Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne taş gibi ama Hüseyin gibi senin deyiminle takımın en dandik adamı çıkıyor topun Trabzonsporlu futbolcuya gelmesi için aut atışını bekliyoruz.Kendinizi kandırmaktan vazgeçin sırf bir inat uğruna.

Hüseyin mevkisiinin en iyisi aslında İnamoto olsa ismi yıldız diye de yutturulabilirdi ama Hüseyin garibimin ismi.
    Hüseyin çıkınca değil, atılınca pozisyon üretmekte zorlandık. Aradaki farkın ne olduğunu sorarsan şöyle açıklayayım. 10<11.

"Taş" meselesine gelince... Bu takım bir kaleci ve kafası çalışan bir ön libero ile 4-2-3-1'de harikalar yaratacak bir kadroya sahip. Açık açık yazayım. Stepanov-Fatih ikilisi Türkiye ortalamasının üzerinde, Avrupa için de oldukça iyi seviyedeler. Solbekte Murat ve Keçeli'nin her ikisi de oldukça iyiler, hücum yönleri biraz daha ağır bassa da... Sağbek nispeten sıkıntı, ama Musa kotarabilir de. Ön liberolara hiç girmeyelim... Ortasaha Yattara, Gökdeniz, Marcelinho, Musampa gibi hangisinin kesileceği konuusnda sıkıntı yaşanacak bir kadroya sahip. Ersen kanatların az buçuk çalıştığı maçlarda bile neler yapabileceğini gösterdi, Umut da Türkiye standartlarında iyi bir futbolcu.

Şimdi, nerde itirazın varsa tartışırız. Ben yineliyorum, sıkı bir takımız. İki mevkide çok ciddi sorunlarımız var. Hüseyin de çıkıp topunu oynarsa ben özür dilerim. İnat falan derken nerden tanıyorsun, bir kere saatin kaç olduğunu sormuşluğun mu var bana, onu da bilmiyorum. Ben sana "Hüseyin'in dayıoğlu musun" diye sormuyorum bak...

Yorum

• hiç birşey şöyleyemiyorum ve umutla bekliyorum bu takım düzelecek diye ne olursa olsun inancımı kaybetmeyeceğim

Yorum

• bana göre çok önemli 2 eksiğimiz var 1-önlibero2-kaleci birde sağbekde sıkıntı yaşayabiliriz bunların dışında sıkıntı çekeceğimiz bi yer yok
        önemli olan mevcut kadrodan maksimum performansı almak

Yorum

• Takimimizin kadrosuna baktigimizda gecekten super lig icin oldukca guclu bir kadromuz.Normal sartlar altinda bu ligde her takimi yenebilecek gucteyiz.Sadece ihtiyacimiz olan sabir.Bu takim gercekten cok iyi isler basaracak.Buna gercekten inaniyorum.
          "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• sıkıntılı mevkiler konusunda aşağı yukarı hepimiz hemfikiriz ama esas sıkıntı, sıkıntı yok dediğimiz mevkilerdeki fotbulcuların iniş-çıkışlı grafikleri, istikrarsızlıkları ve formsuzlukları.

bence milan - akyel daha yeni yeni kendine geliyor. sol kanatta keçeli-murat-celo'dan formda olan oynar. sağda ise ufukhan gelince formayı musa'dan alır.

çok değil, şu anda orta sahada gökdenize yardım edecek, ona ayak uyduracak -ofansif anlamda-bir adam daha çıksın, ön libero ve kaledeki sıkıntılara rağmen birçok maçı alırız.
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Kötüleri yeterince yazdık,bir de iyi not, dün akşam Milan eski günlerine döndüğünü gösteren süper bir oyun oynadı, üstelik kart almadan.

Bravo Milan aynen devam..
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hüseyin çıkınca değil, atılınca pozisyon üretmekte zorlandık. Aradaki farkın ne olduğunu sorarsan şöyle açıklayayım. 10<11.

"Taş" meselesine gelince... Bu takım bir kaleci ve kafası çalışan bir ön libero ile 4-2-3-1'de harikalar yaratacak bir kadroya sahip. Açık açık yazayım. Stepanov-Fatih ikilisi Türkiye ortalamasının üzerinde, Avrupa için de oldukça iyi seviyedeler. Solbekte Murat ve Keçeli'nin her ikisi de oldukça iyiler, hücum yönleri biraz daha ağır bassa da... Sağbek nispeten sıkıntı, ama Musa kotarabilir de. Ön liberolara hiç girmeyelim... Ortasaha Yattara, Gökdeniz, Marcelinho, Musampa gibi hangisinin kesileceği konuusnda sıkıntı yaşanacak bir kadroya sahip. Ersen kanatların az buçuk çalıştığı maçlarda bile neler yapabileceğini gösterdi, Umut da Türkiye standartlarında iyi bir futbolcu.

Şimdi, nerde itirazın varsa tartışırız. Ben yineliyorum, sıkı bir takımız. İki mevkide çok ciddi sorunlarımız var. Hüseyin de çıkıp topunu oynarsa ben özür dilerim. İnat falan derken nerden tanıyorsun, bir kere saatin kaç olduğunu sormuşluğun mu var bana, onu da bilmiyorum. Ben sana "Hüseyin'in dayıoğlu musun" diye sormuyorum bak...
                Tanışmıyoruz ama Hüseyin konusunda bazı arkadaşlarımızın ön yargılı olduğunu düşündüğüm için öyle yazmayı uygun gördüm.Hüseyin'in dayı oğlu değilim,olsaydımda yazardım.Asla kimsenin yalakalığını yapmam,inandığım neyse onu yazarım.

Şimdi şunu söylemek istiyorum her hangi 'taş' takım 10 kişi kalınca rakibi karşısında hemde 30 dakika boyunca topu rakibin şutları sonucu kaleci tarafından oyuna sokulurken görmez.Elinde Marcelinho,Gökdeniz,Simek ve Umut gibi oyuncular varken.Defansta Stepanov varken rakibi karşısında mahkum oynamaz.
                11>10 olayı değil bu.Geçen yıl Hüseyin'in oynamadığı maçlara bak ve özellikle bu sene Antep maçının son 10 dakikasını hatırla.Antep 2-1 önde ve üzerlerine gidemiyorduk.
                Hüseyin 'in de kötü oynama hakkı vardır,Hüseyin'inde kart görebilir.Bunlar futbolun içinde olan şeyler.Ama taraftarın takımın bir futbolcusuna bu kadar yüklenmeye hakkı var mı?Bir defa olsun şu adamın olumlu yaptığı bir şey alkışlanmış mı?Şu forumda bile en çok hakaret edilen adamların başında o var.Zorla oynamıyor bu adam,teknik direktörlere para vermiyor.Oynatmazsın alırsın bir İnamoto varsa Appiah daha fazlası varsa Viera kurtulursun Hüseyin'den.

Ama adam kendisini 11'e yazan Hocaya ben oynamam taraftar beni istemiyor diyecek değil ya?20 bin kişi onu yuhlarken,homurdanırken adam yine de topunu oynuyor ve inatla hala oynuyor.
                Taş olsa çatlar insan.
                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• 1 tane kaleci ve Stepanov'un yanına 1 tane de stoper lazım bu takıma. Kadroda başka eksik yok. Ziya Doğan bundan daha alternatifsiz kadroyla neler başardı, bu kadroyla kimbilir neler başarır diye düşünüyorduk çoğumuz. Gerçek şu ki takımın şu anki kadrosu Ziya'ya 2 numara büyük geliyor

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçı iyi izlseydin görüdün Marcelinho girdikten sonra Konyanın ataklarını dahada azaldığını,hemde 10 kişi kalmış trabzonspora karşı.
                    Aynen imza
                    Jefferson'u Lazaroni'nin yanına göndersinler. Armut diyorum ben bu kaleciye ama
                    armutlara da hakaret oluyor ama neyse..
                    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                    .

Yorum

• dün gece en hatalı isim ziya hocadır...
                      ossasuna ve bjk maçlarındaki 11'i bozmuştur....

Hüseyine gelince ilk kartta hatası çok...
                      2.de kart gereksiz dedi erman hoca.....

Ama ilk kartı almışsan dikkatli olmak zorundasın..büyük bir talihsizlik...
                      Ayrıca jeff. da güveniyorum...garip bir şanssızlık var bu takımda...

marcelinho konusunda hala sahada tutulması gerektiğine hatta ilk 11de başlaması gerektiğine inanıyorum...

devre arası transferler hep daha yararlı oldu takıma,umarım bu yılda öyle olur...
                      En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 18.09.2006, 16:44. Sebep: harf hataları

Yorum

• nolur şu musampa hüseyin ya da hasan'ı kesecek kapasitede çıksın çünkü artık bu çocuklar da zarar görmeye başladılar hüseyin kırmızı kart gördü kimsenin umrunda değil tribünde!!!ben açıkçası galatasaray maçında oynayamayacak olmasına seviniyorum

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hüseyin 'in de kötü oynama hakkı vardır,Hüseyin'inde kart görebilir.Bunlar futbolun içinde olan şeyler.Ama taraftarın takımın bir futbolcusuna bu kadar yüklenmeye hakkı var mı?Bir defa olsun şu adamın olumlu yaptığı bir şey alkışlanmış mı?Şu forumda bile en çok hakaret edilen adamların başında o var.Zorla oynamıyor bu adam,teknik direktörlere para vermiyor.Oynatmazsın alırsın bir İnamoto varsa Appiah daha fazlası varsa Viera kurtulursun Hüseyin'den.

Ama adam kendisini 11'e yazan Hocaya ben oynamam taraftar beni istemiyor diyecek değil ya?20 bin kişi onu yuhlarken,homurdanırken adam yine de topunu oynuyor ve inatla hala oynuyor.
                          Taş olsa çatlar insan.
                          aynen Katılıyorum.G.SARAY MAÇINDA YOKLUĞUnu daha net göreceğiz.Kiki oynarsa oynasın istiyorum.Hüseyin in yokluğunu hisettrmezse ne ala.Ben Hüseyin 10 numara demiyorum ama şu anki kadroda onun yerinde ondan iyi oynayacak biri varsa AMENNA.
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• ne olcak bu takımın sonu
                            TEK BÜYÜK TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak uğur 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen Katılıyorum.G.SARAY MAÇINDA YOKLUĞUnu daha net göreceğiz.Kiki oynarsa oynasın istiyorum.Hüseyin in yokluğunu hisettrmezse ne ala.Ben Hüseyin 10 numara demiyorum ama şu anki kadroda onun yerinde ondan iyi oynayacak biri varsa AMENNA.
                              hüseyin çok iyi oynayan bir adam değil, osasuna maçında onun yüzünden berabere kaldık az kalsın yeniliyorduk. bece onun yokluğu varlığından iiyi
                              Emekleri çaldın yine.
                              Günahkarsın Fenerbahçe !
                              Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                              Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Jefferson'ın hatası ve Ömer Rıza bomboş posizyonlarda topu dışarı atması yüzünden 2 puan kaybettik.Hakem de onlara yardımcı oldu.Hüseyinin yaptığını bjk-gs maçında song elli kere yaptı.İşte çifte standart bu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X