Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak drexcalibur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Katılıyorum arkadaşa marcolinhonun ölüsü bu takımda oynar hüseyinle hasan doğru düzgün pas yapamıyorlar szymekde yedek musampayıde almadı oyuna sanki deplasmandayız
    Marcelinho bugün resmen saçmaladı. Ayakta duracak hali yoktu. Hiçbir ikili mücadelen ayakta çıkamadı. Yaptığı sadece ve sadece yavaş yavaş sahada koşar gibi yapmak. Bi ara takım atağa kalkarken kendisine pas verildi. Ayaklarına dolandı top, geri döndü, tekrar ileri döndü o sırada Konya kendi sahasına geçti bizimkiler dahil herkes Marce'yi ne yapıyor diye izliyordu. Hızlı hücumların hepsinde el freni gibiydi.

Yazık günah valla. Bu adama dünyanın parası döküldü ama koca bir 0. Kesinlikle hiç bir sorumluluk almadı.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eyyyyyyy Alahın Sürmenelileri size sesleniyorum yıllardır Hüseyin ve Hasan diye kıçınızı yırtıyorsunuz ne oldu gördük işte al birini vur ötekine o kada ucuz kartlar yenirmi be Allahın denyosu Hüseyin takımı bu şekilde sabote edemezsin, bu kadar ucuz kartlar yenmez 61. dakikadan konya cesaret buldu üstümüze geldi tamam sahada bir b.k yediğin yok bari takımı sabote lan gitti işte 3 puan içim kan ağlıyor, fener puan kaybetmiş bjk-gs den en az biri veya ikisi şimdi puan kaybedecek sen kalk konya maçında takımı sabote et, bir lafımda ömer rıza ya ulan sen golcüysen bende peleyim...
      Yazık be yaz yüreğim yanıyor yüreğimmmmmmmmmmmmmm...
      Laflarına dikkat et ben sürmeneli değilim ama o sürmeneli dediğin adamlar bu takım için yüreğini ortaya koyuyo tama kırmızı kart gördü ama o sanki çok mu istiyodu kırmızı kartı görmeyi. Burda bi yeri sabote eden varsa o da sensin. Bi daha ne sürmeneliler ne de trabzonsporun herhangi biri için ağzından ters bi laf çıkmasın!!!!!!!!!!!
      Senin gibi adamlar olduğu sürece hüseyin veya hasan herhalde kızar. o kurduğun lanet cümleleri senin bi yerine sokarım. Ne biçim trabzonlusun lan sen. Sakın o dediğin lafları birilerinin yanında deme trabzonda 3. bi linç olayı çıkmasın
      Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• Hüseyine bu kadar yükLenenLeri anLamıyorum.. eğer büyük takımsan 10 kişi kaLıyosan oyunu 10 kişi götürcek bi pLanın oLmaLı.. örnek : Osasuna bizim sahamızda adamLar "60" dk 10 kişi oynadıLar 1 puan ı 10 kişi iLe aLdıLar ve turuda garantiLedir..

Yorum

• Eğer bir adamdan bu kadar etkileniyorsa bu takım zaten biz hikayeymişiz demektir.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hüseyine bu kadar yükLenenLeri anLamıyorum.. eğer büyük takımsan 10 kişi kaLıyosan oyunu 10 kişi götürcek bi pLanın oLmaLı.. örnek : Osasuna bizim sahamızda adamLar "60" dk 10 kişi oynadıLar 1 puan ı 10 kişi iLe aLdıLar ve turuda garantiLedir..
            ona bakarsak o 1 puani bizde aldik

Yorum

• Marcelinho sol kanatta oynayacak oyuncu değil.Hem marce ve syzmek hariç trbda düzgün pas atan yok maçın 2. yarısını izledim ileriye giden tek adam gökdeniz.Hüseyinle hasan bildiğimiz adamlar yüreğiyle oynuyorlar ama teknik yok ne yapalım
              "Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
              M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• marcelinhoya werilen parayla ohho biLmem kaç tane futbolcu alınırdı hepside işe yaradı adam top kaptırıor durmadan ziya hoca ne yapsın .. yattara olsa ortalıı dağıtırdı be

Yorum

• İlk olarak HapSi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ona bakarsak o 1 puani bizde aldik

ama biz 11 kişi zor aldık 1 puanı adamlar 10 kişiyle aldı o 1 puanı

Yorum

• marcelinhoyu yedek bırakmasını destekliyorum ziya hocanın!

kesilmicek die bi maddemi var sözleşmesinde!

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hüseyine bu kadar yükLenenLeri anLamıyorum.. eğer büyük takımsan 10 kişi kaLıyosan oyunu 10 kişi götürcek bi pLanın oLmaLı.. örnek : Osasuna bizim sahamızda adamLar "60" dk 10 kişi oynadıLar 1 puan ı 10 kişi iLe aLdıLar ve turuda garantiLedir..
                      bu benzetme biraz kötü oldu gibi 10 kişi ama plan pek tutmadı 2 0 dan 2 2 oldu maç olsun hüseyin bizim için ter dökmüş milli bi oyuncumuzdur. saygısızlığa kaçmadan kızabiliriz. Hüseyin yaktın bizi canım. (buda biraz nazik oldu ama) sakinleştirici cümleler kuruyorum ama karadenizli kanı var bizdede. her an dellenebilirim. sakin olmamız lazım. Bu arada Gayse atmış bidane

Yorum

• İlk olarak Ehrimen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        marcelinhoya werilen parayla ohho biLmem kaç tane futbolcu alınırdı hepside işe yaradı adam top kaptırıor durmadan ziya hoca ne yapsın .. yattara olsa ortalıı dağıtırdı be

aynen katılıyorum ! yönetimin yapdığı boş transferlerden birisi işte

Yorum

• Maçtan önce yedek kulübemizi gösterdi.. zenginliğiyle gurur duydum! Musampa mı ararsın,Marcelinho mu, Şimek mi, Umut mu, Murat mı hatta Tolga Zengin de vardı zengin yedek kulübemizde.. sahaya baktım Hasan-Hüseyin-Ferhat-Ömer Rıza.. dedim bir hafta digitürk'ün kafasına pislediğimiz bunun için miydi? bu adamları mı izleyecektik? maalesef yapacak bir şey yok arkadaşlar artık.. 6 yabancı dan 3 ü kulübede, biri sakat biri de kaleci diye kalede ama onu da sayma bir Stepanov kalıyor geriye.. bu kadar verimsiz bir yabancı kadrosu olursa bir takımın şampiyon olma şansı yoktur..
                          Ziya Hoca'ya oynatmıyor diye kızdığımız adamları da oyuna alınca gördük.. Marcelinho nun buraya tatile geldiğine artık kanaat getirdim ben.. Evet cidden yapacak bir şey yok yahu... bu kadar basit!
                          #7 King of Kings

Yorum

• Jefferson bu kalede olduğu müddetçe bize rahat maç yok. Adam bi şut çekti langırt köy sandığı. Konyalılar işi uyandı, kaleyi gördükleri yerden şut çekmeye çalıştılar.
                            Murat

Yorum

• Marcelinho transferi tamamen verilen sözün tutulması için yapılmış.Yani göz boyamaktan başka bişe değil.adam dolanıp durdu sol kanatta kontraatakları yavaşlattı bi kaç pastan başka bişe yapamadı.
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• maçın özeti şu;bulduğun pozisyonları kaleciyle karşı karşıya kaldığın pozisyonları gol yapamazsan puan kaybedersin. (hakem bize çok basit kart gösterdi,ama bunları bahane etmemeniz lazım)
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X