İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Hüseyin: "Kararlar abartılı"
Konyaspor maçında kırmızı kart gören kaptanımız Hüseyin, hakemlerin kararları abarttığını savundu.
"Eğer ben kaptan olarak hakeme kalecinin topu oyuna geç sokmasını söyleyemeyeceksem ne anlamı var" diyen Hüseyin şöyle konuştu: "Böyle bir şey olamaz. Ben hakeme ne itiraz ettim, ne kart istedim, ne de başka bir şey yaptım. İlk sarı kartta, oyunun durduğu bir pozisyonda, sadece ‘Hocam lütfen kaleciye bir bakarmısınız?’ dedim. O da bana ‘ben sizden öğrenmeyeceğim’ karşılığını verdi. Ondan sonraki ilk faulümde de ‘sana gösteririm’ misali beni dışarı attı"
Takım arkadaşlarının her şeye rağmen iyi mücadele ettiklerini kaydeden Hüseyin, "Bana göre maçı alabilirdik de". On kişi kaldıktan sonra rakibin baskısı olduğunu dile getiren Hüseyin, "1 Puan aldık artık önümüze
------------------------------------------------------------------------

Ve bu doğrultuda da Hüseyin'in futbolun mental tarafıyla ilgili eksiklikleri olduğunu düşünüyorum. Yani -mesela- Hüseyin'in 60 m'ye nokta atışı yapacak yeteneği olsa da o bunu Ersen'e tek pas yapmak için değil, oyunu soğutmak için Jeff'e pas atmak için kullanmayı tercih eder gibi geliyor. Ben Hüseyin'i kötü oynuyor diye eleştirmiyorum, yapması gereken şeyi yapmıyor. 7 gol de atsa rakibi önde karşılayıp defansı rahatlatmıyor. Ortasahaya top kazandırmıyor (Appiah, hatta beğenmediğimiz Ragıp gibi kendisi gitsin demiyorum bile) Ben dahil herkes Marcelinho'ya yükleniyoruz. Yükleniyoruz da, adamın ne işi var bizim yarısahamızda mesela?
Yorum