Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar haftalardir sölüyorum bu marcelinho herthada ooyandiginin 10 da birini oynamiyor, uyum falan hikaye. resmen parasinin üstüne yatioyr. bizimkilerde masallah hic sesini cikarmior. bu adami biraz enselemek gerekiyor,
    dingonun ahiri deyil burasi. adama hertadaki oynadigi maclarin kasetlerini seyrettirmek lazim.
    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• bu ziya hocanın kurduğu takımın lazaroninin kurduğundan farkı ne biz onca yaygarayı boşunamı çıkardık.Herhalde biz bilmiyoruz bu işi lazaroninin yaptığının aynısını ziya hoca yapıyo ne iş anlamadım anlayan varsa bi açıklasın uşaklar...
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• MaÇin Ardindan...

Ziya Doğan sahaya çıkardığı çift forvet anlayışı ile ne kadar doğru bir karar verdiyse; seçim hakkını Umut yerine Ömer'den kullanmasıda o denli hatalıydı.Ömer tekniği ve bitirici özelliği olmayan biri.Sadece seri olmak futbol ve Trabzonspor için yeterli değildir.
        Gelelim yediğimiz gole.Kimse Jefo'da hata bulmasın.Ben şampiyonluğa adayım diğen bir takımın oyuncuları daha adam paylaşımını bilmiyorsa Jefo burnunu karıştırırken yesin o gölü yine sesimi çıkarmam.O topun gol olması yada olmaması önemli değil önemli olan o topun nasıl bizim kaleye geldiğidir.İki rakip futbolcu serbest vuruş kullanıyor bizim futbolcular hakkını veriyor ve serbest bırakıyorlar adamı. Bravo doğrusu ben böyle bir savunma ve adam paylaşımı görmedim rezalet birşey açıkcası.

Yediğimiz golden sonraki Gökdeniz'in çabası gerçekten güzeldi.Üstüste kazandığımız kornerlerin ardından gelen klasik Ersen Martin gölü ile umutlandık;Ömer Rıza ile yakaladığımız yüzde yüzlük gol pozisyonunun ardından ise yıkıldık malesef.Ersan Martin'in gol sonrası tribünlerin dibine kadar gidip orda sevinmesini gururla izledim doğrusu.Çoğu futbolcumuz taraftardan kaçarken onun bu yaptığı hareketi alkışlıyorum.Oyunda kaldığı süre zarfında baya etkili oldu böyle devam ettiiği taktirde tekrar milii formayı giyer düşüncesindeyim.

İkinci yarı tam oyuna hakim olup ataklarımızın sıklaştırdığımız dönemde Hüseyin'in kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalıp bereberliğe razı olan bir Trabzonspor izledik.Marcelinho Trabzonsporun aradığı bir oyuncu değil.Top onun ayağına geldiğinde maçın 120. dadikası oynanıyor sanıyorum.Kredisini çok hızlı bir şekilde harcıyor farkında değil.Keçeli ilk maçında tutuk gözüktü.Fakat sol bekte çakılı kalmayıp ataklara çıkması olumluydu.

Özetle çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı çok basit hatalarla beraberliğe bıraktık.Sahaya çıkarttığımız ilkonbirde Ömer>Umut,Hüseyin>Şimek,Hasan>Murat değişiklikleri olsaydı çok daha farklı olurdu maç.
        En son Harun tarafından düzenlendi; 17.09.2006, 22:53.
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• la hüso kirmizi görmüs bilmiyordum yaw maca bakmadim napalim 10 kisi len ozaman 1 puan idare eder!
          Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• su ömer rizayi nasil oynatir onu anlamiyorum bu adamin futbolcu olduguna ben inanmiyorum ayrica MUSTAFA KECELI SAVUNMA OYUNCUSU DEGILDIR BUKADAR BASIT hic jeffersonda suc aramayin böyle savunmamiz oldukca cok daha gol yeriz biz sag bek sol bek sanki hic oyuncu yok
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ziya Dogan oyle yada boyle bu takimi ikinci yapacaktir, bir sansizlik olmasi halinde ise en kotu ihtimalle ucunculuk. Bir macta puan kaybi yasadik diye suclamiyorum Ziya Dogan'i, ama Ziya Dogan'i bu takimin basina layik gorup simdi de sampiyonluk gitti gidiyor diye patiranlara kiziyorum

Yorum

• marchelinho zaten yarım yamalak bir top oynuyordu. herkes onun iyi bir performans yakalamasını bekliyordu ama şu en son olayından sonra o yarım yamalak futbolu da gitmiş ve geriye bomboş bir adam kalmış.. marchehlinhodan bir şey beklemek yanlış olur...

ersen martin bence canla başla mücadele etti boş durmadı ileride pres yaptı sağa sola koştu geriye geldi top çalmaya çalıştı.. ama on kişi kaldıktan sonra iyice yoruldu..

gökdeniz derseniz o da elinden geleni yaptı kaç atak hazırladı ve tazeledi.. ama o önüne düşen topları (kaleciyle karşı karşıya kaldığı) değerlendirememesi en büyük eksiği bir diğer eksiği de iyi şut çekememesi. bunlar belki küçük ama hayati hatalar..

umut bulut ileride yalnız kaldığı için ne yapsın...

gelelim hüseyin efendiye... hüseyin efendi bomboş iki sarı kart gördü.. biri ağızından dolayı diğeri cömertliğinden dolayı... yazık valla!... ayıp!.. hüseyin kredisini tüketiyor hızlı bir şekilde... hüseyin gibi bir çok oyuncu var hatta ondan daha iyi...

hasan!.. hasan rakibin peşinden koşmaktan başka ne yaptı bu maç? yapmadı bir şey.. topu alıp ileriye de gitmedi... hasan+hüseyinin yerine birileri bulunabilirdi..

jefe gelince.. jef iki maç üst üste uzaktan gol yedi ve konya golden sonrada iki üç şut çektiler.. biz ise bir şut bile çekemedik adam gibi..

ömer rızanın kaçırdığı iki aptal gol ise ne ona yakıştı ne de trabzonspora...

ziya hocaya güveniyorum.. konya maçını banko kazanacağımızı düşünüyordum.. ta ki hüseyinin "keyfi" kartı olana kadar.
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• arkadaslar maca bakmadim jeff hatalimiydi golde?
                  Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• Valla Hüseyin'in atılmasından sonra kendi yarı sahamıza hapis oyunumuzu izledikçe utandım. Hele ki seyirci Marcelinho'nun o rezil futboluna niçin tepki koymadı anlamadım. Bu adamın sol kanatta oynamıyacağı belli. Takımı atağa kaldıracak oyuncuları birer birer geçecek potansiyel yok. Ömer Rıza ilk yarıda yakaladığı pozisyonları atsaydı şimdi ah vah demezdik...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• TRABZONSPOR kalecisinin yememesi gereken bi goldü..
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• kaleci cok hatali goller yiyor
                        hüseyin haftalardir iyi bir hareketi yok
                        marcelinho yildiz diye geldi geldiginden beri 10 kisi oynuyormusuz gibi geliyor bana
                        gökdeniz ve ersen martin canla basla calisiyor, orta sahada pozisyon üretip topu dagitacak adam yok.
                        yattara gibi takimin 60% sakat
                        insallah musampa iyi cikarda, az da olsa iyi futbol seyrederiz, konyayi yenememisiz kendi sahamizda, gidip osasuna karsi hemde ispanyada oynayacagiz. ne yalan söylim, ben korkmaya basladim.

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hoca ne yapsin, mercelinho ve symeki oynatmamakla en dogru karari verdi, girdiklerinde ne yaptiklarini gördük.

hüseyinin kirmizi kart yemesi cok iyi oldu, hic degilse birdahaki macta 10 kisi yerine 11 kisi oynariz. su marcelinhoyuyu da atabilsek
                          hoca neden ne yapsın, 4-2-3-1 oynarken ve bu sistemle bjk yı yenmişken birden 4-3-2-1 e döndü. bu sistemde gerçek kanatlar yok, beklerin ileri çıkıp orta yapmasını beklemekten başka çare yok. Ziya hocanın hatası hücumu Gökdenizin kişisel becerisine ve Ersen Martine şişirilen toplara bağlamasıdır. 3 takozun önüne Gökdeniz ve Ömeri koyup serbest bırakmanın çok efektif bir hücum planı olduğunu düşünmüyorum. top yapamıyan 3 tane takoz koydu hala aklım almıyor. Ömeri koyup serbest bırakacağına koy Umutu gerçek 2 forvetle oyna. Konya gerçekten çok zayıf bir ekip, 10 kişi de kalsak içeride oynuyoruz saldırmamız gerekirdi...

Yorum

• tribünden (1)
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• bir takım da "kaptan" futbolcu ne işe yarar? neden "kaptan" lık diye birşey var? biz de "kaptan" var mı? var ise bu iki sorunun cevabını biliyor mu merak ediyorum bu maçtan sonra..
                              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Şu maçın bu sonuçla bitmesinde jefri'nin payı bence devede kulak.Sen iki maçtır kaleyi dövdüreceksin,adam şut çekerken bizim oyuncular neyi seyreder merak ediyorum.Osasuna maçındaki pis buruna,Konya maçındaki topun hızlı ve gittiği noktaya göre çıkartacak kaleciyi bilmiyorum yani.Yada sizizlerin kalecilik konusundaki beklentileriniz ve standartlarınız çok yüksek heral.Kaleci hatalı gol iyiyecek elbet ama iki tanede % 100 çıkartığı top var.
                                Bu akşam milan,ömer ,ersen,gökdeniz buldukları çok ama çok müsait golleri atıp maç 5-1 bitse şu forumda kaç kişi kalecinin adını telafuz edecekti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X