Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jefferson bu kalede olduğu müddetçe bize rahat maç yok. Adam bi şut çekti langırt köy sandığı. Konyalılar işi uyandı, kaleyi gördükleri yerden şut çekmeye çalıştılar.

Langırt köy sandığı ueheue

harbiden jeff ile olmaz bu iş .. adam gibi bi kaleci lazım tolga da bence pek iyi değil

Yorum

• Marcelinho..Lütfen ömrünün sonuna kadar yedek kal Sana her baktığımda hatta adını her duyduğumda aklıma Fatih'i getiriyorsun.
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• korkuyorum haftaya yenilirsek herkes istifa diye bağırmaya başlıyacak

Yorum

• marcelinyo boş bi transfer değil
          yav daha 1 ay önce marcelinhonun transferi kesinleşince ağzımızın suyu akmıştı be
          hee niye oynamıyo onu bilmiyom işte
          belki daha takıma ısımadı belki yerinde oynamıyo var yani bişey
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• ikinci yarıda stepanovun önüne top geldi ceza sahasında atsaydı şimdi çok önemli 3 puan bizimdi.Tam bastırıyorduk hüseyin çıktı takım darmadağın oldu anlamıyorum osasuna da bize karşı 10 kişi kalmıştı adamlar hiç kopmadı maçtan.Bu takımın oturması için hala zaman mı lazım hadi uşaklar ya Trabzon için yüreğinizle oynayın
            "Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
            M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• bizde orta saha civarı sorun var değilmi? bakalım bi:
              hüseyin; sadece top keser başka hiç bir işe yaramaz. eksileri ise; ileriye pas atmaz, şutu yoktur, golü yoktur, asisti yoktur, bazen en olmadık yerde top kaptırır ortalık karışır. (eksik bulduğunuz yerleri tamamlayın lütfen)
              hasan; TRABZONSPOR için gözünü karartır,bazen imkansıza yakın işler yapar
              kimse tanıyamaz inanamaz ona. eksikleri; yazmayayım uzun uzadıya
              symek; birçok artı meziyeti var ama uzun zamandır tedavülde değiller. yani HÜKÜMSÜZDÜR artık.
              aklıma bir isim geliyor. tanıdık biri hemde. izlediğim bir kaç maçında hayran kaldım kendisine. adıyla ilgili bölümede yazmıştım bunu. kimmi o bizim FABİANO.
              hüseyinde olmayan herşey var elemanda. en önemliside akıl. seyrettiğim maçlardaki gibi oynamaya devam edecekse symekten birkaç gömlekte üstün. ne dersiniz ikisini robottan geçirip ortaya bir FABİANO ELLER alsak nasıl olur ne dersiniz.
              selam ve hürmetle.
              .

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

34. Hafta : Marcelinho ısıncak ama iş işden geçmiş olcak ..

evet marcelinho yıldız bi futbolcu ama takıma yararı yok

Yorum

• gecen hafta erken bi bahar havasına girdik,ama bu hafta tekrardan eskiye donus yasadık.nedense taraftar ne zaman heyecana gelse takım hemen batırıyor.ziya hocaya yuklenmek icin erken diyecem ama o ne bicim kadro yahu...

Yorum

• marcelinho yu futbolcu diye trabzona getiren adami allah bildigi gibi yapsin.
                    bukadar sansi jun a verseydik onu bile adam ederdik be. atin gitsin, bosyere yabanci kontenjanini dolduruyor.

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      marcelinyo boş bi transfer değil
                      yav daha 1 ay önce marcelinhonun transferi kesinleşince ağzımızın suyu akmıştı be
                      hee niye oynamıyo onu bilmiyom işte

belkide dediğin gibidir.... ama bu böyle olmaz ,,tatile değil futbolunu sergilemeye geldi buraya.
                      Bordo-Mavi

neRdeSin yATTaRa

Yorum

• İlk olarak Seleukia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gecen hafta erken bi bahar havasına girdik,ama bu hafta tekrardan eskiye donus yasadık.nedense taraftar ne zaman heyecana gelse takım hemen batırıyor.ziya hocaya yuklenmek icin erken diyecem ama o ne bicim kadro yahu...
                        eskiye dönüşmü abi karşı takımın kalesini kameradan bile göremiyorduk 3 hafta önce...

Yorum

• İlk olarak Seleukia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gecen hafta erken bi bahar havasına girdik,ama bu hafta tekrardan eskiye donus yasadık.nedense taraftar ne zaman heyecana gelse takım hemen batırıyor.ziya hocaya yuklenmek icin erken diyecem ama o ne bicim kadro yahu...
                          gecen hafta bal yagdi burasi, bu hafta yine basladi tartismalar , tartis babam tartis,
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            marcelinho yu futbolcu diye trabzona getiren adami allah bildigi gibi yapsin.
                            bukadar sansi jun a verseydik onu bile adam ederdik be. atin gitsin, bosyere yabanci kontenjanini dolduruyor.
                            katılıyorum jun bile daha hızlı koşuyodu pozisyonlara giriyodu valla.Boşuna kontenjan dolduruyo bi de üstüne para alıyo .
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ziya hocanın sahaya çıkardığı 11 çok yanlış neden macera aradı anlamadım, 3 tane takozla oynamak neyin nesi, Ömer Rızanın saha da ne işi var çözebilmiş değilim. 10 kişi kaldıktan sonra tabiki bocaladık ama bu kadara kapanmak da mantıksızdı. hoca yanlışlarıyla dolu bir maçtı, çok da gol kaçırdık, yazık.. arıyacağız bu beleş puanları...

Yorum

• ben marcelinhonun boş transfer olduğuna inanmıyorum ama ona zaman gerekli diyorum.Bugün röpartajı vardı isterseniz bakın bence vakit lazım alex fenerde bir dönem tam dikiş tutmadı olacak olacak ama biraz zaman diyorum.Bide çok iyi bir orta sahaya ihtiyacımız var
                                "Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
                                M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X