.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum